Swedish Bloggers

| 2011-03-04 @ 15:17:59

bild från gossips.se

Är det bara jag, eller blir Sveriges storbloggare bara fulare och fulare, mer och mer opererade och allt möjligt? Kissie, Kenza, Paow, Foki, Blondinbella & Dessie är väl dom som man räknar som stor/kändis bloggare typ?
Visst är det okej och ändras och så men.... usch vad alla har blivit tråkiga, uttjatade, fula osv. Okej jag kanske inte borde säga något, för egentligen är jag ju inte bättre på att blogga själv precis.

Men det finns ju verkligen inte ord för Kissie alltså. Man ska ju egentligen inte säga att folk är fula, men med Kissie är det nog okej att säga att hon ÄR ful. Ingen människa kan ju seriöst tycka att hon är snygg!? Hon har förstört sitt liv, för tänk om några år när hon sitter där och tänker på hur ful hon är och ångrar sig över alla operationer finns det ju inget att göra. Men men det är väl rätt åt henne. Jämför bilden i  Kissies header och bilderna på bloggen av Kissie då ser man ju verkligen skillnaden. Om jag vaknade upp mitt i natten och såg Kissie stå där skulle jag typ bli rädd. Och inte hjälper det heller att hon redigerar sina bilder, det gör henne bara ännu fulare.

Jag läser inga storbloggare och det är väl lika tur det, det är ändå bara slöseri med tid. Läs bra bloggar istället! Jag vet en jättebra blogg ni borde kolla in - littlemslinnea.blogg.se! Den är ba såååååå bra!!!!!

Upd. Jag menar ju inte precis att alla storbloggare opererar sig och så, men alla överredigerar ju sina bilder så sjukt mycket. Speciellt Foki, om jag såg henne nån gång skulle jag nog bli förvånad.. För som hon ser ut på bilderna på bloggen - så ser hon ju inte ut IRL! Kenza redigerar ju kanske inte bilder, men hon är ju typ den enda normala ;)

Kommentarer
Postat av: R U T H

ja du har rätt och dom svarar ju liksom inte om man frågar nått och kollar säkert inte sina kommentarer heller:( jag läser din i stället för deras ;)

2011-03-04 @ 15:27:33
URL: http://sockerstruth.blogg.se/
Postat av: N

sv:okej tack så mycket!:)

2011-03-04 @ 16:03:47
URL: http://knownatalie.blogg.se/
Postat av: Johanna

Okej, håller veeerkligen med dig när det gäller Kissie, men Foki & Kenza opererar ju sig inte precis ?.. Okej, jag vet att Foki har fem kilo smink eller något, men det är ju inte för samma anledning som kissie har sju kilo smink.. Och Kenza sminkar ju sig bara med mascara typ. (alltså då menar jag på vardagar) Förstår du mig? Eller har jag heelt fel..?

2011-03-04 @ 19:10:26
Postat av: Moa Morot

haha jag besöker inte ens kissies blogg för jag vill inte att hon ska få bra statistik pahaha x)

2011-03-04 @ 22:11:26
URL: http://moamorot.se
Postat av: candy

håller inte med dig här linnea, foki är jätte fin! ja jo hon redigerar sina bilder, men jag har aldrig märkt att hon tex redigerar sig smalare och så, som kissie gör, och sålänge man inte gör det tycker jag det är okej. man ser henne ju i hennes videosar och hon är verkligen perfekt! super söt . hihi

2011-03-04 @ 23:32:37
URL: http://candylandy.blogg.se/
Postat av: Pjohannas

Men Kissie opererade sig för hon kanske inte var nöjd med sitt ansikte. Det är ju inte hennes fel att hon har dåligt självförtroende.

2011-03-05 @ 13:28:08
URL: http://pjohanna.blogg.se/
Postat av: Linnea

Jag har faktist träfat Foki på stan en gång och hon ser faktist ut som hon gör på bloggen. Jag vet att hon redigerar men inte så jätte mkt för hon har ju även väldigt mkt smink.

2011-03-07 @ 22:10:15
URL: http://denhemligabloggaren.webblogg.se/
Postat av: Wickzz

Jag tycker att man ska vara som man vill vara, många säger att jag härmar foki - nej, det gör jag inte. Hon ger mej inspiration! http://wickzz.blogg.se

<3 <3 <3

2011-03-30 @ 16:07:16
URL: http://wickzz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback