gratis designer

| 2010-04-30 @ 23:23:01
Tänkte börja lite smått med gratis designer, och då gör jag din design när jag hinner. Så räkna inte med att din design blir klar på bara en dag eller något sånt. Haha, tänk om inte ens någon vill beställa..

Men iallfall om du vill ha en gratis design så skicka ett mejl till [email protected] med följande:

- Vilka färger vill du ha eller vill du ha något mönster eller något annat?
- Vad ska det stå i headern och bifoga alla bilder du vill ha i mejlet.
- Vill du att det ska vara utklippta bilder, eller ramar runt bilderna eller något annat?
- Vill du ha någon speciell textstil? Och vad ska det vara för färg på texten?
- Om du vill ha någon extra grej, typ beskrivning om dig själv, bloglovin-ikon eller något i menyn.
- Om du vill att jag ska fixa hela din design så måste du ge mig dina inloggnings uppgifter (och jag lovar, jag gör absolut inget annat än att lägga in din design!!)
- Men om du bara vill ha en header och du kan lägga in den själv så behöver du inte ge mig dina inloggnings uppgifter.
- Beskriv så detaljerat som möjligt i mejlet, för jag gör inte om din header/design igen.

Det enda jag vill är att du ska ha en litenliten logga med en länk till min blogg på i menyn, för annars känns det ganska onödigt att ha suttit och gjort en design. Men om du tar bort loggan så får du inte ha designen längre.. Uppfattat?

Så ja... VARSÅGODA ATT BESTÄLLA GRATIS DESIGNER! ♥

Lite smakprov på hur mina designer kan se ut, det här är olika headers jag har haft och även designer jag gjort till några av mina vänner:
(Klicka på bilderna för att förstora)

Dem här var inte så fina, men jag kan göra mycket bättre. Jag lovar!!


nu är det fredagsmys, om det så är det sista jag gör!

linnea | 2010-04-30 @ 20:02:18

Såhär kommer ungefär min kväll se ut:


valborgsmässoafton

linnea | 2010-04-30 @ 18:41:04
Jajemen, det stämmer, det är ju faktiskt valborgmässoafton idag eller ja ikväll då! Vad ska ni göra ikväll på valborgsmässoafton då? :D

Ska ni kanske kolla på någon majbrasa? - Det ska inte jag iallafall. Tycker det är rätt så onödigt att stå rakt upp och ner och titta på en stor brinnande skräphög. Varför ska man göra det för? Jo ni kanske ni säger: "Man firar ju in våren och blablabla.." Men jag har redan firat in våren de senaste veckorna genom att äta mjukglass, tagit fram cykeln, njutit av solen och en massa annat.

Men eftersom jag inte ska göra nånting speciellt ikväll så tror jag att det kommer bli ganska bra uppdatering! Bra för er va.. huh? ;)

Har ritat en bild på en majbrasa och massa människor runt. Vad tycks? Jag blev iallafall nöjd! ♥


friday, im in love

linnea | 2010-04-30 @ 15:05:56
Hallåj! Idag har jag varit på skolan. Första lektionen var jättechill, vi skulle kolla på lite olika filmer och sen göra en frågesport (muntligt). Efter det var det slöjd. O-M-G. :bigeyes: Skit tråkigt som vanligt, fast jag började måla mitt smyckesställ och det blir faktiskt rätt så fint. Aja, på sista lektionen skulle vi bara skriva den vanliga gamla utvärderingen. Och vi hade en vikarie (eftersom vår lärare är i sthlm) och då fick vi sluta 12.30 istället för 12.50. Han ba: "Det är ju valborg idag så ni får sluta tidigare". Wihööö! ♥

Just nu sitter jag bara här och degar. Lyssnar på musik, chattar och lite annat sånt. Men nu ska jag gå och se på Bella&Tyra show, brukar ju alltid se det dagen efter. Eftersom det brukar lagga så mycket när man ser det live, men det här har jag ju redan sagt förut. pussar

gammal bild..

 


friday morning

linnea | 2010-04-30 @ 08:00:33
Go' morgon! Om en litenliten stund ska jag och min lillasyster cykla iväg till skolan. Idag slutar vi ca 13.00, så då hörs vi då. Ha en fin dag alla läsare! ♥



dååålig uppdatering!

linnea | 2010-04-29 @ 22:05:29
FÖRLÅT! Asså jag har typ inte uppdaterat på hundra år, men jag har bara inte orkat. Har inte haft något att skriva om och då blir det ju inte så intressant för er läsare att läsa om. Några har frågat ba: "Ska du inte uppdatera?", haha och då känner man ju sig verkligen inte så duktig precis. :bigeyes: Men jag ska försöka bli mycket bättre på att uppdatera och skriva flera inlägg per dag.. så vi får väl se hur det går!

Som ni ser så har jag gjort en ny design. För jag ville ha en ny header nu när jag färgat håret och så, och gissa om jag blev nöjd? ..Jag blev meganöjd med min nya design! Så den här kommer jag ha länge, länge! ♥

Men imorgon är det iaf fredag och valborg. Kulkul. Men imorgon så är det slöjd (träslöjd) i skolan och jag kommer DÖÖÖÖ!!! Haha nerå, jag bara skämta. Men asså träslöjd är verkligen inte min grej. Aja, som tur är så är dem andra två lektionerna imorgon rätt så roliga, eller alltså dem är väldigt chilla. Yeey!

Men nu ska jag gå och sova, så att jag är pigg imorgon. Ha det bäst så hörs vi imorgon med mycket uppdatering! :D


brown

linnea | 2010-04-27 @ 16:03:17
HAHA! Guuud, vad lättlurade ni är. Jättemånga av er gick på att jag skulle färga håret rött. Men tror ni verkligen jag skulle vilja ha typ knallrött hår? Inte en chans! Men jag färgade iallafall håret brunt. Ungefär så som jag hade förut för rätt så längesedan. Men det blev typ lite rött i det bruna, fast det blev jättefint endå. Jag är SKITNÖJD! ♥

BEFORE:

(Jag har absolut inga bra "before-bilder". Men men, den här får duga.)

 

AFTER:


foki + phoenixtshirt

fashion | 2010-04-27 @ 07:42:29
Nu är jag med i Fokis tävling där man kan vinna tre tshirts från den underbara sidan Phoenixtshirt.com. Om jag vann skulle jag vilja vinna dessa tre:



Naturally sweet tshirten:
Jag älskade Jordgubbs Lisa/Strawberry Shortcake när jag var mindre.
Jag lekte hela tiden med mina dockor och såg filmer om Jordgubbs Lisa.
Sen stämmer ju trycket väldigt bra också.. "naturally sweet", of course! ;)

Superman tshirten:
Jag tyckte bara att den var allmänt cool och så.
Sen vore det ju inte helt fel att gå runt på stan som Superman.
Eller ska jag säga Supergirl?

Hello Kitty tshirten:
Åh, den här tshirten är bara så söt.
Älskar ränderna på armarna också, skitcoolt ju!


Så nu tycker jag att alla håller tummarna för mig att jag ska vinna denna tävling. Även fast det typ är en chans på miljonen att jag vinner. Men är man inte med och tävlar så kan man ju aldrig vinna.. eller hur?

to ica!

linnea | 2010-04-26 @ 18:26:24
Hejsansvejsan. Om en liten stund ska jag iväg till Ica och handla med familjen. Jag ska köpa hårfärg, för jag ska färga håret.. men vilken färg? RÖTT SÅKLART! :D Men just nu ser jag på tv, jag ser på Förkväll och Kissie har just varit med. Najs! Men nu är det slut. pusspuss


dagens fråga #5

| 2010-04-26 @ 16:08:22

Min cykel ser ju ut sådär som på bilden, och det är en Nishiki.

Hur ser er cykel ut? - Komentera! :D


without lipstick i feel me exposed

linnea | 2010-04-25 @ 19:52:14
Tjena mittbena!

Idag har jag mest bara varit hos mormor och haft det skönt och tagit det lugnt. Mormor är ju så snäll! Imorgon är det skola igen. Åååhhh... skittråkigt. Men jag ska inte tänka på det nu. För nu ska jag hitta på något roligt. PUSS!

Håller verkligen med Maria Montazami:

Utan läppstift känner jag mig naken, rädd.. exposed, bar. :D


chubbchubb

| 2010-04-24 @ 21:58:34
Lisa har just åkt hem, men vi har haft det skitkul idag. Vår humor är den bästa kan jag lova! :D Menmen.. vi har gjort en "chubby-bunny video".. ni vet där man ska försöka stoppa in så många marshmellows man kan i munnen? Och här är vår underbara video:

Haha jag typ dregglar.. usch. :s Jag klarade 6 st och Lisa 8 st! GRATTIS LISA!


Jaja, men nu ska jag till mormor. Ska sova över där. Hihi det ska väl bli mysigt, för det var ju jättelängsedan sist. Men jag ska bara packa ner lite mer saker i min väska, sen så kilar jag över till mormor. Ha en trevlig lördagskväll så hörs vi imorgon! ♥

linnea & lisa in town!

pics | 2010-04-24 @ 18:21:19
Hula hu! Idag har jag och Lisa varit på stan och haft det kul. Först åt vi en rätt så sen lunch på Subway, vi delade på en macka där. Och medans vi satt och åt så matade Lisa några små fåglar. Sen efter det så kom det stora fiskmåsar och typ jagade oss. Haha, det var ju lite läskigt! ;p Sen efter det så gick vi runt och kollade. Och sedan blev det mjukglass i solskenet, jättegott! Sen så åkte vi hem runt halv 5. Och nu har vi nyss ätit middag. Men här kommer dagens bilder:


Dagens inköp "tröjan som alla vill ha" ♥:


det ni alla väntat på...

| 2010-04-24 @ 11:57:29

SPEEDGIRLS #2 ♥

Vad tycker ni om videon då? Var den bra?


Här kan ni se den första speedgirls videon!


dagens fråga #4

| 2010-04-24 @ 10:16:54

Vilken är er favoritbloggare av Kenza, Kissie, Blondinbella,

Foki, Amir, Dessie, Paow eller någon annan känd blogg?

 

Dem kändis bloggarna jag kollar dagligen är Kenza, Kissie, Paow och

Falsksanning. ;) Men ibland brukar jag kolla in Fokis och Blondinbellas också.

 

Komentera vilken/vilka som är er favoritblogg av kändisbloggarna!


om du har något låttips till mig, komentera

linnea | 2010-04-23 @ 17:32:58



thats the way aha-aha i like it!

linnea | 2010-04-23 @ 14:06:13
Häääj! Idag är det äntligen, äntligen, äntligen fredag. Idag hade vi slöjd i skolan och jag som har träslöjd. För er som inte vet så kan jag berätta att jag fullständigt hatar träslöjd, alltså det är det värsta jag vet. :( Jag förstår inte varför jag ska lära mig att spika, såga, putsa och blablabla. Herregud.. jag ska verkligen inte bli någon snickare. Så varför ska jag lära mig det!? TOTALT ONÖDIGT. menmen, livet är som det är.


Det är iallafall skönt att det är fredag idag, min favoritdag i veckan. ♥ Men nu ska jag kolla på senaste avsnittet av Bella&Tyra show. För jag såg det nämligen inte igår, för det brukar lagga så mycket när man ser det live. Men nu när man ser det såhär i efterhand så funkar det hur bra som helst!

Me right now. :*


TACK EVELINA!!!

linnea | 2010-04-22 @ 20:58:45
Som ni ser så har jag en ny design. Och headern är gjord av underbaraste Evelina! ♥ Hon är jätteduktig på att göra headers, fast det har ni ju redan märkt vid det här laget. Jag tycker alla som läser min blogg ska kolla in hennes blogg, för hon vill gärna ha fler besökare, så..

FEEEETLÄNK TILL EVELINA!

FEEEETLÄNK TILL EVELINA!

FEEEETLÄNK TILL EVELINA!

FEEEETLÄNK TILL EVELINA!

veckans jobbigaste dag

linnea | 2010-04-22 @ 15:57:11
Tjenare. Idag är vår senaste dag i skolan. Alla säger ju att måndag är veckans jobbigaste dag och att dem hatar måndagar. Men jag tycker veckans jobbigaste dag är torsdag! :p Jaja, vi har gjort lite alltmöjligt idag i skolan, typ engelska, matte, elevens val m.m.

När jag kom hem från skolan så dammtorkade jag mitt rum. Sen när jag var klar belönade jag mig med lite mariekex för att jag varit så duktig. :] Så såhär ser jag ut just nu:


strawberries!

pics | 2010-04-21 @ 17:54:15
Åååh.. fyfan vad gott det är med jordgubbar alltså! Det är de godaste jag vet. Tusen gånger godare än godis, glass, chips ja tusen gånger godare än allting! Jag skulle nog kunna äta bara jordgubbar resten av livet om jag fick. STRAWBERRIES IN MY HEART! :love:

Dessa goda åt jag idag:


we dont have the power but we never say never

linnea | 2010-04-20 @ 18:52:37
Hej gullungar! Idag var en helt vanlig dag i skolan och vi gjorde inget speciellt. Sen har jag inte gjort så mycket mer idag. Men snart ska jag gå och plugga lite, sen ska jag baka en liten kladdkaka. :D Men nu är det nog dags att jag sätter igång och pluggar, och gör en eller två sidor på matteläxan. Så jag kan få baka min efterlängtade kladdkaka. puss! ♥

Var det någon som sa bildbrist? ..Det är ju precis vad jag har! Så ni får nöja er med lite fula webb-bilder.


paralympics

linnea | 2010-04-19 @ 15:48:44
Hej. Idag hade vi någon slags paralympics-dag på skolan. För er som inte vet så är paralympics "sport för handikappade", kan man säga. Då fick vi testa på att t.ex spela rullstolsbasket, kryckfotboll, stafett, spela volleyboll som förlamad och goalboll. När vi spelade kryckfotboll blev en av ledarna sura och ba "Men kom igen dååååh!". Men asså herregud jag har typ spelat fotboll 3 gånger i mitt liv och sen ska jag dessutom spela med kryckor nu. :bigeyes: Hur jävla lätt tror du det är!? Aja. Sen när mitt lag körde stafetten så var svt där och filmade. Han filmade mig just när jag körde stafetten,  gud så pinsamt alltså. :] Sen blev Elin intervjuad av svt, hihi! Det var iallafall väldigt kul att testa på alla dessa olika sporter. Och nu vet man ju hur det är att vara handikappade/ha funktionshinder och göra olika sporter. Det är faktiskt inte så lätt! Men det är ju tur att även dem kan ha kul och sporta. ♥

Okej, den här bilden passar inte in till inlägget. men skitsamma!


gymnastics

pics | 2010-04-18 @ 20:06:34
Tjo. Ikväll har jag varit och kollat på min lillasysters gympa & dans uppvisning. Alla var jätteduktiga och det gick jättebra! :D Aja, här kommer en bildbomb från uppvisningen:

 

Sen efter uppvisningen sprang jag och min lillasyster och kollade på några tanter och gubbar som hade nån slags gympa. För dem hade delat av gympasalen på hälften och då hade tanterna och gubbarna gympa på andra sidan:

 

Man fick godis också. självklart kommer ju jag om man får godis! ♥


tomorrow

linnea | 2010-04-17 @ 20:22:33
Tjo. Imorgon har jag bestämt att jag ska gå ut och fota massa våriga bilder, sen ska jag göra en ny header med massa våriga bilder. Hoppas bara det är bra väder.. annars, då jävlar! Aja. Ni får hålla tummarna att det blir bra väder med mycket sol imorgon. ;) Det var typ bara det jag vill säga. För nu ska jag gå och äta något gött och se på film!

 

Ha en fin kväll alla bloggläsare! ♥


crazy phototime

pics | 2010-04-17 @ 18:17:26


dagens fråga #3

| 2010-04-17 @ 14:06:06

Min favoritglass är MJUKGLASS of course! Fast ibland på sommaren kan det vara

gott med isglass också. :D Men som sagt - Vilken är er favoritglass? Komentera!


FAN FAN FAN

linnea | 2010-04-17 @ 10:58:59
Imorse när jag tittade ut genom fönstret såg jag att det snöade! Jag som trodde det var vår och att det snart skulle bli sommar. Men nehe. Iofs så snöar det ju inte så mycket men endå. Jag som trodde det skulle bli sol och varmt idag så att man kunde vara ute. Men istället får man väl sitta inne och tråka.. och lyssna på deppig musik. jag. hatar. snö. och. vinter.

EDIT:
Det har slutat snöa, men det kan väl endå bli lite sol.

music in the headphones

linnea | 2010-04-16 @ 23:05:43
Go'kväll. Vad har ni gjort ikväll? Själv har jag suttit fastklistard framför tven och sett på Talang och Modern Family. Modern Family var ju skoj! ;) Nu är jag iallafall rätt så trött så jag ska lägga i mig i sängen och läsa OKEJ till jag somnar.. Godnatt kära bloggläsare! ♥


a day in the city

new in | 2010-04-16 @ 18:59:35
Idag efter skolan så cyklade jag, Matilda och Wilma ner till stan. Vi åt mjukglass i solen och bara hade det gött! :] Sen shoppade vi ju såklart också. Jag hittade inte så värst mycket men jag hittade en ring, armband och ett hårband iallafall.

 

Just nu sitter jag och äter jordgubbar. Så jävla gott så att jag svimmar! :love: Men nu ska jag fortsätta med det så hare bäst!


mumin muggen

linnea | 2010-04-15 @ 20:56:38
Hallåhallå! Ikväll har jag inte gjort så speciellt mycket. Har bara duschat, målat naglarna och nu sitter jag här och dricker en kopp té. :D Fast det känns endå som om den här kvällen gått väldigt snabbt.

Imorgon efter skolan ska jag på stan med Matilda och Wilma så det kommer inte bli någon uppdatering förrän på kvällen. Det kommer bli kul, fast jag vet ingenting som jag ska köpa.. menmen jag hittar säkert något fint. Men nu ska jag gå och se på Bella&Tyra show som börjar om 5 minuter!

 

Hihi dricker té ut min gamla kära muminmugg :love:


answers part four.

linnea | 2010-04-15 @ 17:00:17

 

Hej! Fin blogg! Har du gjort den själv?

- Tackar, och jajemän jag har designat min blogg själv, om det är det du menar.

 

Vad har du för märke på din dator?

- Compaq har jag på min egen. Men mammas & pappas som jag brukar använda rätt så ofta nuförtiden är en Macbook.

 

Gillar du fisk?

- Haha, näe.

 

Vad är din favvomat?

- Hm.. jag har ingen aning!

 

Ditt favvodjur?

- Hund såklart!

 

Vilken frukt gillar du mest?

- Ananas tror jag nog.

 

Kan du göra en video om hur du sminkar dig?

- Haha näe jag tror nog inte det.. sorry men det är verkligen inte min grej. :P

 

Favorit plagg?

- Ingen aning, har väldigt många favoritplagg så jag kan inte bestämma mig för bara ett.

 

Vilka bloggar läser du? Varför läser du dom?

- Jag läser en himla massa bloggar men mest mina vänners, febbs, kenzas, fokis och ett par andra bloggar.

Och jag läser dom för att det är intressant att kolla vad dom skriver och så är deras bloggar jättebra också!

 

Vem tog bilden till din header?

- Det var faktiskt min mormor som gjorde det, och hon blev jättenöjd med bilden. Hon sa att hon var en proffs fotograf :D

 

Vad heter hunden på headern?

- Han heter Rolex.

 

Hur ofta shoppar du?

- Oj, det är jätteolika. Vissa månader shoppar jag ingenting, men vissa månader shoppar jag lite mer och så.. Men åååh det är så svårt att säga hur ofta!

 

Vad gör dig glad?

- Det finns massa saker som gör mig glad b.la min familj, mina vänner, sommaren, glass och förstås era söta komentarer! <3

 

Gillar du cupcakes?

- Jajemän. Och cupcakes är ju så himla fina att titta på också.

 

Vilken "stil" har du?

- Hm, jag skulle inte riktigt säga att jag har någon speciell stil. Jag har nog mest bara en helt blandad stil som inte går att sätta ett speciellt namn på.

 

Vad har du helst på dig en vardag? (outfit?) Kan du lägga ut bilder på det?

- Jag brukar ju faktiskt lägga upp 'Dagens outfit' då och då. Men jag kan ju försöka lägga upp det lite oftare om ni nu vill?

 

Hur många headers har du haft?

- Jadu, jag har haft så många att jag tappat räkningen! ^^

 

Idol?

- Jag har ingen speciell idol. Jag gillar massa olika artister och band.

 

Läser du manga?

- Nä, men jag gjorde det faktiskt förr.

 

Vad är ditt bästa ämne i skolan?

- Jag vet inte.. det borde egentligen varit bild, men eftersom vi nästan aldrig gör något roligt på bilden så kan jag inte säga bild. Så jag vet faktiskt inte!

 

Kan du fixa en design till mig?

- Näe, tyvärr så fixar jag inte designer till andra.

 

Är det du som gjort allt på din blogg?

- Jajemän, jag har gjort precis ALLT! Eller föresten, Emilia har hjälpt mig att klippa ut bilden i headern. Eftersom jag suger på att klippa ut bilder.

 

Favoritglass?

- MJUKGLASS IN MY HEART! <3

 

Vad är det pinsammaste du gjort?

- Jag vet faktiskt inte, kommer inte ihåg något speciellt pinsamt som jag gjort.

 

Spelar du gsm??

- Nejnejnej.

 

Så, det var alla frågor från frågestunden. Det blev alltså 4 delar. Att det blev mååånga frågor? Tack så mycket för alla era frågor! :love:


three year old crying over justin bieber

| 2010-04-14 @ 20:42:35
Själv är jag inget Justin Bieber-fan. Men hur gullig är inte den här videon!? Jag kan inte säga något annat än: Aww! Och "gråtet" eller vad det nu kallas.. gaaah jag dör så gulligt alltså! :love:


dagens

fashion | 2010-04-14 @ 20:31:13

♥ Adidas kofta - Stadium

♥ Tshirt - Från Thailand

♥ Linne - Ginatricot

♥ Jeans leggins - H&M

♥ Hello Kitty sockar - H&M


a little day in my life.

linnea | 2010-04-14 @ 18:18:17
Hello everybody! Idag har jag varit på skolan (haha, ovanligt då) och vi hade massa tråkiga lektioner. Vi slutade 20 i 3 och efter det följde jag med mamma, Nova och Emma på en liten sväng. Emma skulle köpa en ny cykelhjälm, så vi åkte runt lite och kollade och tillslut hittade vi en bra hjälm i rätt storlek. ^^ Efter det åt vi på stan, och sen innan vi åkte hem igen så köpte vi med oss varsin mjukglass från torget. Glasskiosken på torget som har världens godaste mjukglass har nämligen äntligen öppnat! Gissa om det var gott? ..Det var gudomliskt gott! :love:




answers part three.

linnea | 2010-04-13 @ 19:24:10

 

Om du skulle ha super mycket pengar och få åka vart du vill i världen, vart skulle du åka?

- Först skulle jag åka till alla fattiga länder och ge dem massa pengar, sen skulle jag åka överrallt jag vill!

 

Vad har du ätit idag?

- Till frukost åt jag en macka och o'boy (haha nyttig jag är), sen till lunch på skolan blev det kyckling-pytt, sen åt jag mellis hos en kompis och då åt jag en macka och juice. Sist men inte minst så åt jag blåbärspannkaka till middag, haha! :p

 

Har du någonsin ljugit för din bästis/bästisar?

- Näe, det har jag inte.

 

Vilken film såg du senast?

- Jag kommer inte riktigt ihåg, men jag tror den hette Pellham 123 eller något sånt.


Varför ville du ha en blogg?

- För att jag älskar att skriva av mig och så måste jag ju ha någonstans att lägga in alla mina bilder på. Så en blogg passar perfekt till mig!

 

Har du nånsin funderat på att bli  berömd bloggerska?

- Haha näe det har jag nog inte funderat på, men det är klart att det skulle vara roligt att vara en berömd bloggerska! :D

 

Hur gör du för att få läsare?

- Hm.. jag gör nog inget speciellt. Men jag försöker skriva så intressant jag kan så att folk som kollar min blogg ska komma tillbaka till den. Sen så brukar jag även komentera runt lite ibland.

 

Äre din hund i headern? Den va så söt!!

- Nej, det är faktiskt min mormors hund. Men innan har det varit min familjs hund, fast mormor fick Rolex när Nova föddes.

 

Favorit film?

- Jag har ingen riktigt favorit film. Men min favorit tvserie (som tyvärr inte går på tv längre, utan jag har boxarna) är utan en minsta tvekan O.C!!! :love:

 

Tips på en bra tjejfilm?

- Haha, jag ser nästan aldrig "tjejfilmer".. eller vad klassas som tjejfilmer egentligen?

 

Vad heter din hund och hur gammal är han/hon?

- Min (eller familjens hund) heter Ozzy och är 6 år. Glömde jag säga att han ligger på delad 1:a plats med Rolex av världens sötaste hundar! :')

 

Dagens låt?

- Hey, soul sister.

 

Dagens film?

- O.C!


Dagens plagg?

- Vad jag har på mig eller? Isåfall har jag på mig ett par slitna jeansleggings med lappar på och ett rosa spetslinne med en grå lite "hålig" tröja över. Haha, svårt att förklara.

 

Hobby?

- Vara med kompisar, lyssna på musik, fota, shoppa och en massa annat!

 

Kommer du att blogga om 10 år?

- Ja det vet jag inte, det kan bara tiden avgöra. Men det får vi väl hoppas på! :D

 

Om du fick ha nån sorts superkraft i ett dygn vad skulle det då vara?

Typ osynlig/kunna flyga/spruta eld m.m?

Varför det och vad skulle du göra då?

- Är det en superkraft att kunna gå tillbaka i tiden? Isåfall skulle jag gå tillbaka i tiden och återuppleva massa fina minnen med mina vänner och min familj.

 

Snygg blogg!

Om du fick välja för en dag, skulle du...

..vara kung, drottning?

..vara dig själv som liten igen?

..vara ett djur?

- Tackar. Jag skulle självklart vara mig själv som liten igen, man hade så himla kul då och inga problem alls. Då var det bara att leva livet!

 

Hur länge har du bloggat?

- Jag började blogga i Augusti 2008, så jag har väl bloggat i ca 1½ år.

 

Använder du mycket smink?

- Inte til vardags, och inte så mycket annars heller.

 

Vad driver dig till att blogga?

- Självklart så är det ju alla era söta komentarer! :love: Och att det är så himla kul att blogga också.

 

Tycker du att du är en bra och framgångsrik bloggare?

- Haha ja, jag är väl en bra bloggare.. och jag får väl hoppas att jag blir en framgångsrik bloggare också!

 

Bloggtips? Vi säger att de e en fråga.

- Asså det blir ju lite orättvist om jag bara tipsar om en blogg. Så jag kan väl lika gärna tipsa er om ett par bra bloggar:

oliviaklara.blogg.se
myliifeeee.blogg.se
weja.blogg.se
howiehamster.blogg.se
eveelii.blogg.se
febbs.se
brownsugar.blogg.se
boompoow.blogg.se
eeverythiiing.blogg.se

Jättefin blogg. Fråga: Vad använder du dig av för program när du gör t.ex headern?
- När jag gör min header brukar jag använda Powerpoint, jag tror egentligen inte det är till för att göra designer precis, men det funkar.


DEL 4 KOMMER IMORGON!



sleeping linnea

linnea | 2010-04-12 @ 20:49:08
Efter middagen åkte jag och mamma till Stadium och köpte en "vårjacka" till mig. Den var jättefin! Jag fick även en oversize tröja som var typ världens skönaste och gosigaste. :') Sen åt jag och mamma årets första mjukglass, så nu kan man verkligen känna att våren är här!

Men nu är jag jääääääättetrött och vill bara lägga mig och sova, fast det går inte. För jag ska se Svenska Hollywoodfruar. Maria Montazami är ju världens skönaste! ;)

Jag just nu typ..

Jag vet att ni älskar mina webcambilder! Haha, näe skoja.

 

By the way: Svaren från frågestunden del 3 kommer imorgon!


måndag

linnea | 2010-04-12 @ 15:45:07
Tjena mittbena! Idag var det första dagen i skolan efter påsklovet. Det gick väl helt okej, fast det var inte så roligt precis. Menmen, man måste ju lära sig något här i livet. ;)

Aja, nu är jag iaf hemma och inte gör så mycket. Idag har vi har fått matteläxa 4 sidor (!) och musikläxa (träning inför provet), så jag kanske borde sätta mig ner och göra lite läxa. :/ Sen har jag inte några mer planer för denna eftermiddag, så jag får väl se hur det blir!

Tummen ner för skolan...



answers part two.

linnea | 2010-04-11 @ 19:01:18


Vad brukar du fota för ngt?
- Jadu.. jag brukar fota i princip ALLTING! Jag fotar allt jag ser.. eller ja, det mesta.

Varför är din hund så söt?
- Hihi, jag vet inte. Du får ta och fråga han själv! :)

Varför är ditt hår så underbart? (alltså hemligheten bakom det)
Hihi tack. Fast själv tycker jag inte alls mitt hår är underbart. Så hemligheten bakom det är väl.. igenting! Eller jo jag brukar bara borsta det och ibland ha i hårsspray.

Är du bra i skolan?
Jag är ju inte bäst i allt i skolan, men jag är väl bra.

Många vänner?
- Nä, inte överdrivet många.

Har du smink i skolan?
-
Aa oftast. Fast bara lite.

Vad skulle du göra om det började en ny i din klass, skulle du vara med kompisen då om det var en tjej?
- Jag vet inte, men ja det skulle jag väl kanske.

Mjukisbyxor eller tights?
- tights

Röd eller grön?
- grön

Datorn eller tv?
- DATORN!

Hund eller katt?
- hund, hund, hund.

Bor du i stockholm??
- Näe, det gör jag inte.

Varför har du tagit bort kategorin "bloggtips"?
- Oj, någon som är uppmärksam här va ;) Men jag tog bort den för jag kände att jag uppdaterade så dåligt i den kategorin och för att jag inte hade så många bloggar att tipsa om.

Hur heter din hund?
- Antar att du menar "vad heter din hund". Han heter Ozzy iaf!

Har du aldrig färgat håret?
- Jo det har jag såklart.

Vart har du varit (ex: spanien, Italien)?
- Jag har varit i: Spanien, Bulgarien, Finland, Thailand och England (London).

Kan man köpa en header av dig för något annat än riktiga pengar? Är du medlem på någon hemsida så att du kan få något av mig där, och jag fåren bloggdesign? :>
- Asså jag är inte medlem på någon hemsida, och jag orkar nog inte göra "gratis designer" heller..

Har du smink?
- Jao.

Spelar du något instrument?
Om inte, skulle du vilja? :)
- Bara på skolan, då brukar jag spela gitarr.

Vad brukar du göra på fritiden?
- Jag brukar göra en himla massa saker på fritiden, t.ex: vara med vänner & familj, shoppa, blogga och tusentals saker till.

Vill du ha ett till djur?? (vilket)
- Hihi, aa en hundvalp :3

Vart i Sverige bor du? :)
- Jag bor i Umeå jag.

Vilket år är du född?
- Jag är född -98.

Vad är ditt favoritgodis? :)
- Mitt favoritgodis är nog Polly & Cocobat.

Berätta vad du använder för smink till vardags.
- Jag använder inte så mycket smink till vardags, bara mascara och ibland foundation.

Bästa lovet?
- SOMMARLOVET!

Vad är den värsta mardröm du haft?
- Jag har haft så många hemska mardrömmar så jag inte kommer ihåg vem som var den värsta xD

Vilken är dina favoritfärger?
- Pastellfärger, och dem flesta andra färgerna också. Men mest pastellfärger.

Vad drömde du sist (när du sov alltså)?
- Jag kommer faktiskt inte ihåg. Men jag kanske drömde att jag hoppade omkring på rosa fluffiga moln med en stor sockervadd i handen, sen kanske jag satte mig ner på ett av de rosa fluffiga molnen och åt svenska jordgubbar, och efter det kanske jag gick och åkte rutschkana på den färgglada regnbågen.

todays outfit

fashion | 2010-04-11 @ 16:35:23

♥ Tröja - Gina

♥ Leggings - Bikbok

♥ Skinnjacka - ?

♥ Converse - Stadium

 

ÄLSKAR SKINNJACKAN!


vårkänslor

pics | 2010-04-11 @ 14:44:45
Har varit ute och fotat lite, men det fanns inte så mycket fint att fota. Så det blev bara några få bilder, och här kommer dem:


chunky monkey

linnea | 2010-04-11 @ 13:39:55
Helluuw! Idag är det sista dagen på påsklovet, det känns ju lite tråkigt. Jag vill verkligen inte tillbaka till skolan nu när det är så fint väder, då vill jag vara ute och bara leva livet. På tal om fint väder, så har jag och min lillasyster cyklat till Ica idag och köpt en Ben&Jerry's Chunky Monkey. Det var faktiskt första gången jag cyklade i år, och det var jättehärligt att cykla omkring och känna vinden i håret.. oh what a beautiful day




answers part one.

linnea | 2010-04-10 @ 19:40:48



Har du en pojkvän? ;)
- Näe, det har jag faktiskt inte.

Varför har du skor på dig inomhus på headern?
- Det är för att jag tycker det ser snyggare ut med skor på, än med sockar på. Det ser liksom lite mer professionellt ut med skor på.. speciellt när man har så snygga skor som Converse :)

Har du Macbook eller iBook?
- Jag har Macbook.

Vem fick dig att börja blogga?
- Egentligen ingen, typ mig själv. Eller jag kollade Blondinbellas blogg en gång, och sen ville jag också testa börja blogga. Så kanske Blondinbella?

Hur gammal är du?
- Jag är 12 år.

Fin blogg! Vilket är ditt dröm land/stad?
- Tack! Hm.. kanske Californien. Eller någon annanstans i USA.

Fin blogg! Pratar du något annat språk än svenska?
- Tackar! Jo, jag pratar engelska.. fast inte helt flytande.

1. Din favvo affär?
2. Vad skulle du önska om du hade tre önskningar?
3. E det roligt att blogga?
- 1. Monki & Bikbok, tror jag.
2. Jag skulle nog önska fred på jorden, att alla på hela jorden hade råd med mat/kläder/tak över huvudet och att jag får ett långt och lyckligt liv.
3. Jarå, det är jättekul att blogga såklart! :D

Håller du på med någon sport? Gillar du musik? Vilka bloggar läser du?
- Näe, jag håller faktiskt inte på med någon sport.
Nej jag gillar inte musik. JAG ÄLSKAR MUSIK!
Jag läser jättemånga bloggar, så jag orkar inte rabbla upp alla nu.

Hur många besökare har du?
- Det är så olika. Men jag brukar väl ha runt 100.

Vad är du för djur?
- Hm.. vad jag är för djur? Lite konstig fråga, men jag är en Homo sapiens. ;]

Fin blogg! (:
Min fråga är:
vet du nån bra modeblogg? (a)
- Jajemän, FEBBS.SE är en jättebra modeblogg.

Favorit bok?
- Herregud, jag som aldrig läser.. haha, så jag vet inte!

Hejsan hejsan!
Satt och kolla på din blogg, väldigt fint!
Fråga: Hur gör man en header?
- Tack så mycket. Jag orkar inte riktigt förklara hur man gör en header just nu, men du kan ju kolla på designadinblogg.se, där finns det säkert en guide som visar hur man gör en header. Lycka till!

Favorit bloggare?
- Jag har jättemånga favoritbloggare, så jag kan inte bestämma mig för bara en.

Besöksrekord?
- På en av mina gamla bloggar så var besöksrekordet något med 250. Men på den här bloggen är det ca 190.. jag är ju ingen storbloggare precis! ;)

Älskar din blogg!!
Favoritårstid?

- Åh, tack så mycket! Min favorit årstid är utan tvekan: SOMMAREN!

Vad är ditt favoritplagg?
- Mitt favoritplagg måste nog vara stora, mysiga och gosiga huvtröjor.


Det är många frågor som är likadana, men jag försökte svara så gott jag kunde. Del 2 kommer förmodligen imorgon, eller någon annan dag. Hare gött :3

rädda musse pigg!

fashion | 2010-04-10 @ 14:13:54


Jag tror jag har hittat världens mest ovanliga och idiotiska linne. Linnet skulle varit jättgulligt.. OM Musse möjligtvis inte blivit hängd. Jag menar vem fan vill ha ett linne med en hängd Musse pigg på!? :o Tänk om ett litet barn fick syn på detta linne, den skulle ju bli jätteledsen. Det skulle iallafall jag bli om jag såg det här linnet och var ett litet barn. Det här är bara för mycket. Det måste vara någon som verkligen hatar Musse som designat det här linnet! Jag vet inte var man kan köpa detta linne, och jag vill inte veta heller.

fredagsmys

linnea | 2010-04-09 @ 20:19:01
Just nu är med Ellen och Emma. Vi har lite fredagsmys och sitter och äter popcorn och ser på Talang 2010. :D Fast just nu är det ju paus. Men jag tänkte bara lägga in några bilder lite snabbt så... varsågoda!


friday afternoon

linnea | 2010-04-09 @ 17:50:05
Tjosan! Idag har jag följt med mamma och mormor på en liten tur. Mormor skulle köpa en tvättmaskin, och hon hittade faktiskt en som hon köpte. Sen åkte vi på lite fler affärer, och efter det åkte vi och fikade. Jag åt kladdkaka och drack hallonsoda, mums! :') Men nu gör jag inte så värst mycket, väntar på att middagen ska bli klar.

Sitter och dricker lite ramlösa, mer än så gör jag inte denna fredags-eftermiddag.


dagens fråga #2

| 2010-04-09 @ 11:47:47

Själv läser jag nog mest vardagsbloggar som även innehåller lite foto. Sen läser jag ett par

modebloggar också. Fast jag läser nog ingen speciell fotoblogg, som bara innehåller foton.


Vad för slags bloggar läser du? Komentera! :D


en liten kvällshälsning

| 2010-04-08 @ 22:21:12

cute shorts from bikbok

fashion | 2010-04-08 @ 20:18:01
Det var typ tusen år sen jag uppdaterade min kategori "Mode & outfits". Så jag tänkte uppdatera den lite nu, ska även försöka uppdatera den lite oftare.

Här är tre par söta shorts från Bikbok. Vilka tycker ni är sötast?


leos lekland

pics | 2010-04-08 @ 16:05:47
Hejsan! Idag har jag varit på Leos lekland med mamma, mormor och mina lillasystrar. Det var väl.. kul? Fast jag lekte inte så jättemycket, men det var kul endå. Hihih! :p Jag hade med mig kameran, så några bilder blev det ju.

haha, jag bjuder!



a cup of love.

pics | 2010-04-08 @ 09:18:36


feelings

linnea | 2010-04-07 @ 19:31:23
Hallåj! Idag är det onsdag och jag har inte gjort nånting. Eller jo jag har dammsugat rummet och duchat, men det är ju inte så intressant. :p Öhh.. vad jag har tråkigt just nu. Nu ska jag nog gå och ta en kopp té istället för att sitta här och hänga. Mamma har köpt ett nytt té som heter min gräddbakelse, så det ska jag nog gå och testa nu. ^^


Lite blandade känslor just nu. Glad? Galen? Tjock..? Haha.


Btw! Glöm inte att ställa frågor till min frågestund, du kan ställa dina frågor här!


questiontime

linnea | 2010-04-07 @ 13:18:22


det här är ingen inredningsblogg...

new in | 2010-04-06 @ 19:38:32
...men det här fick jag igår när mamma & pappa hade varit och handlat på IKEA:
en lila lampa, två randiga lådor och en svart hylla.

now: o.c

linnea | 2010-04-06 @ 12:52:41
Nu ska jag gå och se om jag hittar något gott att äta, sen ska jag se på världens bästa O.C!

BÄSTBÄSTBÄSTBÄSTBÄSTBÄSTBÄSTBÄSTBÄSTBÄSTBÄSTBÄSTBÄST!


dagens fråga #1

| 2010-04-06 @ 11:07:14
Tänkte börja med 'Dagens fråga' som jag har lite då och då. Här är dagens fråga:

Själv brukar jag äta macka och typ juice/té/mjölk/o'boy.


Vad brukar ni äta till frukost?, svara på frågan i en komentar så blir jag gla' :D

 


computer nerd

linnea | 2010-04-05 @ 21:19:31
Ojdå.. det blev visst inte så bra uppdatering idag endå. Men imorgon är det en ny dag, och då kan jag försöka uppdatera lite mer. Jag kan försöka iallafall. ;) Just nu gör jag inte så mycket. Sitter och chattar och halvkollar lite på tv:n. Aja, det här blev ett väldigt ointressant inlägg. Men det får duga till mina blog-readers!

En bild från min fotostund idag, hihihihih.

 

EDIT: någon som är bra på att klippa ut bakgrunden på bilder och har tid över, komentera är ni snälla!


wake up, it's monday morning!

linnea | 2010-04-05 @ 10:55:49
Gomorrn. Imorse när jag vaknade så tänkte jag först: "ja nu är det bara att gå upp till skolan", men sen kom jag på att vi har påsklov. Så gött! :D Föresten så har jag tänkt på att jag ska bli lite bättre på att uppdatera.. så vi får väl se hur det går med det. Men nu sitter jag här och dricke varm choklad, lyssnar på musik och tittar ut genom fönstret.




where your garden have no walls

pics | 2010-04-04 @ 18:05:49
Idag har jag varit ute med min lillasyster och hennes kompis och hoppat hopprep. Sen åt vi isglass ute också, och jag har haft mina nya converse för första gången! :') Det har faktiskt varit +5 grader ute idag. Så det har ju varit rätt så varmt. VÅREN ÄR HÄR!





flowers, california & pink music

new in | 2010-04-03 @ 18:27:23
Tjoflöjt. Idag har jag varit på stan med mamma, mormor, Nova och Emma. Det var kul och om man heter Linnea så kan man bara inte komma hem tomhänt. :D Här är dagens inköp:

Underbara och våriga skor. Nu måste snön smälta så att jag kan använda mina nya skor!!


Världens gosigaste kofta. Hahaha "i heart california" - bara för att jag älskar O.C ;)


Världens bästa hörlurar från märket URBANEARS.  Mina skullcandy har gått sönder..

descriptive

pics | 2010-04-02 @ 19:52:58
Idag har jag varit hos mormor hela dagen och...

...spelat alfapet (höhöh).


...ätit piggelin.


...testat mormors underbara spikmatta :>


...sen fick jag tråkigt så då satte jag mig ner och klippte och klistrade ihop två collage.

jag är en liten påskkärring som ska flyga iväg på min kvast till blåkulla.

pics | 2010-04-01 @ 17:47:47

gla' påsk

pics | 2010-04-01 @ 15:30:16
Hejhej! Idag är jag extra glad.. för att vi har fått påsklov! Vi hade bara något "påskstorsjung" och så skulle vi skriva om påsken, sen fick vi gå hem. :D

Efter skolan följde jag med mamma & pappa på Media Markt, för att de hade ringt och sagt att min dator (som är på lagning) hade kommit så att vi kunde komma och hämta den. Men sen när vi kom dit, ja då var den inte klar och inte var dom villiga på att hjälpa till där heller. Jag har ett tips till er läsare som bor i Umeå - handla aldrig nånting på Media Markt i Umeå. det är bara skit! Sen åkte vi och handlade lite godis och annat sånt.


Nu är jag iallafall hos mormor, vi har nyss ätit påsktårta. Middag ska vi också äta hos mormor. Självklart blir det påskmat. Men nu ska jag måla ägg, hihih. HAPPY EASTER TO ALL MY BLOG-READERS!