Jahaja då var man sjuk då...

linnea | 2010-08-31 @ 18:17:16
Hej hej! Jag kände redan igårkväll att jag hade lite ont i halsen, och kände mig trött och slö. Och imorse när jag vaknade så hade jag ännu mer ont i halsen, kände mig ännu mer trött och slö (som när man har feber typ) och väldigt förkyld :( Så jag stannade hemma från skolan idag, det var ju lite tråkigt för man vill ju inte ligga efter med skolarbetet och vi får aldrig hem någon läxa när man är sjuk och så, så jag kommer nog ligga efter.

Idag så har jag iaf nästan inte gjort nånting, har legat i sängen och sett på tv, och OC. Det är det ända jag gör när jag är sjuk. OC piggar verkligen upp en, det är som medicin fast bättre!

En annan grej som piggade upp och gjorde mig lite gladare idag nu när jag är sjuk, var att min vinst från Febbs tävling kom idag! Wiihoo! Alla ni som läser Febbs blogg vet nog vad vinsten var, men för er som inte läser hennes blogg så kan jag säga att vinsten var en jättemysig och varm filt och två checkar på någon Chiquita smoothie grej. Kul kul att jag vann! :) Orkar inte visa upp vad jag vann just nu eftersom att jag är sjuk, men jag visar nog förmodligen senare!

Vet inte om jag kommer orka gå till skolan imorrn, just nu känns det inte så iaf. Känner mig trött, febrig, yr och ont i halsen. Men men, vi får väl se hur det blir med den saken imorgon, för nu ska jag lägga mig och fortsätta titta vidare på Bästa tvserien som någonsin existerat här på detta runda jordklot - nämligen OC!!!


I'm sitting here, drinking tea and listen to music

new in | 2010-08-30 @ 22:21:29
Tjo bree! Efter middagen så åkte jag och min kära mamma ner på stan. För vi skulle leta efter ett par skor till mig, men vi hittade inga, så det var ju synd. Jag vill ha några sneakers (haha det låter töntigt att säga men men) som är fodrade innuti, typ adidas eller reebok eller något, så jag får väl fortsätta leta vidare! ;) Men jag hittade lite annat småskit. Jag hittade en jättemysig, stor och cool tröja från Bikbok, ett par tights med typ olika slags sömmar från Bikbok och så köpte jag även den lila NY TIGERS UNIVERSITY tröjan från Gina. Så det var ju riktigt nice!

Fast nu när jag provade tightsen så kände jag att dom var jättestickiga och det började svida när jag hade på mig dom, så dom ska lämmnas tillbaka. Det var ju synd, men man vill ju inte precis ha på sig ett par stickiga tights. Vet ni vad? Jag tittade faktiskt på bulldogg tröjan på Bikbok nu idag, men den var jäääättestickig och så löste den av sig massa, åh! :c Jag som så gärna vilja ha den. Så nu ska jag försöka mig på att sy en egen bulldog tröja, eller den ska ju såklart inte vara stickad. Ska bara köpa en helt vanlig vit tjocktröja sen ska jag försöka sy på en bulldogg på. Hahah vi får väl se hur det går.. jag kan typ inte ens sy en rak söm utan att jag börjar darra till och det blir förstört. Men men det får väl bli ett projekt i framtiden eller något!

Jag har haft ont i halsen nu ikväll så därför sitter jag här och dricker en kopp vaniljté i hopp om att det ska bli bättre. Man vill ju inte precis missa skolan nu när det bara är andra veckan av höstterminen, så därför ber jag till gud uppe i himlen att jag inte blir sjuk :p Jag lyssnar även på musik, som det står i rubriken. Väldigt mysigt faktiskt!

Hittade ingen bild på tightsen, men dom kanske ändå inte behöver vara med eftersom att jag ska lämna tillbaka dom. Men jag är iaf nöjd med Dagens inköp, *tummen upp*


Lite mysiga grejer till den kalla hösten

fashion | 2010-08-30 @ 16:58:43


Jepp, har har vi lite mysiga och snygga grejer till hösten som jag ska köpa somsmåning om! Eller jag ska förstås inte köpa allt. Men jag vill verkligen ha en till sån här stor och gosig NY TIGERS UNIVERSITY tröja. Älskar den där lila med ljusrosa text på, måste köpas! :D Den där svarta halsduken med färgranna ränder måste också köpas.. hoppas den kommer in på monki här i Umeå snart, för sist jag kollade så fanns den inte.

Sen när det blir ännu lite kallare så skulle det ju inte vara helt fel med en sån där mössa från Gina på huvudet. Och bulldogg tröjan är ju bara ett MÅSTE! Så söt! Föresten så har mamma redan beställt uggsen från H&M till mig, så dom kommer jag nog använda ofta nu i höst/vinter. Dem här uggsen är mycket snyggare än min förra som jag hade förra året, dom var ljusa och inte alls lika snygga som dom här! Alltså så skulle jag helst vilja ha den lila stora tröjan från Gina, någon av mössorna från gina, den svarta halsduken med ränder från monki och den underbara bulldogg tröjan från Gina! Vad skulle ni helst vilja ha av det här collaget ovanför?

Jag borde verkligen sova..

linnea | 2010-08-29 @ 22:45:40
Oj oj oj, klockan är mycket... och jag sover inte än! Det är ju skola imorgon och då kan man ju bara inte försova sig och komma försent. På tal om skolan så har vi idrott imorgon. Typ mitt "hatar-ämne", jag och fysisk träning går verkligen inte ihop. Usch, nu känns det som jag är jättefet. Hahah!

Men nu ska jag gå och sussa så sött i min säng med mina små mjuka gosedjur. Haha nä jag skojar bara, jag sover inte med gosedjur, men egentligen är det väl inte något fel med det? Eller..? Jaja, det här blev ett väldigt rörigt inlägg. Så nu säger jag GOOOO' NATT!


Ännu en till svartvit bild från igår. Japp, det gillar vi va? ;)

A day with Elin

pics | 2010-08-29 @ 19:41:47
Hallåjsan! Idag har jag ju som jag skrev i förra inlägget varit med Elin. Först så spelade vi lite Wii, typ Super mario bros, Wii play och Mario kart. Det var jättekul, såklart! ;) Sen efter vi hade spelat i typ en timme eller något så kände  vi att vi behövde en nypa luft så vi tog med oss våra älskade systemkameror ut i småregnet på en liten promenad och fotade. Det blev faktiskt många superfina bilder, typ 9 av 10 bilder blev bra! :) Sen före middagen gick Elin hem, vi hade en kulkul dag.

Men nu ska jag svara på kommentarer sen ska jag hoppa in i duschen och fixa lite inför skolan imorgon, men först av allt så får ni ett par bilder från när jag och Elin var ute och fotade:


Slappardagen söndag

linnea | 2010-08-29 @ 13:32:40
Tjo hej! Nu har jag suttit jättelänge och försökt fixa så att det blir en annan bild när man sätter musen över Följ mig via bloglovin' och Kontakta mig knapparna, men det funkar verkligen!! Jag har försökt, och försökt och försökt. Men ingenting funkar! :( Så nu undrar jag, är det någon av mina söta läsare som vet hur man fixar en annan bild vid museover? Skriv här nere i kommentarsfältet om ni vet hur man fixar det så att det verkligen funkar med museover. Skulle bli sååå tacksam om någon kunde hjälpa mig!

Men idag ska jag iaf vara med sötakakan Elin, haha nä men hennes bloggnamn är Cutecookie och hon verkligen avskyr det namnet eller vad man nu ska säga. Hon skulle typ ta med sin kamera så vi kanske går ut och fotar en sväng eller något. Så om vi fotar något så kommer självklart bilderna upp här i bloggen senare! :) Men nu kommer nog Elin snart så jag borde sluta blogga..

Ha en jättebra söndag, så ses vi lite senare med mer uppdatering! Puss på er alla sötaste läsare!

En till bild från min svartvita fotografering igår, vad tycks om bilden?


Klockan är mycket, men vem bryr sig?

linnea | 2010-08-29 @ 00:58:14
Hej på dej! Japp nu ser rätt, jag har bytt design....... igen. Suck, men det är sån jag är. Jag har dåligt självförtroende, så jag blir ALDRIG nöjd med mina designer/headers. Vad ska man göra åt det, ja jag har ingen aning.

Men ikväll så har jag iaf suttit och sett på tv/film med mormor & Emma, mysigt mysigt! :) Jag har inte en blekaste aning om vad jag ska skriva så jag ska väl typ sluta skriva nu.

Nu ska jag sova, puss & godnatt! <3

Ni får en bild från min lilla fotografering idag, resten av bilderna får ni någon annan dag!


Foto time

linnea | 2010-08-28 @ 12:57:05
Hej hallå! Japp som ni ser på rubriken så är det foto time för mig nu. Så jag ska alldeles strax gå ut och börja fota lite fint på alltmöjligt. Temat ska vara svartvitt tror jag, alltså att jag redigerar alla bilder jag tar till svartvitt sen. Det blir nog toppen! :) Ni får se bilderna sen när jag har redigerat dom och så!

Ha det braigt, så ses vi senare! Puuuuuss

Nu när det endå är lördag så passar jag på att lägga in en bild som jag tog för längesen på mitt favoritgodis!


I use this fonts

random | 2010-08-27 @ 21:28:19
För några dagar sen var det en tjej som undrade om jag kunde lägga upp en bild på alla olika textstilar, teckensnitt, typsnitt, fonter eller vad man nu vill kalla det. Och ja det är ju klart jag kan! Så här nedan ska ni få en bild på alla olika textstilar jag använder.

Men om ni vill ha någon speciell textstil som står här på min bild. Då är det bara att ni går in på www.dafont.com. Sen söker du namnet på textstilen du vill ha (jag har skrivt varje textstils namn av själva texstilen på bilden, så ni vet vad den heter) så kommer den komma upp. Då är det HÄÄÄÄR en jättebra guide sen på hur du laddar ner just den texstilen du vill ha. Det är lite krångligt från början, men sen är det hur lätt som helst! Så då kan du ladda ner precis vilka texstilar som helst, och ja jag lovar - det är 100 % gratis!

Men nu ska ni få se bilden på vilka textstilar jag använder, så *TADADADAAAAMMM*:


FREEEDAG!

linnea | 2010-08-27 @ 17:22:30
Hejsan svejsan! Idag är det fredag, vilket är skönt. Vi har typ inte gjort något speciellt i skolan, bara lite småsaker. Men jag orkar inte prata om skolan nu, säkert skittråkigt för er att läsa om!

Aja, sen jag kom hem från skolan så har jag inte gjort något alls typ. Har legat och sett lite på OC sen har jag bara suttit rakt upp och ner, nä men jag har varit med Nova också. Ikväll ska jag bara ta det lungt och slappa framför tven och såklart se på mitt livs kärlek - OC! Nu sitter jag bara här och lyssnar på världens bästa musik, yepps yepps.

Men jag har en liten fråga till er söta läsare:



Ser min blogg likadan ut för er som för mig eller? Eller hur ser det annars ut? Är det en annan färg på headern än bakgrunden? Och om det ser annorlunda ut vilken webbläsare använder du isåfall?

Jag själv använder Mozilla Firefox & safari ibland, och på dom ser det typ likadant ut. Fast sen när jag kollade med Firefox på mammas & pappas macbok så var header bakgrunden en helt annan färg.. skitskumt!  Så det är därför jag behöver er hjälp! Berätta hur det ser ut för dig här nere i kommentarsfältet så skulle jag bli happyhappy! :D

Thursday is always thursday

| 2010-08-26 @ 14:44:24
Halli hallå! Idag var det ju nog som alla fattar skola.. tråkigt, men måste ju lära sig något här i livet, och det är ju skolan till för! ;) Haha det vet ju redan alla så varför står jag och babblar om det nu helt plöstligt? Aja, vi har haft lite olika lektioner på skolan idag typ matte, engelska, bild m.m. Men nu är det färdigpratat om skolan!

Usch, jag har verkligen INGENTING att skriva om känner jag. Aja jag måste antingen åka och (höll på att säga hyra), låna en bok till skolan eller så måste jag leta rätt på någon tråkig bok som jag kan ta med mig och läsa i skolan. För vi måste ha med oss en bok till imorgon, annars då jävlar..! Haha nä jag skoja bara, men vi måste iaf ta med oss en bok till skolan, så jag ska försöka leta rätt på en bok nu. Sen ska jag väl duscha och måla om naglarna, blodrött! Det är en fin färg det, passar utmärkt på mina små naglar :)

 

Min favoritlåt alltså, vem vill ha lite fläskkotlett?


Trudiludilu, vilken regning dag

linnea | 2010-08-25 @ 15:33:34
Tjena mittbena! Bästa rubriken, jo jag vet :) Men iaf så skulle min klass på någon slags "utflykt" till Rödberget idag, och vår lärare hade sagt att vi skulle samlas där vid Rödberget 09.30, så där stod jag och några få till och väntade och väntade och väntade på att vår lärare skulle komma så att vi kunde börja, och tillslut så kom hon och sa att eftersom att det regnade så himla mycket så skulle det bli inställt. Och alla andra förutom vi satt redan i datasalen, för vi skulle se på en film istället för utflykten, när vi kom tillbaka.

Så då såg vi på en film som hette något konstigt namn med typ utomjording och fröken som var på danska, med svensk text förstås. Den var väldigt udda och låångtråkig, vissa tyckte typ att den var läskig!? Jag tyckte verkligen inte den var läskig, inte alls i närheten av en skräckfilm iaf! Men men, det är väl endå bättre att sitta och se på en film och äta sitt goda lättfika hela förmiddagen istället för att vara ute en regnig dag i skogen och typ leta barr och kottar ;) Det måste ni väl endå hålla med om..?

Sen så hade vi en till lektion efter lunch och vi slutade vid 13.30, najs! Men nu ska jag sluta babbla på om skolan, det måste ju typ vara världens tråkigaste att läsa om. Tror jag iaf. Men nu ska jag verkligen ta tag i att fixa om headern med nya bilder och ny bakgrundsmönster typ, orkade inte ta tag och fixa det igår, men jag får väl ta och göra det nu istället då!

Ha det så bra tills vi ses igen i nästa inlägg, puss puss puss puss puss. Hehe oj vad rolig jag är då, nä men puss på er världens bästa läsare!


Hittade en bild av filmen på google, så hette filmen..

MIN FRÖKEN ÄR EN UTOMJORDING. Filmen var lika dålig

som den ser ut att vara, någon av mina läsare som sett den?

http://www.karlshamn.se/upload/Kultur/filmbilder/Min%20fr%C3%B6ken.jpg


Tuesday the 24th of august

linnea | 2010-08-24 @ 15:53:58
Cha cha! Idag var det andra dagen i skolan, det gick väl ja.. bra? Men det var väl inte världens roligaste precis. För med vår nya lärare måste vi alltid göra några himla grupp uppgifter, två & två alltså och jag är med världens sämsta typ. Skit!! Sen på slöjden (jag har träslöjd) så MÅSTE vi antingen göra en osthyvel eller skogskniv typ med ett sånt här fult skaft av horn och fult trä. Tråkigt värre! :(

Vi slutade efter slöjden vid typ 13.40, så sen efter jag kom hem så har jag bara legat och slappat framför OC. Har inte orkat göra något annat, men nu snart ska jag ta någon ny bild till headern sen ska jag fixa om headern lite, då får jag ju nånting att göra. Även fast det bara har med datorn att göra, hah känner mig som världens tråkigaste och osocialste person!

Jajaja, nu ska jag flytta på rumpan och göra det jag ska. Så vi ses senare bästaste läsare!

En rätt så ful bild på mig från min och Lisas fotostund i fredags, men den är väl bättre än ingenting alls.


Natti natti!

linnea | 2010-08-23 @ 21:57:43
Ikväll har jag suttit och sett på  Fångarna på fortet. Det var rätt så kul, eller det var tråkiga lag som var med och tävlade idag.. det ska bli roligare när blogglaget, idollaget och dom är med! Ser mest fram emot att se Foki & Paow som ska tävla, allra mest Foki! Hahah, jag tror hon nog kommer vara ganska feg. Men vem vet, vem vet? ;) Kollade ni på Fångarna på fortet idag?

Men nu ska jag alldeles snart gå och lägga mig, måste ju som sagt vakna upp när väckarklockan ringer 06.10, eller då ska jag vakna sen kan jag ligga och slappa i sängen i typ 10-20 min så att klockan blir 06.30, härligt!

Föresten så hann jag inte ta någon ny bild till headern idag, eller jo jag hann ta några bilder men dom blev inte så värst bra. Ska nog ta nya mycket bättre imorgon, så då fixar jag till headern lite då.

Men nu ska jag bara skynda mig att svara på kommentarerna, sen raka vägen till sängen! Vi hörs imorgon efter skolan med uppdatering! Godnatt kära läsare, sov så gott!


FIRST DAY IN SCHOOL

linnea | 2010-08-23 @ 12:50:02
Tjeeenare! Japp, idag var det första dagen i skolan på höstterminen 2010. Då går man alltså i 6:an nu dårå. Känns jätte ovanligt! Men man lär ju vänja sig. Aja idag fick vi sluta efter lunch, vid typ 11.50 eller något sånt, som en liten mjukstart. Så det var ju jättehärligt! Föresten så har vi vår lärares (som nu är pappaledig) fru som lärare nu, och hon har gjort ett bra schema till oss, eller vi får sluta 14.20 på måndagar och 13.40 på tisdagar! Så det är ju jätteskönt! :D

Men nu är det nog färdig talat om skolan, usch så tråkigt att sitta och läsa om vad jag gjort i skolan idag, alltså vem fan bryr sig undrar jag!?!? :o Så nu ska jag prata om lite roligare saker. Idag ska jag försöka ta en ny bild till headern, gillar verkligen inte den bilden längst till vänster som jag har nu. Sen kanske jag ändrar lite små saker på headern också! Kul va? Haha nä men jag vet att jag byter header skitofta, men nu när jag fixat det här på headern så ska jag inte byta på jättelänge.


Nu ska jag gå och se något avsnitt av OC, eller först ska jag svara på kommentarerna sen ska jag se på OC. Kul kul! Men ha det så bra ses vi sen!


Imorgon börjar allvaret

linnea | 2010-08-22 @ 20:44:33
Japp, första skoldagen imorgon dårå! Känns läskigt.. nä men det är väl bara som vanligt typ. Kommer väl inte bli världens roligaste precis, men men det är ju skolan så vad ska man förvänta sig! Nu när det är skola så kommer det ju förstås inte bli lika bra uppdatering som på sommarlovet, men jag ska försöka att skriva 2-3 inlägg om dagen, det låter bra va? :)

Men nu ska jag lägga mig och se ETT avsnitt av OC, får absolut inte se fler. För jag måste gå och lägga mig i tid! Man måste ju stiga upp 06.30 imorgon... skitkul vill jag lova. Men jag uppdaterar inte på morgonen imorgon, orkar inte uppdatera då. Men jag uppdaterar när jag kommer hem från skolan!

HARE BEEEEST ALLA COOLINGAR DÄR UTE!

http://scienceblogs.com/oscillator/ist2_3965048-back-to-school-colorful-child-writing.jpg


Svaren från You ask - I answer

| 2010-08-22 @ 17:53:24

 

Hur kan du göra såna dära bilder med snygga texter snälla berätta!!!!!

Jag vet inte exakt vilka bilder du menar nu, men jag antar att du menar mina textbilder som jag har lite då och då. T.ex bilden till You ask - I answer, och bilden som jag har här uppe nu där det står "Jag svarar!". Dom bilderna har jag gjort i ett av världens bästa och enklaste program - Photoscape! Du kan ladda hem Photoscape gratis HÄR. Jag lovar det är 100 % gratis, och det kommer inget virus!

 

Men sen för att få olika snygga textstilar, så måste man ladda hem den textstilen man vill ha från Dafont.com. Där finns det verkligen skitsnygga textstilar! HÄR är även en guide på hur man laddar hem textstilerna + hur man får in dom i photoscape och så. Även detta är 100 % gratis!

 

Sen när man både laddat hem Photoscape och dom textstilarna man vill ha från Dafont så är det bara att leka sig fram och mixtra med färger, storlekar, skugga och massa annat! TESTA TESTA TESTA säger jag bara, det är så man lär sig allra bäst :)

 

Hur mycket tid lägger du ner på bloggen varje dag ungefär?

Oj gud, det är ju så olika från dag till dag! Vissa dagar så kanske jag lägger ner 3-4 timmar sammanlagt, alltså att skriva inlägg, svara på kommentarer, ta bilder till bloggen, redigera bilder och så. Hahah det låter riktigt illa det här.. Men vissa dagar så ägnar jag kanske bara 30 min - 1 timme till bloggen, och ibland (väldigt sällan) lägger jag ingen tid alls till bloggen. Så det är olika från dag till dag!

 

Vad är din naturliga hårfärg?

Min naturliga hårfärg är något åt mellanblond hållet, typ lite råttfärgat eller vad det nu kallas. Det är skitfult!! Passar inte alls på mig. Jag passar tusen gånger bättre  i mörktmörkt hår, det tycker jag iaf. Eller vad tycker ni?

 

Det här är nästan min naturliga hårfärg.

Eller jag hade typ gjort ljusa slingor så min naturliga hårfärg är

en aning mörkare än det här kan man säga. SKITFULT PÅ MIG!!!!


I wanna dance, I wanna dance in the light, I wanna rock, I wanna rock your body

| 2010-08-22 @ 17:00:22


Last day of summer

linnea | 2010-08-22 @ 10:17:31
Hallåj hallåj! Förlåt för lite smådålig uppdatering, men skolan börjar ju på måndag, så man måste ju hinna njuta av sommarlovet! Men igår var iaf jag och Lisa på stan, det var kulkul. Jag köpte lite småskit typ :p Sen när vi kom hem från stan så gjorde vi en video med min lillasyster och hennes kompis Molly, typ speedgirls utan att den var speedad. Kanske lägger upp den på bloggen sen!

Jag sov även över hos Lisa inatt. Så igårkväll satt vi och tittade på lite olika program på kanal5play. Det var ju najs! Men idag ska jag vara med Lisa en stund, sen måste jag fara hem och fixa lite grejer till skolan som börjar imorgon. Helt sjukt att skolan börjar imorgon!! Så jag uppdaterar lite senare ikväll.

Ha världens bästa dag kära läsare!


Jag vet att bilden inte hör ihop med inlägget, men ni som inte tycker Nova är sötast i världen ni kan dra! ;)


Lisa & Linnea pictures

pics | 2010-08-21 @ 10:33:10
Hej hej! Som ni säkert märkte så uppdaterade jag inte så mycket igår, och det var för att Lisa kom efter middagen för hon skulle ju som sagt sova här! Så vi gick ut på en liten promenad med min kamera och fotade massa massa fina bilder! Det blev jättemånga bra bilder som jag ska visa här längre ner :D När vi kom in från vår lilla promenad så såg vi på film, vi såg en skräckfilm som heter Scream.

Nu ska jag visa er dom finfina bilderna vi tog igår:

 

DAGENS OUTFIT'S:


Våga fråga!

| 2010-08-20 @ 13:44:36

Jepp, nu kör vi igen! Fråga vad som helst som ni vill ha svar på. Det är bara och våga fråga! Svarar på dom tre frågorna när jag orkar, typ imorgon eller i över morgon. Så... FRÅGAAAA!!!


Ikväll har jag varit med Lisa

linnea | 2010-08-19 @ 23:45:05
Tjena mittbena! Ikväll har jag varit med Lisa, vi var hos henne. Först så fixade vi breven som skulle skickas iväg till vinnarna ur vår lösnagels tävling för längesen. Vi är lite glömska så vi postade iväg breven nu, fast egentligen så skulle vi postat dom för över två veckor sen. Men två av breven vägde två ynka små gram mer än 20 gram, så på dom blev vi tvugna att sätta två frimärken! Drygt. Men nu vet vi ju iaf att breven kommer komma fram till vinnarna och det är ju det viktigaste! :D

Sen efter vi varit och postat breven så satt vi vid datorn och chattade med lite olika trevliga personer. Vi kollade även på Blog Awards från förra året, det var ju superkul! Vi gick också in på Fokis blogg och kollade på hennes naglar som hon brukar fixa, sen satt vi där och typ kommenterade och kritiserade hennes naglar. Typ 95 % av hennes lösnaglar är överdrivna och opassande, fult...

Imorgon ska Lisa sova här så det ska ju bli jättekul! Vi kommer säkert komma på massa roliga saker, trevligt trevligt! Men nu ska jag bara svara på lite kommentarer och kolla några bloggar sen blir det natti natti för mig! Måste verkligen verkligen verkligen börja vända dygnet FÖRFAN! Heheh.. Godnatt käraste läsare! Sov så gott! :)


En gammal bild på mig & Lisa, vi käkar rabarber.


V A R D A G S L Y X

linnea | 2010-08-19 @ 13:21:43
Tjola bandola! Vet ni vad jag har fått göra imorse? Jo jag har fått världens härligaste fotbad av mormor! Först så gjorde mormor ett fotbad och en fotmassage på mig. Efter det så klippte hon mina tånaglar och målade både dom och fingernaglarna tuggummirosa. ^^ Samtidigt som jag fick min underbara fotmassage och fotbad så lyssnade jag på lugn och avslappnande musik. Kan det bli bättre en regning, grå och trist torsdags morgon? Nä jag tror nog faktiskt inte det. Det här kallas vardagslyx i högsta grad. Tack älskade mormor, du är bäst!


Tävling hos pinkybell!

random | 2010-08-18 @ 23:04:19


Jag är med och tävlar om ett eget designat smycke hos Pinkybell. Där jag får bestämma helt och hållet vad jag skulle vilja ha för smycke och hur det ska se ut. Tävlingen finner du på www.pinkybell.webblogg.se. Tävlingen avslutas måndagen den 23 augusti klockan 20:00! Var med och tävla du oxå! :D


Beautiful Blogger Award

random | 2010-08-18 @ 20:39:46

 

Jag fick min award av Caroline - www.photobycaaroline.blogg.se. När man får den ska man skriva sju intressanta saker om sig själv och sedan ska man ge awarden till sju andra bloggare. Så nu kör vi!

 

SJU OTROLIGT INTRESSANTA SAKER SOM MIG:

 

1. När jag var liten stammade jag lite, men det gick bort sen.

2. Jag har bloggat sen Augusti 2008, alltså 2 år nu! HURRAA!

3. Jag är faktiskt rätt så blyg mot folk som jag inte känner så väl.

4. Jag har haft 2 guldhamstrar och 11 dvärghamstrar (tillsamans med min syrra).

5. Jag har färgat/tonat håret så många gånger så att jag tappat räkningen.

6. Det tar typ 5 minuter för mig att skriva 2 rader i ett inlägg.

7. Jag har världens sämsta hjärna, så jag kommer tyvärr inte på något mer om mig.

 

Väldigt intressanta saker om mig. Ja vet, så intressanta saker att jag dör!

 

JAG GER AWARDS TILL DESSA SJU BLOGGARE:

Evelina - www.eveelii.blogg.se

Johanna - www.pjohanna.blogg.se

Åsa - www.aasajulia.blogg.se

Wilma - www.weja.blogg.se

Emilia - www.myliifeeee.blogg.se

Elin - www.cutecookie.blogg.se

Lisa - www.boompoow.blogg.se

 

REGLER:

Som Awardvinnare ska du kopiera in Awardbilden i din blogg, för att visa att du har fått den. Tacka och länka tillbaka till den du fick Awarden av. Ge Awarden till 7 andra bloggsystrar/bröder och länka till dem. Skriv sju intressanta saker om dig själv.

New haircolor

linnea | 2010-08-18 @ 14:24:05
Yes.. såhär blev mitt hår efter hårfärgningen igår:

FÖRE:




EFTER:


VAD TYCKS?


Godnatt kära bloggläsare

linnea | 2010-08-17 @ 23:39:45
Hej på dej du! Förlåt för att det har blivit så dålig uppdatering idag, men jag har haft så mycket annat för mig och det har ju varit toppen väder, så man har ju inte precis velat sitta inne hela dagen.

Men vet ni vad? ..Ikväll har jag färgat håret!!! :D Wihoo, haha kom på att jag ville färga håret igårkväll, och nu ikväll så ja, då färgade jag det! Eller mamma hjälpte mig såklart. Men eftersom att jag bara gjorde det för en liten stund sen så har håret inte hunnit torka än. Men jag tror färgen blev något åt mörkmörkbrun/svartbrun hållet. Men man vet ju aldrig, vi får se hur det blir imorgon! Tar bättre bilder då, ska bara försöka hitta någon bra bild som jag kan ha som "före-bild". Men nu vet ni iaf vad ni har att se fram emot imorgon!

Nu ska jag nog stänga av datorn och gå och sussa så sött i min lilla säng. Måste verkligen verkligen verkligen försöka gå och lägga mig tidigare nu innan skolan börjar och sådär. Så nu är det marsch pannkaka i säng! GODNATT KÄRA BLOGGLÄSARE, vi hörs imorgon med updatering & bilder på håret! Puss

Såhär ser håret ut nu, det är ju fortfarande lite blött. Bästa kvalitén på bilden också..


Old pictures - part one

pics | 2010-08-17 @ 13:33:25

Aww, ser ni hur liten jag var där?

 

Våra snygga Halloween-cupcakes, riktigt najsiga alltså!

 

Mitt rum för länge, länge sen.

 

Åh, Tintin min gamla hamster.. <3

 

En riktigt hungrig gris. Nä men jag hade gjort rosa slingor i håret, så fult!

 

Jag & bästa lillasyster!

 

Haha mobba mig inte. Jag var ju så glad för att jag fått säsong 1 av Desperate Housewives i julklapp!

 

Två nyfikna små presentöppnare.

 

Min gamla kanin Puma skuttar i snön.

 

 

HAHAHA! Kolla min min.

 

På hotellrummet i Gran Canaria februari -09

 

AAAAHH!!!! Så söt och knubbilubbi lilla Nova var, gah! :D

 

Haha låtsas jag vara cool eller? Det verkar inte riktigt som att jag lyckas med det.

 

Glass i stora stora stora lass!

 

Nämen oh vilken cooling det var här då! Men fan vad smala ben jag hade!?

 

Emmas födelsedag, hon öppnar presenter för fulla muggar!

 

Världens coolaste unge Nova! Nä men hon diggar KIZZ vettni.


Good night people

linnea | 2010-08-16 @ 23:42:34
Hej hej! Ikväll så har jag varit med världens bästa Lisa! :) Först så cyklade vi till en lekpark och hade en liten trevlig picknick, efter det så cyklade vi hem till Lisa och typ nördade dator och.. inte så mycket mer. Vi har alltså haft det kul ikväll tycker jag!

Men nu MÅSTE jag verkligen gå och lägga mig, jag som skulle börja vända på dygnet. Vad hände med det!? Jag ska hursomhelst försöka vakna till väckarklockan, det kommer jag nog lyckas med. Hoppas jag.

Men godnatt på er söta människor, vi hörs imorgon med mer uppdatering!

Hahaha, minns den här gamla och fula godnatt skylten? Som jag brukade använda förut, så fuul!


I NEED MUSIC IN MY HEADPHONES

| 2010-08-16 @ 16:54:53

GRAFFITI NAILS!

random | 2010-08-16 @ 12:09:09
Nu har jag testat att måla på graffiti lacket på naglarna. Jag tog någon slags rosa färg på nagellacket under, som det var på bilden på "förpackningen". Jag tycker det faktiskt blev rätt så coolt! Eller det ser en aning udda ut, typ spräckt nagellack. Som om man hade klöst på nagellacket typ. Men jag tycker endå att blev coolt! :D

Jag har typ världens kortaste naglar, så det skulle säkert blivit ännu snyggare om jag hade haft längre naglar, men men vad ska man göra åt det då. Sen är det typ massa kletigt utanför naglarna på bilderna, men jag orkade inte gå och tvätta bort det. Så ni får nöja er med dessa usla bilder!


Dagens lilla outfit - tagen med webbkameran

fashion | 2010-08-16 @ 11:14:19

Rosa linne - BikBok

Jeansshorts - KappAhl

Halsband - made by myself

Hörlurar - Urbanears (Tshirtstore)

 

Men jag tror jag ska byta linne, för det här var lite konstigt. Hehe!


Idag har man hunnit med mycket...

linnea | 2010-08-16 @ 00:19:11
Hallåj kära läsare! Herregud vad mycket jag har hunnit med idag!!! :o Jag blir typ helt snurrig i huvudet av att räkna allt jag hunnit med att göra idag. Men nu tänkte jag berätta lite om min dag:

Först så frågade mamma & mormor om jag skulle hänga med dom på loppis så då sa jag ja för att jag ville ha något att göra idag. Så då var vi på två olika loppisar, båda lika dåliga med lika mycket skräp på. Men ena loppisen vi var på var i stan så då passade jag på att titta in i några affärer och det blev minsann några små inköp (jag visar dom senare längre ner). Sen så gick vi och åt lunch på stan och jag hade först köpt en mjukglass på den andra loppisen och sen köpte jag en till på stan nu.

När vi var klara på stan så åkte vi hem och då frågade Elin & Lisa om jag ville följa med på fortet, och det var väl klart att jag ville! Så då åkte jag ner på stan igen och var på fortet i två timmar. Vi fick 200 poäng, ganska dåligt eller? Men jag är iaf stolt över mig själv. Eller inte. Sen efter fortet gick vi och köpte mjukglass, jag och Lisa köpte två och Elin köpte en. Så idag har jag alltså ätit fyra mjukglassar (!), känner mig ju inte så värst nyttig om man säger så ;) Sen gick vi runt på stan och typ letade pantburkar & flaskor, det gick ju rätt så bra!

Sen åkte alla hem till sig och åt middag, och när Lisa & Elin hade ätit middag så kom dom till mig. Så då gick vi typ bara runt och satt och pratade, flamsade och så. Sen åkte Elin hem, så då satte jag & Lisa oss och såg några avsnitt av Solsidan, det är så bääst! Jag bara älskar det! Men som ni märkt så har jag haft en skitkul och väldigt händelserik dag!

BILDER FRÅN LISAS KAMERA...
Dom tre musketörerna och den underbart goda blandade barnbägaren med saltlaktris strössel!

 


Leopard kofta - Gina
Döskalle väska - Gina
Graffiti nagellack - Kicks

Du du du du du du

linnea | 2010-08-15 @ 11:33:21
HEEEEJ! Igårkväll låg jag och kollade på alla avsnitt av Solsidan, till klockan 02.00. Det är så jävla bra ju! Jag typ sitter och döskrattar när jag kollar på det. ÄLSKAR!!!

Men nu sitter jag här och lyssnar på fett go' musik och halvsolar lite genom mitt fönster. Vädret är ju helt underbart idag, stekhet sol. Fast det blåser lite.. men äsch. Här ska det inte vara några sura miner, bara glad miner! :D Ni som har sura miner och negativa tankar kan lämna min blogg omedelbart!


Såhär glad är jag idag:



Zombie äventyr

| 2010-08-14 @ 18:34:33
Har någon av er läsare testat videon här nedanför? Det har säkert rätt så många av er gjort, eftersom att Foki la ju in den för några dagar sen på sin blogg. Men för er som inte testat det så lägger jag in det nu, för alla mina läsare läser väl endå inte Fokis blogg.

Det är iaf en rätt så ovanlig video, det handlar om att en pizzakille ska leverera en pizza till en tjej, och det går ju lite sisådär eftersom att hela världen har tagits över av blodiga zombies. :o

Det bästa av allt är att man får välja själv vad som ska hända, eller efter ett tag så kommer det upp två alternativ som man får välja mellan ;) Om man väljer rätt så får man fortsätta och efter ett tag så får man välja ett alternativ igen. Men om man väljer fel så dör man, och sen får man börja om till där man skulle välja ett alternativ senaste gången.

Först tyckte jag det var läskigt, men sen när jag klarade det så tyckte jag att det var jättekul! Ni som inte testat det här borde verkligen testa! Fast kanske inte om ni är rädd för blod, zoombies och andra lite småläskiga grejer. Fast ni som gillar sjuk humor, zoombies och lite läskiga grejer borde testa!



Jag svarar

| 2010-08-14 @ 17:01:30
Tjenare! Förlåt att jag inte uppdaterat så mycket idag men jag har knappt orkat. Har typ legat inne hela dagen och sett på tv, har sett på några gamla repriser ur Paris Hilton's My New BFF. Så töntigt program men endå så kul! :p Sen har jag hm.. inte gjort något annat. Jag vet att jag typ är världens tråkigaste person, men jag har verkligen inget att göra idag och ingen att vara med. Men nu tänkte jag svara på dom tre frågorna ur "You ask - I answer"!

 

Hur många läsare har du dagligen?

Nu dom senaste veckorna har jag haft mellan 120-170 typ. Det kanske inte är världens mesta läsare, men det är ju alltid något iaf. Man får ju hoppas att statistiken stiger och stiger!

 

Vilka hemsidor använder du dig av när du gör designer? Alltså där du hittar färgkoder och alla sorters koder.

Själva headern gör jag i PhotoScape eller PowerPoint. Men eftersom att jag bara har PowerPoint på pappas dator och den är segare än en snigel så gör jag oftast mina headers i Photoscape, men den headern jag har nu har jag gjort i PowerPoint.

 

Men alla koderna och färgkoderna och det vet jag oftast hur dom är, men om jag inte vet hur någon kod är så klickar jag mig bara in på www.designadinblogg.se och letar rätt på den koden. Men ibland när jag t.ex vet att en kod är så, då brukar jag jag testa och göra så med en annan kod, det brukar oftast fungera. Sen om jag vill ha någon bra färg till typ mina rubriker, länkar eller något annat så är den HÄR sidan ett bra tips.

 

HUR fick du så mycket läsare?

Egentligen vet jag faktiskt inte. Jag antar väl att jag kommenterade mycket på andras bloggar och försökte uppdatera så mycket jag kunde. Det är faktiskt lätt så rätt att locka läsare till sin blogg, enklare än vad man tror faktiskt! Men det svåra är att få läsarna att stanna kvar, och för att dom ska stanna kvar så måste man uppdatera mycket och skriva så intressanta inlägg som möjligt. Inte för att jag vet om jag gör det men men, jag har ju åtminstonde några läsare och det är ju kul det! :)


You ask - I answer

| 2010-08-13 @ 23:18:30
Jag tänkte börja med något nytt, nämligen *TADADADADAM* "You ask - I answer". Hehe jepp så ska det heta. Det går till så ni läsare får fråga någon fråga, exakt vad ni vill. Sen så väljer jag ut dom tre bästa frågorna som jag sen ska svara på i ett inlägg. Istället för en frågestund liksom. Låter det bra?

Så KOOOM IGEN! Fråga någon liten fråga om ni undrar något om mig, om min blogg eller bara något annat allmänt. FRÅGA FRÅGA FRÅGA! :D Jag svarar på dom tre frågorna ikväll/imorgon.



Ugly tee's from Gina

linnea | 2010-08-13 @ 20:50:29
Har någon av er läsare sett GinaTricots nya tshirt kollektion? Det har jag, och jag tycker alla tshirts är skitfula, udda och väldigt konstiga. Jag skulle då aldrig satt på mig en sån tröja. Alla Ginas tidigare tshirts kollektioner har ju varit skitfina och man har velat ha alla tshirts! Men vad har hänt nu då? :o Skärpning på er Gina! Hoppas det kommer nya mycket snyggare tshirts... snart snart snart.

Fast som ni ser på bilden här nedanför så har jag skrivit vid en tshirt att jag tycker den är snygg, och det är den faktiskt. Men det är den absolut ENDA tshirten av alla som jag tycker är snygg, eller javisst den kanske är lite udda och konstig och så. Men jag tycker endå att den är snyggisch! ;)


VAD TYCKER NI OM GINATRICOT'S NYA TSHIRTS?


Friday the 13th

linnea | 2010-08-13 @ 18:59:13
Hallåj! Som ni säkert redan vet så har jag varit med Elin idag, och vi har haft det jätteskoj! Först gick vi ju och gjorde vårt lilla Coca cola experiment (som ni kan se videos på i inlägget under), sen så åt vi glass, spelade kubb med min lillasyster, pratade och lite sånt. Och jag lekte att jag hade en guldfisk. Jag stoppade vatten i en plaståse sen satte jag en orange ballong i påsen och knöt åt och låtsades att jag hade en guldfisk 8] Hahahah! Om ni vill ha en liten guldfisk så kan ni ju komma ihåg mitt lilla tips.

Föresten! Idag är det ju "Fredag den trettonde", uuh.. scary? Nä det tycker inte jag! Jag har då inte haft någon otur idag, eller jo föresten! Mitt och Elins experiment gick ju åt skogen. Fast det var ju vi själva som gjorde det. För om det händer något på Fredag den trettonde, så är det ju inte för att det just är Fredag den trettonde. För alla vet väl att det bara är en gammal skröna? ;)

- EN FUL BILD FRÅN IGÅR. -


Det gick inte riktigt som vi hade tänkt oss...

| 2010-08-13 @ 17:07:44

 

Som jag sa i förra inlägget så skulle jag vara med Elin och vi skulle göra coca cola experimentet! Så vi gick och köpte Coca Cola Light och Mentos, sen cyklade vi iväg till en lekpark och skulle göra vårt lilla experiment. Men då gick det inte riktigt som vi hade tänkt oss.. För jag sa: "Vi kan ju testa att stoppa i en mentos och se om det funkar, det kommer nog endå inte funka", så då gjorde jag det men det funkade! Och sen for ju den mesta colan över och sen när vi skulle testa igen med resten av Mentosarna så var det för lite cola för att det skulle funka :( Så vi testade att kasta den lite och bara göra lite konstiga saker med colan, så det blev ju inte så värst lyckat. Men vi får väl testa igen någon annan gång och stoppa i alla mentosarna direkt istället!

 

Men vad tycker ni om våra små fiiina videos?

 


Linnea & Elin - exprimenterarna

| 2010-08-13 @ 12:04:55
Hej hej! Idag ska jag vara med Elin, vi ska göra ett litet coca cola expriment, som säkert alla har hört talats om. Jag har faktiskt lagt ut två videos på det exprimentet förut. Man häller i mint mentos i coca cola light och då blir det som en explodision av cola. Det ska bli skitcoolt att testa ju! ;D Vi ska såklart filma när vi gör vårt lilla expriment så vi lägger nog ut det sen på bloggarna också, så ett smart tips till er kära läsare - titta in lite senare! Vi ska säkert göra lite andra grejer också. Så det kommer bli najs :)

Men ni får ha världens bästa fredag så syns vi lite senare med mer uppdatering! Pusspuss


JAG BLEV SÅ JÄVLA RÄDD!!!!

linnea | 2010-08-12 @ 20:59:53
OMG OMG OMG! Som vissa av er kanske såg som tittade in nu den senaste halvtimmen så var min blogg helt borta! Den var bara helt helt helt vit. Som tomma intet. DÅ BLEV JAG SÅ JÄVLA RÄDD!!!

Först mejlade jag blogg.se och skev värsta arga mejlet som om det typ var deras fel (men det kanske det var, vem vet?) sen kom jag på massa olika teorier, typ som att någon hade hackat min blogg, att jag själv råkat ta bort bloggen, att jag själv råkat ta bort hela stilmallen och kodmallen och att blogg.se tagit bort min blogg! Sen bestämde jag mig för att ta saken i egna händer. Så då testade jag skriva ett inlägg (för jag kunde logga in på bloggen och så, men den funkade inte när man skulle kolla på den) som det typ stod "TEEEST" i, och sen när jag publicerade det inlägget så simsalabim funkade min blogg! Eller det kan ju varit så att blogg.se läst mitt mejl då och fixat bloggen just just samtidigt som jag skrev mitt testinlägg. Inte för att jag tror det men! För vem är det som är världens bästa problemlösare? - JO DET ÄR LINNEEEEEA!!!!! :D :D :D

Men tänk om min blogg aldrig mer hade funkat att gå in på!? Tänk om jag inte löst problemet? Då vet jag fan inte vad jag skulle gjort, för bloggen är ju som sagt en liten del av min vardag det är här jag sparar alla minnen och bilder. Och om dom försvunnit då hade jag varit likamed DÖD. Men det ska jag inte tänka på nu. Utan nu ska jag tänka på att min älskade kära bästa blogg äntligen funkar igen! Så kära läsare - ni kan torka svetten ur pannan och fortsätta läsa min blogg med ett leende på läpparna! ;)


L I T T L E M S L I N N E A . B L O G G . S E   F U N K A R   I G E N !

Trööökh

linnea | 2010-08-12 @ 16:15:36
Hmm.. vad kan man göra en sån tråkig och trist dag? Jag har absolut inga idéer, min hjärna är helt ihålig tror jag. Jag har verkligen sjukt tråkigt, sitter här och knapprar på några små tangenter och gungar på min stol = no life. Buhuhu!

Men det skulle vara väldigt snällt om ni söta kära små bloggläsare kunde ge något tips på vad jag kan göra. Jag uppskattar verkligen alla tips! Bara jag får något att göra innan jag dör av tråkighet, snälla snälla snälla? (A) SLÄNG IN EN KOMMENTAR PÅ VAD JAG KAN GÖRA!


Ohyes, dagens outfit

fashion | 2010-08-12 @ 12:22:10



Linne - GinaTricot
Shorts - H&M
Nörd brillor - BikBok

I want this

random | 2010-08-12 @ 00:10:56
Heh. Har har ni min lilla "önskelista" även fast det är flera flera månader kvar till jul. Jag vet ju att jag aldrig någonsin kommer få allt det här, men man kan ju alltid hoppas på att få någon av dessa söta små kamera tillbehör i ett inslaget paket till jul. HOPPAS HOPPAS!


TVTVTV

linnea | 2010-08-11 @ 22:17:38
Nu ska jag sätta på tven och se om det är något som är värt att se. Det är säkert något lite halvkul program på MTV, just nu är det Disaster Date på MTV. Det ska jag nog se! Ska nog även ta något att äta, känner mig hungrig. Herregud vad intressant information.. men men det är ni läsare som önskat mer uppdatering och det ska ni fan få också! ;)

Men vi hörs om en liten stund med något till inlägg. Ja nu jäklar ska jag sätta inläggs-rekord här. Så förbred er på uppdatering!

YEEY! jättebra kvalité........ not.


Det är ni bloggläsare som bestämmer!

random | 2010-08-11 @ 21:27:43

Jag har tänkt på att det är faktiskt lite ni bloggläsare som bestämmer hur rolig min blogg ska vara och hur mycket uppdatering det ska vara i min blogg. För ni vill väl att min blogg ska vara rolig med massa uppdateringar?

Då tycker jag faktiskt ni kommentera i detta inlägg vad ni vill att jag ska skriva om. Och det hjälper inte att skriva typ bättre uppdatering, mer bilder, mer outfits utan ni måste skriva EXAKT vad ni vill att jag ska skriva om, alltså berätta mer detaljerat.

Här ovanför på bilden finns det några alternativ som ni kanske vill att jag ska blogga om? Men om ni har några andra tips så får ni ju självklart kommentera dom också!

Så nu tycker jag att ni ska sätta igång och kommentera vad jag ska blogga om! KOOOOMENTEEERA!!!! :D

Vad jag tycker om svergies storbloggare

random | 2010-08-11 @ 15:43:50

ALEXANDRA "KISSIE" NILSSON

Jag brukar kolla in på hennes blogg lite då och då, och visst har hon en rätt så underhållande

blogg för det mesta, men hennes utseende är ju förjävligt! Jag menar vem tycker att det är

snyggt med läppar stora som jag vet inte vad och bröst stora som lastbilsdäck. Nä om jag

måste välja så var hon mycket snyggare förut.. fast hennes hår då såg ju ut som kattpiss.

 

KENZA ZOUITEN

Jag brukade kolla hennes blogg jätteofta förut, men nu kollar jag den rätt så sällan. För hon har liksom

blivit så... hm, nä inte tråkig som alla säger utan mer uttjatad bara kanske? Fast hon har ju förstås

skitsnygga kläder, är jättevacker och passar perfekt som modell. Ska kanske börja kolla in hennes blogg

lite oftare nu? :)

 

ISABELLA "BLONDINBELLA" LÖWENGRIP

Det har ju verkligen gått jättejättebra för hennne, hon har skrivit på ett miljonkontrakt,

skrivit en bok och massa massa mer saker. Det är ju såklart jättebra för henne! Men

jag måste bara få säga herregud vad tråkig blogg hon har, det enda hon skriver om är

typ nu har jag varit på ett möte, nu har jag varit på en konferens och självförtroende &

självkänsla. Usch så tråkigt att sitta och läsa om dagarna i ända..

 

ANCHISA "FOKI" WALLSTRÖM

Förra sommaren följde jag hennes blogg slaviskt, och jag och Lisa var typ som två små

Foki-wannabe's. Vi gick och köpte massa rosetter och gulliga saker, och sminkade oss

"kawaii" och tog bilder när vi typ skuttade runt med en klubba i handen och blåste såpbubblor. :p

Men jag har växt ifrån det nu, och det har nog även fler av svenska folket gjort. Det känns

som om Foki var soo last year, för det var ju liksom då hon blev känd. Men nu har nog alla

läsare bara tröttnat, jag läste någonstans att hennes statistik minskat, och det förstår jag!

Så jag har en liten sak att säga - DET ÄR DAGS ATT VÄXA UPP OCH MOGNA NU, FOKI!

 

PAULINA "PAOW" DANIELSSON

Hon har ju en del rasistiska åsikter och så, men jag tycker att folket har klankat ner och

stört sig på henne liite för mycket, för innerst innerst inne är hon säkert en snäll person.

Hon har växt ifrån "fjortistiden" eller vad man nu ska kalla det och det är ju bra.

Jag tycker hennes blogg faktiskt är rätt så bra, lite underhållande sådär men det är ingen

blogg som jag direkt sitter fastklistrad vid datorn för att läsa varendra inlägg hon skriver.

 

DESIRÈE "DESSIE" NILSSON

Brukar inte läsa hennes blogg, men ibland när jag är med Lisa så brukar hon vilja kolla

in hennes blogg så då brukar väl jag också kolla. Men hon festar ju nästan hela tiden.

Om hon inte slutar nu så blir hon säkert den nya Kissie eller något i den stilen. Föresten,

en sak som jag tänkt på är att Kissie & Dessie har samma efternamn. Dom är säkert

släkt eller något, hahaha! Eller vad tror ni kära bloggläsare?

 

AMIR "GAYBLOGGEN" AKROUTI

Brukar inte läsa hans blogg, men gjorde det förut. Vet inte riktigt vad jag ska säga om

han, men jag tror faktiskt inte han har såå många läsare som han säger. Och hans

utseende, herre min jösse! Typ guldgult hår, kolsvarta ögonbryn och läppar som

gud vet vad. Om jag såg ut som han skulle jag aldrig våga gå utanför dörren.. ;)


A strawberry & blueberry dream

pics | 2010-08-11 @ 14:08:49
Aaah! Kolla vad jag åt till "efterrätt" idag! Röda färska jordgubbar, stora blåa trädgårds blåbär och fluffig vaniljvit grädde. :] Som rubriken - en jordgubb och blåbärs dröm. Kan det bli bättre? Jag tror faktiskt inte det. Så nu ska jag läska er med två goda bilder på mina underbara efterätt! Titta och njut!


Monki - autumn 2010

fashion | 2010-08-11 @ 00:50:52

 

Här är några snyggisar från monkis höstkollektion. Älskar alla dom stora underbara mysiga tröjorna! Skulle verkligen behövas nu till den kalla och gråa hösten, fast det är synd att dom är så dyra runt 350-400 :- typ. Och sockarna då. Såå söta! Dom gråa passar bra till skolan, för då är man som en liten plugguggla (istället för en plugghäst), dom rosa passar när man är glad och lite nyfiken och dom svarta passar när man är sur. Helt perfekt jööö! Och den färgglada halsduken är ju Måste nog ta och kika in på monki nästa gång jag är på stan! (:


Ugly things from monki

fashion | 2010-08-10 @ 22:17:15
Kollade nyss in på monkis hemsida och såg alla nya höstkläder! Wooho. Det fanns jättemycket fint och mysigt, men sen hittade jag även dessa två hemskheter:

Världens fulaste skinnmössa för 150 kr!? Jag skulle aldrig ta på mig

den här fula saken, eller jo kanske om jag fick 1000 spänn.

 

 

Nagellacks vantar, vem vill ha sånna?

Inte jag iaf.. Väldigt udda och orginella.


Äsch, vem bryr sig om någon fånig bloggpaus?

linnea | 2010-08-10 @ 19:18:59
Jepp ni hörde rätt! Jag har raderat förra inlägget för det stämmer inte. Jag ska inte ha någon bloggpaus, för jag kommer nog bara sakna bloggen då, hihi! Faktiskt så ska jag börja bli bättre på att uppdatera. För när jag tänker efter så kan man skriva om nästan vad som helst när man inte kommer på något, huvudsaken bloggläsarna har något att läsa och att bloggen blir uppdaterad. Visst har jag rätt? ;)

Jag har faktiskt kommit på ett par inlägg som jag ska försöka hinna med att skriva ikväll. Nu blir ni väl glada va? Får jag höra ett litet glädjetjut? Så nu vet ni att min blogg inte kommer vara död, den kommer förhoppningsvis bli fullpropad med roliga inlägg!

Nu ska jag iaf kila iväg och kanske ta mig en liten glass och kolla på någon bra serie eller något annat kul på datorn/tven! Vi hörs senare älskade läsare med mer inlägg!


Hjärnsläpp!

| 2010-08-09 @ 15:53:40
Helluuu! Jag har verkligen INGENTING att blogga om, jag börjar undra om jag fått hjärnsläpp? Men då kom jag på den perfekta idèen. Jag gjorde en egen liten rolig serie målad i Gimp! :) Jag är faktiskt rätt så nöjd! Jag menar.. det måste väl inte vara världens bästaste finaste ordenligaste serie? Huvudsaken ni kära läsare har någonting att läsa, och att min blogg inte är helt stendöd. Det tycker jag iaf.

Vad tycker ni om min lilla serie?

Coola poolbilder från Turkiet

| 2010-08-08 @ 16:55:12



BLOGGTJEJERNA - Del 1 Foki fyller år

| 2010-08-07 @ 00:09:59
Här är första delen om bloggtjejerna! Fokis födelsedag blir minst sagt misslyckad..

Vad tycker ni om bloggtjejernas show? Jag är väldigt nöjd med min & Lisas lilla video! Jag typ dör av skratt varje gång jag kollar på den och nu har jag typ kollat på den 17 gånger. Känner mig så stolt över denna video!

Bara så att ni vet - jag och Lisa är nästan aldrig seriösa, och det är ju såklart inte den här videon heller men ni måste väl endå hålla med om att den var bland dom roligaste "bloggkändis-videosarna" på detta år!? ;)




Drygaste spelet ever?

random | 2010-08-06 @ 13:11:28
Hallihallå! Just nu sitter jag och spelar typ världens drygaste spel som Evelina tipsade mig om :p Man ska dra muspekaren över massa små bollar och så delas dom och blir mindre och mindre. Tillslut så försvinner dom och under döljer sig en bild på något. Det är så jävla drygt alltså, men jag ska ha tålamod och försöka klara ut hela så att bilden kommer fram. Även fast jag redan ser vad det är på bilden, det är en blomma. Höhö!

Klicka HÄR för att komma till spelet, om du också vill ge dig in i det drygaste spelet.... ever?

Såhär såg det ut när jag nästan nyss börjat...

 

...och nu ser det ut såhär

 

Ska bara äta lunch nu, sen ska jag fortsätta och nörda mig med detta hemska spel :]


I heart cupcakes

pics | 2010-08-05 @ 00:13:07
Ikväll har jag ju som sagt bakat cupcakes. När vi var på stan idag så köpte vi en sprits till frostningen, och nu när jag testade den så gick det inte så bra.. men jag tycker dom blev rätt så fina endå! Inte världens mest speciella, men gudomligt goda! Och det är ju det som räknas eller hur? ;)

HISS FÖR MINA GO'A CUPCAKES!


DAGENS OUTFIT

fashion | 2010-08-04 @ 18:51:12
Tjenis penis! Höhöh. Idag har jag varit en liten sväng på stan, för mamma ville att jag skulle följa med dom och äta så då följde jag med. Men vi blev borta jättelänge för mamma skulle kolla på en massa tråkiga grejer, typ kuddar, en ny soda stream maskin (även fast vi redan har en som fungerar!?) och så. Fast jag, eller rättare sagt mamma köpte leopardleggings till mig som var på halva reapriset, billigt billigt! :)

Men nu ska jag gå och äta middag, sen ska jag baka cupcakes! Det var verkligen åratals sen jag bakade det, så det ska bli jättekul! Resultater på cupcaksen kommer ikväll.

Men här har ni DAGENS OUTFIT:

 

Skinnjacka - Köpt på Vännäsmarknaden

Kofta - SOC (typ Intersport eller Stadium)

Tshirt - Ginatricot

Byxor - Ginatricot

Converse - Stadium

 

(Om ni undrar varför byxorna är så korta är det för att dom ska vara det + att jag rullat upp dom lite)


H E A R T B O K E H

pics | 2010-08-04 @ 00:18:26
Kikade in på Tinkerbellas blogg idag och såg att hon hade skrivit ett inlägg om hur man kunde fixa jättefin hjärtbokeh för några dagar sen. Och för er som inte vet vad bokeh är så kan jag berätta att det är en slags fotostil där man tar oskarpa bilder med så stor bländare som möjligt och manuell fokus. Men som sagt så hade ju hon skrivit om hur man fixade hjärtbokeh, då är det alltså små hjärtan istället för cirklar.

Det här var faktiskt första gången jag fotade bokeh, eller ibland brukar du ju bli något slags likanande bokeh på vissa bilder i bakgrunden, men det är ju inte samma sak. Först gick det jättetrögt för mig och jag fick inte några hjärtan alls på bilden, men sen började det gå bättre och bättre och till sist fick jag ett par fina bilder! Och när jag redigerade bilderna lite så blev dom ännu finare, så jag är nöjd med mitt lilla foto-jobb! :D

Klicka HÄR om du också vill lära dig hur man kan fota hjärtbokeh!

(Om man tittar noggrannt på bilderna så ser man att det är små söta hjärtan över hela bilden.)


Och här har vi en vanlig bokeh:

"Väx upp, skaffa ett liv, fixa ett annat tidsfördriv"

| 2010-08-03 @ 18:27:09
Hej hej! Oj, oj, jag har inte uppdaterat på hela dagen. Men men, lite fritid måste man ju få ha. Man kan ju faktiskt inte sitta vid datan 24/7 och nörda bloggen. Men jag ska iaf försöka bli lite lite bättre med uppdateringen, men det är så tråkigt att blogga när man har en så ful header. Fast som tur är så ska jag snart göra en ny header, ska bara ta massa nya supersnygga bilder först! ;)

Det var typ bara det jag hade att säga.. för nu ska jag gå och försöka fota lite hjärt-bokeh bilder, inte för att det kommer gå bra men (haha ojoj vilket självförtroende man har) jag ska iaf försöka!

Medans jag är och fotar så kan ni ju lyssna på den här låten (alla som läser Falsksannings blogg har säkert redan hört den men jag lägger in den endå) som jag verkligen fått på hjärnan! Den är bara så nice. Nä men texten är bäst! AJ LÖV IT! Fast däremot är hans röst ja.. inte lika bra som texten om vi säger så.

MELLONY - SLUTA BLOGGA




i like shopping, do u?

new in | 2010-08-02 @ 20:54:09
Nämen tjenare kära bloggläsare! Haha sämst rubrik, jag vet väl att alla gillar shopping. Men det var inte det som var själva grejen.

Idag frågade nämligen mamma mig om jag skulle hänga med henne, mormor, Emma & Nova på stan, och det var väl klart jag ville! Man kan ju inte sitta inne vid datorn hela dagen och dega ;) Så vi åkte ner på stan och först kollade vi i massa tråkiga affärer (typ elkedjan, buketten, mias lustgård och blablabla) men sen gick vi till dom roliga affärerna och shoppelishoppade lite, jag hittade faktiskt världens coolaste byxor, lackleggings, en oversize tröja och sminkborttagning & ansiktstvätt, det behövdes verkligen eftersom att den som jag har nu är nästan slut! :( Efter det fikade vi och hade det mysigt. Sen åkte vi till Barnenshus - på mariedal (haha skoja) för Emma ville köpa någon leksak. Sen åkte vi äntligen hem, hehe jag hade lite ont i benen..

Jag filmade massor, massor med videos på t.ex Lindex där Nova sprang runt och lekte, på Barnens hus och när vi satt och fikade, men nu när jag skulle föra över dom till datorn så står det bara "Inga filer hittades på denna enhet" eller något sånt. Jätteskumt! För jag har ju tusentals filer som jag ska föra över! Aja.. jag ska försöka fixa det där sen så att ni kan få lite videos att glutta på! :DD

Men nu ska jag gå och ta mig en glass, sen ska jag fråga Emma om hon vill spela MarioKart med mig, annars får jag väl spela själv, inte lika kul menmen. Nu ska ni få kika in dagens inköp:


THE WINNERS!

random | 2010-08-02 @ 19:58:11

NU FÅR VI SÄGA GRATTIS TILL JENNICA, IDA & EMMA! Vinnarna är kontaktade, och kommer snart få hem ett paket med sina lösnaglar i. Och till er andra som var med i tävlingen - Ge inte upp hoppet, nästa gång är det säkert är tur att vinna! Bättre lycka i nästa tävling!


Ny design + tävlingen

linnea | 2010-08-02 @ 11:55:21
Hallåj hallåj! Som ni ser (haha nä såklart ni inte ser) så har jag en helt ny design! Jag blev väldigt nöjd med själva kodningen och designen, jättesnyggt enligt mig själv! Men själva headern är bara tillfällig tills jag tagit nya bättre bilder. Så bli inte förvånade om det kommer upp en ny header snart. En ännu snyggare! ;) Men vad tycker ni om själva designen då, kära läsare?

Föresten! Angående min och Lisas tävling, som vi skrev så skulle den ju egentligen avslutas igår. Men vi bestämde att ni skulle få en dag till att anmäla er i tävlingen, ni som alltså inte hunnit anmäla er än. Det här är absolut sista chansen att anmäla sig! För vi kommer dra dem tre vinnarna ikväll, så ni som inte anmält er än - ANMÄL ER NU!!!

KLICKA HÄR FÖR ATT ANMÄLA DIG I TÄVLINGEN, OCH HA CHANSEN ATT VINNA ETT PAKET LÖSNAGLAR SOM MAN ENDAST KAN KÖPA I THAILAND!!!

Jag vet att jag lagt in den här bilden förut, men jag gillar den så mycket så jag lägger in den igen!


© Painted by me - camera love

| 2010-08-01 @ 16:32:08
Igår ägnade jag lite tid till att måla av en bild på mig och min underbara kamera i GIMP. Det tog sin lilla tid, men det var det värt. För det är så sjukt kul att måla bilder i GIMP! TESTA! :D

Jag blev faktiskt väldigt nöjd med resultatet, och det tycker jag att jag ska vara också för bilden blev faktiskt jättebra! Inte världens bästa precis, men det här var nästan första gången jag målade i GIMP har bara testat att måla några fåtal gånger förut.. det kommer bli mycket bättre bilder i framtiden! Så nu vet ni vad ni har att vänta er! ;)

Vad tycker ni?

MIN BILD:



ORGINAL BILDEN:

Bildbomb från Turkiet - DEL 3

| 2010-08-01 @ 12:26:43
Här kommer den sista bildbomben med bilder från Turkiet. Titta och njut!
(När jag tog bilderna så blev det jättebra kvalité på dom, men nu när jag laddar upp dom på blogg.se så blir det skitkvalité.. bajs blogg.se!)

Det här hotellet hade vattenruschkanor! Men det hade typ alla hotell i vårt område.. förutom vårat. ORÄTTVIST!

 

Mer bilder från det underbara, sköna, härliga havet:


Världens godaste dricka - Schweppes Mandarin! Hur god som helst :DD

 


Vi hade all inclusive, och då åt man här på FINO resturant & grill. Det brukar ju oftast inte vara god mat på all inclusive.. men här var det faktiskt det!

 

Dagen när vi skulle åka hem så hade söta lilla Nova två små tofsar i håret! HUR GULLIGT!?!?!?