look into the camera, dogs

pics | 2010-02-26 @ 16:34:22
Häromdagen fotade jag lite på vår hund Ozzy och mormors hund Rolex . Det blev jättefina bilder och här är några av dem:

Ozzy är den stora och Rolex är den lilla!




Söta bilder va?


sjuk, sjuk och sjuk

linnea | 2010-02-25 @ 19:06:54


Hello.
Ni kan nog ana vad jag gjort idag? Jo självklart har jag varit sjuk och legat och titta på O.C hela dagen (som vanligt). Jag är beronde!  Men nu måste jag verkligen bli frisk innan vi åker till Thailand, om en dag! Det skulle ju inte vara så roligt att vara sjuk i Thailand precis.. Men nu ska jag gå och packa lite småsaker till Thailand (smycken och sånt). PUSSAR! <3

a whole day with the o.c

linnea | 2010-02-24 @ 18:25:17
Hej folket! Jag är fortfarande sjuk, jag har snart varit sjuk i en vecka. Är bokstavligen jätteförkyld. Jag har bara sett på The O.C hela dagen, eller det gjorde jag visserligen igår och iförrgår också! :') Ja, sen har jag inte så mycket mer att berätta. Nu ska jag gå och duscha.. sen kanske jag ska se yttligare lite till på The O.C. Vad sägs om det? pussar.



BÄST BÄST BÄST!!!   (Har andra säsongen också.)


tårtspecialisten's tävling

linnea | 2010-02-23 @ 22:19:24

Jag är med och tävlar hos Tårtspecialisten. Det blir två vinnare, och det man kan vinna är:


Något av de inringade halsbanden, man får alltså välja vilket man vill ha.
Halsbanden kommer från CandiedPoison.com.
[NYYYYY.jpg]
Om jag vann skulle jag vilja ha den där rosa cupcaken ^^


Dessutom,
så luktar båda halsbanden. Chokladpralinen luktar choklad och den rosa cupcaken luktar jordgubb.. yummi!

Sen skulle man komma på ett rim till det halsbandet man ville vinna, och här är mitt rim:

Detta underbara cupcake halsband
Är lika sött som ett sagolikt drömland
Jag önskar jag hade det i just min hand

omröstning - vad tycker du om min bloggdesign?

linnea | 2010-02-23 @ 17:42:59

tävling hos lina k

linnea | 2010-02-23 @ 16:46:54
Jag är med och tävlar i Lina K's tävling där man kan vinna ett valfritt smycke/nagelset från Victorian Dreams.

Örhänge Love Cake
Om jag vann skulle jag vilja ha dom här örhängerna.


inlägg i "punkt-form"

linnea | 2010-02-22 @ 19:26:14

 Jag hatar mina hörlurar just nu!! För när man lyssnar på musik så hörs ljudet bara i en hörlur och då blir det jättedåligt ljud.

 Jag tycker bestämt att ni ska kika in på min, Emilias och Filippas fotoblogg - www.fotovarordet.blogg.se och lämna en liten komentar efter er. :]

 Ikväll ska jag se på Familjen Annorlunda, det ska väl bli intressant.


 Det är bara fyra dagar kvar till jag åker till underbara THAILAND!

 Om ni inte har något att lyssna på såhär en måndagskväll så kan jag rekomendera två låtar till er:






 Nu ska jag gå. kramar!



jag är fortfarande sjuk..

linnea | 2010-02-22 @ 10:44:29
Hej alla. Jag är fortfarande sjuk. Har ögoninflammation, är jätteförkyld och har ont i öronen. :c Great! Det är ju synd att jag missar så mycket från skolan, nu när jag ska missa ännu mer när jag är i Thailand. Men är man sjuk, så är man. Jag MÅSTE iallafall bli frisk innan vi drar iväg till Thailand. Nu ska jag ta och sluta klaga. Ska gå och se på film!  puuuuussar


världens sötaste!

| 2010-02-21 @ 11:56:25


one week left

linnea | 2010-02-20 @ 15:33:07



Nu är det bara en vecka kvar till jag och min familj åker till Thailand! Det är sjukt hur snabbt tiden går, det kändes som om det var flera veckor kvar.

Vi åker iallafall till Sthlm nästa lördagmorgon och från Sthlm åker vi till Thailand någon gång på dagen. Vet inte riktigt vilken tid men det är iallafall nån gång på dagen. Sen ska vi vara i Thailand i tre veckor och bara ha det skönt i värmen, medan ni här hemma i Sverige kämpar för att överleva kylan. Näe jag skojade bara. ;) På en av veckorna vi är borta så är det sportlov, så jag behöver bara ta ledigt i två veckor. Bra va?

Jag har varit i Thailand en gång förut för ca tre år sen och då var vi i Phuket och Pattaya. För min familj känner nämligen några som bor i Pattaya och då var vi där. Förra gången vi var i Thailand var vi bara två veckor, men nu ska vi ju som sagt vara där i tre underbara veckor!  Den här gången ska vi vara i Phuket, Bangkok och kanske Pattaya.. men jag vet inte riktigt helt. Och gissa om jag ska shoppa!?!? För er som inte vet så kan jag tala om att det är riktigt billigt i Thailand. Jag har redan planerat ut lite vad jag ska köpa och det är: converse, adidas väska, lösögonfransar, nagelpynt, tusentals tshirts med tryck på och så mycket mer!

Vi ska ta med oss macbooken så jag kommer uppdatera lite då och då, men mest med bilder. Varför jag inte tar med mig min egen dator är för att: 1, den är väldigt tung och otymplig 2, den blir kokhet under (vilket inte behövs när det redan är så varmt i Thailand). Så då är det ju mycket lättare att ta med sig en liten och smidig dator! :] Självklart ska jag ju ta med mig min älskade systemkamera så det kommer bli himlans mycket bilder. Men det gillas va?

OM EN VECKA ÄR DET HEJDÅ SVERIGE, OCH HEJ THAILAND. JAG LÄNGTAR IHJÄL MIG!!!!!!!   

sjukling

linnea | 2010-02-20 @ 11:22:31


Igår tog jag svininfluensa-sprutan dos två. Nu har jag jätteont i min arm, fryser och känner mig jättetrött. Känner mig precis som nallen på bilden ovan. :c Så idag ska jag bara vila, vila.. och vila. Nu ska jag se på film, det är den bästa medicinen när man är sjuk!  pussar till er alla, och ha en jättefin lördag.

it's friday everybody!

linnea | 2010-02-19 @ 14:22:22


ÄNTLIGEN FREEEEDAG!
Var det inte fredag nyss? ..Veckorna bara flyter förbi. Men nu är det helg igen och jag ska bara göra min favoritsyssla - slappa. Jag ska även bli lite bättre på att uppdatera bloggen i helgen :) Men nu ska jag gå och vara social mot min lillasyster.. vi ska fika. puss!

thursday

linnea | 2010-02-18 @ 18:41:23


Hellu!
Vad gör ni idag då? Själv sitter jag och läser igenom en gammal saga som jag skrev för kanske två år sen. Idag hade jag två nationella prov i svenska, på ett av proven vet jag redan att jag fick alla rätt! :D Men på det andra nationella provet skulle man skriva någon uppsats om "En händelse jag kommer ihåg". Jag blev jättenöjd med min uppsats och den blev faktiskt förvånansvärt lång också :} Men nu ska jag gå. love ya!

videoinlägg

| 2010-02-17 @ 19:02:10


Ni kan bara ignorera att jag låter som en blandning mellan en tant och en bäbis.
Men det var ju faktiskt inte min röst jag skulle visa, utan mitt "nya" rum, som egentligen inte är ett "nytt" rum. Utan det är mitt gamla rum som är omgjort med en ny tapet och om-möblerat :] Som jag sa i videon så har jag ju inga före-bilder, men väggen som har blommiga tapeter nu var alldeles mörkröd och trist förut. JAG ÄR JÄTTENÖJD!!! Vad tycker ni läsare?

bert karlsson sitter och bokstavligt vräker i sig massa semlor

linnea | 2010-02-16 @ 20:01:20


Hejhej! Jag vet att jag verkligen varit skitseg på att uppdatera bloggen. Men jag ska försöka bli lite duktigare nu, så vi får väl se hur det går. Idag är det ju fettisdagen. Har ni käkat några semlor? - Det har inte jag, för jag tycker semlor är bland det äckligaste som finns!! :c När jag ser någon äta en semla tänker jag på Bert Karlsson som sitter och bokstavligt vräker i sig massa semlor, huh. Men nu ska jag gå och titta på tv. Ha en finfin tisdags kväll!


tävling hos foki.

linnea | 2010-02-16 @ 12:02:53

Jag är med i Fokis tävling där man kan vinna en valfri tshirt från Phoenixtshirt.com.


jag älskar dig, i love you, je t'aime

linnea | 2010-02-14 @ 10:11:40


Idag har jag fått en liten jag gillar dig-påse med choklad och geléhjärtan i eftersom det är Alla hjärtans dag. Jag hittade för en liten stund sen en liten låda med söta stämplar i, så snart ska jag sätta mig och göra lite fler Alla hjärtans dag kort. För ingen ska glömmas bort på Alla hjärtans dag. ♥ Ha en finfin Alla hjärtans dag idag allesamans!

det är inget fel med att vara en glasögonorm

linnea | 2010-02-13 @ 15:49:07

Tjenamors. Idag har jag på mig mitt finfina glasögon-halsband, som jag köpte för prick en vecka sen :] Jag har inte gjort något speciellt idag, bara städat lite på mitt rum och duschat. Men nu ska jag nog gå och göra något av denna dag. Bloggar mer senare idag. kramisar ♥

new-new-new

new in | 2010-02-12 @ 22:13:46

Idag var mamma på stan och då hittade hon dessa fina plagg till mig! ♥



några bilder från denna fredag

pics | 2010-02-12 @ 20:01:40
Hejhallå! Jag är fortfarande sjuk, har ont i öronen :c Men det börjar gå över så jag får hoppas på att det är bättre till imorgon. Jag hatar nämligen att vara sjuk på helgen. Eftersom jag är lite sjuk har jag stannat hemma från skolan idag och då jag varit hos mormor och spelat NintendoDS, gjort en jättegod efterrätt med äpplen, smält choklad och chokladhjärtan, sett på tv och lite annat. ♥ Här är några bilder från dagen:







this heart will never fading.

linnea | 2010-02-11 @ 19:32:17

 


Hej.
Idag har jag varit sjuk, så jag har bara varit hemma och haft det tråkigt :c Jag har bla sysselsatt mig med att laga egen lunch (för ovanlighetensskull), lyssnat på massa bra musik, fotat bilder som jag sen redigerat, tittat på tv, ätit massa halstabletter och vilat. Nu ska jag fortsätta vila för jag vill verkligen kunna gå till skolan imorgon! puss&kram ♥

83 frågor

linnea | 2010-02-11 @ 11:07:33
Bara för att jag är sjuk och har tråkigt så ska ni få en liten lista med olika frågor. Jag älskar sånt här alltså!

1. Vilken svordom använder du mest? Jag svär inte så ofta.. men ja ni vet de vanliga svordomarna.

2. Äger du en iPod?
nepp

3. Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
Lite olika, allt från 06.00 till 09.00 --> (på helgerna.)

4. Hur många resväskor äger du? Min familj delar på våra resväskor.

5. Använder du flip-floppar? Ibland.. på sommaren alltså.

6. Var köper du dina matvaror ifrån? Mina föräldrar köper matvarorna.

7. Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Ta bilden såklart! :]

8. Vilken var den senaste filmen du såg? Det har jag helt glömt bort.


9. Du får ledigt idag. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? En vän såklart..?

10.Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Ett sudd. näe, men jag skulle köpa ALLT jag ville ha!


11. Har någon någonsin kallat dig lat? Ja mååånga gånger.

12. Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? nej

13. Vilken CD ligger i din CDspelare just nu? Jag skulle inte vilja kalla det "min CDspelare", men ingen just nu.
14. Vilken är världens bästa artist just nu? Oj.. vad svår fråga. Det finns ju så många bra artister!

15. Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? nope


16. När var senast någon stötte på dig? Stötte på mig? Hur tolkar man detta då?

17. Vad åt du till middag senast? fisk och potatis.

18. Använder du huvtröjor? jajemän!

19. Kan du vissla? ja, vem kan inte det?


20. Vem var den senaste som ringde dig? ingen aning.

21. Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält? jag är rädd för hemska åkakattrationer, eller inte alla. men jag har ingen aning.

22. Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? ja, det finns alltid någon som pratar bakom ryggen på en.

23. Vilket riktnummer befinner du dig i? ? ? ?

24. Tittade du på tecknat när du var liten? Ja såklart :p

25. Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? Ingen aning om hur stort det är, men det är iallafall fyra våningar på det.

26. Hur många syskon har du? två


27. Är du blyg inför det motsatta könet?
inte vet jag.

28. Vilken film kan du alla replikerna till? Jag kan inte ALLA replikerna till någon film alls.

29. Äger du några popband t-shirts? nej

30. När flög du senast? I December.. till sthlm.

31. Hur många stolar står kring ditt köksbord? en mer än vad vi är i vår familj.. så du får väl gissa hur många.

32. Läser du för skojs skull? För skojs skull?


33. Pratar du några andra språk? Ja, engelska.. eller inte flytande precis.


34. Diskar du din egen disk? Näe, sånt är jag för lat för.

35. Har du gråtit offentligt? Ja när jag var liten.

36. Har du en stationär dator eller en laptop? laptop! ♥

37. Försöker du alltid lära dig nya saker? jupp


38. Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? inte just nu, men senare.


39. Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? näe, det borde båda.


40. Kan du kasta macka? nepp


41. Har du någonsin varit på Jamaica? nej


42. Vad har du med dig in på bion? Popcorn och läsk.. kanske godis.

43. Vem var din favoritlärare och varför? ingen


44. Har du dejtat någon av en annan religion? näe


45. Vad har du för väder? snöigt, trist och grått. JAG VILL HA SOMMAR!


46. Har du en blogg? Det har var en väldigt dum fråga.


47. Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Jag har inte ens börjat på gymnasiet.


48. Gillar du att flyga? Litegrann, det är lite små mysigt ibland.

49. Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Snäll och omtänksam.

50. När sov du senast på golvet? Jag har aldrig sovit på golvet...


51. Vilken är din favorit drink? MILKSHAKE! :')


52. Gillar du din boende-situation? jupp


53. Vilken är din mammas hemstad? Umeå


54. Din pappas hemstad? Någonstans i Finland. Haha.

55. Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? minst åtta timmar iallafall.


56. Är dina dagar fullbokade och stressiga? Nej, mina dagar är lugna och lata.


57. Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? nää

 
58. Vilken är din favoritfrukt? Gröna äpplen, är beronde av dem just nu.


59. Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? näe inte precis.


60. Hur gammal blir du nästa födelsedag? 13


61.Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? ganska


62. Tror du på liv på andra planeter? nejnejnej


63. Vem var den sista personen som gjorde dig arg? ingen aning.


64. Tror du att Gud är man eller kvinna? Jag tror inte på gud?


65. Vad var det senaste du åt? halstabletter


66. Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? samma kön.


67. Hur valde dina föräldrar ditt namn? De tyckte att det var fint


68. Gillar du senap? N-E-J.


69. Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? "jag klarar det" eller något sånt.

70. Skulle du någonsin hoppa fallskärm? nej


71. Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? Vet inte


72. Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? nepp


73. Tycker du om att krama folk? Hihi ibland :] Men inte så att jag går fram till en främmande människa på stan och kramar den precis.

74. Skulle du säga att du är trendig? sådär


75. Äger du en digitalkamera? Näe, men en systemkamera!


76. Vilka kändisar har du blivit jämförd med? ingen, tror jag.


77. Stör det dig om någon säger att de ska ringa men inte gör det? ja


78. Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? ingen


79. Tycker du att du är attraktiv? Det ska väl inte jag svara på! :p


80. Vad är du allergisk mot? ingenting.


81. Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Näe, eller bara någon enstaka gång.


82. Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Fråga mina föräldrar

83. Vem av dina bloggisar vill du helst veta allt detta om?
Alla söta som läser min blogg.


hot american styled by maria montazami

| 2010-02-10 @ 21:18:50


Någon som sett nya Max reklamen med Maria Montazamis hamburgare? Själv älskar jag den! :D "Utan friscobröd känns burgaren naken, exposed... rädd." Vad tycker ni?

försenad födelsedagspresent

linnea | 2010-02-10 @ 15:49:23



Imorse fick jag en till födelsedagspresent.. som var lite försenad. Det var iallafall en snurra med massa olika gulliga nageldekorationer :') Så fort jag köpt lösnaglar så ska jag sätta fast massa nageldekorationer på naglarna.

just live your life.

linnea | 2010-02-09 @ 20:11:35


Tjenamors!
För det första vill jag säga att jag inte varit så bra på att uppdatera bloggen, men jag behövde en ledig 'stund'. (a) För det andra så kommer jag sluta svara på komentarer, det tar kål på mig. Men jag kanske svarar på vissa komentarer om ni har tur! Nu ska jag gå och göra té, sätta mig vid tven och inte göra ett dugg. pusselipussar till alla som läser min blogg ♥

(för er som undrar så är det ingen annan än jag på bilden ovan.)

lekstund med nova

pics | 2010-02-08 @ 13:43:21








Ni kan väl hålla med om att det blev riktigt söta bilder? :]


bubblebath with rose bathfizz

linnea | 2010-02-08 @ 11:33:32


Hejsan.
Idag är jag ledig, för vår skola har studiedag. Så jag har passat på att bada ett härligt skumbad med en av badbomberna som jag fick av Emma och Ewelina i födelsedags present :* Dem luktade jättegott! Senare idag ska jag plugga lite.. och städa. Eller så kanske jag hittar på något helt annat, vem vet vem vet? Vi hörs lite senare iallafall! ♥

so tell me darling, do you wish we'd fall in love?

linnea | 2010-02-07 @ 22:12:10



Hejsan!
Snart ska jag gå och städa mitt rum. Jag lovar er, det ser ut som en riktig svinstia här inne :'o Det ligger massa kläder på sängen och smycken huller om buller på skrivbordet. Sen ska jag gå och sova, för jag är jättetrött efter denna händelserika dag. Jag är jättenöjd med alla mina presenter jag fått idag.. men fortfarande så är jag nöjdast med systemkameran! ♥ go'natt sov gott!

my birthday presents

pics | 2010-02-07 @ 18:00:02

(Klicka på bilderna för att förstora dom)





+ min underbara Nikon D3000 såklart! ♥


bilder från min nya systemkamera

pics | 2010-02-07 @ 15:48:42









JAG ÄR VÄRLDENS LYCKLIGASTE FÖR JAG HAR FÅTT EN SYSTEMKAMERA!!!

linnea | 2010-02-07 @ 11:32:36



(bilderna är tagna med min webcam)



Idag fyller jag som sagt år (gratta kanske?) Jag har precis öppnat alla presenter och vet ni vad det bästa jag fick var... jo en SYSTEMKAMERA - Nikon D3000! Jag är så jävla glad, tusen tack pappa för systemkameran du är bäst! ♥ Men ni får mer bilder på vad jag fick och bilder från systemkameran sen. Vi hörs väl senare idag, för nu ska födelsedagsbarnet gå :] puss!

- i'm falling in love with your favourite song, i'm gonna sing it all night long

pics | 2010-02-06 @ 23:13:32


Kvällen har tillbringats med familjen, vi har sett på Melodifestivalen. Men jag tyckte inte att det var någon som var bra. Sen har även jag haft en liten trevlig stund med min webcam, då tog jag massa egobilder (ni kan bla se en av bilderna ovan.) Just nu sitter jag och lyssnar på massa jättebra låtar, som jag blivit helt beronde av! ♥ Men nu ska jag gå och borsta tänderna sen blir det nattinatti. För jag fyller år imorgon och då måste man ju vara pigg! aja. Sov gott och dröm söta drömmar om råsa fluffiga sockervadds moln (a)

detta fick jag av mormor/köpte själv idag:

new in | 2010-02-06 @ 19:58:41


En jättefin väska, som jag kommer ha mycket nytta av.


Ett "glasögon halsband" och ett hårband med en rosett på.


Sött monki linne.


Två söta små cupcakes läppglans.


Tre par örhänden, de kostade 49 kronor tillsamans!


you will make a change for the better.

linnea | 2010-02-06 @ 19:20:02

Hejhallå - vad står på? Idag har jag varit på stan med mormor och jag visade lite vad jag ville ha i födelsedagspresent (för er som inte förstått det än, så fyller jag år imorgon.) Så mormor köpte lite födelsedagspresenter till mig och sen fick jag även några saker nu idag av henne :') Vi har även ätit lunch och fikat på stan, det har alltså varit en jättemysig dag!


Vi åt lunch på Eurasia, jag tog "fyra små rätter". Det var himlans gott!


När vi gick från Eurasia fick vi små söta lyckokakor..


..och i min stod det "you will make a change for the better."



Nu ska jag kolla min favoritbloggar och svara på komentarer. Efter det visar jag vad jag fick av mormor/köpte själv. Vi hörs snart! ♥

B-R-Å-T-T-O-M!

linnea | 2010-02-06 @ 11:45:49
Hello! Ska på stan idag. Eftersom jag fyller år imorgon så vill mormor att jag ska följa med henne till stan och visa lite vad jag önskar mig. Men det ända jag önskar mig är egentligen en systemkamera. Men nu måste jag skynda mig. love you darlings ♥

- you can play this game with me but you know you're gonna lose.

linnea | 2010-02-05 @ 15:04:56

Hellow! Idag har det varit skola, och på slöjden fortsatte jag med mitt dumma smyckesställ. Men äh.. det kommer nog bli fint tillslut. Som ni säkert redan märkt så har jag ändrat bakgrundsfärg till ljusrosa. :] För jag var så HIMLA less på allt grått och trist. Eftersom det är vår snart (snart och snart..?) så passar det perfekt med rosa bakgrund, tycker inte ni också det? Men nu ska jag fika lite "fredags-fika". Vi hörs senare idag! love yaaah ♥


I know you love me!


jag är med och tävlar om ett presentkort på 250 kronor på o-rasa hos minicookie

linnea | 2010-02-04 @ 19:14:22


Det finns jättemycket gulliga skålar, trålådor, shampoon, badskum och en massa annat. ^^


forty-one questions

linnea | 2010-02-04 @ 16:52:05
Bara för att jag har så tråkigt så ska jag svara på lite frågor som jättemånga redan lagt in på sin blogg. Here we go!

1. När gick du upp idag? 08.40 (vi hade sovmorgon till 10.00.)

2. Diamanter eller pärlor? pärlor

3. Senaste filmen du såg på bio! Alvin & gänget 2

4. Favorit-TV- program? Desperate housewives, utan tvekan!

5. Vad åt du till frukost? mjölk och flingor.

6. Vad är ditt andranamn? Maria, Isabella

7. Din favoritmat? väldigt många..

8. Vilken mat gillar du inte? blodpudding

9. Favoritchips? dem flesta chipsen.

10. Vilken är din favorit-CD för tillfället? lyssnar nästan aldrig på cd-skivor, nuförtiden finns det någonting som kallas internet (spotify, youtube, Itunes osv) ^^

11. Vilken bil kör du? ingen alls.

12. Favoritmacka? vet inte vad dom heter.

13. Vilka mänskliga karaktärsdrag, kan du bara inte med? ingen aning.

14. Vilka är dina favoritkläder? min cupcake tröja och min jeansskjorta kanske (a)

15. Om du fick åka vart du ville på semster? Thailand (men föresten så ska jag ju dit den 27 februari!!)
16. Favoritklädmärke? i dont know.
17. Var vill du dra dig tillbaka? dra mig tillbaka? vad menas med det?
18. Favorittid på dagen? kvällen
19. Var är du född? i underbara Umeå.

20. Vilken är din favoritsport att se på? jag ser aldrig på sport.

21. Coca Cola eller Pepsi? Coca cola, pepsi är bara en kopia ju!

22. Fotboll eller ishockey? inget av dom.

23. Är du en morronmänniska eller nattuggla? en liten nattuggla, tror jag bestämt. :]

24. Pedikyr eller manikyr? manikyr

25. Några spännande nyheter att berätta för oss? näe. eller jo! att det är fredag imorrn, men det visste ni väl redan?

26. Vad ville du bli när du var liten? lova att inte skratta? .. tjuv. hahaha, hur kan man vilja bli en tjuv?

27. Bästa barndomsminnet? när jag var kanske 2/3 år och var på ica maxi så kom det in någon med rullator. då sa jag till mamma: "mamma, man får väl inte köra in med gräsklippare på ica maxi?" jag trodde rullatorn var en gräsklippare. HAHAHAHAHA!

28. Varit i Afrika? nejnej

29. Nånsin rullat in någon i toapapper? nej.

30. Varit med om en bilolycka? ja

31. Favoritdag i veckan? FREDAG! ♥

32. Favoritrestaurant? ingen aning.

33. Favoritblommor? lite olika.

34. Favorit-snabbmatsrestaurant? ingen

35. Äger du en cykel? jajemän!

36. Vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort? har inget kreditkort... än.

37. Läggdags? lite olika.. 22.00 kanske.

38. Senaste personen du delade en middag med? det var igår, och då var det med familjen.

39. Vad lyssnar du till just nu? vad jag lyssnar på exakt nu eller? isåfall lyssnar jag på "A drop in the ocean".

40. Favoritfärg? pastellfärger :')
41. Hur många tatueringar har du? gissa?   ↔   ingen.

godmorgon från oss alla till er alla

linnea | 2010-02-04 @ 09:41:28
Godmorgon godmorgon! Alldeles snart ska jag börja gå till skolan, men först tänkte jag hinna skriva ett väldigt snabbt inlägg. Jag tänkte även meddela er om att det faktiskt gick tillslut att föra över musik till mobilen. Så nu har jag 13 låtar på mobilen (visserligen ganska lite låtar men..) Så nu har jag iallafall någonting att lyssna på i bussen! :')



Jag har flätor idag! ^^


Vi hörs när jag kommer hem från skolan. Ha en bra dag alla, pusspuss.

mitt envisa jag och min tekniska hjärna försöker sammarbeta, men det går inte så bra.

linnea | 2010-02-03 @ 19:49:46


Halloj!
Sitter och försöker föra över låtar från datorn till mobilen. Måste ju ha något att lyssna på i bussen till Vindeln imorgon (ca en timmes bussresa.) Men teknisk som jag är så är jag inte bra på sånt här, med andra ord så går det verkligen inte för mig! :c Jag vet hur man för över låtar till mobilen från vår mac book, men inte från min dator. Men nu ska jag försöka igen. För envis som jag är så MÅSTE det funka! Så vi hörs väl senare ikväll eller imorgon på morgonen (vi har sovmorgon till 10.00.) love ya. ♥

kesella vanilj & bär gör dig glad

linnea | 2010-02-02 @ 17:49:53
Hello! Vet ni vad jag sitter och äter på just nu? Det kan jag säga dig, kesella vanilj och bär. Det är så otroligt gott att jag bara vill skriva hjärtan i hela det här inlägget. ♥ Men det ska jag faktiskt inte göra. Jag tycker verkligen ni borde smaka det här.. annars missar ni något gott, något riktigt gott.


(Det kanske inte ser lika gott ut som det smakar.) Men ni måste smaka för gudsskull! ^-^


Nu när jag fått lite energi (dvs kesellan och bären) ska jag gå och göra lite läxa. Sen ska jag se på tv, hoppas det är något bra idag på tv! pussar.

ut med det gamla och in med det nya.

linnea | 2010-02-01 @ 20:52:08

Tjo! Förlåt att jag inte hunnit uppdatera något sedan jag kom hem från skolan. Men jag har haft fullt upp, bland annat så har jag varit och kollat på tapeter till mitt rum och jag valde ut ett par jättefina med svarta blommor och sånt på ^^

 

Dessutom så har jag gjort en ny header och fixat lite med färgerna på rubriken osv. För en gångs skull så är jag faktiskt jättenöjd! ♥ Men nu har jag en liten fråga till er: "Hur ser min blogg ut för er?" För jag märkte nämligen på pappas dator att den såg lite annorlunda ut där. Alltså inte själva headern såklart, utan menyn och inläggen. Såhär ser iaf min blogg ut på min dator:

 


Hoppas den ser likadan ut för er!


Nu ska jag svara på alla era underbara komentarer jag fått under dagen! Ni är bäst, glöm inte bort det. puss! :*

det är otroligt, linnea har satt på sig ett par jeans!?

fashion | 2010-02-01 @ 07:23:40
Godmorgon alla morgonpigga! Idag är det första februari, och det menas att det bara är sex dagar kvar till min födelsedag. Men idag har jag iallafall satt på mig ett par jeans för första gången på.. tja, kanske ett år! Det är helt otroligt med tanke på att jag hatar jeans, haha :'D Men här får ni 'dagens outfit':



(tagna med min dåliga webcam)

linne & tröja - bikbok

jeans - cheap monday
armband - cocoo.se


När jag kommer hem ska jag göra en ny design. Förlåt, förlåt att jag byter hela tiden, men jag blev inte nöjd med den här! Fast rosetterna på headern ska fortfarande vara kvar.. eller några. Nu ska jag gå och äta frukost! ha en bra dag, love u. ♥