Outfit of the day

outfits | 2013-01-30 @ 20:47:31
Väst - Forever21, Tröja & mössa - Gina, Skärp - Bikbok

Hade tänkt ta fina och ordentliga outfitbilder ute idag... Men nä då ska det såklart vara snöstorm den enda dagen man kan ta bilder i bra dagsljus (förutom på helgen då)! Så fick lov att ändra mina planer lite och ta bilderna inne  istället. SÅ tråkigt. Visst det funkade ju, men jag vet inte om det var motljuset eller om min kamera har kollapsat helt, för såhär dåliga har bilderna aldrig blivit förut! Nästa gång jag tar outfitbilder blir det med min gamle gode vän systemkameran Nikon D3000, den kommer inte svika mig i alla fall...
 
Har för övrigt haft en ganska dålig dag och har pluggat ihjäl mig här hemma så nu tänkte jag se senaste avsnittet av Pretty little liars och kanske ett avsnitt American horror story! Woho!

INSTA PICS

linnea | 2013-01-29 @ 18:40:57
littlemslinnea @ instagram

1. Beställde lite grejer från asos förra veckan, så det borde komma nu snart.. Visar er då! // 2. Jag i mina brillor. // 3. Det eviga dilemmat.. Victorias secret kropp eller god mat? // 4. Var på bio i fredags med Maja och såg Ego. Den var bra! // 5. Hade en trevlig pratstund med Talking Tom, hehehe // 6. Har även beställt dessa mustasch skor från Zara! Kostade 49:-, världens kap ju!!! // 7. Längtar efter sommaren, bara ben och åka longboard. // 8. Drack lite chailatte på skolan, mums. // 9. American horror story säsong 2! Så sjukt jävla bra! Tack till Ryan Murphy & Brad Falchuck (även skaparna av Glee) som skapar så bra serier wohohoho!

Doing real stuff sucks

fashion | 2013-01-27 @ 19:40:34
Skinnjacka - Jofama by Kenza, Tröja - Local heroes, Kjol - Monki, Skor - Isabel Marant
 
Okej, det här ser ut som en jättekonstig outfit, men jag tror den skulle vara hur snygg som helst på!!! Liksom om man tänker skinnjackan öppen över tröjan, skorna på fötterna, och så åker man runt på en longboard! Åååååh vad jag längtar tills det blir vår och man kan glida runt på longboarden med musik i lurarna. Jag dööör vad härligt, värsta frihetskänslan!! Man blir ju bara deprimerad av vintern...

Tänk om man kunde sjunga såhär...

| 2013-01-26 @ 22:00:00
 Hon har så himla fin röst! asdfghjkl

Tumblr inspiration

inspiration | 2013-01-25 @ 23:36:03
Vissa dagar kan man ju verkligen undra hur man skulle klara sig utan tumblr....

Svar till frågestunden del 2

Q&A | 2013-01-24 @ 12:00:00
Här har ni andra delen av svaren till frågestunden och det var alla frågor! Hoppas ni gillade svaren! ENJOY!!

Beauty Queen

inspiration | 2013-01-23 @ 17:17:00

Stunna glasses

linnea | 2013-01-22 @ 19:42:57

Hola amigos! Här är mina glasögon! Ville ha ett par stilrena och neutrala bågar, så då fick det bli dessa. Tycker faktiskt de var rätt fina. Sen om jag passar i glasögon eller inte är väl en fråga som går att disskutera. Själv tycker jag inte det. Men vad tycker ni då?
 
Hade tänkt och köra lite pilatesövningar nu, men vi får väl se hur det går... Är så lat och trött. Alltså jag orkar inte med hur lat jag är. Kommer säkert sluta med att jag ligger och halvsover istället.. Jaja. Ni kan ju kommentera vad tycker om mina glasögon. Puss

Svar till frågestunden del 1

Q&A | 2013-01-20 @ 20:15:00
Klippningen av videon blev lite konstig och jag råkade klippa bort några frågor typ två st, men det får ni leva med. Del 2 kommer någon annan dag! Hoppas ni gillade videon i alla fall!

Saturday

linnea | 2013-01-19 @ 19:12:23
Hej! Idag har jag varit på stan med min mamma och kollat på glasögon. Hittade ett par fina som vi köpte och som kommer om ca en vecka. Kommer dock bara använda dom när jag är hemma och bara chillar. Och när jag typ är sjuk och inte kan ha linser. Sedan fikade vi, mums. Det var min dag det. Ha det så bra! pusspuss

Every body is beautiful

linnea | 2013-01-18 @ 13:00:00
Jag såg att denna bild på Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Rachel Korine och Ashley Benson från inspelningen av Spring Breakers hade lagts ut på facebook. Sedan under bilden stod det massa kommentarer bl.a. att Selena var den enda smala och dom andra var feta. I vissa kommentarer stod till och med att allihopa var feta och fula. Liksom.... Wtf?!?!? Ingen av dom är feta alls, alla har bara olika kroppstyper.
 
Jag hatar när folk säger att kvinnor/tjejer/tanter/whatever ska ha kurvor. Ska vara smala. Ska ha lår som går ihop. Inte ska vara pinnsmala. Ska ha en platt mage. Ingen SKA se ut på ett visst sätt. Man väljer väl för fan själv hur man vill se ut. Vissa är väldigt smala naturligt och kanske inte kan ändra på det oavsett hur mycket dom äter. Andra har mycket lättare att gå upp i vikt. Och det är inte okej överhuvudtaget att vara taskig åt något av hållen. Tror ni verkligen det är så kul för någon med anorexia att bli kallad "ett fult benrangel"? Anorexia är ju en jätteallvarlig ätstörning, en sjukdom. Eller tror ni det är så kul för en väldigt kurvig person att bli kallad "ett äckligt fetto"? Tänk på vad ni säger.
 
Sedan finns det inget heller som heter normal. För alla har olika åsikter om vad som är normalt. Någon kanske tycker det är normalt att väga 40 kg och någon kanske tycker det är normalt att väga 80 kg. Jag tycker väl liksom att jag är ganska normal, men någon annan kanske tycker jag är alldeles för tjock för att vara normal, är jag normal då?
 
Jag är ganska nöjd med min kropp. Visst hade jag gärna haft lite plattare mage, men då är det JAG som bestämmer om jag ska äta/träna för att få det. Inte någon annan. Om någon säger "Man ska ju ha en platt mage" så kanske någon tänker "Ja då ska jag ha en platt mage". Eller om någon säger "Kvinnor ska ha kurvor" så står där någon ganska smal tjej som inte kan få de där kurvorna och tänker "Ja jag är en kvinna, jag ska ha kurvor, men det har jag inte och då är jag ful". Men som sagt du SKA inget. Huvudsaken man mår bra så spelar kroppstypen ingen roll! Tänk på det och tänk på vad ni säger! ♥
 

Sista chansen att fråga

linnea | 2013-01-17 @ 12:00:00
Alltså det blir ju inte lika roligt att svara på frågorna i en videoblogg om det bara är några frågor istället för flera. Usch nu låter det som jag tigger frågor... (Jag som hatar när någon helt okänd kommenterar typ: "Har frågestund på bloggen, kika in och ställ en fråga!" och så har man aldrig ens läst den bloggen, liksom varför fråga en fråga BARA för att fråga även om man inte undrar något)
 
Men ifall det är något ni alltid undrat om mig eller undrar om mig - FRÅGA PÅ! Sista chansen nu. Klicka på bilden för att komma till frågestunden och ställa frågor.

Lika som bär

random | 2013-01-16 @ 19:07:00
Visste ni att jag har ett likadant iPhone skal som Hanna i Pretty Little Liars? Det visste ni inte va? Jättesnyggt är det i alla fall!

Lite inspo från min tumblr

inspiration | 2013-01-16 @ 11:50:00

TBS Eye Mask

beauty | 2013-01-15 @ 13:15:00
Nästa inköp blir definitivt denna ögonmask från The body shop. Det är en sådan man kan lägga i frysen så den blir kall och sedan lägga på ögonen så dem kyls. Behövs verkligen till mina dödströtta ögon. Läste även om en annan ögonmask som tydligen skulle hjälpa mot huvudvärk, vilket jag VERKLIGEN skulle behöva, har ont i huvudet nästan varje dag. Nu är ju inte det här den ögonmasken, men den här funkar säkert ändå bra! Eller?

Hearts & Bows

fashion | 2013-01-14 @ 19:00:00
Börjar bli lite less på byxor, så jag tänkte beställa en kjol eftersom jag knappt har någon! Alla dessa kjolar kommer ifrån Hearts & Bows. Vilken tycker ni var snyggast??

Nastygal

fashion | 2013-01-13 @ 17:31:40
Lite snygga grejer från Nastygal! Allt känns väldigt mycket som min stil! Funderar på att skicka iväg en beställning när jag har pengar.. men är lite osäker om det är massa tull och så eftersom det shippas ifrån USA. Men vi får väl se hur det blir!
 

Foood

random | 2013-01-11 @ 19:38:07
Mitt i all denna vikt-äta nyttigt-and be skinnyhetsen så jag tänkte jag bara påpeka hur gott faktiskt mat (och annat som sötsaker) är. Riktigt god mat är ju livets höjdpunkt, enligt mig. Hellre kunna äta vad man vill och njuta och isåfall istället träna, men inte ha den supersmala perfekta kroppen än att både äta supernyttigt och träna som en galning för att ha den perfekta kroppen. Man lever ju bara en gång och då väljer man antingen att ha en snygg perfekt kropp eller kunna njuta av mat. Jag valde njuta av mat. Vad väljer ni?

Todays outfit

outfits | 2013-01-09 @ 16:46:00

Kraghalsband - Vero Moda, Jeans - Cubus + Uggs (wow snyggt matchat, men de är sköna)

Var hemma på hålet och då hann jag äta lunch + nutella, se senaste Pretty Little Liars avsnittet och ta dessa outfitbilder med stativet (usch så pinsamt). Tycker ändå bilderna blev helt ok för att vara tagna på typ 2 min med stativet. Det var förresten det här halsbandet som jag köpte för 10 spänn för några dagar sedan. Kap!

That's me ↓

linnea | 2013-01-08 @ 20:02:07

 

You're my anchor

linnea | 2013-01-07 @ 19:21:25

Tänkte visa er mitt nya skal från society6 som jag fick i julklapp, så här har ni det! Älskar det! Det var det jag la ut på bloggen, tillsammans med några andra skal som jag ville ha, för ett tag sedan. Det är helt perfekt.
 
Det har verkligen varit ett jättechill lov för min del, men imorgon börjar allvaret och skolan igen. Inte kul alls, men nu gör vi bort den här terminen och sedan är det sommarlov! Ska försöka fota någon outfit i veckan, vi får väl se hur det går... Ha det så bra!

Now my life is sweet like cinnamon

linnea | 2013-01-07 @ 11:00:00
Saknar sommaren. Bara över 5 månader kvar, woho! Varför uppskattar man inte och tar vara på sommaren så mycket som man borde när den väl är?!?!? (Gillar även att mina jeansshorts gör så att jag får värsta Kim Kardashian bootyn! Rawr!)

Pastel hair

beauty | 2013-01-06 @ 16:39:11
Jag är verkligen avundsjuk på dem som har väldigt blont hår, dem kan nästan göra vad dem vill med håret. Till skillnad från mig som har ganska mörkbrunt hår. Det är klart att jag älskar mitt bruna hår, men jag skulle vilja testa på massa olika lite galna hårfärger. Som pastellrosa, bara för att testa liksom. Tänk vad lätt att bara slänga i en pastellrosa toning när man redan är väldigt blond. Jag skulle ju liksom behöva bleka sönder mitt hår flera gånger om innan det ens skulle bli blont och inte orange, och sedan tona det rosa.
 
Jag är en sån som alltid vill testa och göra nya grejer med mitt hår. Jag har haft massa olika hårfärger, allt från blont till mörkrött till svart. Någon gång kanske det blir pastellrosa, vem vet? Hehe...
 

3D roses sweater

new in | 2013-01-05 @ 22:21:08

Hade tänkt och visa min nya superfina tröja, men man ser ju knappt hur den ser ut på bilderna. Wohoo.. Det är i alla fall en sådan här 3D roströja. Inte den från American apparel (eftersom den är slutsåld), men en annan som är väldigt lik. Den ser inte alls fin ut på bilderna, men det är den, och ni ska få se den bättre i outfitbilder senare, jag lovar!!

Make a wish

new in | 2013-01-05 @ 00:31:56
Här är mitt nya halsband från Dogeared, ett wishbone, som jag älskar! Ja det står bracelet på kortet, men det var för att jag gjorde om det till ett halsband. Förresten så har Dogeared så himla mycket fina smycken, vill ha ALLT, men smyckena är ju så jäkla dyra... Får väl önska mig när jag fyller år, eller något. Är i alla fall hur nöjd som helst med halsbandet!!

Black and white

outfits | 2013-01-03 @ 18:55:25
Pälsjacka - Blanco, Skjorta - H&M, Byxor - Vero Moda, Skor - Docs

Woho, the very first outfit of 2013!! Och många fler ska det komma. Vad har ni gjort idag då? Själv har jag shoppat lite, bl.a. ett halsband för 10 spänn! Det kallar jag ett riktigt fynd! Men ni får ha det så bra. Puss

Mitt 2012 i outfits

outfits | 2013-01-03 @ 11:00:00
Det är så kul att se hur stilen förändras bara på ett år... 2013 ska jag vara mycket duktigare på att lägga upp outfits! Har ni någon favorit av mina outfits från förra året?

Mitt nyårslöfte

linnea | 2013-01-01 @ 19:15:00

010113

linnea | 2013-01-01 @ 13:13:20
Några visa ord från Elena Gilbert.. Nej men hörni, nu är det ju ett nytt år, 2013! Nytt år, nytt liv. Har ni tänkt på att man alltid säger att det här året ska bli det bästa någonsin, det blir en nystart och början på ett nytt liv blablabla, men så blir det inte. Eller det kanske bara är jag? Jag kanske inte "kämpar" tillräckligt för att det ska bli det bästa året någonsin? Men det här året, 2013, då jävlar!!
 
Men till något helt annat - frågestunden! Jag tänkte avsluta den och svara på frågorna i helgen så det är bäst att ni frågar det ni vill nu innan det är för sent! Klicka bara på bilden här nedanför.

Happy new year guys!!!

linnea | 2013-01-01 @ 00:00:00