THAILAND!

linnea | 2013-03-21 @ 17:30:00
Nu sitter jag på planet mot Thailand och lyfter nog snart! Ja, jag ska som sagt till Thailand i två veckor. Jag kommer inte blogga, men ni som inte följer mig på Instagram - gör det! För där jag förmodligen kommer lägga ut en del bilder!! @littlemslinnea heter jag där.
 
Vi kommer hem den 5/6 april och då kommer jag börja blogga igen! Då ska ni få se massa bilder från Thailand, bl.a. mina inköp osv. Det vill ni väl inte missa va!?! Nej såklart inte. Så vi hörs när jag kommer hem! Ni får ha det skitbra för det ska jag ha!!! Hejdå! ♥
 
Här får ni en puss av miggggg!!!! Haha

Short hair, don't care

linnea | 2013-03-20 @ 08:00:00
 
Såååå mitt i all denna skol, plugg och packningsstress har jag hunnit ta ur löshåret och klippa mig! Eller ja, mamma gjorde det åt mig. Även fast jag saknar det långa fina löshåret så känns det väldigt skönt utan, dessutom känns det skönt med kort hår också!
 
På tal om ingenting så drar jag ju till Thailand imorgon!!! Gissa om jag är taggad?! Det ska bli så jävla härligt och roligt! Men jag skriver mer om Thailand, där ni får veta lite mer, i ett tidsinställt inlägg som kommer upp imorgon. Känns som om jag tappat alla mina läsare (hmm.. konstigt eftersom jag inte bloggat på jättelänge? nä) men ja, om det fortfarande är någon som läser så får ni i alla fall reda på det då. Puss!!

The pink bikini

new in | 2013-03-12 @ 20:06:45
Hääär är då bikinin från Victoria's secret som jag fick hem i helgen. Hur snygg är den inte egentligen?! Dock så är den inte alls samma färg som på varken bilden jag visade upp i något inlägg nedanför eller bilderna här ovanför. I verkligheten är den mer neonfärgad och knallig, mer mot knallig aprikosrosa än rosa. Men det gör inget för mig, för jag tycker nästan den färgen var snyggare! Som tur var passade den och jag är jättenöjd och längtar till Thailand!!

Todays outfit

outfits | 2013-03-09 @ 16:56:14
Solglasögon - Bikbok, Pälsjacka - Blanco, Tröja - Cubus, Byxor - Disco pants från American apparel

Bilderna är tagna med min iphone så det blev ju som det blev. Den första blev jättesuddig men det var för att jag förstorade den. Har förövrigt varit på en liten photoshoot idag hos en fotograf för mormor ville ha en bild på mig och mina syrror, som hon kan rama in och sätta upp på väggen.
 
Bikinin från Victorias secret kom förresten igår! Den var jättesnygg! Kan visa upp den senare, om någon vill se?

VS bikini

fashion | 2013-03-07 @ 16:30:00
Denna bikini från Victoria's secret är på väg hem till mig! Behövde ju som tjatat om tidigare en ny bikini till Thailand. Eftersom jag inte brukar använda allt för färgglada kläder och inte har ett enda rosa plagg tänkte jag att jag kunde satsa på en rosa bikini istället. Även fast den är väldigt enkel och enfärgad känns den inte tråkig eftersom den har lite volanger, rosetter osv. Hade gärna köpt en VS model kropp också om man kunde....

New in - Brandy Melville

new in | 2013-03-05 @ 17:29:00

Wooho min beställning från Brandy Melville kom idag! Det jag beställde var två långkjolar, en med slits och en blommig, en kort kjol, två linnen varav ett av de är ett maglinne, ett halsband, en ring (som inte syns på bilden) och ett skal till min iphone. Jag är så nöjd med allting och längtar verkligen till Thailand då jag kan matcha kjolarna i snygga outfits!
 
Jag kommer kanske visa bättre och fler bilder på några av grejerna när jag har på mig dem, annars så får ni se grejerna i outfitbilder framöver! Ni kan ju säga till om det är något speciellt ni vill se fler bilder på!

Chanel sweater

fashion | 2013-03-01 @ 19:57:01
Hur fina är inte dessa chaneltröjor!? Hoppas verkligen de säljer liknande chaneltröjor i Thailand. Ja, kopior alltså.. vad annars liksom? Eftersom exakt den tröjan till vänster såldes på choies.com förut, men nu har den slutas säljas och det är helt heartbreaking! Thailand, eller ja i alla fall Phuket är ju känt för sina kopior och förra gången jag var där så såldes det fake chanelväskor osv... men tjocktröjor? Hoppas!! Och bara för att jag så gärna vill ha en så lovar jag att det inte kommer finnas...