Bloggpaus

linnea | 2013-11-26 @ 19:22:43
Tar en bloggpaus...

Tumblr inspo

inspiration | 2013-11-16 @ 10:00:00
 
 
 
 

Pink beanie, pink lips

new in | 2013-11-13 @ 19:28:09
 
 
Jag som typ aldrig bär färgglada kläder (black and white in my heart) har faktiskt införskaffat mig en ceriserosa mössa! Jag valde mellan en bubbelgumsrosa och ceriserosa, men det fick bli denna eftersom jag då tänkte att jag kunde matcha den med mitt nya läppstift, som även det är ceriserosa. Läppstiftet är dock lite mörkare i verkligheten än på bilderna här ovan. Men jag är nöjd med mössan! Den är från jfr.se, om ni undrar.

Yogolove

linnea | 2013-11-05 @ 22:01:10
I Barcelona åt vi frozen yogurt, som jag ÄLSKAR! På detta ställe, Yogolove, fanns det lite annorlunda smaker som jag inte sett förr. T.ex. New York cheesecake, Red velvet cake, Snickers, White chocolate osv. Jag tog fyra smaker - Snickers, White chocolate, NY cheesecake och Raspberry. Den godaste var hallon, men snickers var också riktigt god tillsammans med nutellasås. Vit choklad var helt ok, men NY cheesecake var dock inte så god alls, den smakade för konstgjort och "parfymigt".
 
Så synd att det inte finns frozen yogurt i Umeå dock... Fast när jag tänker efter är det nog ganska bra ändå, eftersom jag skulle äta frozen yogurt flera gånger i veckan om det fanns här och med tanke på att det är väldigt dyrt skulle det nog inte bli så bra i längden. Men ändå, det skulle vara nice att ha här!

Barcelona city

pics | 2013-11-03 @ 19:59:00
 

Graffiti walls

outfits | 2013-11-03 @ 10:00:00

Bilder från Barcelona

pics | 2013-11-02 @ 17:00:17
 
Jag tog inte med mig systemkameran till Barcelona, jag tog istället med min lilla kompakta halvsystemkamera Nikon J1. Så vissa bilder blev väl lite sådär, men jag tycker ändå de flesta bilder blev helt ok. Men hur som helst när vi kom fram på måndagskvällen så åt vi middag på RIBS steak house, och sen tog jag en caramel frappe på Starbucks. Mums.
 
Andra dagen åkte vi till en galleria - La Maquinista där vi shoppade, åt lunch på Udon och senare en våffla med glass och chokladsås. Det var nog här jag shoppade mest, och bilder på vad jag shoppade ska ni som sagt få se lite senare allt eftersom... Mer bilder kommer det också!

Barcelona

linnea | 2013-11-01 @ 22:05:52
 
bilder från min instagram @littlemslinnea
 
Jag har inte uppdaterat på en vecka för att jag har varit på en liten trip till Barcelona!! Åkte i måndags och kom hem tidigare idag. Och varje gång jag tänkte uppdatera därifrån glömde jag bort det, hade inte tid eller så fanns det inte wi-fi. Men jaja, nu är jag i alla fall hemma. I Barcelona hann jag med shopping, äta massa gott, färga håret och ta en massa bilder och även ett par outfitbilder, som jag tänkte visa er. Inte nu dock, för nu ska jag fortsätta mysa i mina nya Wildfox mjukisbyxor (som ni också ska få bilder på) och se på serier. Puss