BLOGPAUSE

linnea | 2010-06-24 @ 15:31:50
NU ÅKER VI!!! Eller först ska bara mamma & pappa fixa några saker och jag ska svara på era komentarer.. sen åker vi iväg och är borta i åtta-nio dagar! Det ska bli grymt kul och mysigt :D


ha det så kult på resturangen

| 2010-06-24 @ 10:18:47
Hallåj hallåj!
Idag vaknade jag runt 08.00, kanske lite senare. Men iaf så har jag hunnit med att duscha, äta frukost, klä på mig, fixa mig och måla naglarna. Intressant..? ;)

Men snart ska jag följa med mamma & mormor och handla lite mat och andra grejer som behövs i husbilen. Efter det ska jag väl packa in det sista i husbilen som kameran & kameraladdaren, mobilen & mobilladdaren, nintendot & nintendoladdaren. :] Hihih. Men nu ska jag svara på lite komentarer innan vi åker och handlar. Vi hörs!

Aww, den här killen är så cool och söt.. han låter skitnervös och typ stammar när han pratar.



imorgon bär det av

linnea | 2010-06-23 @ 23:34:18
Imorgon ska jag, min familj och min mormor åka iväg med husbilen. Det kanske inte låter så roligt, men det är faktiskt jättemysigt och roligt att åka iväg med husbilen och campa på olika platser och se nya saker. :) Det jag gillar mest är på kvällarna då jag brukar sitta där i framsätet och se på när pappa kör och samtidigt så ser man när solen går ner och det börjar bli mörkt.

Det är även väldigt roligt för alla andra som har husbil och är ute och kör omkring i Sverige vinkar till en, även fast man inte känner dom!? Man ba: eh.. *ler & vinkar* :p Men det jag ser fram emot mest med den här gången (vi har varit ute på husbilssemester två ggr förut) är att min kära lilla mormor ska följa med. Det ska bli så kul!

Vi ska åka till Skara, Gränna och sen vill även min mamma & mormor åka till Ullared. Det ska bli kul att vara på Skara Sommarland (vi har redan varit där en gång förut), och det är så mysigt i Gränna med dom små smala gatorna och alla tusentals polkagris affärer. Me like!

Jag kommer tyvärr inte att ta med mig datorn. Så jag kommer inte kunna blogga under tiden vi är borta. För för det första så orkar jag inte släpa med mig datorn, och för det andra så brukar internet vara saktare än en snigel på alla campingplatser. Men vi ska bara vara borta i lite mer än en vecka, kanske åtta-nio dagar. Ni kommer nog överleva utan min blogg under den tiden.. eller? ;)

Vi åker runt tre-tiden imorgon, så jag kommer hinna skriva något/några inlägg innan vi åker. Bra va? Men nu ska jag sova, för jag har ganska mycket att göra imorgon, så jag måste vara pigg när jag vaknar. God natt!


header till kittyland

| 2010-06-23 @ 17:55:01
Idag har jag gjort en header till Katarina/Kittyland. Hon ville ha den rätt så enkel, så då blev den enkel! Men jag är endå nöjd med hennes header, jag tycker den blev enkel & söt. Precis som hon ville ha den! :D

Såhär ser headern ut,

men om ni vill kolla på resten av hennes design (som inte jag fixat) klicka HÄR!


two edited pictures

pics | 2010-06-22 @ 23:35:56
Hallåj! Jag skulle ju som sagt ut och fota, som ni säkert läst i inlägget under. Men när jag väl kom ut och skulle hitta någonting att fota.. ja då var alla blommor typ vissna och ruttna :O Och det fanns inget annat kul att fota heller. Så det blev bara fem små tråkiga bilder.

Men jag träffade iallafall på min gamla barndoms vän Bengt, han är en skalbagge och är jättetrevlig. Men inte så värst pratsam, han sitter mest bara där och stirrar sig omkring. Men han är en fin vän. Endå.

Vad tycks om bilderna? Själv är jag jättenöjd med den första! <3


ut och fota!

linnea | 2010-06-22 @ 18:41:23
Jag satt just och tänkte, och kom fram till att det var verkligen jätte längesen jag var ute och fotade på blommor & växter och annat sånt. Förut brukade jag typ vara ute och fota varje dag. Men jag vet faktiskt inte varför jag inte brukar göra det lika ofta längre.

Därför tänkte jag gå ut och fota en massa på allt möjligt nu! :) Det är ju så kul att fota när man har en sån bra kamera. Men jag visar väl förmodligen upp bilderna senare ikväll.. och vissa kanske jag redigerar lite också.

Första bilden med min systemkamera

.. eller egentligen inte, för dem här bilderna är tagna med webcamen. 7/2 - 2010


mjukglass med saltlaktris strössel har jag ätit idag

linnea | 2010-06-22 @ 16:44:28

Hellu!

Idag har jag ätit lunch med mormor, mamma och Nova på någon resturang/konditori. Efter vi hade ätit gick vi till en lekpark brevid så att lilla Nova fick åka lite med mig i ruschkanan som fanns där.

 

Sen åkte vi till stan för mamma skulle köpa någon grej från Gina. När hon köpt den så gick vi och köpte mjukglass som vi tog med oss hem. Jag tog en stor våffla med blandad glass och saltlaktris strössel, den var verkligen jättestor så jag orkade inte hela, då fick Ozzy (vår hund) resten av glassen. ^^

 

Nu sitter jag här och redigerar lite gamla bilder på blommor & växter och lyssnar på musik. Härligt härligt! Men nu ska jag nog gå ut i det rätt så fina vädret och hoppa studsmatta eller något. Vi hörs :)

 


new stuffs in the closet

new in | 2010-06-21 @ 19:01:42

Dessa underbara grejer köpte mamma till mig idag när hon var på stan, tack sötaste mammi.


C A L I F O R N I A G U R L S

| 2010-06-21 @ 16:02:41
Är det någon mer än bara jag som tycker att videon till California gurls är underbar? Alltså jag menar.. hur sugen på godis blir man inte när man ser denna video full med massa underbara sötsaker? ^^ För övrigt så tycker jag även att videon och Katy Perry är skitcool, och denna låt är en av mina favoritlåtar just nu. Helt perfekt kombination!


summer collage

fashion | 2010-06-20 @ 13:35:10
Har suttit och knepat & knåpat ihop ett collage med lite olika sommriga kläder och bikinis. Vad tycks? :)

Allt är från Gina och H&M.


linnea & lisa friends forever

| 2010-06-19 @ 23:33:56
Ikväll har jag suttit och gjort en video eller mer som ett bildspel med bilder på mig och min bästa vän Lisa!

Och det gick inte bra, för jag fick inte in någon musik. Jag satt och försökte jättelänge med att lägga in musik i videon, men det gick inte så då gav jag upp. Så bildspelet blev inte så jättebra.. men vi får väl se vad ni tycker. För här är resultatet:


the o.c is a part of my heart

linnea | 2010-06-19 @ 18:42:55
Tjenixen!
Idag har jag inte gjort så speciellt mycket. Har sett lite på Victoria & Daniels bröllop för att min mamma och mormor såg på det. Inte för att jag bryr mig om dem gifter sig eller inte, det var bara lite kul att se när dem åkte igenom Stockholm med tusentals livvakter omkring sig. Jag läste någonstans att deras bröllop kostade nära en miljard!?!? :O

Just nu sitter jag här och hänger igen och lyssnar på musik från O.C. Men nu snart ska jag äta Ben&Jerrys med jordgubbar och se på O.C (som jag redan gjort en gång idag, men skitsamma). SKITHÄRLIGT!

Bild sen tidigare idag.


en sak jag inte fattar...

random | 2010-06-19 @ 12:52:52

Varför Hey, Soul sister fortfarande ligger 1:a på topplistan på Spotify. Jag menar den har ju legat 1:a där i fyra månader känns det som. Den är tråkig, jätte uttjatad och urdålig. Skaka rumpa borde verkligen gå om den där skitlåten! :D


nej, jag tror inte på gud

random | 2010-06-18 @ 21:53:01
I mitt förra inlägg skrev jag ju "Tack gud, för att O.C finns!". Och då fick jag en fråga från någon anonym som skrev såhär:

Svar: Javisst kan jag svara i ett inlägg. Nej jag tror inte på Gud, bara för att jag skrev sådär. Det var ju bara som ett litet skämt, för att jag älskar O.C så mycket. :p Så där har du ditt svar - nej jag tror inte på gud.


i'm sitting here in the boring room

random | 2010-06-18 @ 18:50:51
Hejsan.
Idag är det en regnig, grå och tråkig fredag. Idag har nästan igenting hänt, eller jo jag har följt med och handlat och sett på O.C. Det är väl det som hänt idag.

Just nu sitter jag här på min stol, in the boring room, redigerar bilder svartvita och lyssnar på dyster musik. Perfekt en sådan här tråkig dag. Men nu ska jag nog gå och se på O.C - ett av dem bästa botemedlerna mot sånna här trista dagar. Tack gud, för att O.C finns!


rosetter & puffärmar

fashion | 2010-06-18 @ 11:56:25
Tjenamors!
Idag när jag letade i min garderob efter något att ta på mig så hittade jag en tröja/tunika som jag köpte i Thailand, men jag har aldrig använt den. Så jag tyckte det var dags att jag använde den nu. Jag tycker den är jättefin med dem grå rosetterna på ryggen och puffärmarna. :)

Egentligen så ska man ju ha "bar rygg" till den här tröjan, men jag har endå ett vitt linne under. Kanske inte lika fint, men skit i det.

Vad tycks om denna underbara tröja?


it's my favorite song they're gonna play

| 2010-06-17 @ 18:26:34


blablabla

linnea | 2010-06-17 @ 11:58:09
Hallåj!
Igårkväll var jag med Lisa och vi var ute hela tiden typ och spelade brännboll & boule med min lillasyster och hennes kompis. Och det var fullt med myggor överrallt, så nu har jag jättemånga myggbett och dem kliar som %#*@%#@!!! Jaja det var väl inte så intressant för er att veta men.

Idag har jag inga inga planer, men jag hittar säkert på något kul.. eller något tråkigt. Just nu sitter jag här och lyssnar på lite najs musik och tar ego bilder med min webbkamera. :]

Jag har knappt orkat fixa mig idag, så lat man är.



design till jessica & elionore

| 2010-06-16 @ 19:15:47

Idag har jag & Lisa gjort två designer, en till Jessica och en till Elionore. Jag blev rätt så nöjd, men huvudsaken är ju att dom blir nöjda. Men det blir dom säkert!

 

Som sagt så är det ju Lisa som gör headersarna och ev. skyltar och bilder, och det är jag som kodar bloggen med rurikerna, texten och en massa massa andra detaljer som gör att bloggen blir fin. ^^

 

Jessicas design, klicka HÄR för att se hela designen.

 

Elionores design, klicka HÄR för att se hela designen.


O R E O L O V E

random | 2010-06-16 @ 16:23:58

 

Mina absoluta favoritkakor är OREO's. Dem är så sjukt goda med choklad och vanilj inuti. När jag var liten så trodde jag att oreos var laktris kakor för att dem är svarta. Hehe! :p

 

O R E O ' S   I N   M Y   H E A R T 


jordskalv i umeå

linnea | 2010-06-15 @ 23:46:47

Jag kände det inte, men mina föräldrar gjorde det. Fast jag önskar att jag hade känt det för det hade ju varit lite coolt. Var det någon här i Umeå som kände jordskalvet? =)


almost a year a go

pics | 2010-06-15 @ 21:13:32
Just nu som jag och Lisa sitter och lyssnar på HÖÖÖÖG musik och äter jordgubbar, så tänkte jag bjuda på några bilder från nästan ett år sen som vi hittade på Lisas dator just.






linnea & lisas design

| 2010-06-15 @ 16:56:01
Idag är jag ju som sagt med Lisa, och vi har fixat en design till en tjej som heter Erika. Vi blev nöjda! :)

Men sen kom vi på en idé. Att vi skulle ha en designstudio. Förut har jag ju haft så att ni kan beställa designer av mig, men nu är det så att både jag och Lisa gör designerna. Lisa kommer göra headersarna och jag kommer fixa koderna och så. Bra idé va? :D

Så alla ni osm vill ha en design, skicka ett mejl till [email protected] (båda använder den mailen, även fast det är mitt namn på mailen.) Men vi har redan ganska många beställningar sen förut, så det kanske kan ta ett litet tag innan ni får just er design.

ERIKAS DESIGN, klicka här för att se hela designen.


idag ska jag vara med lisa

linnea | 2010-06-15 @ 11:22:47
Tjena mittbena!
Idag ska jag vara med Lisa, jag vet inte vad vi ska hitta på. Men vi kommer nog som alltid på något roligt att göra. För vi har bäst humor vettni ;)

Men nu ska jag gå och äta lunch. Vi höres! :D


En gammal och störd bild på mig & Lisa.

movie time with mum

linnea | 2010-06-14 @ 20:48:09
Häääj!
Sen jag skrev det förra inlägget så har jag hunnit varit ute på en promenad med mamma och Nova. Vi gick till en lekpark så att min lillasyster Nova fick göra lite sandkakor och åka ruschkana. :] Men sen när vi skulle gå hem från lekparken så började det regna.. fast inte spöregna som tur var!

När vi kom hem så tog vi bilen och åkte till Ica för att köpa godis och hyra film. Så vi köpte godis och två flaskor Ramlösa. Me love Ramlösa! Men vilken film tror ni att vi hyrde då? .. det är den stora gåtan.

Men nu ska väl jag och mamma sätta på filmen och ha lite myspys. Ha en riktigt trevlig måndags-kväll alla läsare! :)



smile like you mean it

linnea | 2010-06-14 @ 18:45:36
Tjenamors!
Idag har jag bara varit hemma och latat mig, och fixat en ny design som ni nog förmodligen ser. Vad tycks? ;)
Imorgon ska jag typ vara med Lisa, eller ja vi bestämde det på msn. Ojojoj, det här blev ju ett intressant inlägg. Super intressant verkligen..

Men nu ska jag gå ut och ta en nypa luft i mina lungor :3 Hejsvejs vi ses senare!

"VAD GLOR DU PÅ!?!? HAR DU ÄTIT GLOSOPPA?"


sweet sunday

linnea | 2010-06-13 @ 10:03:34
Hej hej!
Igår var jag ju som sagt med Lisa och vi hade det roligt. :D Vi satt vid datorn, pratade, såg på en film m.m. Vi satt även och redigerade en bild igår jag och Lisa, sen började mitt internet dampa och då försvann hela bilden som vi suttit och redigerat i typ en timme!!! pissråtta.

Men nu har jag lite ont i huvudet så jag ska ta mig en glass och sätta mig och se på O.C!


funny bunny

pics | 2010-06-12 @ 12:43:08
Tja tja!
Idag ska jag vara med Lisa, jag vet inte riktigt vad vi ska göra. Men galna som vi är, så kommer vi säkert på något roligt! ;) Just nu åskar det ute. Hemskt.. Jag som hatar åska. Men åskan är säkert borta snart. Det var bara det jag ville säga just nu.

Idag tittade jag mig i spegeln, sen tänkte jag:                      Det gjorde jag, och det här blev resultatet ↑

"Jag måste gå och förstora läpparna!!",                                      Vad tycks om "my new lips"?


skolavslutnings outfiten

fashion | 2010-06-12 @ 09:50:41

Jeansjacka - Kappahl

Kläning - H&M

Leggings - GinaTricot

Skor - Skopunkten


sommarlov & tivoli

linnea | 2010-06-11 @ 20:10:26
Hejsan svejsan!
Guu så gött det är med sommarlov! På något konstigt sätt så har vi lyckats överleva även detta år i skolan, det är lite konstigt.. men sant. Nu är jag iaf happyfejs :D

Aja, efter skolavslutningen så åkte jag hem och bytte kläder sen åkte jag till stan och åt lunch. Efter det så mötte jag Lisa på tivolit. Vi köpte först fem biljetter var, sen när dem tagit slut så köpte vi två var till. Vi åkte en massa olika karuseller som t.ex: star dancer, ali baba, over the top, virvelvinden och break dance. :] Over the top var skitäcklig, för man typ låg ner och jävlar vilket tryck det var.. eller det var det i alla karuseller vi åkte typ. Jag tyckte star dancer och ali baba var roligast! Men alla karuseller som vi åkte snurrade ju, så nu mår jag lite småilla. Inte bra, inte bra. Men jag och Lisa hade det iaf gaaalet roligt på tivolit!!! 

Dessa karuseller åkte vi (hittade ingen bild på virvelvinden):
Bilder: google

nu är det färdigt, nu är det klart

linnea | 2010-06-10 @ 21:33:27
Hallåj Hallåj!
Jag kan knappt tro att det verkligen är skolavslutning imorgon, det är helt ofattbart. Inga mer tidiga morgonar & tidiga kvällar, inga irriterande lärare, inga långa skoldagar. Här står jag som gått och väntat hela året på detta, och nu verkligen händer det. Helt sjukt. Jag längtar iallafall som en galning till imorgon! Fan vad jag längtar ihjäl mig!

Imorgon ska jag gå upp 07.00 för att börja fixa mig, sen vid 09.00 eller något ska vi åka till min lillasysters skolavslutning som börjar 09.30, då ska vi se på den. Sen efter hennes avslutning är klar är det dags för min avslutning som börjar 11.00 - 12.00. Sen händer det ofattbara.. det blir sommarlov!!! :D Efter min avslutning ska jag väl hem och äta och så, sen ska jg på tivoli.. med Lisa! Det kommer nog bli galet kul. Jag är en aning rädd för läskiga och höga karuseller, men det kommer nog gå bra så länge jag inte behöver åka dem läskigaste karusellerna. :]

Men nu ska jag gå och borsta tänderna sen ska jag se på O.C. Godnatt, sov sötast. <3


in every life we have some trouble, but when you worry you make it double

pics | 2010-06-10 @ 19:13:47


bölesholmarna

linnea | 2010-06-08 @ 14:32:45
Tjenamorsens!
Idag så cyklade vi till Böleholmarna, och när vi cyklade dit så blev vi tvugna att cykla i något jävla led. -.- Man ba: "eh.. okej? vi är inga två åringar ifall ni tror det.." Sen sa en lärare: "om ni cyklar brevid varandra (man skulle cykla en och en bakom varandra) så stannar jag hela ledet" SKITKÄRRING! Jag blir bara så himla less på sånna här diskriminerande människor, därav mitt agressions-utbrott. haha skoja. ;p

Jag testade och doppade fötterna i vattnet och det var verkligen isigt kallt. Så det var inte så stor fara att jag inte tagit med mig badkläder, men det var ju lite skönt att svalka fötterna sådär. Men det fanns en jätterolig brygga där och när många stod på den så började den att sjunka så att vattnet kom högt upp på benen. Det var jättekul att stå där på bryggan! :D Annars fanns det inte så mycket mer att göra där, eller jo man kan ju ligga och sola och så. Men sen så åt vi lunch där och åt sitt eget fika, och vid typ 13.10 så började vi cykla hem och jag var väl hemma vid 13.30 ungefär. Men nu ska jag gå och hitta på någe.

När jag kom hem så drack jag upp min Brämhults med apelsiner och krossade hallon. Hur gott!?


hårizont

linnea | 2010-06-07 @ 19:58:30
Japp, den där filmen som jag skulle se var ju bara att glömma. För just då kom mamma hem och sa att vi skulle till stan för att jag skulle klippa mig. :'o Jag klippte luggen, klippte topparna, klippte upp och färgade. Förut var mitt hår orange som en apelsin och slitet som ett fågelbo. Så att klippa sig var ett måste! Jag klippte mig på hårizont, hon som klippte mig var jätteduktig och jag blev nöjd som en liten nöjdis! =)

Efter jag var klar hos frissan så gick jag och mamma till skopunkten där jag köpte ett par skor till avslutningen, dem var jättefina. Jag kanske visar upp dem lite senare eller imorgon. Sen så köpte vi lite mat och jag köpte vattenmelon, juice och så till imorgon, men jag ska också ta med mig kakor och bullar och så. Men nu var det inte det vi skulle prata om.

BEFORE:


AFTER:


today it's a little monday

linnea | 2010-06-07 @ 14:47:53
Tjao!
Idag har jag varit på skolan, det var längesen. Var ju sjuk hela förra veckan förutom på måndag. Men vi har iaf inte gjort så speciellt mycket idag. Typ bara tränat på sångerna till skolavslutningen, städat lite i klassrummet och chillatpillat. :]

Men imorgon ska alla femmor iväg på någon cykeltur till Bölesholmarna (hette det så? ..Bölesholmarna?) Aja något sånt vare. Då får man ta med sig fika och så. Vissa kommer typ bada, men jag kollade på yr.no nyss och det skulle bara vara 14-15 grader imorgon och molnigt, så jag tänker då iaf inte bada jag. :) Jag vet inte vad vi ska göra där egentligen, men men det får jag väl se antar jag.

Men nu ska jag nog gå och leta reda på något gött och lägga mig och se på film.. vilken latfis man är. :p

Åh varför gör alla såhär? ↑ Det är inte coolt precis.                      Det är mycket coolare att göra såhär ↑


lunch med mormor

pics | 2010-06-06 @ 17:40:18
Hallåj Hallåj!

Idag har jag och min älskade lilla mormor cyklat ner på stan och ätit lunch på Göteborg. Vi båda åt lasagne och till efterrätt tog jag Oreo-milkshake och mormor tog kladdkaka & glass, fast jag smakade lite ur kladdkakan. Mormors chihuahua Rolex följde också med, för vi satt ju och åt ute på uteserveringen så då kunde han också följa med. :] Sedan cyklade vi bara omkring lite, bla så stannade vi i en liten park där det finns en fontän. Men nu tänkte jag visa 'dagens bilder':


SKAKA ROOMPA, SKAKA ROOMPA!

| 2010-06-04 @ 13:38:14
Sean Banan - Skaka rumpa :cool:

sjukling

linnea | 2010-06-01 @ 20:16:31
Hejsan hejsan!

Som jag skrev igår (förra inlägget) så kände jag mig sjuk, som om jag hade feber och så. Imorse när jag vaknade så kände jag mig sjuk.. och det var jag. För jag hade feber, frös och var jättetrött, hade även lite hosta. :( Så jag stannade hemma från skolan idag, och ja jag har väl mest bara sett på O.C hela dagen. Haha, det gör jag jämt när jag är sjuk!

Men nu känner jag mig lite bättre, har bara ont i huvudet och lite hes. Så vi får väl se om jag kan gå till skolan imorgon. Men nu orkar jag inte skriva mer, för jag ska gå och se på O.C , och äta rostmackor & o'boy. Gött!

Jag och mina rostisar :]