dödstrött

linnea | 2010-05-31 @ 20:09:43
Halloj!

Förlåt att jag inte uppdaterat något idag men har haft fullt upp - skolan, utvecklingssamtal och tandläkaren. Jag har känt mig jättetrött hela dagen, som när man har feber. Jag har typ feber. Pissråtta! :(

jaja, nu orkar jag knappt trycka ner tangenterna och skriva. Så jag ska gå och ta på mig pyjamas sen ska jag se på film eller något. Godnatt sötaste bloggläsare, ni är bäst!!!

ME RIGHT NOW:


i don't want to walk this earth if I gotta do it solo

pics | 2010-05-30 @ 21:40:45
Gud vilken rolig dag jag och Lisa har haft idag!!! Det började med att vi kom till stan och inte riktigt visste vad vi skulle äta till lunch så vi satte oss på donken och åt cheeseburgare & hot wings. Sen efter det så gick vi runt och kollade på lite allt möjligt men vi hittade inget så då gick vi och köpte mjukglass, men jag köpte två mjukglassar.

Efter det så gick vi till en spelhall inne på Megazone där vi körde ett bilspel, sen så körde vi något jätteroligt japanskt spel som man skulle slå på trummor på. Det fanns jätteroliga låtar som typ Barbie girl och Beat it. Efter det så skulle vi köra något mördarspel som man skulle skjuta på typ. Men då fastnade min tia där inne och då bad vi en tjej i kassan om hjälp, men hon ba: "Testa trycka igen". Så då gjorde vi det. Men näe det funkade inte, så då fråga vi igen och då kom hon och hjälpte oss. Och vet ni vad hon sa!? Hon sa: "Om det är en 50-öring där inne så spöar jag upp er". :bigeyes: Vi blev typ rädda för hon var jätteotrevlig mot oss och skitsur. JÄVLA KÄRRINGJÄVEL!!!

Sen så köpte vi en till mjukglass. Så idag har jag ätit tre mjukglassar! :P

DAGENS MOBILBILDER:









stan med lisa

linnea | 2010-05-30 @ 11:13:44
Tjenare mittbenare!

Idag är jag på bättre humör. För idag ska jag nämligen på stan med Lisa. Och vi ska väl bara gå runt och kolla, shoppa och även äta lunch på stan. Fast idag har inte så många affärer öppet, typ H&M och Gina är öppet av dem affärerna som jag brukar gå på. Menmen! Det ska bli kul endå :D

Nu är det lite bråttom, för Lisa kommer snart. Men ni får ha en trevlig och rolig dag, puss!


this saturday sucks

random | 2010-05-29 @ 12:39:48
Hej hej!

Jag är inte på så värst bra humör idag. Vill ni veta varför? Jo det är för att det är grått och trist väder ute, jag har absolut ingenting att göra, ingen att vara med och jag känner bara att jag vill kasta datorn i golvet!!! Aaah, det var skönt att få ur sig.

Men snart ska jag gå och köpa godis och sen sätta mig och se på O.C och bli tjock. Trevligt värre! :]

Ni får ha en trevlig och underbar dag lika tråkig dag som mig så hörs vi.

Gunnar är inte på sitt bästa humör idag..


todäj is frajdäj

linnea | 2010-05-28 @ 21:03:52
Nämen tjenare folket!

Ja, sen jag kom hem från skolan har jag inte gjort så mycket. Har sett på O.C och på Bella & Tyra Show. Najsnajs! Jag hade egentligen inte så mycket att skriva i det här inlägget.. eller jo justja, jag har planerat två inlägg som jag ska skriva lite senare ikväll om jag hinner. =)

Men nu ska jag gå och äta lite gött och vara social. Så vi hörs senare.. blog-readers!

AWWWIE!!!


bilder från igårkväll

pics | 2010-05-28 @ 14:11:53
Igårkväll så cyklade jag och familjen ner till stan för att först äta middag på Göteborg (fråga mig inte varför det finns en resturang här i umeå som heter göteborg?) Så då åt vi middag där och det var verkligen jättegott. Jag tog någon slags "plocktallrik" med jättegoda toast, jordgubbar, vattenmelon, ananas och mycket mer. Sen till det så drack jag VÄRLDENS godaste Oreo milkshake. Den var så jävla gudomliskt god!!! Efter maten så tog vi krossad kladdkaka med vaniljglass, grädde, choklad sås och jordgubbar. Så när vi cyklade därifrån så var jag mätt som en liten plätt. =)

Efter det så cyklade vi vidare till RixFm Festival. Det var sjuuukt mycket folk där. Jag ba: "Är det hela umeås befolkning som är här eller?" Haha okej inte riktigt så många var det. Men det var jättekul där! Och vet ni vad? Jag var rätt så nära på att fånga en tshirt när dem kastade ut dem. Det stod typ "Jag ♥ Rixfm" på tshirten. Aja lite tråkigt att jag inte fångade en, men det är ju inte hela världen. Det var iallafall Velvet, Linda Bengtzing, Love Generation, Apollo Drive, Broken door, Ola och Darin som sjöng. Det var två småtjejer (eller ja mindre än mig iaf) som satt och skrek bakom mig ba: "AAAAAAH! DARIN DARIN! TITTA HIT! OLA OLA! TITTA HIT!" haha det var ju lite roligt.. ;)

Bilderna blev inte så bra, men det är för att jag inte har något zoom objektiv. Med mitt objektiv kan man zooma 5.5 cm.. shiiit så långt! not. Men jag tog lite bilder endå, som jag tänkte att ni skulle få se nu.



nu sticker jag...

linnea | 2010-05-27 @ 17:11:39
...till stan för att äta middag på Café Göteborg och sen se på RixFm Festival. Det ska bli najs! :] Tar ju som sagt med mig kameran och fotar mycket. Men ni får ha en trevlig kväll så hörs vi senare! PUSS


Bild tagen från Fokis blogg.

Dem har b.la sånna här goda Oreo-milkshakes där vi ska äta.


my lovely thursday

linnea | 2010-05-27 @ 15:57:40
Hejsan svejsan!

Gud vad den här dagen är härlig, känner jag bara. Men nu tänkte jag ta upp lite positiva saker med idag. Bland annat så tyckte två killar i min klass att jag var skitbra på att rita dem ba: "Gud, kolla på linneas bild! Jag måste lära mig att rita så där! Hur får du till dem där skuggorna? Hur kan du rita så bra? Att hon är duktig? osv". Haha då kände man sig ju lite duktig.. eller ja, mycket. :D

Sen på sista lektionen - Elevens val så behövde vi bara gå och lyssna på när musikgruppen spelade och sen fick vi glass. Efter det fick vi sluta lite tidigare, eftersom det var sista EV:n för terminen.

Jag har även fått mitt pris i en bloggtävling som jag vann för ett litet tag sen. Det var en Hello Kitty neccesär och två armband. Det var jättefint!

Och nu ikväll ska jag äta middag på Café Göteborg, jag har aldrig ätit där förut. Men efter bilderna jag såg på Fokis blogg så är jag helt säker på att jag kommer älska maten. ;p Sen efter middagen blire ju som sagt RixFm Festival. Jag vet inte riktigt vilken tid det börjar.. menmen. Det får vi väl se. Men jag tar självklart med mig kameran och fotar så mycket jag bara kan, både på maten och på RixFm festival.

VILKEN FÖRJÄVLA BRA DAG!!!

Två bilder från min och lillasysters fotostund.


good night blog-readers

linnea | 2010-05-26 @ 22:12:55
Ikväll har jag bara tagit det lugnt. Sett på O.C, tagit en lång varm dusch och så. Härligt!

Men imorgon är det skola igen, och vi slutar 15.00 *suck*. Fast efter skolan ska jag äta på världens godaste resturang och sen blire RixFm Festival. Kulkul! :D Men ni får veta mer om det imorgon, för jag ska ju inte fara dit direkt efter skolan såklart. För nu ska jag sova..

Godnatt kära bloggläsare vi hörs imorgon!!!


music make my day

linnea | 2010-05-26 @ 19:04:17

Tjenis!

Idag har jag varit på skolan (jamen gud så ovanligt då!?). Vi hade musik på första lektionen och då spelade jag gitarr. Jag fick så himla ont i tummen efter det och fick värsta vattenblåsan, och det det gör fortfarande ont. Hemska gitarr :c Sen på sista lektionen skulle vi plocka upp skräp på skolgården.. det var ju jättetrevligt alltså. Men som tur var så fick man ha en  plasthandske på sig.

Men nu sitter jag bara här och lyssnar på musik och chattar. Ska snart gå och se på älskade O.C. :D Så vi höres senare bloggläsare!


Ugly pictures, men dem är tagna med min älskade web på min compaq dator som äntligen är hemma!


if i could write you a song and make you fall in love

linnea | 2010-05-25 @ 22:23:15
tjotjo.

Tyvärr så hann Media markt stänga innan vi hann hämta ut datorn från lagningen, så vi ska hämta den imorgon. Då jävlar får jag tillbaka min älskade!

Men ikväll har jag ätit kakor som mamma bakat, tittat på bilderna som mormor framkallat och en massa mer. Det är ju najs det. Men nu ska jag snart gå och sova. Fast vi har sovmorgon imorgon! Fett skönt. :cool: Men nu ska jag börja avsluta och stänga av datorn.

God natt vi hörs imorgon sötnötar!

I lööv this song =')



photographies

pics | 2010-05-25 @ 21:14:58
Mormor har framkallat bilder sen i julas/nyårsafton som hon tagit med sin kamera. Jag har försökt ta lite bilder på dem bilderna med kameran, och resultatet blev ju någorlunda bra. Eller hur?

Men fyfan jag ser ut som en drogad ko.. på självaste julafton! Inte bra, inte bra. :(


bye acer, hello compaq

linnea | 2010-05-25 @ 19:14:26
Jag är lycklig! Vet ni varför..? Jo det är för att idag kommer min riktiga dator hem, för den jag har nu är bara en lånedator (en acer, min vanliga är en compaq). Min dator har varit borta på lagning i flera månader, och nu kommer den hem!? :bigeyes: Helt stört. Jag gillar inte hatar Media markt! Handla aldrig nånsin där.

Men nu ska jag iaf radera allting på den här datorn, för jag vill ju inte att dem på Media markt ska se vad jag har för bilder och så. Men som tur är så har jag ju sparade alla bilder som jag tagit med kameran på de två minneskorten. Alla bilder från Thailand och allting! Men det kommer ta skitlång tid att överföra alla bilderna till min dator, för det är över 1500 bilder.

Jag har saknat min dator jättemycket, speciellt alla roliga funktioner med webbisen. <3 Kommer ta jättemycket egobilder nu när jag får tillbaka min dator.

Men nu är det dags att börja radera, sen ska jag baka. Kommer nog ta lite bilder på bakningen då, så dem kommer förmodligen upp i bloggen sen!


rainy day

linnea | 2010-05-25 @ 16:56:40
Tjosan!

Idag är det verkligen dåligt väder... Det har regnat i stort sett hela dagen, mulet och kallt. Jättetråkigt :( Aja, egentligen skulle vi haft lacrosse ute på gympan idag, men vi hade lekar inne istället eftersom det regnade. Mer än så har jag inte att säga om denna trista dag.

Men nu ska jag gå på promenad med vovven. Vi hörs snart med mer inlägg! 




bildbomb - grillkväll

pics | 2010-05-24 @ 19:39:56
Tjenamors!

Ikväll har jag, Emma och pappa varit och haft någon slags "grillkväll" med Emmas klass. Man fick ta med sig någon slags mat och fika och sen äta det i en park. Och det var några som hade köpt med sig mat från Subway.. arrangerat? Aja, det var iaf väldigt gott och mysigt. Så nu är jag mätt som en plätt! =)

BILDBOMB FRÅN KVÄLLEN:


not a sunny sunday, but it's still a sunday

linnea | 2010-05-23 @ 20:48:11
Nämen tjena mittbena! :D

Idag har det inte varit någon sol alls här i Umeå, men det har endå varit rätt så varmt så det är ju skönt. Efter lunchen så hade jag och min lillasyster picknick i en lekpark. Först hade vi gått till en lekpark men sen när vi satte oss ner på filten så såg vi att det var fullt med typ små flygmyror överrallt i gräset. :s Så vi gick till en annan lekpark istället och där var det inga sånna dära flygmyror. Då fikade vi vår picknick och lekte lite i lekparken.

Sen ikväll så har jag ätit middag hos mormor. Det var nog århundradets godaste mat!!! Det var grillspett, potatis med färska kryddor på, sallad med fetaost, vattenmelon m.m och tzatziki till det. Jag önskade att jag hade tagit med mig kameran så att ni kunde fått se hur jävla gott det var!

Men imorgon har vi NO-dag på skolan, då ska vi vara ute i skogen och göra lite NO relaterade grejer och sånt. Hoppas det är bra väder. Man får ta med sig egen lunch, och gissa vad jag ska ta med mig? Jag ska ta med mig plättar, en baguette, vaniljrån och något att dricka till det. Gott va?

Men nu ska jag gå och äta lite kvällsfika, sen ska jag väl se på O.C eller något. Men vi hörs imorgon bästa läsare!

Jag försöker inte vara snygg, jag är redan snygg.. så det så! ;)



videoblogg - anonyma komentarer

random | 2010-05-23 @ 13:33:15

Ett tips: Höj ljudet.. mycket!


god najt

linnea | 2010-05-22 @ 22:58:02
Vi kom från skellefteå vid nio-tiden, och nu sitter jag här och är trött och lyssnar på helkonstig musik. Typ dansband och kinesisk techno? Sjukt bra alltså!!!! :D not.

Men nu ska jag gå och borsta tänderna och sen se på film om jag orkar. Godnatt vi ses imorgon!


snabb update

linnea | 2010-05-22 @ 18:21:11
Hallåjsan!

Det här blir bara en snabb liten uppdatering. Just nu är jag ju som sagt hos mina halvkusiner i skellefteå. Jag har fått låna deras dator så att jag kan uppdatera min blogg och kolla lite bloggar, najs huh? ;)

Jag sitter framför tven med datorn och äter en godis. Lite små-trevligt sådär. Hihi! Men nu ska jag nog sluta blogga. Så vi hörs senare när vi är hemma. Hare bäst, flodhäst!


till skellefte

linnea | 2010-05-22 @ 12:03:58
Hellu bloggläsare!

Det här kommer bli ett jättesnabbt och slarvigt inlägg. För vi ska alldeles strax åka till Skellefte(å) och träffa våra halv-kusiner typ. Men nu ska jag bara gå och borsta tänderna och ta bort mitt gamla ruttna nagellack sen åker vi. Vi kommer nog vara där ett tag så det blir dålig uppdatering idag, men det får ni stå ut med! ;)

Ha världens bästa dag så hörs vi senare ikväll eller något!


- E G O -

pics | 2010-05-21 @ 17:53:15
Det kan väl inte skada att vara lite ego en sån här varm dag? Jag menar det är ju strålande sol, kokhet värme och med kameran i handen är det svårt att låta bli och ta några ego-bilder.


life is good

pics | 2010-05-20 @ 19:43:32


tävling hos pinknation.se

linnea | 2010-05-20 @ 16:57:57
Jag är med och tävlar hos pinknation om ett ben&jerrys läppbalsam. Den som vinner få välja mellan smakerna Chocolate Fudge Brownie, Chocolate Chip Cookie Dough eller Peanut Butter Cup. Det vore ju väldigt trevligt om man skulle vinna ett av dessa glassiga läppbalsam! :]


my day

linnea | 2010-05-19 @ 21:55:28
Hallåjsan! Förlåt för sämst uppdatering, men vissa dagar orkar man bara inte med bloggen. Eller något sånt. Men nu är jag iaf här igen, och jag tänkte försöka förbättra min uppdatering en aning. Så vi håller väl tummarna för mig att det ska gå bra? :)

Sedan jag kom hem idag så har jag mest bara varit ute och ätit glass, spelat kubb, bollat med en fotboll (jag suger på det) och lite annat. Efter det så har jag hjälpt mamma att tvätta och det förvånade mig verkligen.. men det var faktikst kul att tvätta! Ja det var kul att tvätta! ^^ Sedan har jag städat hela mitt rum.. kliniskt rent. Det var jobbigt, men nu finns det iaf inte en enda damtuss.

Imorgon är det ju torsdag och då slutar vi 15.00, baajs. Men vi har ju som jag sagt förut Hemkunskaps vecka, och imorgon på praktiken ska vi göra pizza. Och gissa vad? ..Imorgon till lunch blir det fisk. Så det är verkligen tur för min grupp som ska göra pizza. Jag tänker äta så mycket pizza man får så att jag blir mätt och inte behöver äta någon lunch. Hur najs är inte det!? :D

Men nu ska jag gå och börja lägga mig, ska bara kolla några bloggar först. Men vi hörs imorgon. Sov gott!

En bild från när jag skurade golvet. Men skurmoppen ser ju... fräsch ut (?)


summer is not near, it's here

pics | 2010-05-18 @ 18:24:28
En sådan här varm dag kan man: äta citronglass på altanen, hoppa studmatta tills man svimmar, spela kubb, vattna gräset med vattenslangen, åka på lillasysters mini-ruschkana, hitta massa nyckelpigor och äta en mysig middag med familjen på altanen. Ja det är ungefär så min underbara dag sett ut efter jag kom hem från skolan.

sen blev ju jag tvungen att visa min lilla cirkuskonst..

 

Det är viktigt att äta efter tallriksmodellen, haha! ;)


kladdig kladdkaka

| 2010-05-17 @ 18:42:50
Vet ni vad..? Nyss har jag ätit kladdkaka! En kladdig en. Den var jättego', men det godaste kladdkakan jag någonsin ätit tror jag är en kladdkaka med någon slags mörk choklad ovanpå. Den var ännu godare än den här.

Vilken är den godaste kladdkaka ni någonsin ätit?



rösta!

| 2010-05-17 @ 17:03:11

hemkunskapsvecka

linnea | 2010-05-17 @ 15:25:31
Tjenare! Den här veckan har vi HK-vecka i skolan. På praktiken idag gjorde min grupp varma mackor och äcklig nyponsoppa/blåbärssoppa. På teorin pratade min grupp om tvättning, hängning, strykning, fläckborttagning m.m. Men imorgon på praktiken så ska vi baka, yummie! :D Undra vad vi ska baka..?


Men nu ska jag gå och göra HK-läxan, det är typ någon städläxa att man ska städa sitt rum. Tråkigt! Haha men det måste ju alltid göras rent. Det vet väl alla, eller hur? ;)

Jag hittade till och med ett schema för HK-veckan på skolans hemsida, hehehe

Där det står TACO ska det istället var varma mackor & nypon/blåbärssoppa, för dem har bytt.


nighty nighty

linnea | 2010-05-16 @ 21:56:08
Nu tänkte jag gå och borsta tänderna och sedan hoppa i säng och läsa lite ur min nya tidning. Imorgon är det skola igen, då slutar vi 14.00.

Vi hörs imorgon med förhoppningsvis bra uppdatering. Sov gott alla söta människor därute i bloggvärlden!

Två bilder sen tidigare idag..


sunday

linnea | 2010-05-16 @ 19:37:56
Hello blog-readers! ;)

Idag har det varit jättevarmt även fast solen inte varit framme, det har liksom varit väldigt kvavt och så. Det har varit 24 grader här i Umeå. Skithärligt! Så jag, min lillasyster och hennes kompis Izabelle har kastat vattenballonger, hoppat studsmatta ätit glass på altanen och annat sånt sommrigt!

Sen före middagen så följde vi med hem till henne och kollade på hennes kattungar som nu är 6 dagar. Dem är så jävla söta att jag dör! VÄRLDENS SÖTASTE SMÅ KISSEMISSAR! Men jag tog inte med mig kameran tyvärr, men jag och Lisa ska typ dit när dem öppnat ögonen så då tar jag nog med mig kameran.

Nu har jag ätit middag och sen glass. Ben&jerrys - Half baked. Det är min favvis av alla B&Js. Vilken är eran favvis?



världens sötaste kattungar

linnea | 2010-05-15 @ 23:50:35
Som jag sa förut så skulle Lisa komma till mig. Vi kastade vattenballonger på varandra, hoppade stusmatta med vattenballonger och lite allt möjligt, och min lillasyster var även med. Det var jättekul!

Sen kom Emmas (min lillasyster) kompis Izabelle också och då fick vi följa med hem till henne och se på hennes kattungar. <3 Kattungarna var bara 5 dagar gammla och dem hade inte öppnat ögonen (för det gör dem efter 3 veckor). Jag hittade en favorit av de 5 kattungarna, och den ville vara med mig hela tiden och alla dem andra kattungarna pep nästan hela tiden fast det gjorde inte "min" kattunge.

Imorgon ska min lillasyster dit igen och kolla på dem, så då ska jag nog följa med. Jag vill ju veta hur det är med alla små kissemissar. Men iallafall när jag satt där och höll i den där lilla kattungen så dog jag lite. :love: sen återupplivades jag igen när vi skulle gå hem. Men Lisa hade med sig sin mobil så hon tog lite (suddiga) bilder på dem, men hon orkar inte lägga in dem så jag kan tyvärr inte visa hur jävla söta dem var. Men om jag ska dit igen imorgon så tar jag nog förmodligen med mig kameran.. om man får fota dem små lilla kissemissarna. För ni ska bara veta hur... JÄVLA SÖTA DEM VAR!!! ASSÅ DEM ÄR FAN DEM SÖTASTE KATTUNGARNA JAG SETT I HELA MITT LIV! JAG DÖR. JAG ÄLSKAR DIG LILLA KATTUNGE!

Ungefär den här färgen var kattungarna.

Fast en katteunge var svart och vit, och det var Lisas favorit.

Men Izabelles kattungar var mycket sötare än den här på bilden

tusen gånger sötare, kan jag lova dig!

photo: google


Men nu ska jag gå och tvätta bort min utkletade mascara sen ska jag ta mig en kopp varm choklad och sätta mig och se på o.c. God natt!


videos från mässan

| 2010-05-15 @ 18:00:24
Hallåjsan! Nu har jag äntligen kommit hem från mässan. Det är ganska drygt eftersom man måste åka bil till ö-vik i en timme för att komma till mässan. Aja det var iallafall inte en så intressant mässa och den var väldigt lik Nolia mässan. Det fanns typ exakt samma saker, fast Nolia mässan är endå roligare! :) Jag köpte ingenting förutom massa goda remmar.

Om en stund ska Lisa komma till mig, och vi ska kasta vattenballonger på varandra eftersom det är så himla varmt ute! Hott :cool: Haha. Men nu tänkte jag visa lite fula videos som jag filmade med mobilen på mässan. Enjoy!


booring

linnea | 2010-05-15 @ 08:58:11
Hej! Tyvärr så kommer det bli jättedålig uppdatering idag för jag måste följa med på någon tråkiga mässa eller något i ö-vik. Booring! Men jag ville bara säga det så att ni vet, så ni inte tror att jag typ gått och dött eller något. :p

Ha en underbar dag! Så ses vi ikväll. KRAM! ♥

Haha, bild från igår. Fin va?


rain & thunder

pics | 2010-05-14 @ 19:55:09
Ikväll har det åskat och spöregnat. Det började med lite åska långt bort sen blev det mer och mer och mer. Ett tag lät det så högt så jag tror att den var ovanför vårat hus. Det ba: BOOOOMHHHHH!!! haha ja, något sånt. Läskigt.. :|

Sen började det spöregna asså det verkligen SPÖREGNADE. Det lät jättehögt när det smattrade mot fönstret och taket. Jag försökte ta kort på blixten, men det gick inge bra. Fast jag tog två riktigt coola bilder på regnet mot fönstret.

Vad tycks om bilderna?


todays shopping

new in | 2010-05-14 @ 17:15:57


♥ slitna jeansshort - kappahl
♥ rosa shorts - h&m
♥ jeansjacka - kappahl (ska ha den på skolavslutningen)
♥ leopard, rosett och randiga strumpbyxor - bikbok
♥ nit ring - bikbok
♥ döskalle ring - glitter
♥ ljusblått nagellack - h&m

Nu ska jag gå och måla nagalarna med det fina nagellacket, så vi hörs senare!

mysig dag i stan

linnea | 2010-05-14 @ 16:38:55
Hallåj! Nu har jag kommit hem från stan för ett tag sen. Ni ska bara veta hur varmt det har varit här i Umeå idag. I solen var det runt 30 grader! Så vi satt ute och åt subway-mackor i solen och solade. Jag blev typ brun. Asså ni ska bara veta hur jävla härligt det var!!!

Jag hittade jättemycket fina grejer, ringar, shorts, strumpbyxor och lite annat. Men det visar jag snart. Och innan vi åkte hem så åt vi mjukglass. Jag tog saltlaktris strössel som är det godaste till mjukglass. :) Om ni inte testat med saltlaktris strössel till - så testa!

Men nu ska det fotas här, på alla grejer jag köpt idag. Hörs om en stund!

Min mjukglass. Bild tagen med bajsmobil kameran.


sommaren i city 1990

linnea | 2010-05-14 @ 09:55:56
Hellou! Idag ska jag till stan med mamma och mormor. Det ska bli kul! :) Jag bara måste hitta ett par ljusa jätteslitna jeansshorts och en döskalle ring. Men vi ska börja åka vid 10 eller något, så det här blir ett snabbt inlägg.

Me today, coca cola linne.. yey!

 

Lite morgon-musik till er som är sugna på att lyssna på något:

Sommaren i city 1990 :cool:


transparent leggings from bikbok

fashion | 2010-05-13 @ 16:41:18

Att dem här transparenta strumpbyxorna från Bikbok är as snygga? Det tycker jag iallafall. Imorgon ska jag på stan och då ska jag kolla om dessa finns på Bikbok. Om dom finns ska jag nog köpa dom med hjärtan och ränder. Eller jag får se hur dom ser ut i verkligheten så kanske jag ändrar mig. Vilka tycker ni var snyggast?


idag är jag ett namnsdagsbarn

linnea | 2010-05-13 @ 12:34:27
Hejsan svejsan! Som ni ser på rubriken så har jag och alla andra som heter Linnea namnsdag idag. Trevligt va? Alla som heter Linnea räcker upp en hand.. *räcker upp handen*. :]

Idag har mamma bakat en sockerkaka, gott. Sen har jag även fått lite presenter.. brukar man få presenter när man har namnsdag eller? Annars så kanske jag hade varit extra snäll. Hihi!

Det här fick jag:

♥ glans spray, mascara, två läppglans, spegel + borste, ett par till hjärt-strumpbyxor och en tidning.


good night

linnea | 2010-05-12 @ 23:42:14
Ikväll har jag inte gjort någonting speciellt.. har duschat och sen så har jag och mamma suttit och kollat på lite avslutnings kläder. Jag ska ha någon puderrosa klänning, en jeansjacka över, spetsleggings och ballerina skor. Sockersött! :*

Men nu hade jag tänkt gå och lägga mig så att jag inte vaknar allt för sent. Men jag vill ju endå ha lite sovmorgon nu när man är ledig. Aja.. Godnatt bloggläsare! Sov gott så hörs vi imorgon!


dagens outfit

fashion | 2010-05-12 @ 20:42:32

♥ Minijacka med nitar på - Kappahl

♥ Mintgrönt linne - Ginatricot

♥ Svart linne (under) - Ginatricot

♥ Hjärt-strumpbyxor - Kappahl

 

Snygg outfit va? Eller vad tycks?


in the playground

pics | 2010-05-12 @ 19:04:53
Hallojiii! Idag på skolan hade vi ett NO-prov, och gissa vad? Jag fick alla rätt! :] Sen hade vi lite andra lektioner också. På en lektion var det någon gubbe som kom och berättade om cykelhjälmar och så kollade han på någras hjälmar från klassen. Han kollade bla min, och den var tydligen "godkänd". Men nu är det iallafall helg, jätteskönt med extra lång helg. WIHOO! :D

Efter skolan så hoppade jag studsmatta en liten stund med min lillasyster, sen så gick vi på promenad till en lekpark. Jag hade med mig kameran så jag tog några bilder. Här kommer dem:

Åh, den är bilden är ju sjukt härlig. Eller hur?

 


tomorrow is a new day

linnea | 2010-05-11 @ 22:29:37
Som ni ser så har jag gjort en ny design. Asså jag blir fan aldrig nöjd, men den här blev jag faktiskt jättenöjd med. För den här designen känns som min stil liksom, färgglatt och så. Thats me! :D Jag ska försöka ha den här designen länge, länge. Så vi får väl se hur det går med det!

Men imorgon är det iallafall onsdag (nejnej det visste vi ju inte) och det är ju sista dagen för den här veckan i skolan. Eftersom det är Kristi himmelsfärsdag på torsdag. Skönt med extra lång helg. Men nu är klockan mycket så jag ska gå och borsta tänderna och hoppa i säng. Godnatt alla söta människor därute i bloggvärlden!

En bild jag tog idag på min lilla fotostund. Ni kan få se fler bilder från fotostunden imorgon.


kiss me cause i'm cute & heart leggings

new in | 2010-05-11 @ 17:10:43
Åh vad jag är glad! Vill ni veta varför? Jo det är för att idag när mamma var på stan så hade hon köpt ett par nylon strumpbyxor med hjärtan på. Ni vet sånna hära med små hjärtan på som är populära nu? Jag har velat ha sånna jättelänge, och nu äntligen fick jag dem! :)

Dessutom så hade hon även köpt en "Kiss me cause i'm cute" pyjamas. Fast jag har också beställt den gula "Being cute is not a crime" pyjamasen från H&M's hemsida.

TACK MAMMA! ♥

Man kanske inte ser att det är hjärtan på, men det är det. Måste vara jätteförsiktiga med dem här nu!!!

 

Oj, shortsen ser jättestora ut. Men det är ju faktiskt storlek M...


dont worry, be happy

linnea | 2010-05-11 @ 15:44:38
Heeeej! Idag slutade vi ju som sagt 14.20 (kort dag, yey) och vi hade matte, engelska, idrott och blablabla. Föresten så ska det börja en ny tjej i vår klass och hon kommer och "hälsar på" eller vad man nu ska kalla det imorgon.

Nu sitter jag bara här och inte gör någonting. AJ! Nyss gick en nagel av, aj aj aj. Jag hatar mina naglar. Haha intressant fakta va? ;p Men idag ska jag iallafall:

♥ Öva inför provet imorgon (NO-prov)
♥ Studsa studsmatta
♥ Duscha
♥ Se på O.C

Bild tagen i lördags.

Ren spegel man har va? höhöhöh


tuesday morning

linnea | 2010-05-11 @ 08:04:15
God morgon! Det här blir ett jättesnabbt inlägg, för om en pytteliten stund ska jag och lillasyster cykla iväg till skolan. Vi slutar vid 14.20 så vi hörs antagligen då. Ha en fin tisdag! ♥


snabbis

linnea | 2010-05-10 @ 19:57:23
Tjosan! Tänkte bara slänga in ett litet snabbt inlägg nu innan jag går och ser på tv. Ikväll har jag varit ute och hoppat studsmatta jättelänge, det var faktiskt andra gången som jag hoppade studsmatta för i år. Det var jättekul fast kallt, och nu har jag ont i rumpan och ryggen efter allt hoppande. :| Det här blir sista inlägget för idag, för nu ska jag gå och se på Talang och sen O.C tror jag.

Go' natt sweet readers! ♥

design till tilda

| 2010-05-10 @ 18:06:37
För bara en liten stund sedan så fixade jag Tildas design. Jag blev faktiskt nöjd med den, även fast den blev väldigt enkel.

Föresten så har jag tänkt på en sak, oftast när jag gör designer till folk så gör jag en liten mindre header och sättre menyn brevid. Eller ja jag gör nästan alltid så. Haha undra varför!? :p


Klicka här för att se hela Tildas design.



Föresten!
Här är kölistan till dem som beställt designer:

1. Sara
2. Julia
3. Jessica
4. Elionore
5. Elin
6. Erika
7. Elin. H
8. Linnea

Vill du också beställa en gratis design? - Klicka här! ♥

marabou polka

random | 2010-05-10 @ 17:01:09
Idag köpte mamma med sig Marabou Polka hem, och såklart så var ju jag tvungen att smaka.

Såhär tycker jag om Marabou Polka:
Jag tycker den var god. Men jag trodde den skulle smaka polkagris och inte bara mint, även fast polkagris smakar väldigt mycket mint. Men endå. Så den var inte lika god som jag förväntat mig, men den var god endå. För vem tackar nej till lite choklad liksom..?

Betyg:
♥♥♥/♥♥♥♥♥

tre hjärtan av fem hjärtan.




en måndag i mitt liv

linnea | 2010-05-10 @ 15:50:02
Tjosan! Idag på skolan hade vi svenska, matte och musik. Praktikanten på musiken var jätteduktig på att sjunga, han hade bara lite mörk röst men annars var det finemang.. eller vad man ska säga? :)

Sedan efter musiken så såg vi på "Grubberevyn" eller det hette iallafall något sånt. Dem sjöng, dansade, uppträdde m.m. Det var faktiskt kul att titta på, men liiiiite långtråkigt sådär i slutet må jag säga. Men dem var hursomhelst duktiga!

någon random bild...


sunday

linnea | 2010-05-09 @ 21:42:33
Tjena mittbena! ;)

Förlåt för dålig uppdatering idag, men jag sov hos mormor igår och Internet har inte funkat på hela dagen idag hos mormor. Så där har ni orsaken till min dåliga uppdatering. Men iallafall så har jag inte gjort något speciellt idag. Har suttit ute på mormors balkong med ett glas saft och läst tidning, ljuvligt! ♥

Sen har jag sett på O.C, varit med familjen och bara tagit det lugnt. Men just nu sitter jag och ser på Ballar av stål, eller ja det är reklam nu. Annars gör jag inget. Imorgon är det skola igen.. jobbigt. Menmen man får tänka positivt eftersom det är sommarlov snart! :) Vi får se om det blir bra uppdatering imorgon eller inte, fast ni kan ju alltid hoppas på att det blir bra uppdatering.

VÄRLDENS FULASTE BILD. Men man ska ju bjuda på sig själv, så vafan!


me & rolex

linnea | 2010-05-08 @ 22:17:14
Nu har jag och mormor nyss varit ute med Rolex (mormors lilla vovve). Jag tog med kameran ut, så mormor fotade några bilder på mig och Rolex, fast jag blev inte så fin på bilderna. Det var jättehärligt ute! :D Men nu ska vi gå och äta kvällsfika och se på en film. Godnatt, sov gott!


rings from cocoo

fashion | 2010-05-08 @ 21:02:04
Jag har bestämt mig för att använda ringar oftare, även fast jag typ bara har 2 ringar. Fast jag skulle gärna vilja ha fler. Som någon av dessa från cocoo.se kanske?

Jag gillar mest döskallen med rosetten, dem där tre med en stor pärla på och ögonringen (bara för att det är med en liknande i O.C ;)) Vilken/vilka gillar ni mest?


creamy cake

| 2010-05-08 @ 19:12:20
Nu är jag hos mormor, och Internet verkar funka hyfsat här. :) Vi har ätit middag för en stund sen, och nyss åt vi efterrätt - marrängtårta med daim i. Det är liksom marräng tårtbotten med fluffig grädde och hackad daim i med lite riven chokladnougat på. GUDOMLISKT GOTT!


nu ska jag gå till mormor

linnea | 2010-05-08 @ 17:15:30
Helluuu! Nu ska jag alldeles snart gå till mormor. Jag tar med mig min dator, så får jag se om Internet funkar där. Så då kanske det blir något inlägg. Men nu måste jag KUTA! :D

Jag och min fullpackade väska.


design till ewe

| 2010-05-08 @ 17:09:17
Som jag sa förut så ska jag ju börja visa designer som jag gjort till folk som beställt. Och idag har jag gjort Ewes design. Jag blev rätt så nöjd, det blev väl inte värsta proffsresultatet. Men det blev bra endå. Hoppas Ewe också blev nöjd!

Klicka här för att se hela designen.


ont i halsen

linnea | 2010-05-07 @ 13:19:13
Hallåj. Jag har fortfarande ont i halsen, så jag stannade hemma från skolan idag igen. Hittills har jag inte gjort nånting idag, bara ätit lunch. Men nu ska jag gå och se på.. eh, behöver jag ens säga vad jag ska se på? Den som gissar rätt på vad jag ska se får en länk! NOT. ;p

K R A M ♥


i love o.c forever

linnea | 2010-05-06 @ 20:28:21
Hejhej. Jag har inte haft så bra uppdatering, jag vet. Men jag har varit sjuk igår och idag, har haft jätteont i halsen. :| Men det börjar bli bättre men bara litelite. Om ni undrar vad jag gjort igår och idag när jag varit sjuk så kan jag säga en sak.. THE O.C! Jupp, det stämmer jag har sett på O.C hela tiden jag varit sjuk typ. Igår såg jag 15 (försök slå det om ni kan) avsnitt och idag har jag sett 7 avsnitt. O.C ÄR SÅ JÄVLA BRA ATT JAG BOKSTAVLIGEN DÖR!!! ♥

Gammal bild.

Jag lovar er att det finns ingen människa på denna jord som älskar O.C lika mycket som mig.


shorty is a eenie meenie miney mo lova

| 2010-05-04 @ 14:58:46
Hallåjsan! Tack för alla tips i förra inlägget på hur jag ska få en bättre blogg. De ni tyckte jag borde ha mer i min blogg av är: mode & outfits, musik, videoinlägg och tips & trix. Så det ska jag nog försöka trolla fram lite av! :p

Men nu då..? Jo, jag har kommit hem från skolan för typ en halv timme sen eller kanske mer. Men jag orkar inte skriva så långt inlägg, så det här får bli ett kort inlägg. Men asså jag är typ döööd och orkar inte skriva något mer nu. För nu ska jag gå och se på min kärlek - O.CSå ni får ha en fortsatt fin tisdag!

 

Sean kingston ft. Justin bieber - Eenie Meenie


dagens fråga #6

| 2010-05-03 @ 21:45:32


SNÄLLA SNÄLLA, jag behöver era åsikter för att kunna göra min blogg så bra som möjligt. För just nu är det ni läsare som bestämmer hur bra eller dålig min blogg ska vara om ni inte säger vad ni tycker jag ska skriva mer/mindre om. SÅ KOMENTERA! ♥

school sucks

linnea | 2010-05-03 @ 16:44:55
Tjenaretjenare folket! Hur mår ni idag då? Jag mår bra, bara lite trött efter en rätt så lång skoldag. Vi hade allt möjligt idag.. so, engelska, musik. Sen hade vi även ett nationellt prov i matte.. hjäääälp!!! Haha nej, det var faktiskt jättelätt. Det har alla tre nationella prov hittills varit. :D Men på torsdag ska vi ha ett nationellt prov i grupparbete, inte så kul.

Menmen, nu sitter jag här och inte gör ett skit (ovanligt eller vadå?). Snart ska jag äta middag, det blir våfflor. Jag gillar inte våfflor, tycker det är alldels för sött för att ens vara mat. Åååh vilken vacker dag det är idaag, och nu ska jag sluta skriva.

*STOOR SUUCK*


två designer!

| 2010-05-02 @ 20:48:46

Idag har jag fixat två designer. En till Tina och en till Catalina. Jag blev jättenöjd med båda.. hoppas också dem blev nöjda. Men det blev dem säkert.. jag är ju proffset liksom! :cool: Haha nä inte riktigt.

Men jag tänkte börja med att visa designer som jag gör till folk. Är det en bra idé? Det tycker jag, så nu tänkte jag visa de två som jag gjorde idag.

Klicka här för att kolla på hela Tinas desigen.

Klicka här för att kolla på hela Catalinas design.


Vill du också beställa en gratis design?
- Klicka då här!

littlesister's birthday party

pics | 2010-05-02 @ 16:18:08

Min lillasysters kalas blev lyckat. Jag var ju som sagt lekledare på kalaset, och det gick jättebra. Alla verkade gilla min lek "kortleken". Föressten så verkade alla barnen även gilla mina macarons jag bakade igår, för dem gick åt som smör. :D Emma fick även finfina presenter. så ja, kalaset var inget att klaga på.. rättare sagt så är det något att jubla för!

 

 


today im gonna be the game leader

linnea | 2010-05-02 @ 12:17:03
Ja, som sagt så ska ju min lillasyster ha kalas för sina kompisar idag. Och då ska jag vara lekledare, det kommer nog bli kul! Vi ska leka dansstopp, hela havet stormar, "kortleken" (jag vet inte vad den leken heter men jag kallar den för kortleken). Sen ska vi också ha skattjakt.. för utan skattjakt blir det väl inget kalas? :D Kalaset börjar 13.00 och slutar 15.00. Hoppas bara att alla barnen är snälla mot mig och inte är så jobbiga. Haha ni vet väl hur små barn kan vara? :'o Nejdå jag skojade bara, det kommer gå jättebra. Men vi hörs efter kalaset. Ha en fin söndag!



göö mörgöön

linnea | 2010-05-02 @ 10:12:57

God morgon! Sovit gott? Det har jag iallafall. Men jag vaknade inte så tidigt som jag hoppades. Jag hade ställt väckarklockan på 08.00, sen när den ringde så gick jag upp och slog av den. Sen tänkte jag läsa lite, så då läste jag typ en mening sen la jag ifrån mig tidningen.. och somnade om. Så jag vaknade för bara några minuter sen. Lyckat Linnea! :|

 

ohoh, samma pyjamas som min idol Kissie! ...not.


nattinatti

linnea | 2010-05-01 @ 23:41:30
Asså gud, det går verkligen inte att få till det där med att det är exakt samma färger på headern och bakgrunden i alla webbläsare. Men det är ju inte alls så stor skillnad (om man inte tittar jättenoga). Men ni som ser att det är olika färger får låta bli att titta jättenoga. Haha asså jag vet inte riktigt vad jag svamlar om, men det är nog bara för att jag är trött.. och för att jag är en perfektionist. ;)


Men nu ska jag gå och sova. Jag ska verkligen försöka att vakna tidigt imorgon. För jag vill gärna hinna ta ett varmt och härligt skumbad på morgonen. <3 Sen ska jag ju också vara lekledare för min lillasysters kalas imorgon, och då kan man ju inte vara trött. Men nu ska jag gå och lägga mig och läsa lite i min nya tidning innan jag somnar och kommer till drömmarnas värld. ♥

Två udda bilder från tidigare ida'..


different colours?

linnea | 2010-05-01 @ 21:11:53

Är det exakt samma färg på min bakgrund och min headern för dig?

Alltså när du kollar på min blogg ser du någon skillnad på bakgrundsfärgen i headern och på själva bakgrunden? För jag tror nämligen att det är olika färger i olika webbläsare. T.ex om man har en färgbild som bakgrunden i JPG då är det exakt samma färg på headern och bakgrunden i Firefox och Google Chrome. Men om man har en färgbild som bakgrund i PNG så blir det exakt samma färg på bakgrunden och headern i Internet Explorer och Safari. Eller jag tror det är så iallafall, annars är det något fel på min dator.

Men det skulle vara JÄTTESNÄLLT om alla som såg detta ville svara! :D

macarons

| 2010-05-01 @ 19:49:47
Det var bara en som gissade rätt på vad jag bakade, och det var *TADAMDAMDAAA* Lellie! Därför får hon en länk nu, så ta och besök hennes blogg. Ledtråden var ju Frankrike och det jag bakade var franska macarons.

Dem blev en aning misslyckade till utseendet, men dem var endå jättegoda! För er som inte vet så kan jag berätta att macarons är två skivor marräng, och mellan dem så är det smörkräm. Man kan ha vilken smak man vill på smörkrämen, jag hade vaniljsmak. :p Marrängen kan man färga med karamellfärg.. annars kan man bara låta den vara som den är - vit. Men nu är ni väl förstås nyfikna på att se resultatet...?

(De här är ju inte alla macarons förstås)

RECEPTET:


bake a cake.. or?

linnea | 2010-05-01 @ 16:57:03

Den som gissar rätt på vad jag bakar får en länk! Så nu är det bara för er att chansa på. (:


LEDTRÅD: Frankrike..


you make me wanna say omg

linnea | 2010-05-01 @ 12:13:52
Tjenare. Idag vaknade jag runt 10.00 typ, ungefär normal tid för att vara mig på en lördag. Men idag ska jag åka och handla lite grejer med mamma och lillasyster. För idag ska jag baka ********, hmm vad är det jag ska baka? ;) Det får ni veta senare! Sen ska vi också handla lite saker till min lillasysters kalas som hon ska ha imorgon för sina kompisar. Då ska jag vara lekledare. Haha, det kommer bli kul! Hoppas bara alla barnen är snälla mot mig.. :'o Ha en bra dag så ses vi senare!

Usher - O.M.G ♥