Till stockholm!

linnea | 2010-10-30 @ 07:57:52

Nu bär det snart av till sthlm! Om några minuter eller så.. Det ska bli jätteroligt och kul! Och vet ni vad..? Jag ska SHOPPA SHOPPA SHOPPA LOSS! Wiiiihiii! Självklart så hänger min nya lila kamera med, och jag ska fota jättemycket bilder som jag kan visa upp i bloggen senare. Men jag kommer inte ta med mig datorn eller så, och vi kommer hem på onsdag/torsdag tror jag? Så vi ses då alla underbara bloggläsare!


HA DET BÄST, VI SES! ♥

I'm leaving on saturday morning

linnea | 2010-10-29 @ 23:42:00

bild från: we♥it

 

Om ni vill veta vad jag gjort ikväll så har jag packat, sett på idol, käkat godis, duschat och varit med familjen. Mycket trevligt! Men imorgon så bär det iväg till stockholm på morgonen, vid ca 07.30 typ. Men jag lovar er bloggläsare att jag ska hinna skriva minst ett inlägg innan vi åker! Nu ska jag försöka att ladda ner lite nya låtar till mobilen. Vi får väl se hur det går.. Godnatt, vi ses imorgon bästaste läsare någonsin! <3


En sprillans ny design

| 2010-10-29 @ 17:21:36

Nu är den här, den nya designen!
Designen blev väldigt lila. Men lila är typ min nya favoritfärg, köpte ju en lila kamera igår, sen målade jag naglarna lila och nu blev det en lila design! Jag tycker iaf att headern blev väldigt cool, den känns rätt så orginell. I "Linnea-style".. u know? ;) Jag är iaf nöjd och hoppas att jag kan ha kvar den här designen någorlunda länge. Men nu till den stora frågan:

VAD TYCKER NI LÄSARE OM MIN NYA DESIGN? HISS ELLER DISS? ♥

HÖSTLOV!

linnea | 2010-10-29 @ 15:18:14

 

Wiiihooo, äntligen har jag fått höstlov! Yesbox det känns bra det. Tummen upp för höstlov alltså! Men nu ska jag börja fixa på den nya designen och sen ska jag packa packa packa! Vi hörs lite senare ikväll mina underbara läsare! ♥


Nikon coolpix S3000

linnea | 2010-10-28 @ 18:45:45

Nu har min systemkamera Nikon D3000 äntligen fått en livspartner! Nämligen min nya uuurcoola kompaktkamera Nikon Coolpix S3000. Som jag köpte på Media markt idag för 1190:-. 12.0 megapixlar och 4x zoom! Dessutom så älskar jag förpackningen som kameran låg i - I am a party animal! ;)

 

Kameran ligger på laddning just nu, men jag tror faktiskt att den laddat klart nu. Så nu ska jag gå och bomba sönder kameran med bilder. Nja inte riktigt, men jag ska iaf testa och se hur bra den är. Vi hörs!

 

PURPLE IS THE SHIIIIIT! ♥


Mycket att göra...

linnea | 2010-10-27 @ 19:03:57

Som ni ser så har jag väldigt mycket att göra (enligt mig själv dårå) nu dom kommande dagarna. Eftersom att vi åker till Stockholm på lördag så måste jag hinna packa innan, köpa en kompaktkamera, fota nya bilder, fixa en ny design, ladda ner ny musik till mobilen och... GAAAH! Haha det känns som om jag inte kommer hinna med allt, speciellt inte fredagens planer. Men men jag hinner väl förhoppningsvis ;)


Skumtomte

linnea | 2010-10-27 @ 16:36:54

Hejhopp! Världens finaste rubrik, jag vet. Hahaha nä men jag kom inte på något annat, tyvärr. Idag har jag iaf varit på skolan (ojoj så ovanligt då.) Vi gjorde väl inget speciellt, typ pratade om FN och gick en FN-tipsrunda i det iskalla vädret. Det var inte så trevligt! Jepp det är väl det jag har att säg om idag..


Men föresten!

En liten notering till mig själv: Glöm inte att ta nya bilder till den nya headern!!!

Åh bläää jag bara MÅSTE ta nya bilder till headern snartsnartsnart. Ska absolut försöka att få några bilder imorgon eller på fredag direkt efter skolan. För på fredag(kväll) så ska min nya design vara uppe, det har jag bestämt! Det är mitt mål. Det är faktiskt bra att ha mål i livet ;)


Sen måste jag ju köpa en kompaktkamera också tills på lördag För på lördag så bär det iväg till stockholm. GAH, hur ska jag hinna med allt!? Tiden räcker ju knappt till!?!?


Men nu ska jag faktiskt gå och ta en skumtomte och äta, mums. Ni får ha en fortsatt trevlig onsdag och frys inte ihjäl när ni går ut! xoxo (det betyder pussar & kramar, eller hur?) ♥


UDDA?

pics | 2010-10-26 @ 21:20:00


Gorgeous gorgeous gorgeous!

| 2010-10-26 @ 20:47:35

 

Haha, är det bara jag som tycker den här reklamen är uuurlöjlig!? Fattar verkligen inte hur den där galna kvinnan har fått jobbet för att göra den här reklamen. Jag typ dör varje gång jag ser den på tven, och den visas ju inte ofta på tven heller.. nejnej inte ofta alls.

 

Det låter inte alls som om hon gör reklam för själva målarfärgen, det låter som hon gör reklam för något helt annat.. typ någon maträtt eller något man äter? :O Inte normal reklam iaf. Och hennes "Gorgeous gorgeous gorgeous!!!" på slutet är nästan så töntigt att det blir bra typ!

 

VAD TYCKER NI MINA KÄRA LÄSARE OM DENNA REKLAM?


En liten fråga...

linnea | 2010-10-25 @ 18:21:00


Svenska hollywoodfruar

random | 2010-10-25 @ 17:03:00

 

Missa för fan inte Svenska Hollywoodfruar ikväll klockan 21.003:an! Alltså Maria Montazami måste

verkligen vara världens skönaste människa som någonsin levat på vårt stora runda jordklot!!! Så detta

får ju bara inte missas! Jag ska SJÄLVKLAAART se det ikväll, ska ni se Svenska Hollywoodruar ikväll?


Snygg-Eva & Snygg-Adam i repris

| 2010-10-25 @ 15:11:02

 

HAHAHAHAHA! Är det någon som följt min blogg rätt så länge som

kommer ihåg den här videon jag och Lisa gjorde den 2 januari i år?

Jag kommer ihåg den iallafall! Vi var ju verkligen sååå heta, eller hur? ;)


Dagens shopping

new in | 2010-10-23 @ 17:25:26
Todiloo! Idag har jag varit på stan, det var riktigt skittrevligt! Det har typ varit Umeå fashion weekend 2010 eller något från torsdag till idag. Så det var en massa roligheter på stan idag! T.ex så fiskade min lilla söta lillasyster Nova i en fiskedamm och fick en godispåse. Det var också en modevisning för Glitter inne på MVG! :)

Och sen så träffade vi en läskig kanin på stan som drack billig coop-cola! Haha! Men det bästa av allt - dom hade lagt ut en 300 meter lång röd matta över hela stan idag så där gick jag och kände mig som en världskändis! ;) Så ni som bor i Umeå och inte var på stan idag missade något ska jag säga er! Men nu ska ni få se vad jag shoppade:


♥♥♥♥♥

| 2010-10-22 @ 23:50:12


Icecold photos

pics | 2010-10-21 @ 19:52:36




Som ni kanske vet så har jag varit med Elin idag (skrev det i något inlägg längre ner). Först så cyklade vi hem till henne och fikade vaniljmunkar och o'boy, göttgött!  :D Efter det så gick vi ut med Elins kamera och försökte fota lite bilder. Det blev väl inte sådär jättemånga bilder, men det blev några bilder och dom bilderna blev bra!

Om ni undrar varför rubriken är "Icecold photos" så är det för att när vi var ute och fotade så var det verkligen iskallt, speciellt om händerna och benen. Därför gjorde jag en liten "kall effekt" på bilderna och skrev rubriken Icecold photos, smart va? Men om ni vill se ännu fler bilder från idag som vi fotade så kan ni kika in på Elins blogg hääär!

VAD TYCKS OM VÅRA BILDER? ♥

Håret

linnea | 2010-10-21 @ 19:08:00
Bläää, har stått i flera minuter nu och försökt få en bra bild på resultatet efter klippningen och slingningen igår. Men eftersom att det inte är dagsljus ute så blir bilderna jättegula när man inte har blixt och jättemörkt om man har blixt. Så det var verkligen supersvårt att få till en bra bild, så det blev bara lite halvdåliga bilder sådär. Men jag kan ta bättre bilder imorgon om ni vill? :)

FÖRE:




EFTER:


(UTAN BLIXT)


(MED BLIXT)

Kom ihåg att hårfärgenfärgen på bilderna inte stämmer. Men nu kan ni ju iaf kolla lite på hur jag klippte luggen och sådär. Tar som sagt bättre bilder på håret imorgon i dagsljuset. Men nu måste jag verkligen skynda mig och välja vad jag ska ha för kläder imorgon på skolfotot! Inte min grej det här med skolfoto alltså... ;)

Jag har klippt & slingat håret idag!

linnea | 2010-10-20 @ 20:27:12

Jepp, idag har jag varit hos frissan och klippt topparna, klippt upp, klippt till min lugg och slingat massa slingor. En väldigt stor förändring enligt mig själv. Känner knappt igen mig själv när jag går förbi spegeln! Men jag är jättenöjd och det är ju det viktigaste. Men som det står på bilden så får ni se resultatet imorgon efter skolan och efter jag varit med Elin. För jag skulle vara med henne imorgon, vi skulle fara ut och fota. Kulkul! Men om ni inte kan vänta till imorgon så kan ni ju alltid försöka att kika på den censurerade bilden bakom all text! ;)

 

Föresten, - ang en ny design:

En ny ascool design kommer förmodligen upp snart när jag tagit lite nya bilder, nu när jag har min nya "frisyr". Förhoppningsvis så kommer den upp före/under helgen. Så håll ögonen öppna så kommer ni så småningom få se ett... MIRAKEL! :D typ.


Kawaii tröjor? - Nej tack..

fashion | 2010-10-15 @ 17:47:00

Säääämst uppdatering, javet! Men äsch nu låtsas vi som ingenting här.. Dessa "kawaii" tröjor är Dagens fulaste enligt mig. Jag menar kawaii och allt var inne för länge sen när Foki just blivit storbloggare, men inte nu. Så varför ska H&M då göra dessa tröjor nu!?!? :o Aja, om det är någon som skulle vilja köpa en sån här tröja så finns dom iaf på H&M och kostar 99:-.

 

VAD TYCKER NI OM DESSA TRÖJOR? HISS ELLER DISS?


Inspirations blogg?

linnea | 2010-10-10 @ 18:57:03
Jag har en liten fråga till er läsare: Tycker ni att jag ska ha en inspirations blogg? Eller jag vet inte riktigt vad ordet "inspirations blogg" betyder. Men det känns så tråkigt att upprepa sitt liv och skriva om det i bloggen, typ "idag åt jag en macka det var jättegott, blablabla" Haha ni förstår? Men även om jag nu gör en inspirations  blogg så kommer jag ju endå att fortsätta skriva lite om min vardag och så, men inte lika mycket. Men aja, vad tycker ni?

Och om jag nu gör en inspirations blogg så vad ska jag då skriva/lägga upp bilder på? Ni måste verkligen berätta för mig så jag vet vad jag ska skriva om! Det är ni läsare som bestämmer hur bra min blogg ska vara.. så säg ert ord N.U.U.U.U.U.U.U.!

Hand Bracelet

fashion | 2010-10-10 @ 13:16:00

 

 

 

 

 

Detta coola & udda armband kommer från

Mi lajki (finns att beställa från nelly.com) och

kostar 649 :- väldigt dyrt, men endå väldigt

häftigt. Man skulle inte precis tacka nej!

Någon som kan köpa detta armband till mig?















en trevli kvel. :3

linnea | 2010-10-09 @ 22:26:32

Bild: weheartit.com


Jag vet att det inte blivit så bra uppdatering alls dem senaste dagarna, men aja förhoppningsvis så blir det bättre imorgon! Men nu har jag iaf så ont i armarna och axlarna så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Eller jo det vet jag föresten! Jag ska lägga mig under täcket och kolla på någon film eller något sånt. Jag har laddat upp med clementiner, nötter & en chiquita smoothie-grej. Haha vad nyttig jag är, men ibland är det faktiskt bra att vara lite nyttig.

Men ni får ha en jättebra lördagskväll! Vi hörs imorgon bloggläsare. GO'NAT, SÅV SÅ SÖT. ♥

En banan gick på stan

linnea | 2010-10-09 @ 17:25:13

(En gammal bild från förut en gång innan jag skulle åka till stan.)

Tjenare folket! Imorse när jag vaknade ville jag typ dö för att jag hade sån träningsvärk i armarna, axlarna och benen efter gårdagens hemska åktur på skolgårdens gunga, som ni kan läsa om i förra inlägget. Men jag orkade iaf pallra mig upp ur sängen och åka iväg till stan med mamma. Så då for vi ner till stan och shoppade lite, fikade och så! Och min snälla mamma köpte lite grejer till mig, men dom får ni se lite senare! :D För nu ska jag snart äta middag och typ vila mina armar. Puss!

Äntligen heeelg!

linnea | 2010-10-08 @ 14:40:27

(Bjuder på en gammal bild som varit uppe på bloggen förut. Men herregud kolla mitt ena ben, det ser ut som att det är flera meter tjockt. Men det är bara den där cellofan effekten som gör att det ser ut så.)


Tjohej!
Förlåt för att det blivit lite dålig uppdatering på sistone, iförrgår skrev jag bara ett inlägg och igår skrev jag inget. Dåligt Linnea! Haha, jag ska försöka på att bli lite bättre på att uppdatera, men förvänta er inget stort ;)

Idag är det både en bra och dålig dag. Bra dag - Det är freeeedag och äntligen heeelg! Wiiiho, inga ledsna miner här va? Dålig dag - När jag gungade på en konstig gulorange gunga som vi har på skolan så höll jag fast mig som bara den för att inte ramla av och nu har jag jätteont i hela vänstra armen. Sen känner jag mig även lite yr typ. Bläää. Aja, man får väl hoppas på att det blir bättre!

Men nu ska jag gå och hitta på något kul att göra. Ha en ünderbar fredag! Tjingeling pingeling pongelipung! :D

JAG <3 DENNA VÄSKA

fashion | 2010-10-06 @ 18:28:16

Skulle någon kunna vara så snäll och köpa denna ursnygga väska till mig för ynka 900 kronor!? Jag menar det är ju liksom leopardmönster innuti och nitar undertill! Allt man behöver för att få den perfekta väskan! JAG. VILL. HA. DENNA. VÄSKA. NU! :D


Desperate Housewives

linnea | 2010-10-05 @ 22:25:39

 

Yes! Idag var det säsongspremiär på Desperate Housewives. Visst är det andra halvan av säsong 7 som går nu va? För jag har inte sett ett ända avsnitt av första delen av säsong 7. Vill ni veta varför? Jo det var för att när säsong 7 skulle börja så var jag i Thailand då, vi åkte typ en eller två dagar före första avsnittet skulle sändas. Vi var ju som några kanske redan vet i Thailand i tre veckor så då missade jag alltså tre avsnitt. Men sen när vi kom hem från Thailand så tänkte jag och mamma kolla på avsnitten vi missade. Men som några av er kanske vet så kostar Desperate Housewives att se på Kanal5 play, vilket är jättedåligt. Men vi tänkte iaf se det endå men sen glömde vi bara bort och vi missade fler och fler avsnitt. Så jag såg alltså inte ett ända avsnitt av första delen av säsong 7! Om det nu är så att det är andra delen av säsong 7 som går nu... någon som vet?

 

Så nu idag tänkte jag äntligen ta tag i det igen och börja se det! Först i början så fattade jag inte så mycket alls, men sen blev det massa tillbaka blickar och sånt (ni som såg idag förstår vad jag menar) och då fattade jag nästan allt vad som hänt. Sen är det ju även kul att det kommit en ny hemmafru! Men som jag sagt nu typ tvåhundra gånger så såg jag det idag iaf och det var så sjuukt bra! Jag hade verkligen glömt bort hur bra en tvserie kunde vara! Så nästa tisdag blir det att bänka sig framför tven igen kl. 21.00 och slå på kanal 5. Wiiihooo! LÄNGE LEVE DESPERATE HOUSEWIVES!!!


Billys pannkakor

random | 2010-10-05 @ 19:03:50

Jag vet att det kanske blivit ganska mycket om "mat" nu den senaste tiden. I söndags skrev jag ju om våfflorna och i förra inlägget skrev jag ju om Oreos. Men men aja det får gå bra endå, om ni inte gillar att läsa om fetis mat så kan ni ju bara bläddra förbi det här inlägget.

Aja, nu till saken iaf. Som säkert dom allra flesta vet så har Billys gjort pannkakor med olika fyllningar i! Choklad, äpplesylt och hallonsylt. Och vet ni vad? Idag så smakade jag choklad pannkakorna. Det är två pannkakor i varje förpacking och i dom ska det då vara någon slags chokladfyllning. Men det var bara choklad i en av pannkakorna!? Värsta dissen liksom... :o Men pannkakorna var väl rätt så okej. Fast chokladfyllningen var inte världens godaste. Dem hade typ bara kletat på en klick helt vanlig chokladsås. Ni vet O'hoj's chokladsås? Jag menar, man skulle ju liksom kunna göra sånna här pannkakor själv. Det är bara att kleta på en klick chokladsås på ett par pannkakor och sen voíla så är det klart! Undrar hur pannkakorna med äpple och hallonsylt smakar.

Men nu till den stora frågan till er läsare:


En helt vanlig tisdag

linnea | 2010-10-05 @ 15:04:39
Hallåj hallåj! Kom för skolan för över en timme sen, vi slutade vid 13.40. Härligt! Men just nu så gör jag inte så mycket, jag sitter och spelar lite trevliga spel. Det du! ;) Snart ska jag gå och ta mig något att äta, jag är hungrig.. Men jag har ingen aning om vad jag ska skriva nu, för jag har verkligen ingenting att säga.

Jag är sugen på Oreo's... mumsi! Juste! På tal om Oreos, är det någon av er läsare som sett Oreo reklamen på tv? Jag har sett och jag tycker att den verkligen är jättelöjlig!! Eller det är inte själva videon som är löjlig utan det är själva låten "OREEEEJOOO OREEEJO OREEEJOOO" och sen på slutet "Vrid slicka doppa" haha det låter ganska fel eller vad man nu ska säga. Fast bäbisarna i videon är söta!  Men vad ni tycker ni läsare om Oreo reklamen då? (om ni har sett den alltså.)


MUUUUUMS MEE OREEOOOO! ♥


Svenska New York fruar

random | 2010-10-04 @ 22:38:41

 

Jepp, ikväll har jag sett på Svenska New York fruar. Haha alltså gud jag dör.. hur korkad får man vara liksom!? Det är så sjukt kul att kolla på sånna här korkade människor som typ tvingar sina barn att bli artister, är medlem i en golfklubb som det kostar över 2 miljoner att vara medlem i, är över rädd för bakterier, har personliga hundtränare för att dom inte ens orkar flytta på en hundkorg. Haha ja listan kan göras lång om dessa fyra New York fruar ;) Hahahaha, ni som inte sett denna serie har VERKLIGEN missat något! Ni får nog ta och gå in på tv3 play och kolla igenom dom avsnitt som varit! Föresten så längtar jag till Svenska Hollywood fruar börjar med min stora idol Maria Montazami!!! ♥


Måååndag

linnea | 2010-10-04 @ 18:40:41


Halluuu! Förlåt för lite dålig uppdatering idag men jag har inte orkat uppdatera för jag har haft huvudvärk sen jag kom hem från skolan. Har fortfarande lite ont i huvudet, men men jag får väl hoppas att det går över snart! Idag hade vi iaf skoljoggen på skolan, då ska man springa/jogga/gå 3 km, fast det kanske ni redan visste? ;) Annars så hade vi även idrott på skolan - brännboll. Usch det känns som jag går på värsta idrotts skolan!!

Nu sitter jag och min lillasyster här med varsin dator och nördar oss. Mycket trevligt! Föresten! Idag är det ju Kanelbullens dag. Jag har inte ätit någon kanelbulle än, men mamma & pappa skulle köpa med sig kanelbullar hem sen! Mööööms! :)

 

Men nu ska jag svara på kommentarer och lite annat sådant. Men det kommer fler inlägg senare, kanske 1-2 inlägg typ. Men förvänta er inte för många inlägg bara! Ha en bra kväll, vi hörs lite senare!


I really need to sleep now

linnea | 2010-10-03 @ 22:13:51

Bläääh, blogg.se har typ krånglat hela kvällen. Ibland hatar jag verkligen blogg.se. Jag menar dom har ju Sveriges största bloggsajt så varför blir det problem lika ofta som Kissie opererar sig typ!? :o Dåligt av blogg.se..

 

Imorgon är det skola igen, och vi har skoljoggen man ska typ springa i skogen eller något sånt *suuuck*. Aja nu måste jag VERKLIGEN sova. Vi hörs imorgon efter skolan! Godnatt, sov sött!


Gina, Bikbok, H&M & Monki

fashion | 2010-10-03 @ 19:55:13

(Hahaha jag ÄLSKAR verkligen att göra sånna här collage med slarvigt utklippta bilder, jag har hittat mitt kall i livet! ;))

 

Igår sökte jag runt på en massa sidor efter några snygga kläder att shoppa, men jag hittade nästan inget. Jag brukar i vanligafall hitta massa massa grejer som jag vill ha, men inte just nu. Alla höstkläder är så tråkiga nu förtiden. Men jag hittade iaf några små saker som jag tyckte var snygga som jag gjorde ett litet collage av.

 

Den där svarta stora tröjan från Gina skulle nog bli snygg med massa accesoarer till typ stora halsband och sånt trevligt. Skorna är jättesnygga men det är ju en hög sån där "namnet som jag glömt bort"-klack på. Det är nog inte heller så bra kvalité på skorna eftersom att dom bara kostar 99:-. Fast snygga & billiga duger ju! Den där konstiga rosarosett grejen från Gina var egentligen inte så snygg, men jag tog bara något skit för att fylla ut collaget med ;)

 

Allt kommer som sagt från: Gina Tricot, Bikbok, H&M & Monki.


En slappsöndag hos mormor

linnea | 2010-10-03 @ 19:30:33
Hej! Kom för ett tag sen hem från mormor, har varit där idag och slappat. Sen skulle vi baka en kladdkaka med apelsin i, men den blev rätt så misslyckad för det blev ingen kladdkaka, det blev mer som en sockerkaka. Haha! Men den var god ändå :) Åt även middag hos mormor kött och potatisgratäng, gött!

Japp det är väl det jag har gjort idag. Men nu ska jag svara på era söta kommentarer och checka mina favorit bloggar. Skulle egentligen måla naglarna men jag tror inte jag orkar det. Hahaha, ja jag vet jag är laaaat. Men aja..  Ni får ha en trevlig kväll!

(Gammal bild.) Hahaha bara för att... JAG ÄR SÅ COOL! ;)


Mina idoler! ♥

| 2010-10-03 @ 13:06:33


Haha, är det bara jag som äääälskar Glada Hudik teatern med Toralf, Mats Melin (Ica jerry) och alla dom andra!? För er som vill se det så går det på SVT1 21.00 på tisdagar. Jag tycker ni borde kolla!

Waffles

pics | 2010-10-03 @ 12:59:42

Vet ni vad jag åt till lunch? Jo det kan ni nog se på på bilden, nämligen våfflor med blåbärsglass! Det var huuur gott som helst. Okej, nu ska jag inte bli som storbloggarna och ta kort på vad jag äter varje dag typ, men jag blev bara tvungen att visa en bild på min lunch idag för det var så himla skitgott! Blir ni inte lite läskade av bilden här ovanför? :D


Hej och hå

linnea | 2010-10-03 @ 11:27:45
Japp, idag är det söndag och imorgon är det tillbaka till skolan igen. Vad trist. Men idag ska jag inte göra så mycket alls faktiskt, ska nog bara ta det lugnt och slappa. Det är ju söndag liksom, hallåå!??! Haha närå jag skoja bara. Det blir nog lite halvbra uppdatering idag tror jag. Vi får se helt enkelt :)

Föresten! En grej som jag stör mig lite på är att alla länkarna i mina inlägg blir blå/lila även fast jag valt att dom ska vara svarta. Jätteskumt verkligen.. Någon som vet hur man fixar så att dom blir svarta igen!? Kommentera!

Ha en härlig söndag alla bloggläsare och glöm inte att njuta av helgen!

 






 

 

 

 

 

Jag vet inte varför jag valde att lägga in den här bilden just nu, men jag tycker att denna kamera var väldigt cool! Skulle vara roligt att fota bilder till bloggen med en sån kamera ;)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Good night

linnea | 2010-10-02 @ 23:54:08
Usch, nu är jag verkligen jättetrött! Ska alldeles strax krypa ner i sängen och sova. Ikväll har jag inte gjort något speciellt bara slappat framför tven och ätit salta pinnar. Haha sånna åt jag jätteofta förut typ men dom är ju så goooda! Imorgon ska jag inte göra något speciellt. Ska kanske orka mig ut och jogga eller gå på en promenad på morgonen. Jag har ju nästan bara suttit inne dom senaste dagarna (eftersom att jag varit sjuk) så det vore väldigt härligt med lite luft, fast jag är ju så lat.. äsch jag får väl se hur jag gör med det ;) Säkert otroligt intressant för er att sitta och läsa om mina små funderingar här, men ni verkar ju vilja det så därför skriver jag mina små onödiga funderingar så att ni ska ha något att läsa!

Det kanske inte blev så bra uppdatering idag som ni hade hoppats, men det får väl bli bättre uppdatering någon annan dag istället dårå. Ska försöka skriva massa utkast imorgon som jag kan publicera senare lite då och då! Men blääh nu är jag så trött så att jag knappt ser vad jag skriver längre. Godnatt bästaste läsare, ni rockar feeeett! :D

Haha usch, den här låten har fastnat i mitt huvud..

och videon är ju så ful så att jag vet inte vad jag ska ta mig till!


Audreykitchingcouture

fashion | 2010-10-02 @ 18:55:01

Dessa tshirts skulle man ju inte direkt tacka nej till. Sjukt snygga, inspiration till tusen ♥ Åh jag vill haaaa... Tycker btw att collaget blev väldigt fint, eller vad tycker ni kära läsare?


Härifrån kommer allt på collaget:

http://audreykitchingcouture.com

Vad gör vi? - NU KÖÖR VI!!!

linnea | 2010-10-02 @ 15:01:38
Bloggpaus. Dålig uppdatering. Ful design. Ingen bloggpaus längre, ingen mer dålig uppdatering, ingen ful design längre. NUUU KÖÖÖÖR VIIII!!!!! Och den här gången ska min blogg bli bättre än någonsin! Så skynda dig att lägga till min blogg på bloglovin om du inte redan har mig där, så att du inte missar något. För jag lovar dig... det här vill du inte missa ;)