DISS

linnea | 2011-04-30 @ 18:06:54


Med risk för att låta som värsta glädjedödaren men jag fattar verkligen INTE grejen med valborg och majbrasa. Eller ja det är typ för att man firar att våren kommit men då kanske man borde firat det för 1 månad sen? För våren har ju redan kommit och det är ju snart sommar.

Sen, hur kul är det liksom att stå och kolla på en brinnande hög och börja lukta rök? Räknas ens valborg som en högtid? Stå och kolla på en brinnande hög, yey det är högtider det. Men om det nu räknas som en högtid så tycker jag att det är den onödigaste. Vi hade klarat oss lika bra utan den. Aja jag ska iaf ligga hemma och kolla på film eller något sånt ikväll, mycket roligare! :)

Dagens blögg

| 2011-04-30 @ 15:50:00

5 things

linnea | 2011-04-30 @ 14:00:00

- Jag är lite udda för precis när som helst så kan jag känna olika lukter som absolut ingen annan känner. Tillexempel när man är på typ en affär eller något så kan jag säga: "Det luktar ketchup här", haha tex så. Jag kanske är som en hund som har extremt bra luktsinne? Sen kan jag också säga att vissa matgrejer smakar som något helt annat, t.ex om jag äter en kaka så kan jag säga att den smakar typ pommes frites. Haha känner mig lite mobbad.

- Jag är väääääldigt kräsen när det kommer till mat. Eller jag gillar inte dom "vanliga maträtterna" som många andra gillar, tex hamburgare, pizza, kebab, korv, köttbullar, köttfärssås osv. Gillar inte typisk svensk mat, som typ pyttipanna och ja ni vet - husmanskost eller vad det nu heter. Fast självklart gillar jag vissa "svenska" maträtter. Men mina favoriter är kycklingsallad (med typ melon, fetaost osv i) och grillad fläskfilé! nom nom

- Mina absoluta "hatar ämnen" i skolan är gympa, träslöjd (som nog är många andras favoritämnen, men som sagt jag ÄR udda) och typ biologi om kroppen. Jag menar, jag vill verkligen inte veta vad som finns i min kropp och se förstorade bilder på tarmludd!? USCH FYFAN. Typ kräks när man pratar om vad som finns innuti kroppen. Och ja, jag ska INTE bli läkare eller något sånt, for your information liksom.

- Med den här bloggen jag har nu har jag haft exakt 10 bloggar! Och det sjukaste är att jag faktiskt kommer ihåg alla namnen på mina gamla bloggar, så här kommer namnen (i ordning också): Jejjekaninen, Musiclinnie, Lellus, Linnisdaybook, Lauii, Linneasvardag/liv något sånt, Pooni, Sleepingcookie, Rutigballongapa och sist men inte minst... Littlemslinnea! Och guuuuuuuuuuuuuuuuud vad jag skäms för vissa av namnen jag haft, jag menar Jejjekaninen liksom!?!??! Men jag startade faktiskt min första blogg när jag bara var 10 år, och ett gott skratt förlänger ju livet! ;)

- Just nu är jag beronde av Ramlösa, OC och knäckebrödet Mini rut. Hahahahaha. Kan typ äta sju sånna mackor till middag. Fast mitt rekord är nog 10 st. Okej. Det här var inte intressant. Skrev det bara för att jag inte kom på något annat.


Dagens blogg är...

| 2011-04-30 @ 11:11:00


Grattis till Mira som blev Dagens blogg! Kolla in hennes sockersöta blogg!

VIDEOBLOG

| 2011-04-29 @ 22:32:32


Videoblogg som jag gjorde för någon timme sen!  Inte intressant alls faktiskt, men men kolla på den om ni vill. Säger typ aja och asså hela tiden i videon. Haha så fult. Stillbilden är ju också riktigt het. ENJOY!

Det snurrar i min skalle

| 2011-04-29 @ 15:16:44



En kul grej är att sätta spotifylistan på "shuffle" sen sätter man igång listan och den första låten som kommer har man som rubrik i ett inägg! Precis så som jag gjort nu med min rubrik. Det snurrar i min skalle - Familjen. Bara ett litet tips till er som har svårt att komma på rubriker! Det ska jag nog ta och börja med!

New bikini

new in | 2011-04-28 @ 19:25:38


Snyggaste bikinin i staaaan har jag! Nä men jag tycker den är skitsnygg, passar perfekt i sommar :) Fast eftersom överdelen är en bandeau (stavas det så?) så är det lite läskigt eftersom den kan åka ner. Fast det tror jag nog inte den gör. Men pinsamt om man är på stranden och badar sen åker den ner helt plötsligt. Haha gud jag dör!

Nu: Läxa. Sen: OC! Vi höressss! Puss ♥

Todays blog u know

| 2011-04-28 @ 17:00:00

Jahapp..

linnea | 2011-04-28 @ 15:21:01
Jag bloggar inte bara för att få kommentarer och läsare, men det vore kul om ni kommenterade lite mer! Känns inte som om någon läser min blogg längre. Och NEJ detta skriver jag inte för att jag vill ha massa kommentarer ba: "Neeej din blogg är så bra, läser den varje dag! Din blogg är bäst! Blablabla osv". Skriver det bara för att jag undrar vart ni läsare tagit vägen. Men som sagt, jag bloggar inte för att min blogg ska bli känd, och ha massa läsare! Jag bloggar för att det är KUL!

Update:
du kanske borde skriva mera kommentarer själv till andra bloggare så då får du ju mera kommentarer , om man tänker efter :)

Ja det kan jag ju göra... om jag vill. Men saken är inte den att jag vill ha massa kommentarer som det står "Hej! Hur mår du? Kolla in min blogg!" liksom. Utan jag vill ha kommentarer som t.ex handlar om inlägget jag skrivit. Jag vill inte ha massa svarskommentarer som är helt onödiga, som "hur mår du?". Jag menar, ingen bryr sig väl om hur jag mår egentligen, dom vill bara ha massa kommentarer. Men självklart skriver jag kommentarer till andra bloggare, men då är det kommentarer som typ handlar om inlägget eller att den tagit en fin bild, har en bra blogg (vilket jag då verkligen menar).

L to the O to the V to the E

linnea | 2011-04-27 @ 17:50:02


Hejsan! Såry får bäd updejt. Men det är så det blir ibland vettni. Har bara varit i skolan idag, inget speciellt förutom att vi fick börja 09.30 istället för 08.10 och att vi slutade 13.50 istället för 15.00! Skönt! Sen har jag bara sett på OC! :)

Men för att det här inte ska bli något vanligt såkallat vardags inlägg så tänkte jag berätta att Bloggsvar funkar för mig igen. Förut har det stått "Ett fel inträffade :( Försök igen". Så då har jag inte ens kunnat gå in på det, men nu funkar det som sagt igen! Så nu kan ni fråga mig vaaaaad som helst! Om ni undrar något förstås. Men nu ska jag pallra mig iväg från datorn, see you!

Dagens blogg är...

| 2011-04-26 @ 15:40:00

Grattis till Matilda som blev Dagens blogg! Kolla in hennes blogg, hon tar jättefina bilder!

In school

linnea | 2011-04-26 @ 12:11:45


Arkivbild..


Hejhej! Sitter i skolan just nu, har lunchrast. Förresten har skolan fått nya datorer, bärbara med webbkamera till och med. Förut hade vi typ gamla stationära från stenåldern. Kul att skolan blivit lite modern :) Aja, vi hörs sen! Ha det så bra!

Svar från You ask - I answer

| 2011-04-25 @ 21:09:04


vad ska du göra innan du dör ?

- Oj gud det är verkligen sååå mycket jag ska göra innan jag dör att jag inte ens orkar rabbla upp allt! Men en grej jag SKA göra innan jag dör är iallafall att fara till USA! Sådetså.

kan du inte göra en lista där vi läsare inte vet om dig ? :)
- Jovisst kan jag gör det, det blir kul ju! Kommer upp ett sånt inlägg senare i vecka, håll utkik vettja!

vem är din förebild?
- Alltså, förebild och förebild. Är det typ någon man ser upp till och vill bli som? Hehe. Har nog ingen riktig förebild men en person som jag tycker verkar skithärlig är Febbs, hon är verkligen glad och sprider glädje omkring sig och är positiv HELA tiden, har en snygg stil och en jättebra blogg! Vore härligt om alla människor vore lika glada som henne! :)

Dagens blogg för fan!

| 2011-04-25 @ 17:00:00

LAST DAY

linnea | 2011-04-25 @ 15:45:00


Hallå där! Idag är sista dagen på påsklovet... sorligt. Fast det är ju närmare till sommarlovet nu! Man ska alltid se det från den positiva sidan. Har inte egentligen inte gjort så mycket under påsklovet, bara njutit av friiiiiihet! Fett härligt :D

Som ni säkert förstår blir inte uppdateringen lika bra nu när det är skola och sånt. Men ska försöka att hinna skriva tre inlägg per dag! Sen kommer jag inte heller ha Dagens blogg varje dag, kanske typ bara tre gånger i veckan. Bara lite information för er som vill veta. Aja nu ska jag njuuuuuuuuuuta av sista dagen på påsklovet! ♥

Dagens blogg är...

| 2011-04-25 @ 15:00:00


Greta blev dagens blogg, grattis grattis! Tycker ni borde kolla in hennes blogg!

TONGUE

pics | 2011-04-25 @ 13:13:00
HAHAHAHA JAG BJUDER:




HMMM... det blir nog ingen modellkarriär för mig eftersom jag har svårt att vara seriös och fin på bilder, ehehe. Jag gillar liksom inte att stå och posera seriöst och stelt framför kameran, jag bjuder hellre på mig själv och gör massa fula grimarser. Sen gillar jag även att sträcka ut tungan på bilder, fast det kanske ni redan har märkt ;)

Flower on my shoes

fashion | 2011-04-25 @ 11:00:00



Kolla vilka söta skor jag hittade i förrådet för nån dag sen. Dom är köpta på monki förra året. Passar perfekt nu på våren/sommaren! :)

Red lips in the sun

pics | 2011-04-24 @ 21:12:22






Köpte coolaste kepsen idag! Passar jag i den eller inte, vad tycks?

Vill du bli Dagens blogg?

| 2011-04-24 @ 16:30:00

Dagens blogg är...

| 2011-04-24 @ 14:30:00

Grattis Chiguru du blev Dagens blogg! Jättesöt blogg, ni borde kolla in den!


Förresten, ni får ju inte glömma att fråga mig i You Ask - I answer om ni
undrar något (VAD SOM HELST). Klicka bara HÄR för att fråga mig det du vill!!!

Nalle har ett stort blått hus

| 2011-04-24 @ 10:20:00


AWW JAG DÖR! Det här var mitt absoluta favoritprogram när jag var liten, och guuuud så gulligt det är alltså! Jag hade olika filmer med Nalle har ett stort blått hus (som programet nu heter) och sen hade jag även ett blått litet hus med alla figurer till. Kan typ fortfarande alla låtar utantill och jag längtar tillbaka till de gamla goda tiderna :)

Runwaydreamz

fashion | 2011-04-23 @ 20:00:00

Åh hittade en sida med typ universums snyggaste shorts!!! ♥ Runwaydreamz.com Fast tyvärr är sidan amerikansk, men man kan ju beställa - om man har råd. För ett par shorts kostar ca 1000 spänn (i svenska kronor dårå). Blää. Önskar jag var rikrikrik. Det finns förstås fler shorts än på bilden, men dom är mina favoriter.

Todays blog

| 2011-04-23 @ 16:00:00

Dagens blogg är...

| 2011-04-23 @ 15:00:00


Grattis Olivia du blev dagens blogg! Alla kan ju kolla in hennes blogg vettja!!!

Cool keps

new in | 2011-04-23 @ 13:17:34

bild: candylandy.blogg.se

Kolla vilken cool keps! Den finns på Kappahl på killavdelningen på barnavdelningen. Gillar inte
kepsar... Men åh den här vill jag ha. Hoppas den finns kvar, då ska jag nog slå till och köpa den!

Det är fest i hela huset!

| 2011-04-23 @ 10:10:00


Haha ser inte på Big Brother, men lyssnade nyss på låten för första gången och den är så äckligt dålig att den blir värsta bra ju! Sätter sig i huvudet gör den också, kan typ låten utantill redan och jag har lyssnat på den tre gånger. Kommer säkert bli sommarplågan 2011 eller något sånt skit. Känner ni ruset, det är fest i hela huset!

You ask - I answer

| 2011-04-22 @ 21:30:00

Kommer ni ihåg min kategori You ask - I answer? Tänkte börja med det igen! Så om ni undrar något om mig, min blogg, mitt liv eller vad som helst så är det bara att fråga! Sen när jag har tid så svarar jag på dem tre bästa frågorna. Så det är bara att sätta igång och FRÅÅÅÅGA!!!

It’s Friday, Friday

| 2011-04-22 @ 18:18:00


HUR BRA PASSAR INTE DEN HÄR LÅTEN IDAG? FÖR DET ÄR JU... FRIDAY, FRIDAY!

Är det bara jag som tycker hon är ascool!? Hon är ett år äldre än mig, har över 100 miljoner visningar på youtube,  över 2 miljoner "gillar inte" på youtube, hon har mordhotats och har polisbevakning. Tror ni jag skulle få det om jag la upp en inte så jättebra låt när jag sjöng? Haha sällan! Så Rebecca Black måste ju liksom ha något speciellt eftersom hon är så känd och så hatad, och alla som inte gillar henne är bara avundsjuka! ;)

Dagens blogg

| 2011-04-22 @ 16:00:00

A little question

random | 2011-04-22 @ 14:00:00

Är det något speciellt ni skulle vilja se i bloggen? Kommentera bara så ska jag försöka visa/fixa det!

OnePiece = Uttjatad

fashion | 2011-04-22 @ 12:50:00


En grej som jag tycker börjar bli riktigt uttjatad är... OnePiece! Jag har en, många andra har en, hela Sverige har en. Typ. Sen har det kommit typ 1000 olika kopior som heter helt andra grejer som typ Ziperall och sånt. Förresten har ni sett Gina Tricots kopia!? Hahaha OMG. Min är också en kopia av den där lila/rosa i mitten på bilden ovan men det är åtminstone en OnePiece kopia som jag köpte för 350 spänn i Turkiet! Yey.

Ja men det jag ville säga var bara att JAG tycker sånna här OnePiece dräkter börjar bli uttjatade, för alla skriver om dom på bloggar hela tiden och det står massa om dom i tidningar och så. Men men det är väl så det är i Sverige, alla ska ha likadana grejer! Tråkigt. 

Jag har tappat bort min OnePiece, men om jag hittar den så ska jag typ sälja den för jag vill inte vara likadan som alla andra :( Alltså visst den är jättehärlig (men varm) och mysig, men det är bara det att så himla många har en och den är bara sååååååååååå uttjatad.

Dagens blogg är...

| 2011-04-22 @ 11:43:50


Grattis Amanda du blev Dagens blogg! Kolla in hennes blogg!

94

fashion | 2011-04-21 @ 21:08:13
DAGENS OUTFIT:



Ear cuff - Nell of Sweden (Vann i en bloggtävling) | Tröja - H&M | Shorts - Kappahl men fixat dom själv

Spongebob goes easter egg

inspiration | 2011-04-21 @ 17:30:00

pic: weheartit.com

Åh sånna här gulliga påskägg vill jag också måla, men tyvärr så är jag inte så duktig!

Vem vill bli dagens blogg?

| 2011-04-21 @ 16:00:00

Dagens blogg är...

| 2011-04-21 @ 14:40:00

Grattis Julia som blev Dagens blogg! Checka in hennes blogg så blir hon säkert glad!

HAPPY EASTER

linnea | 2011-04-21 @ 12:00:08


Jepp idag är det ju påsk, eller ja skärtorsdag. Så därför tänkte jag måla en liten fin bild till er, och ja ni ser ju själva hur fin den blev! Ja det var väl bara det jag skulle säga, och glöm inte att äta mycket godis nu så ni blir tjocka och fina! För det ska jag göra, höhö! ;)

Owl love

linnea | 2011-04-20 @ 20:55:23
Nu ska jag gå och poppa popcorn och se på film! Vet inte vilken film, men gissar väl på att
det typ blir OC eller DH boxarna. Vi hörs väl senare ikväll eller imorgon! Ha det bra, puss! ♥

Btw, om ni inte anmält er till Dagens blogg i inlägget här under så gör det nu!

Todays blog

| 2011-04-20 @ 16:00:00

tjena mittbena

linnea | 2011-04-20 @ 15:45:30


Testade att ha mittbena! Kanske inte riktigt passar mig så jättebra, men SÅÅ fult var det väl ändå inte?
Eller vad tycker ni? Men min hårfärg konstig ut men det är för att jag la på en speciell effekt på bilderna
och då blev det så. Btw, är det bara jag som tycker bilderna ser ut som typ skolfoton? Höhöhö!

Dagens blogg är...

| 2011-04-20 @ 13:00:00


Grattis Moa du blev Dagens blogg!!! Alla kollar in hennes blogg nurå!

Dagens blogg kommer upp senare idag som vanligt så då kan ni anmäla er igen!

Old pictures on me

pics | 2011-04-20 @ 11:30:55








Satt och kollade igenom mina bilder och då hittade jag dessa finfina bilder som är över ett år gamla. Och ja.. vad ska man säga? JAG BJUDER! Jag älskar att bjuda på mig själv!!!

Thumbs up

random | 2011-04-19 @ 23:05:45


Hitta nya favoritbloggar
Är det bara jag som älskar när man helt random råkar komma in på någon blogg och sen
märker man att den är jättebra och börjar läsa den varje dag!

Vinna bloggtävlingar
Liksom hur kul är det inte att vinna en bloggtävling!? Jag har faktiskt vunnit tre st bloggtävlingar,
första gången vann jag en neccessär och ett armband, andra gången vann jag en filt och två rabatt
kuponger på någon chiquita smoothie (hos febbs.se!) och nu för några dagar sen vann ju ju ear cuffen!

Bra tv dagar
Oftast så är det inte så jättemycket bra program på tv, men vissa dagar (rätt sällan men men) är det
bra program/filmer hela kvällen och det gillas stort!


Orkar inte hålla på och dissa, man ska vara glad & positv liksom!

Ear cuff

new in | 2011-04-19 @ 16:31:18
MIN EAR CUFF SOM JAG VANN HAR KOMMIT:



Skitsnygg tycker jag! Vet inte exakt hur man ska ha den, men aja den är hursomhelst snygg!


Dagens blogg

| 2011-04-19 @ 16:00:00

Dagens blogg är...

| 2011-04-19 @ 12:26:52

Grattis Erika du blev dagens blogg!!! Kolla in hennes blogg vettja!

Men ni andra behöver inte vara ledsna för senare idag kommer en ny Dagens blogg upp!

Emma har en ny header, gjord av mig!

| 2011-04-18 @ 17:27:54
Har hjälpt min lillasyrra Emma att fixa en ny header. Emma har faktiskt bloggat rätt så länge, men hon har typ aldrig uppdaterat. Men nu har hon iaf skrivit på sin blogg att hon ska börja uppdatera bättre och därför så ville hon ha en ny header, och snäll storasyster som jag är så hjälpte jag henne att fixa en. Blev rätt så fin tycker jag! Vad tycker ni? ↓

Så nu vet du vad jag vill ha som tack för att jag hjälpte dig emoooost - en stor godispåse! ;)

EMMOST.BLOGG.SE

Feather extensions

inspiration | 2011-04-18 @ 14:40:00


En trend i USA är att ha sånna här fjäder slingor. Och jag tycker faktiskt det är snyggt! Eller kanske inte om man har knalliga färger (som det även finns) men det är fint med naturliga färger. Fast tyvärr så är det inte så vanligt i Sverige och man måste typ göra det hos frisören såatt det kanske inte är så lätt att fixa, men jag skulle lätt vilja ha det!

Vad tycker ni om dessa fjädrar då? Fint/fult? Hiss/diss?

Kör igång med Dagens blogg

| 2011-04-18 @ 10:00:00

Coca cola - godast i burk eller flaska?

| 2011-04-17 @ 17:05:51


Kom nästan nyss in har varit på långpromenad med Ozzy. Och nu sitter jag här och dricker Cola i burk. Jag tycker faktiskt att cola är godast i burk. Vet inte varför, det smakar bara annorlunda och extra gott! Haha är det bara jag som tycker att det smakar olika i burk och flaska? Aja, här kan ni få en liten fråga:

Eller ni kanske inte känner någon skillnad? Eller tycker det är lika gott? Eller ni kanske inte gillar cola alls?

New header

linnea | 2011-04-17 @ 15:43:04

weheartit.com ↑

Som ni ser så har jag en ny header gjord av Karolina! Jag blev verkligen skitnöjd med den, känns så härligt med en ny och fräsch sommrig design. Fast jag ändrade mig väääldigt mycket medans hon gjorde headern. Först hade jag tänkt att ha en blå bakgrund och en palm, flamingo osv. Men nu tillslut så blev den helt PERFEKT! ♥

Så därför ska hon få en fetlänk:

FEEEEEEEEEEETLÄNK TILL KAROLINA!!!
FEEEEEEEEEEETLÄNK TILL KAROLINA!!!

OCKALINA.BLOGG.SE
OCKALINA.BLOGG.SE OCKALINA.BLOGG.SE

KOLLA IN HENNES BLOGG - NU! NU! NU!
KOLLA IN HENNES BLOGG - NU! NU! NU!

Gunnar skakar loss

| 2011-04-17 @ 15:15:00



WARNING - hot girl

linnea | 2011-04-17 @ 11:47:25

Haha skitgammal bild, visst är jag sexiii? ;)

 

Tjenamors! Tråkig dag idag. Ska inte göra så mycket.. Förhoppningsvis blir även min header klar idag, den blir säkert skitsnygg! Annars ska jag kanske skriva ut bilder och sätta upp i ramar och se på OC. Men nu ska jag fortsätta att lyssna på underbar musik! Puss


OMG

| 2011-04-16 @ 17:46:21

SÅ JÄVLA DÅLIGT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag ska starta ett eget "musikprogram" där folket ska få lyssna på exakt hur mycket
musik dom vill - gratis! Någon som vill hjälpa mig med det projektet, så blir vi rika? :D

Idolbild

| 2011-04-16 @ 15:30:00


Kolla vilken snygg idolbild jag fick av Tilda, tack så mycket!

Om ni också vill skicka idolbild/mejl/whatever till mig skicka till [email protected]

Till stan!

linnea | 2011-04-16 @ 11:06:37

HAHAHAHAHA, vacker bild!

Idag ska jag på stan med Lisa. Ska bli kult! Men hinner inte skriva så mycket mer. För jag måste gå och platta håret innan Lisa kommer. Men vi hörs senare, ha en bra dag! ♥

Tillfälllig

linnea | 2011-04-16 @ 00:02:12
TILLFÄLLIG HEADER! Karolina ska nämligen fixa en header till mig, som kommer upp innan söndag
(tror jag?). Kommer säkert bli jättebra! Men så länge får ni stå ut med den här tillfälliga headern..

I am the winner

random | 2011-04-15 @ 19:35:15

Jag var med i Maddes tävling där man kunde vinna en jättecool earcuff, och nu när jag skulle gå in och
kolla om jag vann, gissa vad jag ser - En bild på mig och det står att jag vunnit tävlingen! Gissa om jag
blev glad!? Blev verkligen hur glad som helst för det var verkligen en jättesnygg ear cuff jag vann! :D

Har nog faktiskt aldrig vunnit en bloggtävling förut.. eller jo förresten en gång vann jag en neccesär och
ett armband. Aja, visar er såklart hur den ser ut när jag fått hem den i brevlådan. Och om någon undrar
hur ear cuffen ser ut så ser den ut såhär (Kenza har en likadan, så nu blir jag ju lika cool som henne):


Converse - American style

new in | 2011-04-15 @ 16:10:30




JAG HAR FAN VÄRLDENS SNYGGASTE CONVERSE ♥

Red/blue/white

fashion | 2011-04-15 @ 15:15:00
DAGENS OUTFIT:





Skinnjacka - Köpt på någon marknad
Fjädrar (i håret) - Från skolan, höhöhö
Tröja - Bikbok
Shorts - H&M
Converse

PÅSKLOV!

linnea | 2011-04-15 @ 14:16:37

Hihi titta så fin jag gjorde mig idag på skolan. Fjädrar i håret är alltid trevligt.

Nu har jag iallafall äntligen...

Känns SKITHÄRLIGT med påsklov! Äääääääntligen! Fast dem allra flesta har väl påsklov nu va?

HA ETT BRA PÅSKLOV KÄRA LÄSARE! ♥

Thursday

linnea | 2011-04-14 @ 19:29:32

Ooops stor bild..

Hejhej! Har suttit rätt så länge nu och försökt fixa en ny header, men det gick inte bra. Jag har liksom ingen idé eller fantasi på hur min header ska se ut, och sen använder jag ju inte bästa programmet direkt.

Jag önskade någon duktig person skulle kunna göra en header till mig med sin egen fantasi och egna idéer och så blev den världens coolaste!  Åh kan ingen göra det till mig, sneeeela!?!?! Haha.

Men nu har jag gett upp headerfixandet och ska snart gå och... hm. Nu blev jag sugen på glass! Hihi! Aja ha en bra kväll, pusspuss!

Efterlyser

linnea | 2011-04-14 @ 18:57:41
Nu är det så att jag efterlyser någon som kan fixa riktigt snygga designer/headers - gratis!
Så om det är någon människa därute med något bra program (typ Photoshop) som skulle kunna fixa
en design/header till mig, kommentera bara!!! Skulle verkligen bli jätteglad :)

Dagens outfit

fashion | 2011-04-13 @ 21:00:00


Kofta - Gina Tricot
Linne - Bikbok
Shorts - New Yorker
Solbrillor (nya!) - Lindex
Converse

Förresten ska jag även påbörja min nya header antingen imorgon eller på fredag, och den ska bli awesome! Bara så att ni vet :)

Picturebomb

pics | 2011-04-13 @ 20:33:42
Bildbomb från idag:



Söta Ozzy!


Haha nämen hejsan!




Nämen ojdå jag somnade visst?




Haha så ful på andra bilden..


Jag & Ozzy





Emma hoppar studsmatta


Haha fint




Sen gjorde jag och Emma värsta goda "drinken" med juice och Ramlösa. Hehe.


Redhead

linnea | 2011-04-13 @ 19:26:42


Såhär blev håret! Fast dom där bilderna är ju tagna i solljus, men det ser ungefär ut sådär. Är skitnöjd!! ♥

HEY HAIR

linnea | 2011-04-12 @ 20:07:26



Yesbox. Var ju som sagt hos frissan idag och färgade håret! Det blev rött. Inte knallrött liksom, utan mer mörkrött. Är nöjd med resultatet! :D Men ni får inte se än, ni får se bilder på hur det blev imorgon. Ska nog ta bilder till min nya header då. Hoppas bara det är soligt ute imorgon, så att det blir bra bilder!

Men nu ska jag stänga av datorn för den är så jävla seeeeg just nu att jag dör. Sen är jag även skittrött. Men kl 21.00 är det DH! Det får man ju bara inte missa! Aja, vi hörs imorgon kära läsare!

Blogg grejer

| 2011-04-11 @ 21:21:00

Haha tråkigt inlägg jag vet. Men bara för att ni ska veta vad som kommer hända med bloggen liksom!

Music is the answer

| 2011-04-11 @ 19:17:40
1. Sätt din musik på blanda.
2. Klicka på nästa knappen efter varje fråga.
3. Använd sångtiteln som svar på frågan.
4. Fuska inte.


1. Hur mår du idag?
So happy I could die

2. Kommer du komma långt i livet?
Life

3. Hur ser dina vänner dig?
E.T

4. Kommer du gifta dig?
Day 'N' Nite

5. Vad är ditt livs themesong?
The Scientist

6. Vad e ditt livshistoria?
All star

7. Hur är skolan för dig?
Till the world ends

8. Hur kan du komma framåt i livet?
What's my name?

9. Hur kommer imorgon vara?
Stuttering

10. Vad är det bästa med dina vänner?
Bulletproof

11. Vad finns i lager för nästa vecka?
Det snurrar i min skalle

12. Vilken sång beskriver dig bäst?
Do it like a dude

13. Hur är det med ditt liv?
Som en gummiball kommer jag tillbaks till dej

14. Vilken låt ska spelas på din begravning?
Rolling in the deep

15. Hur ser världen på dig?
Alla dessa stekare

16. Kommer du att ha ett lyckligt liv?
California

17. Vad tycker dina vänner om dig?
Broken strings

18. Har du en djup och mörk hemlighet?
Dancing with myself

19. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
Luminary Ones

20. Hur kan jag göra mig själv glad?
Shake it

21. Kommer jag nånsin ha barn?
The middle

22. Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
Breakeven

23. Vad skulle du vilja säga till nästa generation?
I believe

24. Kommer du få personen du är kär i?
Hinna Hinna

25. Hur kommer jag att bli igenkänd?
Higher

26. Vad är min danssång?
The world's greatest

27. Vad är några tips till mig?
What's the point

HAHAHAHA. Jag dör. Hur är det med ditt liv? - Som en gummiball kommer jag tillbaks till dej! Men jag måste faktiskt säga att många av svaren stämmer ;)

Lite svar

random | 2011-04-10 @ 19:59:00

Hehe tackar! Jag har en Nikon D3000. Men jag har faktiskt ingen aning om vad den kostar eftersom
jag fick den när jag fyllde år. Sen verkar den inte gå och köpa längre verkar det som.. Eller jag vet inte.


Jo det kan jag väl, men jag ska först sätta upp mitt collage och fixa lite! :)


Hm.... jag säger det inte heeeeela tiden, men kanske rätt så ofta dårå. Jag vet faktiskt inte
varför jag inte uppdaterar bättre fast jag säger att jag ska göra det. Men att uppdatera bloggen
är liksom inte det viktigaste i mitt liv.


Har faktiskt gjort det själv. Eller jag tog lös en my little pony
berlock från ett halsband sen fäste jag den på en örhängeskrok.
Inte för att jag brukar använda det direkt, hade bara tråkigt typ..

Stylar om bloggen

linnea | 2011-04-10 @ 16:26:20

Bara för att jag döööör av längtan till sommaren, och checka in mina bruna ben!

Som ni kanske ser så håller jag på och fixar om bloggen. Blir mycket snyggare nu, enligt mig! Och ja headern är jättetråkig. Men lugn bara lugn, headern är bara tillfällig. Ska fixa en mycket snyggare till veckan när jag färgat håret och sådär. Kommer nog bli skiiiiiitbra! Vet att det är dålig uppdatering just nu, men det blir bättre ;) Puss!

New in

new in | 2011-04-09 @ 17:25:06




JAG.DÖR.VAD.MYCKET.SNYGGT.

fashion | 2011-04-08 @ 20:00:15

från H&M, Bikbok & Monki.

Alltsååååååååå. Jag har inte shoppat på flera månader och nu när jag kollar in olika hemsidor så dör jag ju typ. Gud vad mycket snyggt det finns!!! Vill shoppa. Men jag är typ nästan pank. Fast mamma har lovat mig att jag ska få pengar. Faktiskt. Det kommer bli svårt att välja ut bara några av dom här grejerna ovan. Aja, om ni vill så får ni även skänka lite pengar till mig så jag har råd att köpa allt ;) Haha nejdå skoja bara.

Tävlar om en goodiebag

random | 2011-04-08 @ 13:37:38
Är med och tävlar hos natti says om denna skiiiitsnygga goodiebag/sommaroutfit. Va med och tävla du med - HÄR!

HIGH FIVE polarn

linnea | 2011-04-05 @ 18:44:43

(Gud vad tråkig jag är som bara lägger in massa ego bilder tagna med webbkameran... Skärpning!)

Hej hej hej hemskt mycket hej. Idag har jag varit i skolan. Vi såg någon tråkig opera med en läskig clown, och när jag inte fick värsta hostattacken så satt jag mest och halvsov. Menmen. Längtar tills jag ska färga håret! :D Bara 6 dagar kvar!  Förresten såg jag en tjej med typ världens snyggaste hårfärg idag.

Och om någon undrar så är min nya hobby att rita på händerna/handlederna. Har ritat värsta mästerverken. Hahaha, har inte råd att köpa papper och rita på vettni. Nä så är det faktiskt inte. Hoppas ni gillar att sitta och läsa om min "roliga" vardag. Men nu ska jag gå och plugga på läxan. Kul.. Puss.

Money can buy happiness

inspiration | 2011-04-05 @ 12:15:00

bild: weheartit

Håller med. Pengar är inte allt, men pengar köper lycka. Tycker jag iallafall.

OHMYGOD

linnea | 2011-04-04 @ 20:05:03



(Älskar att jag ser ut som en gubbe på vissa bilder ♥)

Har egentligen inget vettigt att säga, men ni verkar ju vilja ha massa tråkiga vardags inlägg så visst! Just nu sitter jag och lyssnar på Justin Bieber, it's JB BABY. Har absolut inget emot han eller så, men jag gillar inte honom precis. Antingen så hatar eller älskar man han, men som ni kanske vet så är jag alltid lite udda så jag varken hatar eller älskar han. Det känns coolt. Eller inte.

Men vet ni vad? Imorgon får jag tillbaka mina O.C boxar!!!! Ellen, Carro & Filippa har lånat dom och imorgon får jag tillbaka dom. Så då ska jag typ se O.C hela dagen. Hihih. Och om en vecka ska jag färga håret, alltså nästa tisdag. Iiiiiih! Aaah, livet är gött ;) Men ni får ha det så bra pusspuss.

collage

linnea | 2011-04-03 @ 19:55:56
Ni kanske undrar vart jag hållt hus igår och idag, och svaret är att jag suttit och hållt på med ett collage. Började igår vid typ 17.00 och det blev klart idag vid typ 15.30. Hehe ja.. Men jag är iallafall sjukt nöjd med resultatet och jag ska rama in collaget och sätta upp det ovanför sängen som en snygg tavla. Det blir säkert bra, soo littlemslinnea-style liksom! Haha. Men ni får såklart se sen när jag satt upp den på väggen, men så länge så kan ni få en liten smygtitt:

Ser jättelitet ut, men det är faktiskt stooort. 3 x 3 A4 papper. Bästa bildkvalitén också..

 

Mustachmannen <3

 

Men nu ska jag gå och måla naglarna sen duscha. SÅ trevligt. BYYYYYYYE!


LIST

linnea | 2011-04-02 @ 11:36:36

YEEY, det här kommer bli bäst!

Gulligt

linnea | 2011-04-01 @ 20:00:55

Rawrrrr...


Tänderna lossnar och jag har opererat näsan.


Men nu ska jag gå och poppa popcorn och se på tv. Hejsvejs!