Outfit of the day

outfits | 2013-10-25 @ 20:40:00
Skinnjacka: Jofama by Kenza, Kjol: Pull&Bear, Skjorta & knästrumpor: H&M
 
Det här är väl egentligen ingen speciell outfit, men med favoritmössan, ett nytt läppstift och knästrumpor får den ändå det där lilla extra... Haha, vad töntigt det lät, men det tycker jag i alla fall. Märkte även att jag har samma kjol idag som på mina förra outfitbilder från i lördags. Men jag har inte på mig den varje dag, ifall ni skulle tro det. Dock är det min favoritkjol och jag älskar den!
 
Vet inte om det syns på bilderna, men jag har en jävligt dålig ögonbrynsdag idag. Ingen dålig hårdag utan en dålig ögonbrynsdag. Ja, det kan man väl ändå ha? För hur jag än målade, borstade och fixade dom såg dom bara ut som skit. Blev helt olika varandra, ojämna, konstig form och för hårt ifyllda. Sedan ser jag även bred och tjock ut på bilderna p.g.a jackan, men men vem bryr sig? För det är ju helg och höstlov!!! Äntligen! Ha en bra helg och höstlov allihopa!

Wanties

fashion | 2013-10-21 @ 20:55:00
På höstlovet, nästa måndag närmare bestämt, drar jag till Barcelona! Woho, pretty nice! Då tänkte jag spana efter dessa grejer från bl.a. Forever21, River Island och Pull&Bear. Har velat ha ett par skinnbyxor ganska länge nu, och om jag hittar dem så slår jag nog till. Och morgonrocken/kimonon ska vi ju inte ens prata om.. Så himla fin! Den måste jag ha! Men nog om det. Nu ska jag dricka te och se på serier. Ha det braaaaa!

I'm back! (Todays outfit)

outfits | 2013-10-19 @ 20:20:14
 Pälsjacka - Chicy, Cropped top - Topshop, Kjol - Pull&Bear, Halsband - H&M
 
Yeeeees ni läste rätt, jag är tillbaka med bloggandet och med en sprillans ny design!!! Har ju varit väldigt dåligt med uppdateringen här på min blogg de senaste månaderna. Jag har väl skrivit typ 2-5 inlägg i månaden. Men jag har helt enkelt inte haft lust att blogga och har inte haft något att skriva om. Har väl knappt kvar några läsare, men men.. Det här får bli som en liten nystart (även fast hela mitt arkiv är kvar), och så får jag hoppas på att lite fler läsare trillar in allt eftersom.
 
Jag ska bli mycket bättre på att visa outfits, ska försöka lägga upp outfitbilder flera gånger i veckan. Har även ställt in lite inställningar på min kamera så att bilderna ska bli bättre, och jag tycker faktiskt dom blev mycket bättre. Eller hur? Sedan har jag även ändrat så att jag kan ladda upp bilderna större här på bloggen, i 800px. Älskar stora bilder! Men den största skillnaden måste ju ändå vara min nya design. Jag gillar den - stilren, snygg och helt i min stil. Vad tycker ni om den nya designen då?

Hoppas ni kommer börja läsa/fortsätta läsa min blogg nu när jag kommer uppdatera oftare, med snygga outfitbilder! Puss ♥

New jacket

fashion | 2013-10-01 @ 19:15:00
Såhär ser min nya (fusk)pälsjacka från chicy.se ut! Love it! Ni kan få se bilder snart på hur den ser ut på också, i en outfit. Om ni vill??