Shopping & stuff

linnea | 2012-10-30 @ 17:03:28

Här kommer två bilder från Barcelona. Har shoppat och fikat som ni kan se. Dock blir det mer shopping sen på Sephora, Topshop, Forever21 osv. Vi hade en lite kaotisk kväll igår på det förra hotellet (och nu har vi bytt) men vi överlevde. Nu blir det väl snart ut och äta lite mat mums mums! Först ska jag sova peace out!


Barcelona

linnea | 2012-10-29 @ 10:54:09

Nu drar jag till Barcelona! See you later bitches! ;)


Sunday

linnea | 2012-10-28 @ 19:40:41
Idag har jag varit ute på en iskall promenad, sett på Glee och packat. Imorgon bär det iväg!

I'm hungry therefore I shall eat you

linnea | 2012-10-27 @ 19:43:40


Thursday

linnea | 2012-10-25 @ 19:59:34
Idag är det torsdag. Imorgon är det fredag. Och lov!! Åh så härligt. Jag har ingenting överhuvudtaget att blogga om så därför undrar jag om ni skulle vilja ha en frågestund? Vad sägs? Kommentera!

Black wanties

fashion | 2012-10-24 @ 19:00:00

Todays

outfits | 2012-10-23 @ 17:53:30


Tröja, halsband & örhängen: Bikbok, Väska: Romwe, Skor: Dr Martens

One year ago

pics | 2012-10-21 @ 22:48:22
Wow allt var verkligen annorlunda för ett år sedan
 

WANT

inspiration | 2012-10-20 @ 19:40:00

 

Floral sweater

outfits | 2012-10-19 @ 16:53:39
Favoritjackan: Modekungen, Tröja: Sheinside.com, Jeans: Dr Denim + Dr Martens.
 
Här är då tröjan som jag beställde från sheinside.com! Den var inte riktigt som jag väntat mig och som den såg ut på bilden, eftersom den var mycket glittrigare (vilket inte syns på bilderna här ovanför heller) och färgerna var lite annorlunda i verkligheten. Men förutom det och en månads (!!) leveranstid är jag nöjd med den! Vad tycker ni då?
 
Jag vet inte om det syns på bilderna, men medans dom togs höll jag på att frysa ihjäl. Det är ju så jäkla kallt ute nu! Måste börja använda en varmare jacka än den här slitna skinnjackan... men den är ju min favorit. Jaja, som tur är slipper jag den svenska kylan om en vecka då jag sticker till Barcelona! Whoop woop!

Faux fur jacket

fashion | 2012-10-17 @ 16:16:00
Jag skulle vilja ha en svart pälsjacka (fake såklart!!), kanske som denna ovan. Den kommer från lightinthebox.com. Den känns lite bredaxlad och lite kort i ärmarna dock, men snygg var den ju! Är det någon som vet om det finns en liknande svart pälsjacka någonstans? För jag vill haaaa en!

Omdöme: Nikon J1

linnea | 2012-10-16 @ 14:34:45
 
Det är några (eller okej, typ två st) som har velat att jag ska skriva om kameran jag köpte i somras - Nikon J1! Det är som sagt en kompakt systemkamera (en kompakt "vanlig" kamera med objektiv). Den kostade runt 4000:- med alla tillbehör (väska, minneskort, UV-filter osv) men utan tillbehören tror jag att den kostar runt 3400:-. Eller det var vad den kostade då, den är säkert billigare nu dock.
 
Men i alla fall. Det jag gillar med kameran är att den är väldigt kompakt och lätt att ta med (till skillnad från en vanlig systemkamera) samtidigt som den ändå tar bra bilder. Den tar ju självklart bättre bilder än en vanlig kompaktkamera men sämre än en systemkamera. En till grej jag gillar med den är att den är jättebra att filma med, eftersom den filmar i HD-kvalité och har automatisk fokusering.
 
Det jag dock tycker är lite sämre med kameran är att det ibland blir konstigt ljus på bilderna, typ grönt. Dessutom tar den bättre närbilder än bilder långt bort ifrån. Den har jättebra zoom så man kan zooma in jättelångt och bilderna blir ändå jättebra med bra fokus. Men om man tar t.ex. outfitbilder så är den inte riktigt lika bra.. Bilderna blir ju såklart bra, men inte lika bra fokus som på närbilderna. Då fokuserar kamerna på allting istället på det som är i förgrunden, vilket ju är en själv med outfiten. Jag hade önskat att man kunde fokusera bättre på outfitbilder så bakgrunden blir lite suddig och kanske med bokeh (om det typ är träd i bakgrunden). Men det kanske man kan, för jag har ju inte riktigt försökt helt än, man kanske måste ha någon speciell teknik.
 
Men för att sammanfatta allt så är det en bra kamera som är värd priset, även om det inte är den absolut bästa. Man kan ju säkert få en mycket bättre kompakt systemkamera men då måste man självklart lägga ut säkert dubbelt så mycket pengar och då kan man ju lika gärna köpa en vanlig systemkamera typ. Jag rekommenderar i alla fall kameran, och det verkar ju även som att andra som har köpt den också rekommenderar den! Så om du vill ha en bra kamera till ett bra pris - buy it!!

Watch this

linnea | 2012-10-13 @ 19:32:48
Usch jag blir så jävla besviken på världen när jag ser sånt här. Vad är det för värld vi lever i?!?!? Folk säger att klimatpåverkningarna och sånt är det största problemet just nu, men det är det ju fan inte, mobbing är! Och folk som inte har blivit mobbade kan inte sätta sig in i situationen och förstå hur det känns. Som jag t.ex., jag har aldrig blivit mobbad (visst har folk sagt taskiga och hemska saker om/till mig, men det är inte vad jag skulle vilja kalla över gränsen för mobbing), men jag vet hur det känns att vara ensam och inte ha någon, och jag vet vad det gör mot en. Jag önskar verkligen jag kunde få varenda mobbare att slutas mobbas, men jag kan inte. Men om nu möjligtvis någon som mobbas skulle läsa det här så säger jag bara: SLUTA FÖR FAN! Du vill inte vara anledningen till att någon mår dåligt, skär sig, slutar äta.. eller i värsta fall tar livet av sig.

~

linnea | 2012-10-08 @ 21:49:38

Winered

outfits | 2012-10-06 @ 19:53:06


Jacka: Modekungen, Skjorta & örhänge: Gina, Väska: Romwe.com, Skor: Mammas

I'm gonna sleep now

linnea | 2012-10-03 @ 21:57:04

Åhhh jag dör vilken jobbig dag! Först orientering nästan hela förmiddagen. Sen har jag pluggat från typ 15.30 till 20.30 med sammanlagt en timmes paus, och det var bara matte och svenska. Varför skriver jag det här för egentligen?! Helt jävla ointressant ju. Förresten, om två dagar är det helg! Kämpa vidare, keep fighting, stay strong ♥
 

Kevin Murphy Color Bug

beauty | 2012-10-02 @ 19:44:28
Har ni velat testa rosa dipdye eller kanske rosa slingor, men inte vågat färga/tona? Här har ni lösningen - Color bug från Kevin Murphy! Den bästa lösningen för er som vill testa en vågad hårfärg! Går bort efter en till två hårtvättar och gör ditt hår till regnbåge! Bara 159:-!
 
Nej, jag är ingen reklamförsäljare. Men denna såkallade Color Bug testade jag på min lillasyster tidigare idag. Hon ville nämligen testa rosa dipdye och då passade ju denna lilla produkt bra eftersom den går bort i duschen efter en, möjligtvis två, gånger. Och här har ni resultatet:
 
Färgen är lite starkare i verkligheten än på bilden och ja, där till vänster har ni skaparen av detta masterpiece.
 
Om ni vill veta min recension så kommer den här: Jag tyckte faktiskt color bugen var bra! Den var väldigt enkel att applicera eftersom det bara är en hårskugga, typ som en ögonskugga, som man drar över håret, och det var fin rosa färg (inte typ ceriserosa eller lila som vissa rosa färger kan vara). Färgen blev dock väldigt ljus när man borstade bort den överflödiga färgen, så man fick kämpa och dra på väldigt mycket. Det är väl egentligen det enda minuset. Man kan nog också tycka att priset är ett minus eftersom 159 spänn är rätt dyrt för lite hårfärg, MEN burken är väääldigt dryg, så den räcker nog att användas upptill 15 gånger, beroende på hur mycket man tar förstås. Så den är klart värd att köpas om man vill testa på lite färgglatt hår! Den finns dessutom även i lila och orange (korall) färg.
 
Här har ni en bild på alla färgerna! Vilken tycker ni ser snyggast ut??