The music of 2012

| 2012-12-31 @ 16:00:00
Ja, då avslutar vi väl året med 2012s mest sönderspelade låtar. Massa dåliga, några bra, men videon var jävligt cool!

Ombre sweater

fashion | 2012-12-30 @ 19:00:00
En jättefin stickad tröja som även jättefina Demi Lovato har på sig. Den kommer ifrån Urban Outfitters och kostar $94 (ca 600 kr). Tror jag ska önska mig den i födelsedagspresent!

28. Fem bra saker som hänt under dessa dagar

linnea | 2012-12-30 @ 10:11:00
- Jag "upptäckte" The vampire diaries och blev helt fast!
- Jag hittade en ny favoritblogg!
- Jag har fått jullov!
- Det har varit en jättemysig jul!
- Jag har gjort en hårförlängning!
 
Såååå då var listan över! Det har varit roligt men ändå jobbigt. Kanske gör en till sådan här "blablabla-dagars lista". Om ni gillade listan som jag gjorde nu alltså? Eller vad tycker ni? Kommentera!
 
 

27. Bild på sminket du brukar använda

beauty | 2012-12-29 @ 15:00:00
Naked 2 palette från Urban Decay, puder från Isadora, foundation från benefit, rouge från Maybelline (Fit me), ögonskuggs/ögonbrynspensel från Åhlens, ögonbrynspenna från Isadora, eyeliner från Isadora, kajal från Dior, Lash architect 4D (en jättedålig mascara) från Loreal, rött läppstift från Sephora och lipbutter från The body shop.

Nu använder ju inte jag allt detta smink varje dag, men det är allt det här jag brukar använda hur jag än sminkar mig.

Ni har väl inte glömt frågestunden?

linnea | 2012-12-28 @ 23:23:00
Glöm inte frågestunden! Fråga vad ni vill! Ju mer frågor desto roligare blir ju videobloggen. Fråga nu!!

26. 3 saker jag inte klarar mig utan

linnea | 2012-12-28 @ 18:30:00
Om vi bortser från allt det uppenbara (som vi tar för givet, men som ändå många inte har) så som mat, rent vatten, familj & vänner, tak över huvudet osv osv, så är mina tre grejer:
 
- Min mobil
- Musik
- Tv-serier
 
Supernördigt, jag vet.. Men sådan är jag!
 

Studded Hunters

fashion | 2012-12-28 @ 12:40:00
Egentligen är jag inget fan av Hunters, tycker inte dom är sådär jäääättesnygga och speciella som många andra verkar tycka. Men dom här med nitar var ju coola och jag tror faktiskt dom skulle gå att matcha jättesnyggt!

Before & after

linnea | 2012-12-27 @ 15:13:54

Ser ni kanske något nytt på mig?

25. Något du vill ha just nu

linnea | 2012-12-27 @ 09:00:00
Nu när julen över vill jag ha sommar och sommarlov mer än något annat!! Eller ja, åtminstone vår...

24. Detta är jag beroende av

linnea | 2012-12-26 @ 13:14:00
Vissa är beroende av droger, andra av alkohol, en del är beroende av olika rollspel som typ World of warcraft. Men jag, jag är beroende av.... tvserier! När jag väl har fastnat för en serie så finns det ingen återvändo, då ser jag så många avsnitt jag bara kan på en dag.. hehe. Jag tror jag såg ut 2 säsonger av Criminal Minds på inte ens en vecka och en hel säsong av O.C på en dag, EN dag!! Slå det om ni kan!

x-mas outfit

outfits | 2012-12-25 @ 21:24:59
Hade verkligen en jättebra julafton igår med jättefina julklappar och god mat (nej vem försöker jag lura, jag hatar julmat..) och då såg jag ut såhär! Klänningen är helt underbaaar, som en liten prinsessbakelse! Och ja, min kamera levererar toppenbilder som vanligt..... Nej, rättare sagt börjar jag tröttna riktigt mycket på min kamera. Hoppas ni hade också hade en jättebra julafton! Pussss

23. Något jag längtar efter

linnea | 2012-12-25 @ 11:00:00
Jag längtar efter att få ta bort min tandställning. Den 11e februari! Då jävlar smäller det!!

It's christmas

linnea | 2012-12-24 @ 18:35:21

Hej!! Ligger på soffan hemma hos mormor och är sååå mätt efter julmaten. Känner mig som en smällfet ko.. Trevligt. Men snart kommer tomten och då blir det paketöppning! Ha en fortsatt trevlig julafton! Vi hörs!


GOD JUL

linnea | 2012-12-24 @ 12:00:00
God jul alla fina läsare! Min julaftonsoutfit och sånt får ni se imorgon. Nu får ni alla ha en jättebra julafton, puss! ♥

22. Ditt favorit nagellack

beauty | 2012-12-23 @ 15:00:00
Mitt favorit nagellacksmärke är nog Essie. Enkla att måla på naglarna, håller länge och finns i hundratals fina färger! Nagellacken på bilden ovan är de Essielacken jag har (+ ett till som typ har torkat). Material girl (från en Essie kollektion år 2007 hahaha), Licorice, Cute as a button (en riktig sommarfavorit!) och Rock solid (underlack som stärker naglarna).
 
Använder nästan bara Essie nagellack eftersom de är så himla bra! Är helt beroende av det vinröda just nu och underlacket använder jag alltid, och tro det eller ej men det stärker faktiskt naglarna, vilket jag aldrig varit med om att ett stärkande nagellack gjort förut.

Bloggtips - Kick Back Pack

linnea | 2012-12-23 @ 10:45:00
Såhär dagen före julafton tänkte jag ge er läsare ett litet bloggtips, eller rättare sagt fem bloggtips! Nämligen Kick Back Pack som består av Moa, Keela, Johanna, Vira och Caty. De driver Sveriges fem största alternativa bloggar och genom sina bloggar vill de peppa unga tjejer till att våga vara sig själv, vilket jag tycker är jättebra! Eftersom att vara sig själv är något av det viktigaste som finns. Även fast alla fem är väldigt olika så är de ändå lika på något sätt och det är nog det som gör att man vill läsa allas bloggar.
 
 
Jag minns för några år sedan när jag först hittade deras bloggar. Jag kommer inte ihåg vems blogg jag hittade först, men efter ett tag hittade jag de andras också. Jag kanske var typ 12 år då och jag minns hur jag ville vara som dem. Jag ville börja skejta som Caty, jag ville färga håret rött som Vira hade då, jag ville vara lika duktig på att rita i Gimp som Johanna var osv.
 
 
Så på så sätt kan man säga att de alla har inspirerat mig på olika sätt. Men mest till att våga vara mig själv och jag är säker på att de även inspirerat många andra tjejer till att våga vara sig själva och sticka ut ur mängden!
 
 
Även om jag inte har den stilen fortfarande eller är som jag var då så har de ändå inspirerat mig. Och även om jag inte kollar in deras bloggar varje dag som jag gjorde förut, så kollar jag ändå in bloggarna någon gång då och då för att påminna mig om hur de inspirerade mig och det är ju skitkul! Ja det låter töntigt och då får det göra det också!
 
 
Så på ett sätt ser jag lite upp till dem eftersom jag också skulle vilja inspirera folk genom min blogg (kanske gör jag redan det, vad vet jag (?), men isånnafall vill jag inspirera ännu fler!).
 
 
Så om ni inte har kollat in deras bloggar än - gör det nu! Man behöver ju absolut inte ha samma stil som de för att tycka om deras bloggar. För mig är det liksom så att jag blir intresserad av folk som är olika mig, just för att de inte är som mig. Hehe.. Så kika in på Kick Back Pack gängets bloggar så kanske du också blir lite inspirerad som jag blev!
 
KLICKA PÅ BILDERNA FÖR ATT KOMMA TILL VAR OCH ENS BLOGGAR.
Bilder lånade av Caty, Vira, Johanna, Moa och Keela.

21. En tv-serie du älskar

linnea | 2012-12-22 @ 23:15:00
Alltså den här frågan är världens svåraste.. Jag ÄLSKAR verkligen alla tv-serier jag ser. Desperate Housewives, Glee, The vampire diaries, Criminal minds, Pretty little liars osv osv. Därför känns det så hemskt att bara välja en enda. Men den serien som jag älskar allra mest, sett allra längst och som betyder allra mest (ja en tvserie betyder någonting för mig!) är ändå The O.C! Det finns seriöst inte ord för hur bra den är och hur mycket den betyder för mig. Har legat och gråtit till O.C massa gånger, sett en hel säsong på en dag, legat vaken hela natten för att se och varit helt beroende. Det kommer föralltid varit världens bästa tvserie ♥
 
 
De två finaste scenerna någonsin ur O.C. Sitter här helt tårögd...

Ask me some questions, bitches!!

linnea | 2012-12-22 @ 15:00:00
Har tänkt och svara på frågorna i en videoblogg någon gång före nyår eller så. Så vi får ju se hur det blir med det, men om ni undrar något, vad som helst - FRÅGA!

Spikes & lions

fashion | 2012-12-22 @ 10:11:00
WOW fetaste skorna från Jeffrey Campbell. Kostar $184.95/1207:-

20. Min mobil

random | 2012-12-21 @ 17:16:37
En iPhone 4s. Älskar den och skulle inte klara mig utan den.
 
(Och JA, skalet jag beställde igår kom idag. En dags leveranstid. Måste ju vara världens snabbaste leverans någonsin! Är jättenöjd med skalet, sååå fint!)

19. Bild på det du köpte senast

new in | 2012-12-20 @ 11:07:00
Beställde just det här skalet, så det är det senaste jag köpte! Texten är från Demi Lovatos låt Lightweight så det är ju finfint. Är jättenöjd och längtar tills jag får hem det!
 
Jag valde mellan det översta som jag beställde och det här skalet. Ville helst ha båda, men det blev lite för dyrt.. Hade verkligen jättesvårt att bestämma vilket det skulle bli, men det blev tillslut det andra och jag tror det blir jättebra! Kanske beställer det andra någon annan gång!

17. En eller flera bilder på dig som liten

linnea | 2012-12-17 @ 12:00:00
Har visat den här bilden på bloggen förut, men det är tyvärr den enda bilden jag har på mig som liten för tillfället. Hur gammal kan jag ha varit här... 5/6 år tror jag. Ganska söt ändå ju. Ni kan få fler bilder senare från när jag var liten, om ni vill?

16. Mina rädslor

linnea | 2012-12-16 @ 18:33:44
Har hoppat över ett par dagar nu, men det är för att jag kände att jag inte hade så mycket att skriva på de dagarna. Liksom vad gör du på helgerna? Ja jag gör allt möjligt eller inget, vanliga grejer liksom. Men nu handlar det om mina rädslor alltså.
 
Okej.. Mina rädslor är höjder och att misslyckas. Höjder till att börja med dårå, och då menar jag typ inte när man flyger flygplan och tittar ut genom fönstret. Utan mer att vara fritt högt upp och att åka vissa karuseller som går högt upp. Som fritt fall, usch. Men en dag ska jag åka fritt fall för yolooooo.
 
Sedan med att misslyckas menar jag inte att misslyckas på ett prov och få dåligt resultat eller något sådant, för det är ju absolut inte hela världen. Utan då menar jag att misslyckas i livet. Ja, det kanske inte låter som något man kan vara rädd för, men det är jag. För om man har stora drömmar, vill något och vill bli något "stort" (usch vad töntigt det låter) och sedan slutar man som typ städare eller jobbar på lagret på ica. Säger absolut INTE att det är något fel med det nu (alla jobb behövs!!) Då känns det ju lite som om man misslyckats i livet, och det är jag rädd för. Inte att jobba på lagret på ica dårå, men att misslyckas i livet och sedan ångra det resten av livet. Och ja, man kan ju såklart alltid ändra det och bli något och uppfylla sina drömmar även om man misslyckats, men det orkar jag inte gå in på nu...
 

13. Din högsta dröm

linnea | 2012-12-15 @ 15:00:00
Det här kanske inte är så specifikt men min högsta dröm är att när jag ligger i min dödsbädd så ser jag tillbaka på mitt liv och har gjort precis allting jag velat, och vad det är vet jag inte riktigt än. Men jag ser i alla fall tillbaka och har gjort allting jag velat, ångrar ingenting och har levt det liv jag velat. Wow, djupt mannen. Men det är min högsta dröm!

Ann-Sofie Back dripping sunglasses

fashion | 2012-12-14 @ 22:00:00
Jag vet att de här solisarna var "inne" och var mode för typ 2 år sedan, men jag tycker fortfarande de är snygga och coola! De är designade av Ann-Sofie Back och kostar runt 2000 spänn, billigt.. Jag tycker inte de är värda priset, men om jag hittar ett par kopior som är mycket billigare (vilket jag inte hittat än), så skulle jag nog slå till!

12. Ett kort någon annan tagit på dig

pics | 2012-12-14 @ 12:30:00
Den här bilden tog min lillasyster på mig på Gotland sommaren 2011. Jag tycker den är jättefin med solnedgång, krokig rygg och allt..

Baaaabyyy

linnea | 2012-12-13 @ 18:40:47
Hittade den här bilden på tumblr och nu är jag död. Sååå sööööt asdfghjkl1!!!! Köp en till mig, mamma.

11. En bild på ditt rum som det ser ut just nu

linnea | 2012-12-13 @ 11:00:00
Två skitfula bilder, men såhär ser mitt rum ut från två olika vinklar. Väggen där jag har min klädhängare kom inte med på bild. Men aja..
 
Jag gillar mitt rum men jag har ändå lust att göra en makeover. Dock är det så att ibland vill jag ha ett jättestilrent rum med bara svart och vitt och inte massa krimskrams och ibland vill jag ha ett mysigt rum med typ massa ljus och "trätavlor" och så... Men jag har ändå en vision på hur mitt drömrum/drömhus/drömlägenhet ser ut och så ska ska jag faktiskt ha det när jag flyttar hem ifrån! Då jävlar!

Black & gold

fashion | 2012-12-12 @ 14:00:00
Dessa två fina grejer hittade jag nyss och dom står på min vill ha-lista tillsammans med tusen andra grejer. Den guldiga peplum-toppen skulle passa bra på nyår (tips till er inte gillar klänningar!), men även till vardags om man matchar den lite nedtonat.
 
Förresten, vad ska man ha på sig på julafton!? Jag har inte en blekaste aning om vad jag ska ha på mig.. Vill ha klänning, men jag har inga fina. Så då måste jag köpa en och alla fina klänningar är så dyra och det känns ju onödigt att köpa värsta dyra om man ändå bara ska använda den på julafton (om man inte är jätterik förstås). Hmm... Har ni något tips på vad man kan ha på sig på julafton? Vad ska ni ha på er?
 
Topp från Club L @ Nelly och halsband från Gina Tricot.

True

inspiration | 2012-12-11 @ 21:01:00

9. En favoritfilm (eller tre)

random | 2012-12-11 @ 13:00:00
Om jag ska vara ärlig är jag faktiskt ingen film människa, jag är en seriemördaremänniska och har varit det så länge jag kan minnas! Jag har inte ens sett Titanic, Harry Potter, de två sista Twilight-filmerna och sådana legendariska filmer (usch skäms på mig.)
 
Men dessa tre filmer ovan är några favoriter av dom filmer jag sett! Mean Girls är ju en riktig klassiker (tycker jag) som alla sett och den är sooo fetch, 500 days of summer är så gullig och mysig och It's kind of a funny story är jättefin och viktig. Så här har ni dom - mina favoritfilmer!

CC Chanel

fashion | 2012-12-10 @ 17:00:00
Är lite sugen på ett sådant här linne, eller något liknande. Jättemainstream jag vet, men jag tycker faktiskt dom är riktigt snygga! Detta hittas på Batoko.com.

8. Din familj

linnea | 2012-12-10 @ 09:00:00
Okej, jag har en mamma, en pappa och tre lillasystrar Emma 11 år, Nova 4 år och Liv 1½ år. Vad mer kan man säga.. Min familj är väl lite udda (på ett bra sätt), men vi är riktigt roliga! Min mamma har bra humor och min pappa har väl kanske inte direkt världens bästa humor men kan vara rolig när han retas med Emma. Mohaha... Vi gillar att retas med varandra. Nova och jag är brushorna och Liv är jättegullig när hon är snäll, men hon kan även vara jobbig och bråkig vilket Nova också brukar vara ganska ofta. Sedan har vi då Emma som är lillfjortisen men hon är gullig ändå. Ja dom är inte helt perfekta (men vem är det!?), men jag älskar dom ändå!!
 
Här är en typ 3 år gammal bild där Liv inte är med för hon var inte ens född, men istället var farbror Billy med!

7. Det här hade jag på mig idag

linnea | 2012-12-09 @ 16:46:03
Så sjukt engagerade bilder och så engagerad outfit. Men det är ju söndag och jag har inte gjort något speciellt, så vem bryr sig. Bulldog tröjan är världens bästa och är köpt på Bikbok för typ 2-3 år sedan och mössan är ny från Gina Tricot!
 
Jag måste verkligen bli bättre på att ta outfitbilder! Men det är ju nästan omöjligt nu när det blir mörkt så himla tidigt. För det är ju mörkt när jag kommer hem från skolan och när jag går till skolan, och bilderna inte alls bra om man tar dom när det är mörkt ute. Jag får väl försöka ta outfitbilder på helgerna om det är fint väder. Eller vänta... ni kanske inte ens tycker det är roligt med outfitbilder? Tycker ni det är roligt? Ni kan ju kommentera vad ni tycker!

Let it snow

linnea | 2012-12-08 @ 23:40:52
Hejhej. Vaknade runt halv två idag.. ooups! Men har väl inte direkt mått tipptopp idag, så jag har mest bara kollat på The Vampire Diaries. Nu har jätteont i huvudet så ska försöka sova alldeles strax. Sov gott till er andra också!
 

Wantie

fashion | 2012-12-07 @ 12:00:00
Titta vilken fin skjorta jag hittade på Bikboks hemsida! Vill ha!! 249:- kostar den, om någon undrar.

Belt buckle boots

fashion | 2012-12-06 @ 17:00:00
 
Dessa skor är verkligen fulsnygga! Dom ser ju jättesnygga ut på Victoria Törnegren på bilderna här ovan, eftersom hon bär upp dom så bra, men sedan när man ser dom på hemsidan ser dom jättefula ut.. Jag gillar inte när man ser något som ser hur himla snyggt ut som helst på en annan person sedan när man själv tar på sig det så ser man ut som en sopsäck.. Vilket dom här skorna skulle göra på mig, inte se ut som en sopsäck alltså, men jag skulle se ut som en åsna eller något.
 
Choies, $97.62 (ca 645 sek)

6. Bloggarna du läser

random | 2012-12-06 @ 13:30:00
 
Jag blev förvånad när jag insåg hur lite bloggar jag läser nu för tiden. Förut läste jag typ 30 st bloggar varje dag... Nu läser jag bara dessa och några få till. Alla dessa bloggar är verkligen väääldigt olika varandra, but I like it!

5. En bild på dig för 1 år sedan

linnea | 2012-12-05 @ 12:00:00
Katastrofalt att det här var den bästa bilden jag hittade på mig själv för ett år sedan... Fint med skugga i ansiktet också.

iPhone cases

random | 2012-12-04 @ 19:00:00
Nu när jag är stolt ägare av en iPhone 4s kan jag välja och vraka mellan de tusentals olika skal som finns till 4/4s (som inte fanns till min gamle gode vän 3gs). Det finns ju verkligen huuuuur många fina skal som helst!! Om jag var rik skulle jag köpa massa snygga skal och byta varje dag så det matchade med min outfit. Men här är i alla fall fyra som jag tycker är dösnygga. Alla kommer ifrån society6.com förutom det med nitar som kommer från Urban Outfitters. Önskar mig det med ankaret och det med nitarna i julklapp. (Och ja, jag gillar svart)

Last christmas

linnea | 2012-12-04 @ 13:20:00
Ååhh kolla vad fint vårat pepparkakshus var förra året!!

4. Min förebild

linnea | 2012-12-03 @ 22:11:00
Demi Lovato ♥

Monki

fashion | 2012-12-03 @ 10:00:00
Monki levererar! Det var jättelängesen jag var inne på Monki faktiskt, men nu hittade jag alla dessa snygga grejer på deras hemsida. Mina favoriter är nog skjortlinnet i vänstra hörnet, paljett bomberjackan (vill haaaa!!) och den stickade tröjan (åååhh hur mysig såg inte den ut!?). Kimonon/morgonrocken med rymdmönster var lite fulsnygg. Fast mest snygg. Eller jag vet inte, men den såg mysig ut i alla fall så den fick hänga med på ett hörn.

3. 10 sanningar om mig

linnea | 2012-12-02 @ 18:35:00
1. Jag har komplex för min näsa, jag hatar den!!
2. Jag tycker det är fint med skrattgropar och jag skulle vilja ha det.
3. Jag har rätt lätt för att lära mig nya grejer.
4. Jag har fobi för badhus och att ta i dörrhandtag.
5. Jag drömmer sällan mardrömmar, men jag drömmer alltid heeelt konstiga drömmar, jag tror aldrig jag drömt en normal dröm i hela mitt liv...
6. Jag kan inte gå på toa utan min mobil, vad ska man annars göra när man sitter på toa liksom? Haha..
7. Jag har aldrig åkt slalom, snowboard eller skoter.
8. Jag är närsynt och har linser.
9. Jag lärde mig läsa när jag var fem år.
10. Jag skulle inte klara mig en endaste dag utan musik.

2. Staden där du bor

linnea | 2012-12-01 @ 21:49:00
google bild
 
Jag bor då i Umeå. Vad mer ska man säga? Det är en tråkig, liten skitstad. Visst att det kan vara fint på sommaren och så men nja, det är inte min drömstad direkt.. En dag ska jag härifrån, det vet jag med säkerhet!

Brunette

linnea | 2012-12-01 @ 14:40:00
Tänkte bara berätta att jag har färgat håret mörkbrunt. Har ju haft det förut och jag trivs faktiskt jättebra i det! Nu längtar jag bara tills jag får mitt löshår för då kommer mitt hår bli fabulous, hihi!! Vad tycker ni då, vilken hårfärg passar jag bäst i? Mörkt eller ljust?