Gårdagen + shopping

linnea | 2010-07-31 @ 12:31:53
Hallåj! Förlåt att jag inte skrev så mycket igår, men jag hade rätt så fullt upp igår. Det började med att min söta lilla mormor ringde och frågade om jag ville följa med på stan, och det var ju klart att jag ville det! Så då cyklade vi ner till stan, åt en sen lunch (runt 15.30 typ!?!?! :o) Sen gick vi och kollade i massa affärer. Det var väldigt mycket rea, fast det är synd att det mest bara är fula grejer på reorna. Men jag hittade faktiskt en tröja på rea! Sen hittade jag även massa mer grejer, som min söta, bästa och gulligaste mormor köpte till mig! Även fast jag sa att jag kunde betala själv så ville hon köpa allt till mig. JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA MORMOR!!! Efter vi shoppat klart så åt vi mjukglass och bara hade det jättemysigt.. fast något som inte var så värst mysigt var vädret. Det var mulet, trist, kallt och blåsigt. Men vi hade det jättemysigt endå!

Hm.. vad kan finnas inne i dessa påsar?

 

Jo detta fick jag av mormor igår:

 

Sen när jag kom hem från stan så skulle några komma och äta middag hos oss, det var min lillasysters kompis Izabelle, Sandra, Sofia och deras mamma & pappa. Vi åt tacos till middag, gött gött! :) Sen satt vi och kollade på massa roliga videos på youtube, då sa pappa att jag skulle söka på "Världens största lyxkryssare", och gissa vad som kom fram? Världens största mun kom fram istället.. och då kollade vi på den. Och gissa vad vi skrattade.. vi höll verkligen på att skratta ihjäl oss alltså! Så sjukt kul den var :DD Sen kollade vi på massa gamla idolvideos, såg på film, åt popcorn och så.

 

Världens största mun! GAHAHAHA, jag dör alltså..

 

Tre gamla och roliga idolvideos:


Bildbomb från Turkiet - DEL 2

| 2010-07-30 @ 13:22:53
Här kommer andra delen med bilder från Turkiet. BILDBOMB!!!

Vår stora (och ostädade) balkong.

 

Alltid gott med lite bubbelvatten!

 

Aww, lilla söta Nova hade just duschat när jag tog den här bilden :3

 

En dag åkte vi in till The City och gick på en marknade när det var typ 35 grader ute.. JAG HÖLL PÅ ATT DÖ!!!

Sen efter marknaden gick vi bara runt i staden och vandrade och åt lunch på Burger King, gött gött!

 

LOLLO...

 

...OCH BERNIE! Som pappa (och Nova) kramade.

 

Vid frukosten. Alla såg så sura ut.. förutom Nova som var glad! (Mamma tog bilden, det är därför hon inte är med)

 

SÖTNOSEN!!!

 

Såhär såg det ut vid poolen:

 

Lollo&Bernie's miniland där Nova brukade hälsa på ibland!

 

Barnpoolen med en söt liten elefant-ruschkana :)

 

Fyfan vad ful jag var på första bilden där.. asså vad gör jag egentligen!?

Men äsch, man måste ju bjuda lite på sig själv ibland, eller hur?


Mina inköp från Turkiet

| 2010-07-30 @ 12:56:49
Jag köpte lite grejor från Turkiet, bla en rosa/lila OnePiece - Jumpin, lila converse, svart/rosa Rayban solbrillor och lite annat smått & gott. Om ni kollat på OnePiece's hemsida så vet ni säkert att dom kostar runt 800-1300, och vet ni vad jag köpte min för? ..350 svenska kronor! Så det var ju awesome att jag fick den för så billigt pris! :D Och det bästa är att jag har massa pengar kvar som jag växlat till svenska kronor nu, så att jag kan köpa massa snygga grejor från alla nya olika höstkollektioner! :DD Men här kommer lite bilder (eller ska man säga collage) på mina inköp från Turkland:


Bildbomb från Turkiet - DEL 1

| 2010-07-29 @ 12:01:20
Jag har tagit typ 150 bilder i Turkiet, och jag orkar verkligen inte lägga in alla dom bilderna i samma inlägg. Så därför gör jag olika delar med massa fina (och även vissa fula) bilder från Turkiet. Så nu är det dags att börja fresta er med underbara och härliga utomlandsbilder! :)

Utsikten från våran balkong - Minilandet & poolen.



Hahaha, jag har fått syn på något.. eller inte.

Såhär såg det ut på stranden vid havet, jättehärligt med salta vågor och stekande sol! <3



Bartenderna hade en egen liten cool show.



Yeey, Emma posar litegrann framför kameran. Men ni måste väl hålla med om att det blev en grymt cool bild!?


En dag åkte vi in till Side - Old town, alltså som typ Gamla stan i sthlm. Najsigt värre!





I'M HOME!

linnea | 2010-07-28 @ 22:36:51
JAG ÄR HEMMA FRÅN TURKIET NU! Hoppas inte ni saknat mig för mycket bara.. haha skoja bara. Men den här veckan har verkligen gått jättesnabbt tycker jag. Det är nog för att vi haft det så himla undetbart och bara slappat, badat, solat och shoppat dagarna i ända.

Det har varit väldigt väldigt varmt, nästan FÖR varmt ibland.. upp mot 35 + grader. Inte som här i kalla Sverige precis va? ;) Men som sagt så har vi haft det härligt, varmt, roligt, bra osv.

Imorgon får ni massa massa bilder på hotellet, stranden, poolen, vad jag shoppat.. och även en och en annan video kanske dyker upp här i bloggen. För just nu orkar jag inte lägga in massa bilder och fota. Jag är nämligen sjukt trött efter att ha tillbringat dagen på en flygplats och ett flygplan.

Nu ska jag bara kolla in lite bloggar, svara på alla tusentals komentarer och mejl. Sen ska jag få min skönhets sömn! PUUUUUUUSSSS ÄLSKADE BLOGGLÄSARE!

Trött och sliten. Jag ser ju nästan ut som en man. YEAH, I'M THE MAAAN!


ÅKER TILL TURKIET SNART!!! VI SES 28/7

linnea | 2010-07-21 @ 17:21:51

 

Nu ska vi snart åka iväg till flygplatsen, ska bara äta först! Planet går ju som sagt halv 9, men man måste ju checka in en timme iförväg och sen har vi lite grejer som vi ska göra.

 

HA EN JÄTTEHÄRLIG VECKA SÅ SES VI 28 JULI! shululuuu! :d


Den otrevliga tanten

linnea | 2010-07-20 @ 17:25:04
Tjena tjena! Idag åkte jag och familjen till Strömpilen och åt lunch på McDonald's, tjockiiis.  Sen så handlade vi på Ica maxi, efter det åkte vi till stan och växlade så vi fick lite turkiska pengar. (: Sen köpte jag, Emma och pappa mjukglass och när pappa skulle parkera så var det någon tant som hade ställt sig mitt i vägen, men sen flyttade hon på sig så att pappa kunde parkera.

Sen när vi hade köpt mjukglassen så skulle vi gå tillbaka till bilen, och då stod den där tanten utanför sin bil, då blev det en liten konversation:

Tanten: "Var det något problem? Du verkade ju bli så sur"
Pappa: "Men man kan ju inte ställa sig mitt ivägen, jag kunde ju inte komma förbi"
Tanten: "Ja men jag skulle bara stå där en liten stund"
Pappa: "Men tänk om alla skulle säga så, och ställa sig där"
Tanten: "Ja men det spelar ingen roll"
Pappa: "Men är du trög eller?"
Tanten: "Men vad lär du dina barn.. herregud"
Jag: HAHAHAHA! *skrattar högt så att hon hör*
*Pappa hoppar in i bilen och kör iväg*

Riktigt otrevlig tant alltså, ingen man vill stöta på igen om man säger så.

Ungefär såhär såg det ut. Mina paint-skills vettni :D


Homemade ice cream

linnea | 2010-07-20 @ 12:30:30
Vet ni vad..? Igår gjorde jag egen hemmagjord isglass! Jag började med att blanda svartvinbärs saft, sen hällde jag ner den saften i Ice-age glass formar som man fått från Mcdonalds en gång i tiden. Sen stoppade jag in den i frysen.

Och idag tog jag ur den ur frysen och testade den. Resultatet blev helt okej! Men det smakade ganska mycket bara is, så det hade nog blivit godare om jag hade blandat starkare saft. Men den var helt okej endå! =)


Tisdag den 20 juli

linnea | 2010-07-20 @ 11:24:39
Tjohej! Imorse har jag inte gjort så mycket, har mest legat framför tven och latat mig och ätit frukost. Härligt härligt. Aja, idag ska jag nog inte göra så mycket. Ska packa dom sista grejerna och förbereda lite inför Turkiet. VI ÅKER JU IMORGON!!! :D Och för er som undrar så åker vi på kvällen, typ halv 9 eller något sånt. Så vi kommer komma fram mitt på natten.. jobbigt.

Men nu ska jag gå och hitta på något, vad ska ni göra idag då kära läsare?

En ful, trött och totalt ointressant bild på mig :p


Två designer klara

| 2010-07-19 @ 16:43:48




Som ni kanske redan vet så har ju jag och Lisa en "Design Studio" tillsammans, där vi fixar bloggdesigner eller bara en header till dom som vill ha! :D Och för någon vecka sen så gjorde Lisa klart en header till en tjej som heter Karolina och idag så la jag in hennes header och fixade resten av designen.

Men just nu är Lisa i stockholm så då tänkte jag göra en design så att kölistan inte blir alldeles för lång. Så då gjorde jag en design idag till en tjej som heter Julia. Men hon hade en väldigt svår bild som jag skulle klippa ut och ha i headern, så resultatet på den bilden blev sådär. Men jag är endå nöjd med Julias design och kodningen på Karolinas blogg!

En liten förhandsvisning på Karolinas design, för att se hela - Klicka HÄR!

 

 

En liten förhandsvisning på Julias design, för att se hela - Klicka HÄR!


TURKIET 21/7

linnea | 2010-07-19 @ 00:00:13
Jajemensan, på onsdag åker jag och min familj ner till Turkiet (även kallat turkland av mig). Vi ska vara i Side och bo på ett hotel som heter Sunwing Resort & Spa Side Beach, det verkar vara ett väldigt fräsch och fint hotell.

Jag har faktiskt aldrig varit i Turkiet förut så det ska bli riktigt spännande att åka dit nu för första gången! Det bästa är nog att vi flyger direkt från Umeå, då slipper vi åka ner till Sthlm först vilket är otroligt skönt! :) Vi kommer vara i Turkiet i en vecka, alltså från 21/7 - 28/7.

Jag kommer självklart att ta med mig min kamera och fota så mycket jag bara kan, men jag kommer inte att ta med mig min dator, lite semester vill man väl ha!? Men om det finns någon dator på hotellet eller kanske något internet café så kanske jag lånar datorn och bloggar. Men bara kanske.

Vi åker ju som sagt på onsdag och jag har inte ens börjat packa en endaste grej!! Så imorgon blir det en riktig packar-dag. Men vi ska endå inte ta med oss så mycket saker eftersom att vi bara ska vara där en vecka.

JAG LÄNGTAR TILL ATT BADA, SOLA, ÄTA GLASS, BARA NJUTA AV LIVET OCH VARA MED MIN UNDERBARA FAMILJ!!!


Två bilder på poolen och lite av hotellet som jag hittade på Ving's sida.. hittade inga fler bilder.


it's no candyman - it's a candygirl

linnea | 2010-07-18 @ 21:49:38
Tjollahopp! Förlåt att jag inte uppdaterat så bra, men har haft rätt så fullt upp.. nästan. Aja, för en stund sen så var jag på affären och köpte lite godis. Det som inte ens är lördag idag, aja baja Linnea! Haha skoja bara ;)

Men nu ska jag lägga mig i sängen och se några avsnitt av OC och äta lite godis. Fast egentligen så har jag lite andra viktigare grejer att göra, men dom grejerna får jag göra senare för just nu orkar jag inget annat än att ligga i min säng och slappa.

Det var kärlek vid första ögonkastet för mig och min lilla godispåse. <3


Det blev ingen stan idag

linnea | 2010-07-17 @ 17:53:01
BUHUHUUU! Det blev inte att fara ner till stan idag, för mamma har mått illa hela dagen och jag hade ingen kompis att gå med eller något. Jättesorligt. Hoppas bara inte att dem där underbara Gina tshirtsen har tagit slut, för då blir jag ledsen. För jag vill så gärna ha någon av dom! Någon som vet om det finns några kvar här i Umeå? Men aja, jag får väl fara till stan imorgon, på måndag eller någon annan dag :)

Idag har jag iaf inte gjort så mycket. Har först suttit inne vid datorn och deppat för att jag inte kunde åka till stan, sen har jag målat naglarna, varit med Nova och ja.. det är väl det jag gjort idag. Men nu ska jag gå och ta en nypa luft mina lungor sen blire middag och efter det vet jag inte. Men tjarååå!

LINNEA LEKER COOL... typ.


RÖSTA RÖSTA RÖSTA!!!

linnea | 2010-07-17 @ 14:09:54
Klicka bara på länken under bilden och rösta fem stjärnor! Vill verkligen vinna, och mina skor är ju riktigt snygga också va? ;)
Min designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min sko här!

 


Staden todaaaay

linnea | 2010-07-17 @ 11:28:08
Tjenamors! Idag ska jag till stan med mamma. Vi ska cykla ner till stan och pappa som säger att det är varmaste dagen på hela året här i Umeå idag.. jag kommer DÖ!!! :o Jag känner redan även fast jag sitter inne och gömmer mig för solen hur varmt och svettigt det är.

Jaja jag ska iaf shoppa någon av dom underbara tröjorna i inlägget nedan från Gina. Sen ska jag kanske köpa dem där H - mjukisbyxorna.. men det är inte säkert. För det känns som om dem är väldigt onödiga och att man kan lägga pengarna på något bättre istället för ett par fjortis-mjukisar. Jag har endå inte så mycket pengar, men till någon liten tshirt räcker det endå, annars kan man ju tigga lite pengar av sin snälla mammi. Haha nä jag skoja bara! ;)

Vi kanske även ska äta lunch på stan, men jag vet inte riktigt än. Men ett måste i denna värme är ju en mjukglass med saltlaktris strössel och en iskall cola. Fyfan vad gott!


Nja, så varmt var det väl endå inte.

Fast det är endå ganska varmt för att vara här i Umeå.


Gina tshirts

fashion | 2010-07-17 @ 00:50:37


Har ni sett Gina's nya tshirt? Åh dem är ju bara för dösnygga alltså! Jag har nog ändrat min åsikt om att "klädes affärerna aldrig får in något nytt".. för Gina får ju in nya plagg nästan hela tiden! Eller så är det bara jag som är lite efter ;)

Men jag måste nog verkligen skynda mig och rusa in på Gina imorrn för att hinna haffa åt mig någon av dessa underbara tshirts. Eller varför inte linnet? För ni minns väl hur snabbt Ginas förra tshirts kollektion gick åt.. var ju typ slut på bara någon dag. Vill verkligen ha någon av dessa! Mina favoriter är "READ M(pussmun) LIPS" i ljusgul och blå, den där med alla pussmunnar & läppar på och "MUFFINS ARE JUST UGLY CUPCAKES".

Tshirtsen heter Juliette Top och linnet heter Ines tank och finns att köpas på Gina Tricot för bara 99 :-.

H - baseballjackan blir byxor!

fashion | 2010-07-16 @ 19:09:01

 

Jepp, nu blir den välkända och ombloggade H - baseballjackan faktiskt mjukisbyxor. Lite coolt endå va? Men nu blir väl dessa byxor lika uttjatade och vanliga som baseballjackan blev. Den som hinner köpa någon av dessa först och sedan köper någon likadana, då blir det väl förstås likadant som med baseballjackan, då kallas man "härmapa". Det är väldigt synd det..

Men jag tror jag ska köpa någon av dessa nästa gång jag far till stan (om dom finns i butik än, förstås). Dom grå är mina favoriter! :)

Byxorna heter iaf Megan sweat pants och finns att köpas på Gina för 249 :-.

W H O C A R E S ?

linnea | 2010-07-15 @ 13:13:55
Åh min blogg suger. Säkert ingen som läser. Men jag har hursomhelst ingen blogglust idag, kanske inte imorgon heller. Vem vet. Jaja, tänkte bara säga det så ni (om någon nu läser min blogg) undrar varför jag inte bloggar något idag. Men jag kanske bloggar senare idag. Om jag har lust. Ha en bra dag! :)





Happy birthday to you

linnea | 2010-07-14 @ 22:58:20
IDAG FYLLER MIN ÄLSKADE MORMOR ÅR!!! Alla grattar henne nu va? Bra!

Som ni märkt så har jag inte uppdaterat något idag, och det är därför jag varit hos mormor nästan hela dagen. Vi har haft det jättemysigt och ätit sallad, tårta, tacos och ännu mer tårta. Jag gav min mormor ett bröd-skrin, där man ska ha brödet i och ett hemmagjort födelsedags kort som jag gjort på datorn i Photoscape. :) Hon blev superglad och skulle rama in mitt lilla kort i en ram. Thihi. Och bara så ni vet.. MIN MORMOR ÄR BÄST!

Men just nu har jag väldigt ont i halsen så jag ska gå och tvätta bort sminket, sen ska jag gå och lägga mig och se på mitt livs kärlek - The OC! Var jättelängesen jag såg det sist.. måste verkligen se det nu.


+

 

Födelsedagskortet som jag gjorde till mormor.. inte så fint tycker jag. Men vad tycker ni? ;)


TÄVLING! - Vinn lösnaglar

linnea | 2010-07-13 @ 15:24:16

NU ÄR DE DAGS FÖR EN TÄVLING!!!
Det är jag och Lisa som anordnar tävlingen,

och priset är ett paket med jättesnygga lösnaglar

som man endast kan köpa i Thailand.

 

Tyvärr så är det bara ni med bloggar som kan vara
med, men nästa gång så kanske alla kan vara med.

Tävlingsregler:

♥ Skriv ett inlägg i din blogg om tävlingen och länka till mig
& Lisa (www.boompoow.blogg.se) i inlägget. Om du vill
så får du gärna låna bilden här ovan!

♥ Skriv i en komentar i detta inlägg, inget annat inlägg
för då räknas det inte.


Tävlingen avslutas 1 Augusti


to lisas place

linnea | 2010-07-12 @ 20:45:41
Tjenare tjenare! Ska sova hos bästa Lisa ikväll, vi kommer ha det bäst! Men kommer kanske att uppdatera där, men vi får väl se hur det blir. Aja vi kommer hursom helst ha det jätteroligt! :D



Per olsson hade en bonnagård, lianlianlej

pics | 2010-07-12 @ 17:15:39
Hej hej! Idag har jag varit på 4H-gården på Nydala och tittat på alla söta grisar, kossor, får och alla andra bondgårds-djur. Det var kul, men det har varit så varmt idag så jag höll på att svettas ihjäl.. och nu har jag typ fått solsting. Allt bara snurrar runt runt. Haha okej, kanske inte riktigt. Men nästan :P Jaja nu får ni titta på lite coola bilder jag tog idag:



hinner inte skriva just nu

linnea | 2010-07-12 @ 11:55:57

Hinner inte skriva just nu, ska över till mormor och käka lunch. Men vi hörs senare idag! Ha en underbar dag!


Goodnight cute blog-readers :)

linnea | 2010-07-12 @ 00:17:39

GODNATT BLOGGEN! Vi hörs imorgon med uppdatering, bilder och all annan "blog-shit" ;)


massa snygga kläder

fashion | 2010-07-11 @ 16:36:46


VILL HA! Nämen dom här tshirtsen, tröjorna, hoodsen, koftorna, kjolarna och allt vad det nu är skulle passa som en smäck i min garderob. Men dem är ju dyra som jag-vet-inte-vad, eller i alla fall det från Melba.se är dyrt.. Önskar dem kunde sänka priset på allt så att man kunde införskaffa sig lite nyare och snyggare kläder. Tycker inte ni också det kära bloggläsare?

water water water!

pics | 2010-07-11 @ 15:00:39
Halloj!

Idag har jag varit på en riktig långpromenad med mamma, mormor och syrrorna. Och hundarna följde ju också med såklart! Vi gick ner till älven så att Ozzy & rolex fick bada lite och Ozzy simmade efter pinnar och så. Det var väldigt härligt med en långpromenad. Man måste ju röra på fläsket! :D Haha skoja. Men jag tog med mig kameran, så några bilder blev det ju. Här är bilderna:


OnePiece - Jump in

fashion | 2010-07-10 @ 19:29:30

Läste på Kattis blogg om dessa jumpsuits, mjukisdress eller vad man nu ska kalla det. Dem kanske inte är världens finaste, men ni måste väl endå hålla med om att dem ser sjukt mysiga ut!? Tänk en kall vinterdag, då skulle detta underbara lilla plagg sitta som en smäck! Den rosa/lila och den lila med vit text är mina favoriter!

Men priset är ju inte det billigaste heller.. dem här ovanför kostar mellan 890 - 1290 kronor. Är det värt det eller ej..?

Nu ska jag hissa & dissa

random | 2010-07-10 @ 16:46:10

› SOLBRILLOR

Åh, hur snyggt är det inte med sollbrills?

Speciellt hjärtformade & wayfarers-modellen.

Kärlek till solbrillor!

 

› PÄRLPLATTE-SMYCKEN

Fett snyggt och kul att göra pärlplattor också!

Ser ni min profilbild där i menyn, det är ett pärlplatte-

halsband med en pratbubbla som det står "H I ! " på.

Made by myself. Ska göra peace och pacman spöken

örhängen av pärlplattor också! :D

 

› KAKFAT SOM SMYCKESSTÄLL

Visst är det smart att använda ett kakfat som smyckes-

ställ till sina smycken? Det har iaf jag gjort! Det är väldigt

bra för då ser man vilka smycken man har och man hittar dem lätt.


› OVERSIZE TSHIRTS

Åååh det är så snyggt!!! Men jag har typ en endaste oversize

tshirt, för alla mina tshirts är i vanlig storlek. Och det finns typ

inga snygga oversize tshirts på dem vanliga klädes affärerna.. buhu.

Någon av er läsare som har något tips på vart man kan köpa?

 

› MYGGOR & MYGGBETT

Finns det ens något att säga om dem här jävla myggorna

som har kommit till jorden för att bita människor så att

dem får kliande myggbett. Och för att förvärra saken ännu

mer så är jag "känslig" mot myggbett så mina myggbett

blir ENORMA! buhu.

 

› GINA TRICOT'S ENFÄRGADE LINNEN

När man tvättar Gina's linnen några gånger så krymper dom

och  blir typ en storlek mindre, och dessutom så bleks dem väldigt

fort. Om man köper t.ex ett blått linne så blir det typ ljusblått/turkos

nästan direkt. Skitstörande!

 

› ATT KLÄDES AFFÄRERNA ALDRIG FÅR IN NÅGOT NYTT

Alla dem vanligaste klädes affärerna (typ Gina, H&M, Bikbok, Monki)

nästan aldrig får in något nytt. Eller ibland kanske dem får in något

litet nytt plagg eller smycke, men inte ofta. För nu har det ju typ

varit samma kollektion i 1 år! ..känns det som. Snart börjar väl

förhoppningsvis höst-kollektionerna välla in i alla affärer. Inte för att

jag längtar till hösten, men jag längtar efter nya kläder i affärerna.


Lördag den 10 juli

linnea | 2010-07-10 @ 12:56:01
Hej mina coola bloggläsare!

Som ni ser så har jag en helt ny design, liksom en ny stil. Jag är jättenöjd med desigen, kommer ha kvar den här länge länge, och då menar jag det.

Nu ligger jag här på sängen med musik i lurarna. Men jag har inget bra att lyssna på så jag lyssnar på massa gamla dåliga hitlåtar. Men om ni har lust så får ni gärna tipsa mig om lite bra musik som jag kan lyssna på. Allt förutom hårdrock, scream-musik, opera och dansband är välkommet! :D

Aja nu ska jag gå och göra något av livet. Nämen ska gå och göra något av den här dagen. SEEE YAA!


Dagens bilder - tagna med mobilen

pics | 2010-07-09 @ 18:10:41

Dagens lunch: grillspett & tacochips. megagött!

 

En liten munk är alltid gott, vettni.

 

Sötaste ungen i världen heter Nova!

 

Aww, lilla sötennöten Nova åker karusell.

 

Dagens inköp: Den här coola skärm-grejsemojsen + en skinnjacka som jag inte orkar ta kort på.


Vännäs dagarna

linnea | 2010-07-09 @ 11:49:06
Halloj halloj!
Igår färgade jag håret eftersom jag tyckte att det var så orange, så nu färgade jag det mörkare för att det orangea skulle fara bort och för att jag tycker att jag passar bättre i brunt. Det blev awesome! :'D Jag är jättenöjd. Men jag tar bättre bilder med kameran sen.

Idag ska jag iaf på "Vännäs dagarna" i Vännäs, haha oj vad svårt att lista ut att det var där. Höhöh. Det är typ en marknad med massa olika saker och så finns det även ett tivoli. Kul! Men nu ska vi snart börja åka iväg, så vi hörs när jag kommer hem. Lateeer! :)

Världens fulaste redigering, men jag gjorde den på typ 2 min så den blev inte lite slarvig.


Sörmjöle

linnea | 2010-07-08 @ 17:27:59
Häii!
Idag har jag ju som sagt varit och badat med mamma, Emma, Nova och mormor. Vi badade i Sörmjöle (havet), det var fin strand och rätt så fin botten men det var lite kallt så vi var inte där så jättelänge. Vi hade tagit med oss lunch - sallad, mackor, melon, plommon, saft, bullar och mariekex så det var ju riktigt gott! :D

Jag och min lillasyster Emma hittade även massa härlig blålera som jag gjorde en liten kroppsinpackning med. Höhöh. Sen formade vi hjärtan av blåleran som vi tog med oss hem, så nu ligger dem ute i solen och förhoppningsvis så stelnar dem.

Jag hade tänkt att ta med mig kameran, men sen glömde jag bort det så det blev inga bilder, tack vare klantarslet Linnea :c

uuh.. någon ful random bild från google.


Bada bada bada

linnea | 2010-07-08 @ 11:07:10
Nu sticker jag iväg och badar på någon badstrand med familjen. Kommer bli skithärligt! Men vi hörs när jag kommer hem. Ha en bra dag, kram! :)

Åh titta snälla inte på mitt hår.. det ser förjävligt ut.


E C L I P S E

linnea | 2010-07-08 @ 00:37:37
Hejsan svejsan!

Idag har jag varit och badat med Lisa på Umelagun, fast vi var också ute och badade i Nydalasjön. Det var jättekul! :) Efter vi badat i några timmar så åkte vi hem till Lisa och gjorde middag där och så, sen åkte vi på bio med mammi och min lillasyster. Gissa vad vi såg? ..Hehe okej det kanske inte var så svårt att gissa med tanke på rubriken. Vi såg iaf Eclipse och den var sjukt bra!


trööök

linnea | 2010-07-07 @ 11:41:25

Om mig:

Namn: Linnea
Födelsedatum: sjunde februari nittonhundranittioåtta
Ögonfärg: Klarblå typ
Hårfärg: Brun
Skostorlek: 37-38
Civilstatus: Singel
Höger eller vänsterhänt: Höger
Stjärntecken: vattuman
Kär: Nää

Har du under den senaste månaden: 
Rökt? - Nejnejnej
Shoppat? – Jepp

Skejtat? – nope
Stulit något? - Nej
Motionerat? – haha nä tror inte det, vilken latmask man är :p
Solat? - Jepp
Tappat bort saker? – Jaa

Antal: 
Antal människor du skulle ge ditt liv för: vet inte..
Antal piercings: öronen gills inte va..? ;)
Antal tatueringar: inga alls
Antal syskon: 2 stycken
Antal saker jag ångrar: rätt så mycket faktiskt
Antal skor: Hm.. 3 stycken som jag brukar använda just nu

Gott & Blandat 
Pepsi eller Coca Cola? – Coca Cola! :D
McDonalds eller Burger King? – Burger king, lätt!
Adidas eller Nike? - Adidas
Choklad eller vanilj? – Choklad forever
Kärlek eller sex? – Kärlek
Tacos eller Pizza? – Båda, kan inte välja..
Buss eller bil? - Bil

Cider eller öl? – alkholfri päron cider gills väl? ^^

Ärligt: 
Svär du? – ja ibland, men det gör väl alla?
Sjunger du? – japp ibland
Duschar du varje dag? – Ibland, men oftast inte
Gillar du skolan? – nää inte så värst mycket
Kommer du överens med dina föräldrar? – jarå
Tuggar tuggummi? - ibland
Gråter du? – ja ibland
Sett upp till någon? – jajemen
Blivit besviken? – ja


Har du någonsin: 
Tagit droger? – nejnejnej
Blivit nedslagen? - nääää
Druckit whiskey? – nepp
Kissat ner dig? – Ja när jag var liten :p
Bråkat utan anledning? – heh, men typ
Varit uppe 24h? – nepp

I framtiden... 
Namn på barn? – Kerstin & Stig.. nämen inte vet jag
Vad vill du bli när du blir gammal? – riiiiiik, det vill väl alla bli? ;)
Hur vill du gifta dig? – Ingen aning
Vart vill du bo? – Vet inte..
Drömjobbet: jag vet faktiskt inte.. jag har inte planerat för min framtid precis.

Brukar du: 
Lyssna på musik? - JA, hela tiden typ!
Äta mat? – Jamen självklart
Dricka vatten? – jepp, men ramlösa är godare :p
Vara lat? – alltid!


Mentos and diet coke

| 2010-07-06 @ 20:23:30


Jag fattar verkligen inte vad det är som gör att det blir en så stark stråle av bara vanliga mint Mentos + Coca Cola light, kan någon förklara det!?!? Fast det skulle vara kul att testa detta expriment hemma, höhöh :p

Vill du veta 6 totalt onödiga sanningar om mig?

linnea | 2010-07-06 @ 00:45:58

Jag blev utmanad av http://tynellelionore.blogg.se

Så här går det till:

- De som blir utmanade ska skriva sex sanningar om sig själva i sin blogg och samtidigt berätta om reglerna i spelet.

- När de genomfört utmaningen ska de välja sex nya bloggare och göra en lista av deras namn. Efter att det är gjort ska man skriva en kommentar åt dem för att låta dem veta att de är utmanade och ska läsa ens egen blogg för mer information.



6 saker ni inte visste om mig:

När jag var liten stammade jag lite, men det gick över.
Jag älskar att lyssna på dålig och barnslig musik för skojs skull.
Jag gillar att rita & skissa människor (men jag är inte bra)
Idag har jag och Lisa badat fötterna i en lerpöl full med gegga & lera.
Jag har haft över 10 olika bloggar, men det är nog den här jag bloggat längst på.
När jag var typ 6-7 år så åt jag och några kompisar hungodis.

 


Fluff & jordgubbar

random | 2010-07-05 @ 18:36:03
Idag har jag och mamma varit och handlat, och kan ni gissa vad jag såg bland bakverks-grejerna? Jo där på en liten hylla stod min efterlängtad Fluff. :) Självklart stoppade jag ner den i kundvagnen och köpte den.

Så nu efter middagen har jag testat den lilla Fluffisen. Mamma och jag köpte även med oss jordgubbar så då testade jag Fluffen & jordgubbarna. Det var faktiskt jättegott (men extremt kletigt), och det passade perfekt till jordgubbar! Testa ni också kära läsare - bara 25 kronor på Ica!


I want to taste Fluff!

random | 2010-07-05 @ 14:56:27

Hihi jag vill smaka Fluff, det verkar gott men samtidigt lite mysko.

Jag såg det på en blogg för ett tag sen och enda sen dess har jag velat

smaka. Någon av er läsare som har smakat Fluff?



Home sweet home

linnea | 2010-07-05 @ 12:30:56
NU ÄR JAG ÄNTLIGEN HEMMA!
Och nu kan jag lova er, jag lämnar aldrig mer kära gamla Umeå. Haha skoja, men jag kommer nog bara vara hemma resten av sommaren. Eller inte förstås bara sitta hemma, utan jag kommer ju fara iväg och bada och vara med kompisar m.m, men ja ni förstår ;)

Vi kom egentligen hem igår runt 22.00-tiden, men då orkade jag inte skriva något inlägg. Aja, nu ska jag väl bara skriva klart det här inlägget, sen ska jag gå och fixa mig och äta lunch. :) Jag skulle vara med Lisa idag, men hon har inte svarat på mitt sms så vi får se hur det blir med den saken. Men det vore väldigt roligt att vara med varandra eftersom att först var hon och hälsade på sin släkt i Jörn, sen åkte ju jag iväg med husbilen i ca en vecka, sen nu åkte jag ju till Finland med husbilen så det var verkligen jättelängesen vi sågs sist! <3



En liten update från finland

linnea | 2010-07-03 @ 20:35:41

Tjohooo!

Jag vet att jag inte skrivit på jättelänge, inte sen 15.40 igår för att vara exakt. Men det är nämligen så att jag är i Finland. Vi åkte hit igår kväll med husbilen, det är därför jag inte hunnit blogga. Om ni undrar vad jag gör här, så är det för att pappa ska hälsa på någon halvsläkt eller något sånt. ^^

Idag har vi först bara varit här hemma hos dom, sen så har jag legat och sett på O.C i husbilen. Vi åt middag på en Kina-resturang, det var väl gott. Men just nu sitter jag bara här i soffan och har fått låna en dator, så jag har inga bilder och kan inte ta några nya bilder med webcamen heller. :( Men äsch.. det går väl bra utan? Eller föresten, jag kan ju ladda upp någon gammal från bildarkivet.

Men det kommer nog inte bli så bra uppdatering imorgon och så, för jag kan ju inte låna deras dator hela tiden. Hehe. Men vi kommer hem på måndag, så vi blir inte borta länge alls! Bra va? För när jag kommer hem igen så kommer uppdateringen bli som vanligt igen.. kanske tillochmed ännu bättre. Vad sägs om det? ;)

Ha världens bästa kväll och dag imorgon, så hörs vi på måndag! PUSS JAG ÄLSKAR ER LÄSARE 


P I C T U R E S

pics | 2010-07-02 @ 15:37:04
HÄR KOMMER ALLA BILDER FRÅN HUSBILS SEMESTER'N:



i'm back!

linnea | 2010-07-02 @ 13:38:15
NU ÄR JAG HEMMA!
Vi kom hem inatt. Först var vi i Skara, sen åkte vi vidare till Ullared, efter det åkte vi till Båstad och sist men inte minst åkte vi till Gränna. Det har varit jättekul & mysigt, men var endå lite skönt att komma hem nu! ^^

Sen jag kom hem så har jag hunnit packa ur mina grejer ur husbilen, äta frukost, duscha, klä på mig, fixa mig osv. Härligt härligt. Men nu måste jag verkligen ta och svara på alla tusentals (känns det som) söta komentarer som kommit in medan jag varit borta. Ni är för söta alltså! Men först måste jag gå och äta lunch, sen ska jag svara på komentarerna och efter jag gjort det så lägger jag in bilderna från "resan". Najs va?

 

PUSS PUSS PUSS!