Jag kommer sluta blogga...

linnea | 2011-07-13 @ 22:11:58
...på blogg.se! Istället börjar jag blogga på devote. Om ni undrar varför jag byter så är det för att jag vill prova på något nytt & fräscht, inte bara sitta kvar i "blogg.se hålan" (haha vackert namn) resten av livet. Men SJÄLVKLART så kommer jag ha kvar den här bloggen. Har ju så himla många i minnen på den. Jag kommer bara inte blogga på den.

Så..... goodbye blogg.se and hello devote.se!

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL MIN NYA BLOGG OCH FORTSÄTTA LÄSA OM MITT INTRESSANTA LIV M.M!
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL MIN NYA BLOGG OCH FORTSÄTTA LÄSA OM MITT INTRESSANTA LIV M.M!
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL MIN NYA BLOGG OCH FORTSÄTTA LÄSA OM MITT INTRESSANTA LIV M.M!
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL MIN NYA BLOGG OCH FORTSÄTTA LÄSA OM MITT INTRESSANTA LIV M.M!

Bloggpaus

linnea | 2011-07-12 @ 14:51:14
Tar en bloggpaus i några dagar.

Göllig

pics | 2011-07-11 @ 12:18:53


Hihihihi aww vad gulligt, Nova gör surminen!Och här är hon glad och sträcker ut tungan! Vilken gullig liten unge ♥

Can you hear me now?

linnea | 2011-07-09 @ 21:47:36

tråkigbild.se

Har inte orkat blogga idag, har haft annat för mig! Varit ute, börjat kolla Pretty Little Liars osv. Men jag bloggar mer imorgon. Kan visa mer bilder från husbils semestern då om ni vill? Säg bara till isåfall! Men nu ska jag gå, pöss

B/W

linnea | 2011-07-08 @ 21:24:50

en till bild från när emma fotade mig på gotland. ser ju inte lite oförbredd och trött ut...

HEJ! Är verkligen skit trött. Ändå har jag inte gjort någonting alls idag typ. Jaja ska gå och duscha nu och sen ska jag se på DH och dricka cola. Koffein... mmmums. Förresten så kommer den nya (dö snygga) designen komma upp inom en vecka! Spännande, jag vet! Men vi hörs imorgon. Pöss!!

Gotland - Kneippbyn

pics | 2011-07-08 @ 16:50:59
Här kommer alla bilder jag tagit med min kompakt kamera! Sen kommer det även komma bilder från min systemkamera och mammas kamera. Jag vet att det är dålig kvalité på bilderna, men så blir det när man fotar med en kompakt kamera när man egentligen brukar fota med en systemkamera! Jaja. ENJOY!


Sist men inte minst har vi denna vackra animerad bild när jag åker någon flygande båt:

HOME!!

linnea | 2011-07-08 @ 15:38:24

bild från gotland när emma fotade mig.

HEJ PÅ ER GUBBAR! Nu är jag äntligen äntligen äntligen hemma! :D Visst, det har varit roligt att vara ute med husbilen.. men guuuuud så skönt det är att komma hem! Typ dör. Jaja. Har iaf hunnit redigera några bilder från Gotland ifall ni vill se? Kommentera om ni vill se bilder på vad jag har gjort! Men nu ska jag fortsätta redigera några bilder. Vi hörsss!

C U

linnea | 2011-07-07 @ 15:00:05


Är påväg hem just nu. Härligt! Min blogg suger just nu, jag vet. Men när jag kommer hem så kommer den bli skitbra + att det även kommer komma en skitsnygg design gjord av en jätteduktig bloggdesigner (inte jag alltså, haha)!!! Men vi ses imorgon, puss

HAHAHAHA JAG DÖR!!!!!!

| 2011-07-02 @ 17:00:00

What's up

linnea | 2011-07-01 @ 19:25:12
Just nu är jag på Gotland! Härligt! Men det är lite tråkigt när ni inte kommenterar. Får bara massa reklam till frågestunder, och dagens blogg tävlingar osv nu för tiden. Jaja, jag tycker iaf ni borde bli lite bättre på att kommentera!

Förresten så har jag kommit på världens coolaste header idé!! Och då menar jag verkligen världens coolaste.. nästan. Om det blir bra och som jag tänkt mig så kommer det bli skitcoolt! Men jag vet inte om jag orkar blogga så mycket i veckan. För jag har nästan inget att skriva om och bara massa webcam bilder (orkar inte föra över bilderna). Sen så vill ju faktiskt bloggare också ta semester ibland ;) Jaja, vi ses!


arkivbild.