Floral x 3

fashion | 2013-02-26 @ 16:24:20
Åh, det här är min drömbikini!!! Den kommer ifrån ett australienskt märke som heter Seafolly. Dock kostar bara överdelen runt 660:- och för båda delarna tillsammans skulle man behöva betala runt 1090 spänn... Värt? Nja. Men så himla gullig är den i alla fall!
 

Sedan har vi då denna minst lika fina bikini ifrån Abercrombie & Fitch. Överdelen kostar €44 och underdelen €34, vilket är ca 660:- för båda delerna. Ett lite billigare pris! Dock finns bara överdelen i storlek L, annars hade jag kanske köpt den.. För den är sååå fin!
 
Sist men inte minst har vi denna mintgröna bikini från River Island! Som faktiskt är den billigaste av dessa tre bikinisar. 340:- för båda delarna! Funderar faktiskt på att beställa den, eftersom jag behöver en ny bikini till Thailand. Är dock lite osäker på färgen... åh!
 
Om ni har något tips på SNYGGA blommiga bikinisar till ett bra pris, eller bara någon sida med snygga bikinisar i allmänhet - KOMMENTERA!

Everyday: Be happy

new in | 2013-02-23 @ 15:43:49

Här är mina nya solglasögon som jag köpte igår! Såå snygga! 99:- fick jag betala för dom på Bikbok. Värsta kapet ju! Det var dessutom dom sista som fanns kvar (om det inte kommer in fler), så det var ju tur att jag hann få mig ett par. Så det blir dessa och mina favoriter Ray Ban som får följa med till Thailand... om 26 dagar!! Längtar ihjäl mig!! Men nu ska jag inte blogga mer om solbrillor på ett bra tag, eftersom jag har gjort det så mycket redan! Höhö.
 

Runaways

fashion | 2013-02-21 @ 17:55:03
Dessa jättesnygga solbrillor heter Runaways, kommer ifrån märket Le Specs och kan köpas på nelly.com. 549:- kostar dom dock... passar inte direkt min budget. Men snygga är dom allt och jag älskar formen på dom!!

Todays

outfits | 2013-02-20 @ 17:25:08

Fuskpälsjacka: Blanco, Tröja: Bikbok, Jeans: Dr Denim, Solbrillor: Ray Ban

Åh jag älskar när solen kommer fram så man kan använda solglasögon! Vissa kanske tycker det är en sommargrej, men jag tycker det är en året om-grej. Huvudsaken det är sol... nej, förresten man kan använda solbrillor även om det inte är soligt, hehe. Och pälsjackan gör så jag ser jättetjock och rund ut, men jag gillar den ändå!

Ooups...

linnea | 2013-02-18 @ 23:42:51

Allt detta "råkade" jag klicka hem från Brandy Melville.. Duktig jag är på att spara pengar va?


Hahaha dör

random | 2013-02-17 @ 15:00:00
Hahahaha ni som ser The vampire diaries fattar ;);););)

ID chain necklace

fashion | 2013-02-16 @ 19:50:00
Har varit sugen på ett sådant här kedjehalsband med en "id bricka" rätt länge och nu tänkte jag beställa ett från cocoo.se. Men då var det slut i både guld och silver (finns dock i typ roséfärgat). Det kanske var ödet, att de var slut så att jag inte ska slösa pengar utan spara till Thailand. Men det skiter jag i för nu står jag på väntelistan så att jag kan köpa de när de kommer in igen! Tror dock bara jag ska köpa ett... Men vilken färg!?!?? Vilken färg tycker ni är snyggast? Guld eller silver?

These are hard times for dreamers

linnea | 2013-02-14 @ 19:33:03
Jättedålig uppdatering, jag vet. Men jag gör mitt bästa. Har fått ta bort tandställningen och det är 35 dagar kvar till Thailand och livet är väl finfint. Idag är det ju förresten Alla hjärtans dag och jag har ätit tårta. Men seriöst, jag är inte bra på det här med att blogga längre. Vissa dagar funderar jag på att sluta, men men... Vi ses!

Saay whaaaat!?!?

linnea | 2013-02-11 @ 10:09:50


The Bombshell

fashion | 2013-02-09 @ 12:30:00

Crystalbra

new in | 2013-02-08 @ 13:30:00
Vet ni vad?! Jag vann denna crystalbra i en tävling hos Linn, och igår (på min födelsedag, så passande) fick jag hem den. Såå kul att vinna bloggtävlingar ju!! Men i alla fall så tycker jag den är så fin och glittrande (jag älskar glitter!!!). Vet dock inte riktigt hur jag ska matcha den. Man vill ju liksom att den ska synas, men man kan ju inte gå omkring i bh och typ byxor i skolan och ba: Tja, vad tycks om min outfit? Haha åh. Men jag kommer säkert på massa sätt att matcha den med, ni vet... min inre stylist. Den kommer från crystalbra.se, ifall ni undrar.

Kenza 9

new in | 2013-02-07 @ 23:10:00
Bästa födelsedagspresenten!! En skinnjacka från Jofama by Kenza - Kenza 9! Den är såå snygg, skön, härlig, cool och allt det där. Min gamla skinnjacka från Modekungen var ju helt trasig (efter en hemsk longboard tur) i ena ärmen och så var det något konstigt med kragen. Så en ny skinnjacka behövde jag, önskade jag mig, och fick jag!
 
Nu längtar jag bara till det blir vår så man kan börja använda den! Det bästa med skinnjackor är att man kan matcha de till bokstavligen allt. Förra våren/sommaren/hösten var min gamla skinnjacka mitt absoluta favoritplagg och nu kommer denna snygging bli mitt nya favoritplagg! Skulle inte klara mig utan en skinnjacka! Vad tycker ni om jackan då? Visst är den snygg!?

Happy birthday... to me!

linnea | 2013-02-07 @ 14:58:55


Thailand 21 mars!!!

linnea | 2013-02-03 @ 21:46:25
 Bilder från förra gången jag var i Thailand
 
Fick veta när jag stod i duschen att vi ska till Thailand 21 mars!! Det blir Thailand tredje gången gillt, tre år sedan sist. Det ska bli såå hääärligt och jag är så excited!!! Om det är något jag gillar så är det att resa och att det är över 30 grader är ju inte helt fel! Kan skriva mer om det här senare för nu ska jag längta ihjäl mig!!!!!!!

Short hair

beauty | 2013-02-02 @ 21:23:00
Jag älskar mitt långa (lös)hår, men någon gång skulle vilja klippa det kort, så som på bilderna här ovanför. Men då är grejen att jag tycker det är mycket finare med ljust kort hår än mörkt kort hår. Liksom ju ljusare det är desto kortare kan man ha, om ni fattar vad jag menar. Jag vet inte varför jag tycker så faktiskt, hehe.. Men TJ (hon på bilderna ovan) har både den perfekta färgen och den perfekta längden. Så skulle jag vilja ha, speciellt på sommaren. Tänk vad härligt med ljust och kort hår på sommaren!!
 
Jag vill alltid ändra håret, från ljust till mörkt, från mörkt till ljust, från kort till långt, från långt till kort osv.. Den dagen jag är 100% nöjd med mitt hår och inte vill ändra på det kommer nog aldrig komma, för jag tycker det är så kul med förändringar!

No law's gonna change us, we have to change us

linnea | 2013-02-02 @ 11:00:00
 Den här låten och videon är så fin och har ett såå bra budskap!! Och på tal om "same love" så skriver vi argument på engelskan i skolan och mitt argument handlar om "same-sex marriage & LGBT rights". Argumentet skulle vara 2-4 minuter långt och jag skrev typ 2 sidor i word som blev ca 6 minuter när jag läste igenom det... Skulle kunna skriva minst 10 sidor till, men man blev ju tvungen att begränsa sig. Först hade jag tänkt välja att argumentera om något som typ att det borde vara bättre skolmat men det kändes så himla oviktigt och litet när man jämför med att LGBT tonåringar har en av de högsta självmordssiffrorna i världen.
 
Om jag ska vara ärlig är jag faktiskt väldigt nöjd med min argumentationsuppsats. Ska bara ändra några grejer och sedan är det bara att hoppas på ett A! Nej men det allra viktigaste är liksom att man får ta upp det (eftersom vi ska läsa upp argumentationen i grupper sedan). Och då kanske man kan få folk att ändra sina trångsynta åsikter, även om det bara är en endas persons åsikter man ändrat, så har man ju i alla fall gjort något litet för att göra världen till en bättre plats. Och ja det låter så jävla töntigt, men det är ju faktiskt sant!!
 
Min blogg är ju liksom en mode/vardagsblogg och det här inlägget har inte något alls med det att göra. Men ibland måste man skriva om viktiga saker och inte så ytliga saker som outfits. Så här hade ni ett sådant inlägg!

Black / Burgundy

new in | 2013-02-01 @ 19:26:13
Här är vad jag beställde från asos! Två kjolar från märket Hearts & Bows (två av de tre kjolarna jag visade upp i ett inlägg tidigare). Dock gör bilderna de inte rättvisa, de är mycket mycket snyggare i verkligheten och den röda färgen är mörkare. Jag hade på mig den vinröda idag och den var jättesnygg! Men ni kommer ju få se kjolarna i outbilder framöver. Har kommit på massa olika sätt att matcha de med! Woho, exciting!