detta inlägg handlar om lite allt möjligt.

linnea | 2010-03-30 @ 21:19:43
Hejsan svejsan. Som alla redan ser så har jag gjort en ny header, för jag tyckte min förra var så ful. Den här blev inte så värst avancerad men den är iallafall finare än min förra. Aja, tyckte bara ni behövde veta det.

Nu sitter jag här och lyssnar på lite musik. Men min hjärna är tom.. så jag vet inte riktigt vad jag ska lyssna på. Men det funkar endå. :] Imorgon är det skola, näst sista dagen innan påsklovet! Men vi har endå inga jobbiga lektioner imorgon (vad jag vet?), så det ser jag fram emot. Tänk att jag sa "det ser jag fram emot". Snart ska jag sätta mig i soffan och se om det är något bra på tv ikväll, annars ser jag väl på mitt livs kärlek - O.C 


En bild på tårtan min lillasyster hade på sitt kalas. mums.


Sen en bild på mig, ego of course!

denna tisdagsmorgon

linnea | 2010-03-30 @ 07:49:35
Hejhej! Idag vaknade jag vid 07.00, och jag har hunnit ätit frukost, klätt på mig, bortsat tänderna och plattat/lockat håret. Så nu är det snart dags att gå til skolan, jag och min lillasyster ska börja gå till skolan vid 08.00. :) Idag har vi massa olika lektioner. På sista lektionen har vi idrott.. usch. Hemska tider. Men nu måste jag börja rappa på här, så vi ses väl efter skolan. Puss! <3


speedgirls

| 2010-03-29 @ 16:37:11


I lördags när jag var med Lisa, så hade min lillasyster också en kompis här som heter Molly. På kvällen hade vi ingenting att göra, så vi bestämde oss alla för att göra en video. :] Först visste vi inte vad vi skulle göra för video, men sen kom jag på att videon kunde vara upspeedad (alltså snabb) och att vi kunde klippa ihop olika videos till en enda. Så då gjorde vi det! Men när vi laddade upp videon på Youtube så blev tyvärr inte kvalitén så jätte bra (men den duger väl?) och av någon konstig anledning så ser videon inte lika speedad ut. Men vi är endå jättenöjda!

rubriken har rymt

linnea | 2010-03-28 @ 18:53:30
Hallå! Som jag sa igår så skulle Lisa komma hit och min lillasyster skulle ha kalas. Det var jättekul, och sen sov även Lisa över här. Så man kan då inte säga att vi haft tråkigt precis! :D

En bild på mig och lisa.

 

Juste! Jag har fått ett par nya pastellrosa Converse av mamma:

 

Nu måste det bara bli vår så att all snö smälter, så jag kan ta på mig mina nya Converse. Puss!


E G O Ä G G E T

pics | 2010-03-27 @ 10:22:10

hihih! peace.

SMILE!

den välkända linnea-posen?

är jag inte för söt som hårdrockare?


cutest pictures ever

pics | 2010-03-27 @ 09:18:19
Godmorgon. Som ni kanske vet fyllde min lillasyster 9 år när vi var i Thailand. Men idag ska vi fira hon här hemma också, och då ska mormor komma. Min kompis Lisa ska även komma hit, så det ska ju bli jättekul! :') Men iallafall så fick min lillasyster yttligare lite fler presenter av mamma och pappa imorse. Och hon fick en jättesöt godiskiosk till Sylvanian Family. Då kände jag mig bara tvungen att ta några bilder på dessa små sötnötar.


Vad passar inte bättre än kakor, godis, klubbor och andra sötsaker på ett kalas? 

jag tävlar om ett par valfria converse

linnea | 2010-03-26 @ 20:45:55


Jag är med och tävlar om ett par valfria Converse hos Linda. Jag vill verkligen ha ett par nya Converse, för dem jag har nu är röda.. och för små. Egentligen tänkte jag köpa ett par Converse i Thailand (eftersom det är så billigt där.) Men jag hittade inga bra i min storlek. Men nu får jag väl hålla tummarna på att jag vinner ett par nya sötnosar! 


Föresten! Om jag vann skulle jag vinna dessa:

happy waffleday?

linnea | 2010-03-25 @ 16:08:30
Tjosan! Det här blir världens snabbaste inlägg, för snart ska jag till mormor och äta "våffelmiddag". För det är ju våffeldagen idag, det kan väl ändå ingen missat? Jag kanske tar med mig kameran till mormor, så då blir det väl kanske lite bilder, om inte annat. Gillar ni våfflor? Det gör jag! :D Men nu har jag inget mer än att säga. Ha en fin kväll blog-readers..


någon slumpmässig bild, som inte är särskilt fin.

girls just wanna have fun

pics | 2010-03-23 @ 21:52:23
Gud, jag vet inte varför men jag har sådan himla stor blogglust just nu. Så jag tänkte passa på att skriva ett litet snabbt inlägg.

Jag är väldigt less på min design. Men imorgon ska jag vara med Ellen och Emma igen och Ellen ville att jag skulle hjälpa henne att fixa hennes header då, så då kanske jag fixar min egen också. Annars fixar jag väl den senare på kvällen imorgon. :) Okej, jag hade egentligen inte så mycket mer att säga än det här... Men alla som vill se lite roliga bilder jag, Ellen och Emma tog inomhus idag räcker upp en hand. 1,2,3.. okej alla räckte upp handen! då kör vi då:


<3

Nu är det snart sovdags.. är jättetrött. GODNATT!

three friends in the snow

pics | 2010-03-23 @ 19:30:10
Hej! Nu är jag hemma i sverige, eller iofs har jag varit hemma sen i måndags. Men jag har varit så lat att jag inte orkat blogga. Men idag efter skolan har jag varit med Emma och Ellen, eller jag är med dom nu också. Vi har tagit med oss min systemkamera ut och fotat lite härliga vårbilder, eller ja lite "solbilder". Ellen fotade som en galning typ tryckte ner avtryckar knappen tusen gånger. :'D Haha det är Ellen det. Men här är alla bilder:

Varför jag ser sur ut är för att jag hade fastnat och ellen tog bild på mig.
Ellen tog min jacka och sprang iväg med den. :c Då frös jag..

Nu ska vi gå och göra nånting, så byebye!

massa bilder

| 2010-03-20 @ 11:56:18
Nu tänkte jag lägga ut ett par bilder från FantaSea, safarin m.m Så varsågoda att njuta av de underbara bilderna:

En dag spöregnade det faktiskt, fast iofs så regnade det bara i kanske 10 minuter:


Min lillasysters födelsedag:


FantaSea:
Häftiga handfat va?


Safarin:
Vi fick kolla på hur man öppnar en kokosnöt...
...kolla på när en apa plockade ner kokosnötter från träd.
...rida på en vatten buffel. Fast jag ville inte rida.
...kolla på hur man gör gummi av gummiträd.
...kolla på en elefantshow.
... och rida på elefanter.


Dem här brukar uppträda på kvällarna här på hotellet, och dem är jätteduktiga! c:

nails

| 2010-03-19 @ 05:35:25
Igår var jag och mamma och gjorde akryl naglar, sen målade hon mina naglarna också. Dem blev verkligen fruktansvärt fina! :* Och mamma blev avundsjuk och ville ha likadana.

Resultatet:


När vi hade gjort naglarna och skulle gå hem till hotellet igen så såg vi en jättestor och fet svart orm som låg på vägen inne på hotellområdet. Vi blev jätterädda och mamma hämtade en vakt, sen kom det några fler svenskar. Vi ville ju verkligen inte gå förbi ormen så vi blev tvungna att gå runt hela hotellet och det var alldeles mörkt ute (klockan var typ halv 12). Det var läskigt, och dom har inte hittat ormen än! :s usch.. Aja nog om ormen.


HARE BÄST, FLODHÄST! ♥

koh kai nok

| 2010-03-19 @ 05:23:18
Hellow! Förlåt att jag inte uppdaterat på jättelänge, men jag har inte haft tid och det borde väl dom som komenterar: "uppdatera kanske?" förstå. Det har hänt väldigt mycket, t.ex så har vi varit på FantaSea (en kulturpark), varit på Safari och så har min lillasyster fyllt år.

Men igår var vi på en jätteliten ö som heter Koh Kai Nok. Det var jättemysigt där och det coolaste var endå att det var som en liten vik där tusentals färgglada fiskar simade omkring, så jag och min lillasyster snorklade omkring bland fiskarna. Sen matade vi även fiskarna.. med chips. Höhöh :p Det var iallafall skithärligt på ön och jag tycker det är bland det roligaste vi gjort i Thailand! 




Snart kommer ett nytt inlägg. Egentligen tänkte jag skriva om den saken i det här inlägget också, men då skulle det kanske bli lite för långt.. Hörs snart igen!

what a beautiful day

| 2010-03-11 @ 14:14:36
Idag har vi varit vid stranden och ätit lunch, och jag och min lillasyster har hoppat i vågorna.


Man kan köpa jättegoda pannkakor nere vid stranden som man själv får välja vad det ska vara
på, och jag valde min favorit - banan och nutella! 


Man kan kanske tro att jag inte har någon bikini-överdel, men den är rosa så det syns inte så bra.


HA DET BÄST! <3

patong

| 2010-03-10 @ 16:02:41
Hejsansvejsan! Idag åkte vi in till Patong efter lunch, för här på Kamala är det helt dött. Det finns ingen shopping och ingenting, därför är Patong ett mycket bättre val. ;) Vi gick runt lite i ett shoppingcenter och så fikade vi på Starbucks Coffee och åt middag på Pizza Hut. Det har varit en väldigt mysig dag och självklart jag kom hem med lite grejer som jag shoppat. Man kan ju inte komma hem tomhänt! Me like shopping. 

Det finns väldigt roliga klubbor här i Thailand, kolla bara här på min lillasysters två klubbor:


Dagens bilder:


Dagens shopping:


Nu ska jag gå.. men bloggar som vanligt mer någon annan dag. Puss! <3

phuket zoo

| 2010-03-07 @ 15:44:39
Hejsansvejsan. För det första måste jag börja med att säga ett stort tack till alla söta komentarer i förra inlägget. Och ni märkte verkligen att jag blivit bränd.. men så är det när man är i Thailand och det är +36 grader! :o


Idag orkade vi inte bada så vi åkte till Phuket Zoo och hade det mysigt. Vi matade elefanter med minibananer, gick runt och kollade på massa söta, häftiga och konstiga djur. Vi kollade även på en krokodil-show (som förövrigt inte var bra) och en ap-show. :3 Sen tog vi kort med världens gulligaste apor, och en apa var pytteliten och sockersöt. Jag dog nästan lite.. Jag har tagit jättemånga bilder idag och här är några av dem:


(Vissa bilder går inte att rotera, men jag lägger in dem endå. Så ni får väl vrida på skallen).


Nu orkar jag inte ladda upp fler bilder, men det kommer mer bilder någon annan dag. HA DET BRAIGAST!

a day full of shopping

| 2010-03-05 @ 16:11:32
Hej alla hemma i Sverige! Idag har vi åkt in till Patong, för vi bor nämligen i Kamala Beach. Så vi åkte taxi till Patong, men på vägen dit så stannade taxin så vi fick gå ut och mata elefanter med minibananer. :3

Sen väl inne i Patong så gick vi runt och kollade i ett stort shoppingcenter. Vi åt lunch på Burger King, och senare åt vi glass på Swensens. Dom har världens godaste glass alltså! Efter vi kollat klart i shoppingcentret så kollade vi på någon liten marknad och efter det åkte vi tillbaka till hotellet igen.


För en stund sen så var vi på en "nattmarknad" här brevid hotellet. Men "nattmarknaden" stängde nästan just när vi kom dit. Men vi hann kolla en liten snabbis iallafall, och jag hittade en übersöt väska! <3


Dagens bilder:


Dagens shopping:

(för er som inte förstår vad det är så kan jag meddela att det är ett moilsmycke ↑)


Men nu ska jag gå.. så jag bloggar mer någon annan dag. Ha det bäst blog-readers! 

minidisco

| 2010-03-04 @ 15:42:54
Ikväll har det varit "minidisco med Lollo och Bernie" för de små här på hotellet. Efter discot var slut fick alla som ville gå upp på scenen och kram Lollo och Bernie, och lilla Nova gick upp på scenen med Emma och kramade dem. Det var såå gulligt! 


sweet as sugar

| 2010-03-04 @ 15:27:09
Shululu! Här i Thailand är det finemang, hur är det hemma i Sverige då? Idag har jag varit och gjort pedikyr, och pappa gjorde någon slags olja massage. Mina tånaglar blev iallafall superfina!  Sen har jag inte gjort s mycket mer, bara tagit det lugnt och ätit glass.


some pictures from thailand

| 2010-03-04 @ 06:11:16
Hellow! Hur har ni det hemma i Sverige då? Här i Thailand är allt bara finfint! Men jag tänkte bara uppdatera lite snabbt så ni inte tror jag dött här i värmen, för det har jag ju inte. Men jag har bränt mig.. mycket. :c

Här är några snabba bilder:
Hihih det här gulliga gosedjuret hittade jag i "Lollo & Bernies miniland". 

Men nu ska jag kolla några bloggar. Bloggar mer någon annan dag. Puss & Kram!

THAILAND!

| 2010-03-02 @ 12:21:50
Hej alla hemma i Sverige. För det första måste jag börja med att säga förlåt för att jag inte uppdaterat på flera dagar. Men vi kom iallafall hit till Thailand i söndags och sen dess har inte Internet funkat. Men nu funkar det. :D

Som ni kanske vet ligger ju Thailand 6 timmar före Sverige, så här är klockan runt 18.00. Men i Sverige är den ju runt 12.00. Jag vill inte känna någon press på att blogga nu när jag är utomlands.. men jag kommer blogga lite då och då.


Här i underbara Thailand är det ca 30 grader! Hur många grader är det hemma i Sverige då? Kanske -30 grader? ;) Jag har bränt mig på armarna och i ansiktet, ajajaj.


Det är hursom helt UNDERBART här i Thailand och jag lever livet fullt ut.  Hihi.


Här kommer några bilder från Thailand:


Internet går segt.. så jag orkar inte ladda upp fler bilder nu. Men jag bloggar mer någon annan dag, för nu ska jag njuta av min semester!

ha det bäst, puss <3