-

linnea | 2010-09-26 @ 17:40:52
Jag önskar att det var roligt att blogga, men det är det verkligen inte.

HAHAHAHA, OMG JAG DÖR!

random | 2010-09-19 @ 22:37:50
Hahahahaha, här sitter jag och typ skrattar så att jag gråter. Jo det vill ni säkert veta varför, och det ska ni få veta också. Jag sökte nämligen på "littlemslinnea" på google, sen tryckte jag bara på någon av länkarna som kom upp. Då kom jag in på en sida som hette Blogipedia. Där hade dom snappat upp massa olika saker som jag skrivit i min blogg, lagt in bilder på eller som någon kommenterat. Det var både postivita och negativa grejer, eller det var bara en negativ grej.

Men alltså Hahaha, herregud jag bokstavligen D-Ö-R. Det här måste ju vara den roligaste sidan... ever! Jag menar, Morgan är så skön? Glass är lösningen på alla problem? Perry är skitcool? Morsan är ju roligast? HAHAHAHAHAHAHA! Det här gjorde min kväll, min dag, min vecka! :D

Om ni inte tror mig så kan ni gå in själva och kolla HÄÄÄR! Tryck på texterna för att komma till inlägget där jag skrivit om det/någon kommenterat om det.




Någon?

linnea | 2010-09-16 @ 19:04:23
Någon av er läsare eller någon annan kunnig person som skulle kunna tänka sig att fixa en GRATIS design till mig? För jag skulle vilja ha någon lite mer avancerad design, inte bara någon ful skit jag själv slängt ihop. Så om det finns någon underbar människa därute som är riktigt bra på att fixa snygga och lite mer avancerade designer så  släng in en kommentar!

Jag orkar inte...

linnea | 2010-09-15 @ 16:55:10
...blogga. Det kommer nog bli rätt så dålig uppdatering nu. Orkar nästan ingenting, orkar inte blogga, orkar inte svara på era kommentarer, orkar inte kolla in mina favoritbloggar. Nu ska jag iaf göra det jag är allra bäst på i hela världen, sätta på OC och bara ligga och kolla, och älska OC föralltid!

Vi hörs senare någon gång när jag orkar blogga igen! Hejdå och glöm inte att jag uppskattar alla kommentarer jag får, precis varenda en. Ni är bäst! ♥

Tuesday

linnea | 2010-09-14 @ 16:15:30
Tjenare alla gummor (och gubbar??) där ute!! Idag har det varit en helt vanlig dag på skolan, förutom att vi hade slöjd (som vi iofs alltid har på tisdagar menmen), och jag fortsatte med min dumma "skogs-osthyvel" som jag kallar det. Åååh jag gillar verkligen inte att göra den!! Men men nu skiter vi i det.  Vi slutade 13.40, men jag har inte kunnat uppdatera för jag har gjort en slags läxa, eller det var inte direkt någon läxa. Det var mest bara att kolla på "valkoll" och ta in en massa fakta i huvudet. Så nu kan jag väl förhoppningsvis det allra mesta om Sveriges politik och om Valet 2010! ;)

Det kommer nog inte bli så bra uppdatering idag för jag har rätt så mycket att göra. Nu ska jag snabbt bara svara på alla kommentarerna sen ska jag gå över till mormor! Ska låna hennes mörkrosa läppstift som jag gillar så mycket :) Men ni får ha en fortsatt uuuunderbar tisdag så ses vi ikväll, puss på er bästa läsare!!!

Lockade föresten håret imorse, jag tyckte det blev jättefint! Eller vad tycker ni?


I NEED NEW SHOES!

random | 2010-09-13 @ 19:59:54
Jag är verkligen i desperat (typ) behov av nya skor!! Jag menar man kan ju inte gå runt i Converse hela vintern. Men nu den senaste veckan typ så har jag börjat använda mina gamla fejk uggs från förra året. Köpta på ica maxi och världens bästa kvalité vill jag lova.... not. Men idag så använde jag iaf uggsen för jag har ju som sagt inga andra skor jag kan använda och eftersom att det är någon slags papperssula (!?!?) under så blev dom genomblöta på mindre än 2 minuter. Dom uggsen är nästan mitt absolut sämsta köp någonsin, blir genomblöta direkt och sen när det är snö ute så är man som Bambi på hal is! Ja jag lovar, förra vintern så halkade jag runt som Bambi på hal is när jag använde mina fejk uggs.

Så jag behöver VERKLIGEN ett par nya skor som jag kan använda nu under höstern och vintern. Som jag sa förut så hade ju mamma beställt ett par uggs från H&M, men jag ba henne att avbeställa dom eftersom att dom var mycket mörkare i verkligheten än på bilden och jag vill inte ha så mörka. Så nu sitter jag här och grubblar på vad jag ska ha för skor.. Skulle verkligen vilja ha äkta uggs, det vore ju som en dröm att sätta på sig ett par äkta uggs! Men japp det får jag nog glömma sålänge dom kostar över 1000 spänn. Har funderat på att köpa ett par fejkuggs med gummisula (såklart) i brun, inte beig/kamelbrun eller för mörkbrun. Utan bara helt vanlig brun eller vad man nu ska säga. Annars så får jag väl hitta mig ett par andra sköna och snygga skor! Ingen lätt match vill jag lova.


Har ni läsare något förslag på ett par sköna och snygga skor jag kan köpa? Kommentera! :D


http://sarahrnic.blogg.se/images/2010/uggs-boots_53907662_104990848.jpg


Här kommer svaren

| 2010-09-13 @ 16:40:56


Jag undrar i fall du kan göra en guide hur man skaffar gimp och hur man gör runda hörn på bilder?


- Det är faktiskt väldigt många av er läsare som undrat hur man laddar hem GIMP, och undrat om jag kan göra en guide på det. Så en guide på hur man skaffar GIMP kommer absolut att komma väldigt snart! Det är nästa projekt i mina guider. En guide på hur man gör runda hörn på bilder kommer nog även att komma i framtiden. Håll utkik här i bloggen!


Hur ser ditt rum ut?

- Mitt rum är rätt så litet, fast jag är ju rätt så liten själv (eller?) så det passar mig utmärkt, jag har en slags blommig tapet med svarta, vita och silvriga blommor på. Sen står ju såklart min säng där också, den är så mjuk och skön! Har också en byrå, två små hyllor, en "GLÖM EJ"- magnet tavla, en svart saccosäck och ett skrivbord som min älskade laptop står på. Jag har faktiskt gjort en videoblogg på mitt rum någon gång i februari-mars typ när jag nyss tapetserat och möblerat om, den videobloggen är sjuuukt fult. Så jag ska nog ta och göra en ny videoblogg på hur mitt rum ser ut, om ni läsare är intresserad av att se det förstås? :)


Det hära You ask - I answer har du kommit på det själv,eller sett det på någon annan blogg?

- Vilken rolig fråga! Och JA jag har kommit på det HEEELT själv, eller jag har då iaf inte sett en ända annan blogg som haft det, och nu om någon annan blogg skulle ha det så har jag inte ens sett det isåfall, eller så kanske den bloggen har härmat mig med det? Ja, jag har faktiskt sett att det är någon/några som gjort exakt likadant som mig fast den döpte om namnet till på svenska, alltså Du frågar - jag svarar, men skylten såg nästan på pricken likadan ut och "reglerna" eller vad man nu ska kalla det var exakt likadana. Aja, alltid kul att se att folk gillar det man gör och inspireras så mycket att man själv gör likadant! ;)

En trevlig söndag

linnea | 2010-09-12 @ 20:53:18
Hallihallå! Idag har jag hunnit med en hel del känns det som. Först var jag ju som sagt på bio och såg Toy story 3 i 3D! Det var skitcoolt för jag hade aldrig sett med 3D tidigare, måste verkligen se 3D fler gånger! Mormor följde också med så det var jag, Emma, mamma och mormor. Men filmen var bra och rolig, fick minnen från förr när jag var mindre och ääälskade Toy story :D

Sen efter filmen var slut så gick mormor och köpte med sig en smörgåstårta hem som vi gick och åt hos henne, sen åt vi även efterrätt - kladdkaka med vaniljglass och hallon! Gudomligt gott! Sen så var vi bara hemma hos mormor och hade trevligt.

Föresten! Jag har typ kommit på den peeerfekta headern som jag nog ska fixa nu nån gång dom kommande veckorna. Jag har den i mitt minne, och om den blir så perfekt som jag tänker nu så kommer jag nog inte byta på fler år vill jag lova! ;)

Men nu har jag massa saker att hinna med, eller inte massa men några. Ska svara på kommentarer, packa i lite i skolväskan och gympapåsen och välja kläder till imorgon. Vill även hinna med att dricka en kopp av mitt älskade vaniljté, vilket jag aldrig kommer hinna. Som ni märker så har jag fullt upp nu så You ask - I answer svaren kommer imorgon efter skolan! Hoppas det är okej med er, men äsch jag vet att det är okej med er kära läsare.

Ha världens bästa kväll och världens bästa måndag imorgon, vi hörs efter skolan imorrn!!!

Världens bästa kvalité på en bild som någonsin funnits, tagit med världens första kamera år 1800... typ.


Sunday cinema

linnea | 2010-09-12 @ 11:52:43
HELL0! Idag är det söndag och jag ska på bio med mamma och min lillasyster Emma. Vi ska se Toy story 3, det var inte jag som valde vilken film vi skulle se precis men det ska bli kul endå. Faktiskt så var Toy story mina favoriter filmer när jag var liten typ 4-5 år :] Konstigt att trean kommer nu, för det var ju så längesen tvåan kom. Jag vet inte om vi ska se i 3D eller inte, men hoppas 3D!

Men bion börjar 13.00 och vi måste hämta ut biljetterna 12.30, så det blir nog ingen mer bloggning före bion för jag måste hinna äta och så. Ha en braig söndag, vi höres senare med svar på dom tre frågorna från You ask - I answer! PUUUUSSSSS

http://laazy.blogg.se/images/2010/toy_story_3_105054214.jpg


Två riktigt fina videobloggar

| 2010-09-11 @ 21:23:25



Nu kör vi You ask - I answer

| 2010-09-11 @ 17:02:18

Ni har väl inte glömt min lilla trevliga "You ask - I answer"? Där ni ska ställa en fråga ni vill ha svar på sen väljer jag ut dom tre bästa frågorna och svarar på i ett inlägg. Så om ni undrar något om min blogg, mig själv, min vardag eller något annat så tycker jag att ni ska ta och FRÅÅÅÅGAAA!!!


Till stan

linnea | 2010-09-11 @ 12:22:10
Hejsan hejsan! Det här blir ett jättekort inlägg för nu ska jag alldeles strax fara till stan med Emma & Ellen, dem skulle bara hem och hämta pengar först. Vi ska även äta på stan och lite annat sånt, det kommer bli kul! :)

Men nu måste jag börja skynda mig. Ha en underbar lördag så hörs vi senare, världens bästa läsare! 


Hehe, en trevlig liten bild på mig & min älskade kamera från arkivet.


Avslutar kvällen med en riktig ego bild!

linnea | 2010-09-10 @ 23:54:59
Älskar er underbara bästa finaste läsare, ni är fan bäst!!! Vi hörs imorgon med bla You Ask - I answer och lite annat kul. Sov gott och en stooor kram till världens bästa läsare!



Jag använder ordet "lite" mycket i detta inlägg

linnea | 2010-09-10 @ 14:14:10
Hallåjsan! Det här får bli ett kort inlägg för jag orkar inte skriva så mycket och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Men idag har jag iaf inte gjort så mycket.. har lekt med Nova som är hemma och är sjuk, sett på tv, ätit lunch, duschat. Ja sånna där helt vanliga grejer!

Ni kanske ser att jag har  fixat en muspekare som det står "I ♥ Blog" på. Jag tycker den var lite gullig så därför satte jag dit den för att piffa upp bloggen lite! Men jag vet inte vad ni tycker om muspekaren? Är den bara ivägen och jobbig? Eller är det bara en rolig grej som piffar upp bloggen? Ja, säg vad ni tycker genom att slänga in en liten kommentar!

Men nu ska jag kanske gå och måla naglarna  eller något annat lite trevligt. Vi hörs lite senare ikväll, mina kääära läsare! Ha en fantastisk dag och njuuut av att helgen börjar (inte för att jag varit i skolan men ni kan ju göra det)! ;)

Min fina hjärtbokeh bild som jag tog för någon månad sen eller så. Jag blev nöjd med bilden, gillar den.. mycket!

Oreo milkshake

linnea | 2010-09-09 @ 23:03:52
Hell0! Vet ni vad jag har fixat för smarrigt ikväll? Jo en Oreo milkshake! Det ända man behöver för att fixa ihop en egen Oreo milkshake är mjölk, gammeldags vaniljglass och Oreo kakor såklart. Och jag lovar dig.. det blir huuur gott som helst! Så gott att man inte kan beskriva hur gott det verkligen är! Ni borde testa att göra en egen Oreo milshake, enkelt och gott precis som det ska va'!


VIDEOBLOGG

| 2010-09-09 @ 11:34:36
Hahaha, vad tycks om min lilla fina videoblogg då? 

Nu har jag bytt design... igen *suck*

| 2010-09-08 @ 19:30:58
Hejhallå! Hahaha, ja nu tänker säkert alla ni läsare därute "Åh nej, nu har Linnea fixat ÄNNU en ny header. Hur ska det här sluta?" Ja jag vet att jag byter design nästan hela tiden nuförtiden. Men det är för att jag nästan aldrig blir nöjd. På min förra design så tycker jag att det var alldeles för mycket rosa, inte i min stil så därför ville jag ha en ny. Men den här är jag nöjd med, så den kommer jag ha nu ett tag tror jag. Man kan ju aldrig riktigt veta säkert med mig och mina designer ;)

Nu ska jag skynda mig till tven. Massa bra program idag ju! Wiiho! Jag svarar på alla kommentarer senare när jag orkar. Ha en underbar kväll alla kära läsare!


Snabbt inlägg

linnea | 2010-09-08 @ 13:55:44
Hejhej! Idag åkte hela 6an iväg på klassresa till något ställe som heter Munkviken. Men jag kände mig inte så värst bra, kände mig sjuk och så. Så jag bestämde mig för att inte följa med tillsist. Men nu börjar det kännas bättre, är typ frisk nu. Men dom ska iaf vara på klassresa till på fredag eftermiddag eller något. Så ja jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu.. eller jo det vet jag föresten! Just nu ska jag gå och ta en bit av nougat kladdkakan. MUUUMS!

Men vi höres senare idag med mer uppdateringar! Ha världens bästa dag!

HAHAHA, notera min snea tavla där i bakgrunden!


Tuesday evening

linnea | 2010-09-07 @ 19:32:10
Shululu! Vet ni vad jag har roat mig med nu under kvällen? Jo, det ska jag säga dig. Jag har nämligen bakat en kladdkaka med nougat ovanpå. Den ser jättegod ut, jag har ju inte smakat den än men snart när den svalnat lite så ska jag smaka den! Perfekt kväll alltså - kladdkaka & Idol! Det kan ju inte bara bli bättre... typ.

Men nu ska jag försöka skynda mig att svara på alla kommentarer som väller in och checka mina favoritbloggar innan Idol börjar, hoppas jag hinner det. Vi hörs väl med något inlägg efter Idol eller så. Ha en riktigt trevlig tisdagskväll, och glöm inte att kolla på Idol ;)


Happy tuesday.. to you!

linnea | 2010-09-07 @ 15:08:58
Hallåjsan! Idag har jag varit i skolan och suttit vid en skolbänk när det är så stekhett ute!? Fast på rasterna har jag suttit på en bänk och solat lite, man måste ju bli brun ;) Inte för att jag blivit det precis men. Sen på sista lektionen hade vi slöjd, och som nog dem flesta av er vet så har jag träslöjd och jag gillar det verkligen inte!!  Man måste göra en osthyvel med ett sånt här fult skaft med horn och fula trä'n. Usch så onödigt, man kan ju lika gärna köpa en osthyvel på Ikea för typ 5 :-. Bläää.

Ikväll börjar ju IDOL 2010, wiiiho! Auditionsen är ju det roligaste med alla som sjunger fult, galet och allmänt konstigt. Så då är det bara att bänka sig framför tven klockan 20.00 och sätta på 4an, kul kul! :D

Oj mina inlägg börjar bli så långa nu förtiden så jag tänkte att det här inlägget kunde bli ett av dom lite kortare, inte för att det kanske blev det men aja! Ha forsatt bra tisdag, puss på er läsare!


En måndags kväll som denna

linnea | 2010-09-06 @ 23:01:58
Hejhopp! Jo jag vet, rubriken är den bästa! Men ikväll så har jag inte gjort så värst mycket. Har suttit och skrivit ut lite bilder till mitt collage till "planerings-boken". Sen har jag suttit och pysslat ihop collaget på boken. Det blev faktiskt skitfint, jag blav jättenöjd! :D

Har också suttit och kollat på Ullared som hade premiär idag. Som några av er säkert minns så var jag ju där i sommar och då höll dom just på att filma, så jag satt och kollade extra noga om jag eller någon ur min familj skulle synas med i tvrutan. Men det skulle vara pinsamt att vara med lite sådär i bakgrunden, hehe.. aja, det skulle väl vara lite kul endå iaf! Föresten så tycker jag att Morgan på lagret är lite gullig :] Han verkar så ensam och ledsen, men han verkar ju trivas på sitt jobb på Gekås.

Nu ska jag sova, så vi höres imorgon efter skolan! Sov så gott alla underbara läsare!

Någon slumpad låt från min spellista på spotify, jepps


En vanlig måndag

linnea | 2010-09-06 @ 16:53:33
Tjohej! Idag har jag varit i skolan, men det förstod ju förstås alla ni läsare såklart. Vi hade lite olika lektioner som typ matte, idrott, engelska och så. Men nu ska jag inte prata om skolan för det är urtråkigt att läsa om. Vi slutade iaf 14.10 så jag har varit hemma nu ett tag.

För en stund sen så gick jag in på dinpase.se och gjorde tre tävlingsbidrag till Malacos tävling. Tävlingen går ut på att man ska få designa sitt eget godis! :) Först ska man välja smak, sen ska man välja vilken färg dom ska vara, efter det ska man välja vilken form dom ska vara, sen ska man välja hur påsen ska se ut och sist men inte minst ska man skriva en beskrivning om sin godispåse! Första priset är att få sin godispåse producerad och såld runt om i hela Sverige och Norge och att få fara till Malacos godisfabrik i Danmark med 3 av sina vänner och se på när dom tillverkar godiset!!

Så självklart var jag med, jag menar man har ju ingenting att förlora! Så nu får man väl hoppas på att "godisjuryn" gillar mina godispåsar så att jag kan få vinna! ;)

Men nu måste jag fixa läxan, eller egentligen är det ingen läxa. Det är att jag ska sätta olika bilder på min "planeringsbok" som ett collage typ till skolan. Så nu ska jag checka ut lite bilder att använda att dekorera boken med! Ha det så bra så ses vi senare!


Good night, everybody

linnea | 2010-09-05 @ 22:24:09
Godkväll alla kära läsare! Ikväll har jag inte haft för mig något speciellt, har typ legat och degat framför tven, duschat och så. Riktigt intressant info, jo jag vet! Men imorgon är det ju skola igen, bara att fortsätta kämpa på med alla tråkiga lektioner, irriterande lärare, tidiga mornar, tidiga kvällar igen. Det är verkligen dötråkigt, men men that's life liksom!? ;)

Aja nu ska jag nog gå och försöka sova, även fast jag inte kommer kunna somna förrän lite senare. Men men, jag kan ju alltid försöka att somna så att jag kan vakna upp pigg och glad. Vi hörs imorgon efter skolan mina söta små läsare. HA DET BEEEEST!

Amen, titta så fin man kan va' såhär sent på en söndagskväll!


GUIDE - Klippa ut bilder i GIMP

| 2010-09-05 @ 15:34:13
Hej! Det är några som undrar hur jag klipper ut mina bilder, och önskat en guide på hur man klipper ut bilder. Jag klipper ut mina bilder i GIMP 2. Man kan såklart klippa ut bilder i en massa andra program, som Photoshop och så. Men för alla oss som inte har Photoshop så är det perfekt att klippa ut bilder i GIMP!

Hoppas alla ni som vill lära er hur man klipper ut bilder i GIMP förstår den här guiden och lär er något. Haha, nu lät det som ni inte kan någonting alls men men. I början kan det vara lite svårt att förstå hur man ska klippa ut och det svåraste är ju att klippa ut runt bilden så att man inte råkar klippa bort hela huvudet eller något!

Förlåt för att texten är så liten på vissa ställen, men den mesta texten går väl att läsa hoppas jag. Men nu till den viktigaste frågan:

Vad tycker du om min guide, och borde jag fortsätta att göra sånna här guider? Tyck till!







Den nya headern är här!

| 2010-09-04 @ 23:07:47
Tjo! Jepp, som ni nu förmodligen ser (om du inte ser tryck F5 på tangentbordet) så är min nya header här! Jag ändrade även färg på rubrikerna och gjorde två nya Följ mig och Kontakta mig knappar. Dom blev ju lite små, men äsch det får duga!

Jag blev faktiskt väldigt nöjd med den nya headern och dom små ändringarna! Känns som om det verkligen passar in på mig :D Men nu till den stora frågan - Vad tycker ni om min nya header? Svara gärna i kommentarsfältet!

Men nu så ska jag gå och typ se på tv/film! Så vi höres imorgon, svarar på alla kommentarerna imorgon så att ni vet. Go' natt!


Shopping 4 life

new in | 2010-09-04 @ 18:57:58
Hej hallå! Idag har jag varit på stan och shoppat lite med mamma och mormor. Jag eller rättare sagt mormor & mamma köpte massa fina grejer till mig!

Vi gick även till BikBok och bytte dom där stickiga tightsen som jag köpte förra gånger jag var på stan. Och när jag nu endå var där inne på BikBok så prövade jag bulldogg tröjan och den var faktiskt inte så stickig som jag trodde den skulle vara, lite stickig men jag köpte den endå!

På tal om stickigt så köpte jag ett par stickade, mysiga och varma tights på monki, men det visade sig att dom var stickigare än en myrstack. Jepp, så dom ska lämnas tillbaka. Hahah, jag börjar nästan tro att jag är en expert på att köpa stickiga tights! :p


Saturrrrdaj

linnea | 2010-09-04 @ 11:58:17
Halluu! Igår uppdaterade jag inget för att jag inte orkade och jag kom inte heller på något roligt att skriva om. Men hursomhelst så är jag frisk nu, vilket är jättehärligt! :) Är bara lite förkyld, men det gör inget.

Idag har jag inga planer för dagen, funderar på att göra en ny skitcool header, eftersom att jag inte blev nöjd med den här jag har nu. Så vi får väl se hur det blir med det, hoppas det blir en ny header! Sen kanske jag ska göra en helt sprillans ny spotify-lista som ni kära läsare (som har spotify) kan få lyssna på sen. Annars så har jag inga mer planer.

Men nu ska jag svara på kommentarer sen blir det väl lunch eller något. Vi höres mina trogna läsare, puss på er!


Lalalalalalala

| 2010-09-02 @ 19:47:53
Hallåj! Det här blir ett snabbt inlägg, för jag har lite grejer att göra som t.ex duscha, måla om naglarna, skriva ut en bild, fixa en läxa och så. Men som ni säkert märkte så uppdaterade jag inget igår och det var för att jag var sjuk och fortfarande är sjuk. Men det har faktiskt blivit bättre, så jag är snart frisk!

Idag har jag inte gjort så mycket.. har mest legat och kollat på OC och på OC bloopers och annat sånt skoj på Youtube, jättekul! Tro mig när jag säger det här - JAG ÄLSKAR OC MER ÄN NÅGON ANNAN PÅ DETTA JORDKLOT VI LEVER PÅ!!!!

Men nu ska jag gå och fixa alla dom här grejerna så att jag hinner med, men vi ses snart igen! Ha det bäst! Så länge får ni en OC video som jag hittade på Youtube: