Sick..

linnea | 2010-11-30 @ 21:49:30


Hej! Idag har jag stannat hemma från skolan, för jag är sjuk. Har ont i halsen. Jag får jätteofta ont i halsen, åh blööö! Men nu är jag jättetörstig så jag ska gå och ta mig något att dricka. För visst blir man lite törstig av bilden här ovan? ;)

En vanlig tisdagskväll vid den här tiden så skulle jag egentligen suttit framför tven och sett på Desperate Housewives, men det är inget DH ikväll! det är någon film på 5an istället. Boooring! :( Aja har inte så mycket mer att säga. Ville typ bara säga att jag lever och så.

PUUUSS PUUUUSSS

BILDBOMB från dagen med Ellen & Emma

pics | 2010-11-29 @ 21:20:26

Hahaha oyeah, jag leker med lite cernitlera!

 

Emma leker fotograf.

 

Och jag leker cool..

 

Hehe hoppas Ellen inte blir sur för att jag lägger in den här bilden!

 

En riktigt fin bild, och jag är sååå koncentrerad.

 

Ellen fotade massa "nödvändiga" saker.. men men jag kan väl lägga åtminstone lägga ut en bild som hon fotade.

 

Den här bilden skulle kanske Ellen ha i en header någon gång.

 

HAHAHAHAHA! Jag dör, så fuuul bild!!!!

 

Vi sprang till Konsum och köpte pepparkaksdeg, glasyr och non-stop och sen bakade vi pepparkakor!!!

Det här är mina pepparkakor! Men jag blev faktiskt rätt så nöjd med mina pepparkakor för dom blev goda! :D

 

Det här är Ellens pepparkakor!

 

Och det här är Emmas pepparkakor!

 

Den här stooora tomte pepparkakan ska jag spara och sen ska jag äta upp den på julafton!

 

Ellen & Emma!

 

Men herregud vad vacker jag är! Har bara varit och gjort en läppförstoring, inget annat..

 

Ellen...

 

...och Emma gillar verkligen att fota med min systemkamera!

 

Vi tre. Men ignorera mitt face tack!

 

Just när Emma tog den här bilden sa jag: "Emma gillar visst att ta ego bilder på sig själv" och sen började hon skratta!


Ska vi slå vad?

linnea | 2010-11-28 @ 16:29:01

Jag har kommit på en perfekt idé!!!! Ska vi slå vad om att jag kan ha den här headern/designen som jag har nu ända fram till nyårsafton? Alltså mer än en månad!

Jag har ju redan haft den ca 2 veckor, och om jag nu behåller den ända fram till nyårsafton så har jag haft den i ca 1 månad och 3 veckor! Vilket är det längsta jag någonsin haft en header typ... Men om jag byter header eller design innan dess så får ALLA som vill en gratis header av mig! Precis ALLA!

Så vad säger ni läsare... Ska vi slå vad? Tror ni jag lyckas behålla designen ända fram till nyår?


Första advent

linnea | 2010-11-28 @ 12:04:11

http://ptra.blogg.se/images/2008/advent_22637114.jpg

Idag är det Första advent, och man ska tända första ljuset i advent ljusstaken. Snart är julen här! Och på onsdag är det ju första december, då får man öppna första luckan på chokladkalendern! Hihi, jag längtar. Men idag tror jag att jag ska börja julpynta lite på mitt rum. Sen kanske vi även ska baka egna pepparkakor! Åhh muuuuums! Jag älskar hemmagjorda pepparkakor. Men glöm inte att tända första ljuset nu idag på Första advent! ♥

↓↓↓

linnea | 2010-11-27 @ 21:28:23

Nu ska jag gå och lägga mig och se på min stora kärlek Desperate Housewives!

Men jag är lite hungrig också, så jag ska ta mig något att äta.

Men men skitsamma.. Ha en fortsatt bra lördagskväll, vi ses imorgon! ♥


Humor videoinlägg

| 2010-11-27 @ 17:21:54


Jajaja, snälla klaga inte.. det är ju faktiskt ni läsare som vill ha videoinlägg! Och nu har ni fått det. Ett väldigt fult videoinlägg också så ni borde vara glada. Men om ni inte vill slösa fem minuter av ert liv så tycker jag inte att ni borde kolla på videon ovanför!

Jag visar b.la upp vad jag köpt på stan idag och sen så pratar jag bara en massa skit, så det är kanske inte så intressant att se? Haha hoppas ni gillade videon! ;)

Till staden!

linnea | 2010-11-27 @ 11:54:18

Hejhopp!
Nu åker jag till stan, ska shoppa lite julklappar och sånt kul! Jag kanske tar mig med kameran så det blir väl kanske någon liten bild när jag kommer hem. Men nu måste jag skynda mig! Ha en toppenlördag, ni är bäst älskade läsare! :)

Lite juliga bilder på Nova

pics | 2010-11-26 @ 18:33:21




Har varit med Ellen & Emma en liten stund idag. Vi typ pratade och spelade Mario Bros på Wii. Skojigt värre! Men nu ska jag gå och se på tv och kanske trycka i mig ett och ett annat chips. Eller kanske en och en annan godis. Göda! :D Men.. Ha en jättebra fredagskväll alla mina läsare, pussaaaaaaar på er!

Yay, its friday

linnea | 2010-11-26 @ 14:34:39

(Gammal bild, redigerade den bara lite nu.)

FRRREEEDAAAAGG! Idag på skolan så skulle vi gå ut på morgonen och ha någon konstig utegympa där man skulle dansa till massa dålig musik. Och dessutom så var HELA skolan med, så det såg ju minst sagt roligt ut! Jag typ höll på att dö av skratt nästan. Hahaha, vilken normal skolan man går på va? ;)

Aja vi slutar väldigt tidigt på fredgar så det är ju skönt! Så nu är jag hemma, och har varit hemma i över en timme. Men nu ska jag gå... tjingeling plingeplong tjongidonglong! ♥

Memory

pics | 2010-11-25 @ 18:38:04

Det här var inte igår vill jag lova. Men det är iaf jag & Lisa när vi var på "klassresa" i Fidodalen i 3:an. Söta va? :3

Idag kom skolkatalogen förresten! Har kollat igenom den lite snabbt, men ska snart lägga mig och kolla igenom den lite nogrannare. Hehe jag älskar att sitta och titta på olika folk i skolkatalogen, det är ju för roligt ju. Men vi höresss!

En månad kvar!

linnea | 2010-11-24 @ 19:26:43

(EN BILD FRÅN FÖRRA JULEN.)

Hejsan!
Idag är det EXAKT en månad kvar till julafton. Det är inte länge det.. och jag som inte ens börjat köpa en ända julklapp! Men ska börja köpa i helgen. Snart är det jul igen, och snart är det jul igen och julen varar än till påska, men det var inte sant, och det var inte sant för däremellan kommer fasta...

Idag har jag iaf varit hos min kära mormor, har fikat lite gött fika där och åt även middag där. Gottgott! Men nu ska jag gå och duscha och bli lite fräsch. Sen blir det väl Desperate Housewives eller något. Aja.. vi ses!

(Förresten: jag fick värsta jäääättelängtan efter sommarn nu när jag skrev det här inlägget när jag egentligen borde få jul längtan. Haha, jag är nog lite konstig jag! ;))

Last year - November

pics | 2010-11-23 @ 20:37:00
Nu är ju snart November månad slut och därför tänkte jag lägga in några bilder på mig själv från November förra året för att visa hur jag såg ut då. Känner ni igen mig? ;)


23th November

linnea | 2010-11-23 @ 16:25:13


Hejsan svejsan! Idag är vår kortaste dag i skolan (förutom fredag) så det var ju härligt! Men på slöjden så fick jag hålla på med någon läskig inristnings grej att rita med på en osthyvel och det fick ingen annan. Slöjdvikarien bara gick och hämtade det till mig och sa att jag fick testa.. konstigt?

Vet ni vad min mamma har bakat idag? Jo hon har bakat lussekatter och lussebullar! Mums vad gott, härligt med lite julstämning i huset :) Aja, funderar på att lägga in någon guide eller visa hur jag typ sminkar mig eller något sånt senare idag. Men vi får se hur det blir med det, kanske kanske inte.

Nu ska jag gå. Vi höres senare med något till trevligt inlägg! huuuuugs ♥

What a mess

pics | 2010-11-22 @ 19:23:34

Jag med min lilla "städ utrustning", nämligen en Hello kitty neccessär på huvudet och en sån här partygrej i munnen. Fulaste bilden någonsin, men jag bjuder hahaha!

 

Sen skulle det rensas ut en massa gammalt smink också. Hade massa läppglans som typ börjat ruttna.



FÖRE - i min byrålåda.

EFTER - i min byrålåda. Skillnad, eller vad sägs?


EFTER - ovanpå min byrå.

 

Jag tog fram min Sweets skål och satte i en massa olika bakelse, cupcakes och glass läppglans. Passar ju perfekt!

 

Nu har jag varit så duktig och städat i min byrå och rensat ut massa gammalt smink. Så därför förtjänar jag massa bubbelvatten och ett (eller kanske två) avsnitt av Desperate Housewives! wiiihoooo! ♥


Jävla människa

linnea | 2010-11-22 @ 15:59:55
Alltså nu är jag ganska så förbannad ska ni veta. För igår efter jag skrivit ett inlägg om att man lillasyster hade skaffat en blogg så var det nu någon idag som hade kommenterat en taskig kommentar på min lillasysters blogg. Men det värsta var att den som kommenterat hade kommenterat som om det var från MIG! Den hade skrivit in mitt namn och min blogg!

Såhär stod det i kommentaren:

Alltså fyfan för den här människan. Jag skulle aldrig någonsin få för mig att kommentera något sånt här på min lillasysters blogg, för jag tycker hon inte alls är tjock. Jag lovar att den här personen är jättetjock själv och därför ska den försöka klanka ner på min lillasyster.

 

Denna person läser ju min blogg då. Eftersom att den vet vad jag heter och vet vad min blogg heter. Så det är väl positivt att jag har någon läsare då! Men sånna här läsare som kommenterar sånt här till min lillasyster vill inte jag ha på min blogg så du kan dra härifrån snabbare än snabbast!

 

Alltså jag är verkligen sur. Och tro inte att du kan gömma dina åsikter bakom mitt namn. För jag har spårat ditt IP nummer och jag vet att du bor i Vällingby någonstans, och jag vet att ditt IP nummer är: 83.185.128.63.

 

Nu kanske vissa tycker att jag reagerar för starkt. Men då får ni tycka att jag gör det dårå, för jag är faktiskt jätte arg att någon låtsas vara mig och kommenterar på min lillasysters blogg! Alltså gud hur jävla dum i huvudet får man vara?

 

Så du som skrev det här på min lillasysters blogg tycker jag ska skriva en lång och vettig ursäkt både till mig och till min lillasyster! För annars så kan du gå och ruttna i helvetet, hoppas jag! :) Punkt slut.


Emmost.blogg.se

random | 2010-11-21 @ 16:50:33

Jajemen nu är det så att min lillasyster Emma har skaffat en blogg! Hennes blogg heter Emmost för att jag brukar ibland kalla henne för det, hihi! Jag har hjälpt henne att fixa en header och lite sånt, men ska fixa resten av bloggdesignen senare.

Men ni borde verkligen kolla in hennes blogg, och kanske även börja följa den? Det vore  också kul om ni lämnade en liten kommentar på hennes blogg, hon skulle bli så glad om hon fick några kommentarer! :)


(KLICKA PÅ BILDEN ELLER KLICKA HÄÄÄÄR FÖR ATT KOMMA TILL MIN SÖTA LILLASYSTERS BLOGG!)

Två vackra tanter

linnea | 2010-11-21 @ 10:09:36


Hejsan svejsan! Nu tänkte jag passa på att skriva ett snabbt litet inlägg medan Lisa typ ligger och sover. Nä men hon kanske bara vilar. Aja hon sov ju som sagt här! Vi har haft jättekul, vi har kollat på massa gamla bilder från när vi gick i 1an-3an.  Hahaha guuud säger jag bara! :p Men ni kan få se några av bilderna senare idag. För nu ska vi gå och spela tvspel, Mario! Ha en trevlig söndag, hejsvejs! ♥

PRESS PLAY

| 2010-11-20 @ 16:40:00


Haha lite pinsamt att lägga in min spellista på bloggen, för vissa kanske tycker att jag lyssnar på konstig och dålig musik. Även fast jag lyssnar på rätt så vanlig musik, som väldigt många andra lyssnar på! Inte för att jag bryr mig om någon annan tycker jag lyssnar på dålig musik.


TRYCK PÅ PLAY FÖR ATT KOMMA TILL MIN SPELLISTA - M U S I C .

Lördag(sgodis)

linnea | 2010-11-20 @ 15:10:51

Tjohej! Här sitter jag och är sugen på godis. Hihi. Men det är ju faktiskt lördag idag! Idag har jag inte gjort så mycket hittills, är så trött så jag orkar knappt göra något. Men ikväll kommer Lisa hit och hon ska sova här! Det ska bli jättekul såklart! Men vi kanske gör någon rolig videoblogg eller något sånt, så ni får väl se om det kommer upp någon lite galen video här ikväll! :D

 

Aja nu ska jag gå. Men om någon timme så kommer det upp ett tidsinställt inlägg med min spellista på Spotify. Så alla ni som har spotify kommer kunna lyssna på min spellista senare! Kul va? Hehe ja jag tänkte väl det. Aja puss på er! ♥


Mina gamla headers

| 2010-11-20 @ 13:36:03
Tänkte göra ett inlägg med alla mina olika headers jag har haft på den här bloggen Littlemslinnea. Jag har ju såklart haft massa andra headers på andra bloggar med dom hittar jag inte. Ni som läst min blogg ända sen starten känner säkert igen dem flesta av dessa headers! Så många himla olika stilar jag har haft på headers! Känner ni igen någon?

KLICKA PÅ BILDERNA FÖR ATT SE DOM I STÖRRE STORLEK:

 

Herrejävlar vad många headers jag haft på bara ca ett år! Men jag tycker faktiskt att jag har haft väldigt många snygga headers. Åtminstone 50 % är snygga headers tycker jag! Fast den som jag har nu är ju såklart snyggast! ;) Har ni någon favorit av dom här ovanför?

(JA JAG HAR GJORT ALLA SJÄLV!)

Vantar, mössor, halsdukar

fashion | 2010-11-19 @ 21:51:01

För er som känner att ni inte hittat dom varma vantarna, den perfekta mössan eller den mysiga halsduken än så kan kanske det här lilla collaget hjälpa er att hitta något fint. Jag själv tycker det är snyggast med bara "naturella" och basfärger på vantar, mössor och halsdukar i vinter. Alltså svart, vitt, brunt och beige.

Jag gillar mest mössan och vantarna med det där fluffiga luddet på i vitt och beige och leopard öronmuffarna! Alltså den där vita mössan med den stora fluffiga pluffiga bollen på huvudet ser hur mysig ut som helst! :3 Vill ha en sån! Tycker ni det fanns något snyggt här på mitt collage?

Fredagsmys

linnea | 2010-11-19 @ 20:42:40

(Jag är faktiskt skitnöjd med den här bilden, den blev ju hur bra som helst! Och tänk att den ändå bara är tagen med min vanliga kompaktkamera!?!?)

Har knappt haft tid att uppdatera idag för först så var det ju skolan, och efter skolan var jag med Matilda och Annie. Vi såg på Glee och åt popcorn, spelade kort, kollade i H&M katalogen och så. Kul kul! :) Sen så for jag hem och åt middag och så, och efter middagen så åkte jag och handlade med mammi. Men nu uppdaterar jag lite här!

Har inte så mycket att göra ikväll så tänkte att jag kunde ägna lite tid till bloggen. Ska göra lite olika collage och så. Sen ska jag även se på Cirkus Möller lite senare. Hahah, jag älskar Flickorna på Klitteholm! Så sjukt roligt!

Ha en kulig fredagskväll, vi ses lite senare med mer inlägg förhoppningsvis! XOXO /Linnea.

Svaren till frågestunden

random | 2010-11-19 @ 11:30:00
Nu är det dags för mig att svara på alla frågor jag fått in i frågestunden! Jag orkar inte hålla på och göra en massa delar så nu kommer alla svaren på en gång. Jag kanske råkar svara på en likadan fråga någon gång, för det kanske kommer bli lite svårt att hålla reda på vilka frågor jag svarat på och vilka jag inte svarat på. Men aja... HERE WE GOOOO!


Vart gör du alla dina colage (stav) skulle gärna vilja få reda på det nu.

- Jag gör alla mina collage i ett superbra program som heter Photoscape, och det finns att ladda ner 100% gratis HÄÄÄR! Det är verkligen jättebra, och det är också väldigt lätt så även "nybörjare" kan fixa massa fina collage.

Sen har någon annan i din familj en blogg?
- Nej, ingen annan än jag i min familj har en blogg.

Hur ser din favvo ouitfit ut?
- Jag har ingen dirket favorit outfit.. det varierar från dag till dag typ!

Hur gammal är din syrra emma ?

- Hon är 9 år, men fyller 10 år 14 mars.

vilken är din favorit blogg ?
- Jag har en maaassa favorit bloggar så jag kan inte välja ut en ända blogg.. förlåt!

vart vill du pierca dig ?
Jag vet inte.. men jag tycker det iaf är snyggast att ta hål i näsan.

var vill du bo utomlands ?
- I USA, såklart!

vad vill du bli i framtiden ?
- Jag har faktiskt inte en blekaste aning.. rik kanske? ;)

När fyller du år ?
- Jag fyller år 7 februari.

var i umeå bor du ?
- Ca 5 minuter med bil från stan.

vilken sorts stil har du ?
- Linnea-style of course! Nä men jag har väl inte direkt någon speciell stil, bara en snygg & skön stil!

vad brukar du göra på fridtiden ?
- Jag brukar göra lite allt möjligt på fritiden. Fota, vara med vänner, blogga, leva livet typ!

går du på nån sport ?

- Nej det gör jag inte. Men jag skulle vilja börja i någon rolig sport typ.. någon som vet någon rolig sport?

gillar du att sjunga ?
- Haha ja det gör jag, men tyvärr så sjunger jag som en gammal kossa typ!

varför började du blogga ?
- Jag började blogga när jag såg Kenzas blogg för lite drygt 2 år sen. Då tänkte jag liksom: "Undra hur man startar en blogg, det vore ju roligt att testa!" Sen upptäckte jag blogg.se där jag startade en blogg och sen visade det sig att det var kul att blogga så jag fortsatte! :)

hur ser en perfekt fredagskväll ut för dig ?
- Med massa gött (typ godis/chips & dricka) framför tven eller en film tillsammans med personer jag gillar!

gillar du hello kitty ?
- Nä inte alls lika mycket som jag gjorde förut. Men hon är väl lite småsöt sådär!

vilka är dina bästa vänner ?
- Jag vet inte...

sminkar du dig varje dag ?
- Oftast. Men om jag typ bara ska vara hemma och slappa så orkar jag inte sminka mig.

vilket är ditt favorit tv-program ?

- Haha, det trodde jag ni visste ;) Nä men Desperate Housewives såklaaaart!!!!

Gör du gratis designer?
- Nä tyvärr så gör jag inte gratis designer till andra.

Kan du inte lägga in lite guider om Gimp?
Typ hur man gör en enkel header,redigerar foton,fixar in text m.m?

- Jag har ju lagt in en Gimp guide förut som handlade om hur man klipper ut bilder i Gimp. Men tyvärr så är det det ända jag vet hur man gör i Gimp, och typ rita lite enkla fula bilder. För allt annat fixar jag i Photoscape! Men om ni läsare vill så kan jag kanske börja lite små Photoscape-guider? Där jag t.ex visar hur man kan göra enkla headers, redigera sina bilder, fixa olika skyltar, animera bilder osv. Om ni vill alltså? :)

Har du några tips på kreativa julklappar?
- Ja du kan ju alltid ta fram lite cenitlera och göra lite olika roligheter som du sen gör smycken av. Eller så kan man kanske göra kylskåps magneter av sån här lera som stelnar, som man sen målar och sätter en magnet på. Annars så kan man göra något fint smycke med pärlor, eller varför inte en pärlplatta? Sen funkar det ju även alltid att göra olika collage på datorn som man skriver ut med olika fina bilder och sånt. Eller så kan man köpa hem lite scrapbooking material och göra ett fint scrapbook album med fina minnen, bilder och sånt.. det är både personligt och jätteuppskattat! Det är bara fantasin som sätter stopp!

Är du bra på kodning?
- Nja.. rätt så bra iallafall!

Vad gör du då du inte bloggar?

- Då jag inte bloggar så gör jag en himla massa andra grejer, ja jag lever livet rättare sagt!

Hur många går det i din klass?

- 21 stycken.

Vilka bloggar läser du? :D
- Jag läser ju som jag sa lite längre upp en maaaaassa bloggar. Men två bloggar som jag älskar att läsa är: thejuicydetails.blogg.se, blogg.amelia.se/maria-montazami.

Varför tror DU alla just denna dagen har frågestund :) ?
- För att jag har frågestund då ska ju alla andra också ha det.. såklart! Haha nä men jag vet faktiskt inte.. det kanske bara är ett oväntat sammanträffande.

vad har du för skostorlek?

- 37-38!

vilken är din favoritglass?

- Mjukglass och Ben&Jerrys!

hur många bloggar har du haft?
- Med den här bloggen tror jag faktiskt att det är precis 10 st! Hahaha, herregud vad många..

om du var tvungen att ha med 3 saker till en öde ö, vad skulle du ta med då?;)
- Min familj, mat och en helikopter så att vi snabbt kunde ta oss därifrån! ;) Smart va?

Hur har ni gjort för att få eran hund att bara hålla sig på gården?^^
- Hihi vilken rolig fråga! Men jag vet faktiskt inte riktigt.. vi har väl bara gett han mycket kärlek och då kanske han blivit så trygg hos oss att han kan vara lydig. Eller något sånt, haha nä jag vet faktiskt inte. Men han är verkligen jätteduktig lilla Ozzy som bara håller sig på gården!

Vilket är ditt favoritämne?
- Bild, eller engelska tror jag nog!

Om du skulle få flytta till ett annat land/stad, vars skulle du flytta då?
- Till USAAAA! Någonstans nära Hollywood typ!

Vad vill du jobba som/med när du blir stor?
- Jag har faktiskt inte en aning. Har inte tänkt så långt än. Men jag vill iallafall jobba som/med något roligt!

Har du någon/några favoritartister?
- Hmm.. nä det har jag faktiskt inte! Jag lyssnar på alla möjliga olika artister och band.

Hur många läsare på en dag är ditt rekord? :)
- På en annan blogg så är mitt rekord över 250 något. Men på den här bloggen så är det typ "bara" 190 något sånt.. hehe!

Vilken är din favoritaffär i klädväg?
- H&M & Bikbok.

Vart köper du mest kläder?
- H&M tror jag!

Kan du visa mer outfits? (typ varje dag!)
- Jag visar ju upp mina outfits lite då och då. Men visst kan jag försöka att visa upp dagens outfit nästan varje dag. Men ibland när man typ bara är hemma och har mjukisbyxor och ett linne så kanske det inte är så jätteroligt att se dagens outfit. Heh. Men jag ska försöka, jag ska försöka!

Kan du skriva mer om mode? :)

- Jag skriver ju lite om mode ibland, men jag kan försöka att skriva lite oftare. Men då måste ni läsare ge mig lite mer detaljerade tips på vad ni vill läsa om för mode. T.ex om ni vill att jag ska matcha något speciellt plagg, om jag ska göra en hissar & dissar inom mode osv. GEEEE MIG TIPS KÄRA LÄSAREEE!

Vad väger du och hur lång är du?
- Jag är ca 1,63-65 och jag har inte vägt mig på åratal så jag vet inte vad jag väger. Är det så himla viktigt att veta vad en person väger??

Vad tycker du om att Paow har varit otrogen mot Hugo?
- Jadu, jag vet inte riktigt vad jag ska tycka. Jag är inte precis den som sitter timme efter timme och läser stor/skvallerbloggar. Om jag ska vara ärlig så bryr jag mig inte ett skit om dom.. bara väldigt pinsamt att skriva ut HELA sitt liv i sin blogg!

Vilken är din favoritblogg bland storbloggarna?
- MARIA MONTAZAMI, såklart!

Hur fick du så många läsare?

- Hehe jag vet inte riktigt. Jag gissar väl på att alla dom som läser min blogg har gillat det jag skriver och helt enkelt bara stannat kvar ;)

Hur många länder har du varit i, och vilka?
- Jag har varit i Thailand x2, England, Spanien x4 typ, Bulgarien x2 och Finland x3 typ.
Sen om man räknar med att vara på olika flygplatser så har jag också varit i Danmark, Norge, Förenade arabemiraten och tusen till typ! Hihih..

Vad har du för kläd&sko-storlek?

- Jag har alla möjliga klädstorlekar, det beror ju på hur stort/litet plagget är. Och sen så är min skostorlek 37-38.

Vad önskar du dig mest av allt i julklapp?
- Mest av allt så önskar jag mig nitväskan från modekungen.se, DH boxarna Säsong 5 & 6 och en riktigt häääärlig jul!

Hur mycket tid spenderar du på bloggen?

- Det är väldigt olika. Men om man räknar med att tänka ut idéer och inlägg till bloggen, fota bilder till bloggen, skriva inlägg, svara på kommentarer osv så kanske 2-3 timmar per dag. Men vissa dagar kanske det bara är 30 min, 4 timmar eller kanske ingen tid alls. Det är sååå olika från dag till dag!

Hur mycket tid spenderar du vid datorn?

- Här är det också sååå olika! Men allt från 1 timme - 5 timmar... ouups!

Får du månads/vecko-peng, isåfall, hur mycket?
- Nej jag får inte måndas eller veckopeng. Jag får en liten slant när jag behöver, t.ex när jag ska på stan, bio, gå och fika osv. Det tycker jag är mycket bättre! :)

För hur mycket pengar köper du kläder i månaden?
- Väldigt olika. Vissa månader köper jag ingenting. Vissa månader köper jag för 1000. Men ibland köper ju även mamma till mig. Men den månaden när jag köper så kanske det är ca 300.

För hur mycket pengar köper du godis i månaden?
- Jag köper nästan aldrig godis själv för mina egna pengar. Men för max 50 kr typ :p

Chips/Godis? - Både och, jag kan inte välja!
Skor/Väskor? - Väskor.
Läpp-glans/Läpp-stift? - Läppglans.
Tv/Dator? - Hmm jag måste nog säga dator!
Ringar/Armband? - Ringar
Armband/Halsband? - Halsband
Bli fotad elr Fota själv? ;) - Både och såklart!

hur kom du på iden till din blogg-adress?
- Jag hade en "Little miss sunshine" tröja förut. Då kom jag på att jag kunde ha ett likadant bloggnamn fast med Linnea såklart och med ms för att det blir kortare än miss. Och för att bloggnamnet passar mig så otroligt bra!

håller du på mycket med webdesign och sånt?
- Nja det skulle jag väl inte precis säga att jag gör. Men jag fixar min egen design ibland (eller kanske rätt så ofta) och det är ju webdesign. Men annars håller jag inte på med det så mycket.

vad är det bästa osm har hänt dig ?=)

- Att jag föddes! Haha nä men jag vet faktiskt inte..

Visst går du i min syrras klass (alltså Wilma.Gs klass)?
- Jag visste inte riktigt om det här var en fråga till frågestunden eller inte. Men ja det gör jag hursomhelst!

de 3 bästa minnen du har ?
- Jag har så sjukt mycket minnen att det inte är sant! Men jag har många minnen sen jag var liten och gjorde en massa roliga saker, sen har jag även minnen med min underbara familj.. och tusentals minnen med mina kompisar! Jag kan omöjligt bara välja ut mina tre bästa minnen, det går ju inte!? :o

vilken är din favoritmaträtt?=)
- Jag gillar tacos, kött och pommes, kyckling och ris.. det är nog tre av mina favorit maträtter iallafall!

Vad är det pinsammaste du gjort?

- Jag kommer faktiskt inte ihåg, jag har gjort hur mycket pinsamt som helst i mina dagar. Det senaste pinsamma jag gjorde var för några veckor sen när jag var på stan med mamma.. då gick jag fram till en kvinna/tjej som jag trodde var min mamma och började babbla på med henne! Haha usch det var så pinsamt! Men jag har gjort ännu pinsammare grejer..

Skulle du vilja vara med i idol?
- Haha nä det skulle jag verkligen inte vilja, då skulle jag bara skämma ut mig inför hela svenska folket och alla skulle skratta åt mig och tro att jag var att skämt eftersom att jag är så dålig! :(

Är du bra på att sjunga?

- N E J. Verkligen inte. Jag sjunger så att fönstren spricker, så illa låter det typ.

Favorit tid på dagen?

- På skoldagar så är det när jag slutat, runt 13.10-15.00. Men på helgerna är det hela tiden på dagen!

Favoritdag?

- FREEEDAAAA'!

Favorit spel på datorn?
- Inget typ. Förut gillade jag Robot Unicorn Attack på facebook, men nu är det skittråkigt ju.

Hur gamla är dina föräldrar och vad jobbar dom med?
- Min mamma är 34 och jobbar på Eniro. Min pappa är 38 och har ett eget företag som takläggare.

Vem hejjar du på i idol?
- Olle tror jag nog!

Person du ser upp till?
- Mammi. Hihi nä men jag vet faktiskt inte!

Artist du gillar?
- Jag gillar liksom ingen speciell artist, utan jag gillar olika låtar med olika artister.

Vem är du kär i ?

Ingen. Och om jag var det så skulle jag inte precis skriva ut vem på bloggen, haha.

vad heter skolan du går i ?

- På engelska heter den Pighill school, haha sååå fult namn!!!

vad skulle du göra om du fick träffa justin bieber
- Säga till han att han borde göra bäbislåtar istället för sånna låtar han gör nu.

vill du bli en stor bloggare?

- Nja inte en sån jättestor bloggare, kanske lite halvstor annars skulle det bli för jobbigt!

hur mycke pengar får du i månaden ?

- Det är olika, vissa månader kanske jag inte får något alls, men då andra månader kanske jag får mycket mer!

vill du tjäna pengar på din blogg ?
- Ja såklart, det är väl alltid roligt att tjäna lite cash.. haha. Men förresten så har jag redan tjänat typ 65 kronor via Bloggerfy. Wiiiho så mycket! Nä men det går ju alltid uppåt, inte neråt precis!

vad tycker du om storbloggarna ?

- Jag läser ingen av storbloggarna (förutom Maria Montazami om hon räknas?) för att alla är så grymt tråkiga. Jag orkar då inte slösa mitt liv på att läsa hur mycket fett Kissie sugit ur kroppen, eller om någon japansk figur Foki skriver om.

vad föredrar du tights eller jeans ?

- TIGHTS! Har inte använt jeans på fler år!

favorit blomma ?
- Ros kanske.

tycker du att det är fult med finnar ?

- Det är väl inget man precis vill ha, men jag mobbar ju inte någon för att den har finnar precis. Det är ju bara männskligt! ;)

favorit tidningar ?
- OKEJ och FRIDA!

h&m eller lindex ?

H&M

favorit färg ?
- Jag gillar många färger typ svart, vit, rosa, turkos, blå, lila osv.. colors makes you happy!

festar du mycke ?

- Nää inget alls.

är du blyg ?
- Hihi ja rätt så!

om du fick välja vem du vill vara vem skulle du vilja vara då ?

- Jag skulle inte vilja vara någon annan än mig själv! Det är alltid bäst att vara sig själv.

hur länge har du haft bloggen ?
- Om någon vecka så har jag haft bloggen i ett år! Tänk, ett år! Det är det absolut längsta jag haft en blogg någonsin.. så det måste vi fira stort med kanske någon tävling eller så? :)

artist du hatar ?
- Justin bäväääär

vad har du för fobier ?
- Jag har fobier för ormar, spindlar och getingar. Allt det vanliga typ..

canon eller nikon ?

Nikon såklart! Jag har ju faktiskt två Nikon kameror!

har du djur ?

Jajemen jag har världens sötaste vovve som heter Ozzy, han är så snäll!

vill du gifta dig i framtiden ?
Ingen aning, har inte börjat planera så långt än.

ångrar du något du har gjort i ditt liv ?
- Aaa ganska mycket faktiskt.

favorit låt ?

Jag vet inte riktigt, men Katy perrys Firework har fastnat i mitt huvud just nu..

person du beundrar ?
- Jag "beundrar" (det kändes ganska töntigt att säga) den kända "Youtube tjejen" Tabby för att hon är så grymt cool, galen och jag undrar hur hon kan ha fått så sjukt många visningar på "helt vanliga" videos.. Men men det är väl för att hon är Tabby! ;) Men hon är hursomhelst grymt cool och jag äääälskar hennes videos!

vad har du för ringsignal till mobilen ?

- Världens dåligaste låt typ som jag gillade förut. Hehe.

vad heter din mobil ?

- Min mobil heter Sony Ericsson W595.

vad är det läskigaste du har varit med om ?
- Jag vet faktiskt inte.. har inte varit med om något speciellt läskigt faktiskt. Och det är jag glad för!

beskriv dig med 3 ord ?
- Glad, rolig, lättsam

Tycker du om muffins/cupcakes?
- Jarå det är gott det! Speciellt kladdmuffins.

Hur gammal vill du mest vara?
- Ingen aning.. men det skulle kanske vara roligt att vara typ fyra år igen, hihi!

favorit musikstil?

- Jag har ingen speciell favorit musikstil, jag lyssnar på det mesta.. pop, R&B, typ det vanliga.

Varför är din blogg så poppis? :)
- Haha jag skulle nog själv inte säga att min blogg är så poppis, men tackar för att du tycker det! Men jag vet inte varför den är så "poppis", många kanske gillar det jag skriver, sättet jag skriver på och att jag skriver lite orginellt typ. :)

jag laddade ner photoscape för ganska längesen men jag fattar inte hur man får in textstilarna från dafont till photoscape?

- Klicka HÄÄÄÄR för att komma till en superbra guide på hur du får in typsnitten när du laddat ner dom till Photoscape. Hoppas det funkar för dig nu! Lycka till!

hur många bloggar har du haft och vad har dem hetat? din blogg äger<3
- Jag har som jag svarade längre upp haft precis 10 st bloggar med den här! Här är några namn jag minns på några av mina bloggar jag haft: Jejjekaninen, Musiclinnie, Lellus, Lauii, Sleepingcookie osv... Haha så fula namn! Mitt bloggnamn som jag har nu är tusen gånger snyggare! Tack så jättemycket förresten, vad jag glad jag blir <3

Favoritgodis?
- Salt laktris och sura godisar, jag älskar salt och surt!

Favoritchips?

- OLW's sourcream & onion typ, en riktig klassiker!

Finaste bilden du tagit?
- Jag vet inte riktigt vilken som är den finaste bilden jag har tagit. Jag har faktiskt tagit jättemånga fina bilder tycker jag! Men den här är nog en av dom finaste bilderna jag tagit, är riktigt nöjd med den:

 

Favoritfilm?

- Jag har inte direkt någon favoritfilm. Men gills Desperate Housewives boxarna? Isåfall säger jag dom!

 

Tycker du min blogg är bra? ;)

- Jorå din blogg är helt okej!

 

Favorit kanal? :D

- Kanal5 är lätt bäst!

var gör du dina designs?

- Jag gör alla mina designer i Photoscape, världens enklaste och bästa program!

hur får du det dära L♥ uppe vid www?

Klicka HÄR för att komma till en guide som visar hur man enkelt kan fixa en liten ikon vid bloggadressen själv, det är faktiskt inte så mycket svårare än vad man tror!

hur fick du den dära kameran vid din text på sidan?
(vet inte om den är kvar men..)

- Jag vet inte exakt vad du menar? Jag har väl ingen kamera vid texten i menyn? Men jag tror att jag haft en bild på min kamera brevid om mig texten förut någon gång i sommras. Men då la jag iaf bara in en bild brevid texten som jag skrivt i Photoscape, lätt som en plätt!

 

är du populär i skolan?

- Haha nä det skulle jag väl inte kunna påstå, men ingen är liksom "populär" eller vad man nu ska säga.

har ni god skolmat?

- Ja ibland. Jag tycker faktiskt inte att man ska klaga så överdrivet på skolmaten, vi ska vara glada att vi får mat och överlever som inte barnen gör i afrika. Tänk på det alla ni som klagar, ni är bara bortskämda isåfall! ;)

 

har du mkt läxor?

- Vi får två olika läxor varje vecka och det är väl lagom typ. Men ibland får vi mer och då är det ju ganska mycket. Men man måste ju lära sig något, det är ju därför man går i skolan!

 

hur gör man en header och hur får man så att det står tex klicka och skika . och du har as fin blogg jag menar det jag lovar <3

- Först så går man in på flikarna där uppe vid Design, sen klickar man på kodmallar där nere. Och sen väljer man där uppe i lilla "välj fönstret", där väljer man Inläggssida. Och där på inläggssidans kodmall så måste man leta jättenoga efter en text där det står "Skicka kommentar". När man hittat den texten så tar man bort Skicka kommentar texten, men man ska inte ta bort " ", sen skriver man in det man vill att det ska stå på kommentars knappen. Efter det sparar man och då är det KLART! Det är inte svårare än vad man tror.  Åhh tack tack tack tack, vad snällt! :D

Vad gillar du allra bäst i hela världen?:D

- Jag gillar min familj allra bäst i HEEELA världen, dom ställer alltid upp för mig och gör mig alltid glad. Älskar dom!

Favoritband?

- Jag har inget speciellt favoritband, jag lyssnar på alla möjliga band.

 

 

Sååååå! Då har jag svarat på alla era frågor. Hoppas ni blev nöjda med era svar! Det var jättekul att svara på era frågor! Tack så jättemycket för era frågor. ♥


Oh lala lala

linnea | 2010-11-18 @ 17:22:21


Hejsan! Förlåt för världens sämsta rubrik, men jag kom verkligen inte på något annat. Orkar inte sitta och tänka i typ 10 minuter efter en bra rubrik, så det fick bli det första som jag kom på. Det är så tråkigt att skriva vad man gjort idag i skolan och så. Så därför skriver jag att jag lyssnar på musik just nu! :) Mycket bra musik!

Aja om en stund ska jag iaf börja sätta igång och svara lite smått på frågestunden. För som jag skrev i förra inlägget så svarar jag på frågorna idag och tidsinställer inlägget så att det kommer upp på fredag. Det kommer typ ta mig hela kvällen att svara på alla frågorna, jag har ju fått så många! Tack så jättemycket för alla frågor, vad kul att ni undrar så mycket om mig! PööZ. ♥

Sista chansen att fråga

linnea | 2010-11-18 @ 09:11:00

Jajemen nu är det sista chansen att fråga om du undrar över någonting om mig, min blogg osv! För imorgon kväll så kommer jag att svara på alla frågorna, men jag kommer att tidsinställa inlägget med svaren så att det kommer upp här på bloggen på fredag. Eftersom att jag nog inte kommer hinna svara på frågorna på fredag. Så.. FRÅGA PÅ! Jag vill ha en massa spännande och roliga frågor!

 

(Ja det här inlägget är tidsinställt..)


You're amazing just the way you are

random | 2010-11-17 @ 16:53:47


Ville bara meddela er om att jag är med i en tävling där man får skicka in ett självporträtt/porträtt och den som vinner får sin bild illustrerad! Hur kul låter inte det liksom? Vill du också vara med och tävla? Klicka då här och du har chansen att bli illustrerad av en jätte duktig illustratör! :)

Idag är det Onsdag.

linnea | 2010-11-17 @ 15:02:44


Kom hem från skolan för snart en timme sen. Härligt! Men nu MÅSTE jag gå och läsa ur förmodligen världens tråkigaste bok. Men vi har i läxa att läsa tre kapitel ur den boken, och vi ska ha läst tre kapitel till imorgon! :o Herregud.. jag har knappt börjat läsa. Jag måste verkligen skynda mig och börja läsa!

Egentligen så ville jag bara visa er min mysiga outfit! Jag bytte till mjukisbyxor och mystofflor när jag kom hem. Myyyysigt! Aja nu måste jag börja med boken.. Vi hörs senare med mer uppdatering! Puuuuss.

Write a text.

linnea | 2010-11-16 @ 16:40:43



Om ni undrar vad jag har sysselsatt mig med sen jag kom hem från skolan så kan jag säga er att jag har suttit och gjort en jobbig läxa. En engelska läxa.. Man fick välja om man ville skriva om sitt höst-lov, en av de bästa resorna man varit på, en galen lärare, en fantasi framtid eller om Idol 2010. Jag valde att skriva om en av de bästa resorna jag har varit på, och jag skrev om när jag var i London. Och texten skulle innehålla minst 100 ord! Men jag blev faktiskt ganska så nöjd med min lilla text. Inte för att jag är något engelska proffs men engelska är faktiskt rätt så kul!

Frågestund!

random | 2010-11-15 @ 18:07:44


Nu kan alla ni som undrar något om mig, min vardag, min blogg, mitt liv ställa frågor i denna frågestund!
Passa på att fråga det du undrar, för på fredag svarar jag på alla frågorna. FRÅGA FRÅGA FRÅGA!!!

Vad hände med H baseball jackorna?

fashion | 2010-11-15 @ 16:15:25



Ja.. vad hände egentligen med dessa uuuurpopulära H baseball jackor? Jag menar, dom kom väl ungefär i april-maj detta år och då hade liksom ALLA en sån här jacka. Det var liksom bara ett måste (typ)! Och även i sommras så hade alla dessa jackor. Var man än gick så såg man alltid flera stycken som hade sånna här på sig i alla olika färger.

Men nu har ju nästan INGEN på sig baseball jackorna längre? Nu om man t.ex går på stan så ser man inte en endaste person som har på sig sin jacka. Så vad hände egentligen!? Var dom bara ett "vår/sommar mode"? Egentligen så borde man ha dessa nu istället på hösten/vintern när det är kallare istället för på sommaren när det är så varmt.

Jag har suttit och funderat jättelänge nu på varför dom inte är lika populära nu. Är det kanske någon därute som kan ge mig ett svar? Varför är baseball jackorna inte lika populära nu som i våras/sommras?

Jag har faktiskt själv två stycken sånna här jackor. En blå med vita ärmar och en rosa med grå ärmar. Jag minns hur glada jag och Lisa var när vi hade köpt varsin "H-jacka", dom sista i våra storlekar. Vi typ hoppade runt och var glada! Hahaha, det var tider det! ;) Men nu så använder jag nästan aldrig mina, har inte använt dom på jättelänge. Inte sen i sommras. Undrar varför..?

EN LITEN FRÅGA:

Söndag

linnea | 2010-11-14 @ 18:38:05


(Har typ hundra till sånna här svartvita egobilder som jag tog idag. Tror att jag ska fixa en ny header med en av dem bilderna.)

Har inte orkat sätta mig framför datorn idag och uppdaterat tidigare. Men men nu uppdaterar jag ju iallafall! Har inte gjort så värst mycket idag. Har mest spelat Singstar med min lillasyster, men jag vinner ju nästan över henne hela tiden! Mohahaha! Jag blev en sann popstjärna, det borde ju betyda att jag är ganska bra på att träffa tonerna? ;) Har också försökt göra en liten fotostudio i mitt rum, mot mina vita garderobsdörrar. Och när jag redigerade bilderna så blev resultatet faktiskt MEGABRA tycker jag! Ni kommer få se fler av mina svartvita egobilder senare någon gång.

Men idag är det ju (som alla redan vet) Farsdag! Så nu ska jag gå och fira min pappa och äta farsdags tårta. Möööms! Ha en toppenbra söndagkväll, kära läsare! Pussar till er! ♥

Saturday

pics | 2010-11-13 @ 22:40:37




(Tre bilder från bion tidigare idag.)

Förlåt att jag inte uppdaterade tidigare idag när jag kom hem från stan. Men jag har haft fullt upp ikväll med att spela Singstar och käka godis med min lillasyster Emma och hennes kompis Molly. Hehe det var verkligen skitskoj, men Molly var så bra på Singstar så hon slog mig och Emma nästan hela tiden! ;)

Hursomhelst så var filmen helt okej. Det var coolt med 3D och det var söta figurer också! Förresten så stylade jag om mina 3D glasögon när jag kom hem, pimpade dom lite snyggt sådär. Men ni kan få se bilder på mina omstylade glasögon imorgon!

Nu ska jag svara på lite kommentarer, checka in bloggar osv. Så jag säger väl: Godnatt, sov så gott alla mina kära underbara läsare! Puuuuuuss ♥

Bio time

linnea | 2010-11-13 @ 13:00:00

 

Idag ska jag på bio med min lillasyster och hennes kompis. Vi ska se Dumma mej i 3D! :D Det ska bli roligt, jag älskar att ha på mig 3D glasögon! Haha. Jag vet att det var jättelängesen Dumma mej började gå på bio, men men det spelar ingen roll för mig iaf. Sen när vi ändå är på stan så ska jag köpa en farsdags present till pappa.. det är ju farsdag imorgon! Hoppas jag hittar något bra att köpa till pappi. Men vi hörs när jag kommer hem från bion och stan! Hoppas ni får en jättehärlig lördag, pusshej!


Dagens blogg är...

random | 2010-11-13 @ 11:32:13

Jajemen, Dagens blogg är ingen mindre än Emma! Grattis grattis grattis till dig!


DET HÄR VAR EMMAS MOTIVERING:
"Jag skulle vilja vara med för det skulle vara jätteroligt att bli länkad på din blogg, eftersom den är så bra och många läser den ( till och med jag som inte är så jätteintreserad av andra bloggar) Fler besökare skulle jag inte heller tacka nej till;) Det är roligare att blogga om fler bösöker bloggen, och det skulle säkert bli så eftersom många tycker du har bra smak och om jag skulle vinna skulle det betyda att du gillade min blogg litegran iallafall, och då klickar dom säkert in och kollar på min blogg.^^ Men det är ju roligt att vinna också.

Det var min motivering, nu kan jag bara hålla tummarna.:)
"


Emmas blogg handlar för det mesta om vad som händer i hennes liv. Men hon lägger även in en massa jättefina bilder som hon har fotat själv, tagit från google eller inspirationsbilder från weheartit.com. Då och då kommer det även upp en snygg dagens outfit. Hon är även väldigt kreativ, för hon har nämligen en kategori som heter "Made by Emma". Där lägger hon in lite olika grejer som ritat, sytt eller pysslat ihop. Och som dem allra flesta bloggarna så lägger hon in lite olika låtar ibland.

Låter detta ovanför något som intresserar dig? Då tycker jag verkligen du ska klicka in dig på hennes blogg och börja läsa. Även om du kanske inte intresseras av det hon bloggar om så tycker jag att du borde klicka dig in på hennes blogg, för du kommer säkert gilla det du läser! Och glöm inte att följa Emma via bloglovin' om ni gillar hennes blogg!


Jag brukar själv faktiskt kolla in Emmas blogg då och då. Jag tycker hon har en väldigt intressant och bra blogg, en blogg som jag själv fastnar för. Sen är även hennes design jättefin! Väldigt enkel, men ändå så snygg! Så nu tycker jag att Emma förtjänar en massa nya läsare!


KLICKA PÅ BILDEN OVAN ELLER KLICKA HÄÄÄÄR FÖR ATT KOMMA TILL EMMAS BLOGG!

BY H&M.

fashion | 2010-11-12 @ 23:45:54

Världens slarvigaste collage som jag slängde ihop på typ två minuter. Men jag ville bara visa er läsare två olika outfits som passar ihop med H&Ms sprillans nya börsar/förvaringslådor i form av en cupcake.

Den ena outfiten är väldigt enkel med enkla färger som brun, beige, grå, puderrosa och svart. Den andra outfiten är rätt så svart och grå, men då är det en färgglad kofta och en tshirt med färgglada detaljer som färgar upp hela outfiten. Jag tycker båda outfitsen blev rätt så lyckade, eller jag skulle iaf själv kunna ha på mig dessa outfits!


Vad tycker ni om mina ihopsatta outfits? Skulle ni kunna ha på er dom? Hiss/diss?


(ALLT på collaget kommer ifrån den billiga och braiga affären H&M.)

Nu har du chansen att bli Dagens blogg!

random | 2010-11-12 @ 17:12:13


Jag skippade det där att man bara fick ha högst 30 ord i sin motivering. Så nu kan ni skriva hur lång motivering som helst, ja ni kanske tillochmed kan skriva en så lång motivering att blir en bok! Så om du vill bli Dagens blogg och ta del av mina besökare och få lite nya besökare så tycker jag verkligen att du borde skriva en motivering här bland kommentarerna! Jag menar, vad väntar du på!?

(Jag väljer Dagens blogg senare ikväll eller imorgon, vi får se när det blir.)


På tal om ingenting så sitter jag här och lyssnar på musik, olika intron och citat från Desperate Housewives på spotify. Jag sökte bara på "desperate housewives" på spotify och då kom det fram en himla massa alternativ. Hahaha, ja jag vet ni behöver inte ens säga det... jag är (typ) beronde! :D

Skolfotot har kommit!

linnea | 2010-11-11 @ 19:18:53


Då har skolfotot kommit dårå. Klassfotot har också kommit såklart, men jag la inte in det för jag vet ju inte om alla vill vara med här på min blogg.. Aja hursomhelst så tycker jag att jag blev rätt så bra åtminstone. Ser lite tjock ut, men men jag gjorde väl något med ansiktet så det såg ut som det :( Men på klassfotot så såg jag ut som värsta gamla tanten. Typiskt fotografen att jämt välja den bilden som jag ser fulast ut på! Aja..

Om ni har tagit skolfoto/fått hem ert skolfoto hur blev det isåfall? Hur tycker ni min bild blev?

Wishlist.

linnea | 2010-11-10 @ 19:35:49


Om lite mer än en månad så är det ju julafton! Och det här på bilden ovan önskar jag mig, jag vet ju såklart att jag inte kommer få precis allting. Det här är iaf vad jag önskar mig just nu, kanske kommer på något mer jag önskar mig senare. Iiiiih, jag längtar till jul!


VAD ÖNSKAR NI ER I JULKLAPP MINA KÄRA LÄSARE? ♥

Sjuk.

linnea | 2010-11-09 @ 20:21:23


Har stannat hemma från skolan idag eftersom jag är sjuk. Eller det börjar åtminstone kännas lite bättre, så jag får hoppas på att det blir bättre! Så det är därför jag inte uppdaterat något idag om ni undrar. Har mest legat och kollat på tv och sett på dem underbara Desperata hemmafruarna! :D Jag är på säsong 2 just nu. Dessutom så är det ju även Desperate Housewives ikväll! Säsong 7, undrar hur många säsonger det kommer bli egentligen? Aja, man får väl hoppas på att det blir 10 säsonger... minst!


EN LITEN DAGENS FRÅGA:
Brukar du kolla på Desperate Housewives? Kommentera!

My head..

linnea | 2010-11-08 @ 20:15:38

bild från: we♥it.com

 

Bläää.. jag har typ sprängande huvuvärk och kan knappt tänka. Orkar inte koncentrera mig så ordenligt på att skriva. Har iallafall legat och kollat på DH nästan hela tiden sen jag kom hem från skolan. Har inte orkat något annat.

 

Nu ska jag hursomhelst gå och ta på mig min pyjamas och mina mystofflor. Sen ska jag lägga mig på soffan och vänta till Svenska Hollywoodfruar börjar. Wihooee, har längtat efter att se min älskade Maria Montazami sedan förra måndagen! Hon e bééést, glöm aldrig det! ;)

 

Jag tror inte det blir något fler inlägg idag pga mitt dumma huvud. Så jag får väl säga.. Ha en treeevlig kväll! Puss på er!


En snabb dagens

fashion | 2010-11-08 @ 15:38:11


(Nej jag har inte orange hår eller bruna ögon som det ser ut på bilden, det är bara blixten som är lite knäpp.)

Trefärgad kofta - H&M
Vit tshirt - H&M
Svart linne - Gina Tricot
Slitna jeanstights - H&M
Örhängen - Ur&penn
Ring - Lindex


Nu ska jag gå och se på Desperate Housewives (ja jag vet, jag är beronde?) och dricka juice! Så vi hörs lite senare idag, hejsvejs! ♥

Dagens blogg är...

random | 2010-11-07 @ 20:31:54

Vad kul att det var så många som anmälde sig i Dagens blogg! Men nästan alla hade skrivit exakt samma motiveringar varför just dom skulle bli dagens blogg. Typ 99% av dem som anmälde sig skrev att dom ville ha fler läsare, att dom aldrig vunnit någon veckans/dagens blogg, att dom älskade min blogg och läste min blogg varje dag. Så istället för att välja ut den som hade bäst motivering så LOTTADE jag ut vem som skulle bli dagens blogg. Fast Olivia hade ju även en bra motivering..

DET HÄR VAR OLIVIAS MOTIVERING:
"Jag vill vinna för jag har typ aldrig vunnit nån veckans blogg,sen också för att det är grymt kul om man liksom vinner på just din blogg för den är ju så grymt cool..Hoppas det rekte,älskar din blogg i alla fall. XD"

Aja, Olivia bloggar iallafall allra mest om sin vardag och hennes liv. Men ibland så lägger hon in olika låtar och videos från Youtube. Hon lägger även in en massa bilder både på sig själv, bilder hon fotat och bilder från google.

Jag tycker hennes blogg var rätt så intressant och trevlig! Sen har hon även en väldigt enkel men ändå snygg design. Jag tycker ni borde checka in hennes blogg och lämna en kommentar efter er. För hon vill säkert ha lite fler och nya läsare! Hoppas ni gillar hennes blogg och kanske tillochmed fortsätter att läsa den!

KLICKA PÅ BILDEN OVAN ELLER KLICKA HÄÄÄÄR FÖR ATT KOMMA TILL OLIVIAS BLOGG! Grattis grattis till dig Olivia som blev Dagens blogg! ♥

(En ny Dagens blogg kommer lite senare i veckan. Kanske onsdag, torsdag, eller fredag? Vi får helt enkelt se.)

Not so normal girl?

| 2010-11-07 @ 20:15:00


HAHAHAHA! Guuud, så sjukt rolig video att jag dör alltså. Eller är det kanske jag som har dålig humor? Nä jag har faktiskt riktigt bra humor och om ni också börjar asgarva åt den här videon så har ni förmodligen lika bra humor som mig! Jag tycker faktiskt den här tjejen var lite söt.. fast ändå väldigt läskig liksom! :o

Vill du bli Dagens blogg?

random | 2010-11-07 @ 13:28:11

Vill du bli Dagens blogg, ta del av mina läsare och kanske få en och en annan ny läsare? Så vad väntar du på, släng in en kommentar om att du är med och berätta med högst 30 ord varför just DU ska bli Veckans blogg! 1, 2, 3... KÖÖÖÖR!

Jamen såklart att det var Emma!

linnea | 2010-11-07 @ 11:13:13


Yesbox. Alla ni som gissade på att det var min lillasyster Emma (vilket iochförsig var ALLA som gissade) hade rätt! Såklart att det var Emma! ;) Hon var nämligen på ett Halloween-party igår med sin klass och då hade hon klätt ut sig till en häxa..? Eller var det kanske en dracula? Haha hon visste inte ens själv vad hon var. Men hon hade iaf sminkat ut sig lite läskigt och sådär.

Sen följde jag även med och hämtade henne när hon skulle hem från partyt. Och vet ni vad? Dom hade gjort det jättecoolt och läskigt där på partyt. Med massa läskiga ljud utanför huset massa ljus och pumpor och så. Sen berättade även min lillasyster att dom hade fått äta cupcakes! Åh, jag ville också vara bjuden ju :(

Men men, den som först gissade rätt på att det var Emma var.... *tadadadamdaa* CARRO! CARRO! CARRO! Så nu ska alla mina bloggläsare besöka hennes blogg.. NUUUUU! Besök den förfasen!




Sen när Emma hade spökat ut sig och sminkat sig, så ville också lilla Nova sminka ut sig. Men hon ville inte vara lika läskig som Emma så hon var en söt liten fjäril istället! Hon är ju nästan så söt att man får tårar i ögonen, håller ni inte med mig? :')

DH

linnea | 2010-11-06 @ 22:08:52

Har nyss gjort klämmackor (eller varma mackor eller vad man nu vill kalla det för) och tagit på mig pyjamas. Så nu hade jag tänkt mig att jag skulle se på mina DH (desperate housewives)- boxar. Eller inte alla förstås, men ska börja att kolla lite på säsong 1 nu och mumsa i mig mina mackor. Göttz.


HA EN JÄTTEBRA KVÄLL & SOV GOTT! PUSS! ♥


Who is this?

random | 2010-11-06 @ 20:48:06

 

VEM ÄR DENNA PERSON? ÄR DET KANSKE MIN GAMLA HÄXFARMOR ELLER ÄR DET KANSKE KISSIE?

Den som först gissar rätt på vem denna person är får en fetlänking och får ta del av mina läsare! Vad sägs om det? Så kommentera bara här nedanför i kommenratsfältet vem ni tror denna hemsking på bilderna ovanför är!

 

(Jag utser "vinnaren" om någon timme, så det är bara att gissa på!)


Tack mormor & mammi!

new in | 2010-11-06 @ 20:11:36

Dessa finfina grejer fick jag av mormor och mamma idag efter deras lilla shoppingrunda på stan :) Dom svarta fjäderörhängena fick jag av mormor och resten fick jag av lilla söta mammi! Jag har velat ha en sån där grå/svart transparent leopard skjorta/blus jättelänge och nu äntligen fick jag en! Fick även lite godis av mormor, göttigöttgött ! Tack så jättemycket för alla fina grejer mormor och mamma, ni är béééést!


Sötnosen Nova.

linnea | 2010-11-06 @ 18:00:00



Alltså, har ni sett något sötare i hela erat liv elller!?!? Jag bara äääälskar slutet "Hejdo blåggen" och när hon börjar sjunga "Mojaaa tääääskkkk" Det finns INGEN sötare på vårt jordklot än Nova! Sen hör man mormor där i bakgrunden också, så charmigt.

Åh jag är så stolt över min lillasyster! Jag lovar er - hon kommer bli en stor kändis någon dag.. eller kanske en stor bloggkändis! Hon kan ju redan säga "Hejdo blåggen" liksom! ;)


JAG ÄLSKAR DIG NOVA! ♥

Glasses.

random | 2010-11-06 @ 16:10:00



Igår när jag var hos mormor så testade jag hennes läsglasögon. Dom var väldigt starka och jag fick nästan ont i ögonen. Jag tyckte iaf att jag såg jätte annourlunda ut, men vad tycker ni? För tänk om jag någon gång skulle få glasögon (även fast man kan använda linser men men skitsamma) så då kan det ju vara bra att veta hur man skulle se ut isånnafall. Fast om jag skulle behöva glasögon så skulle jag nog välja några lite snyggare än mormors läsglasögon! ;)

Jag tycker jag blev rätt så söt faktiskt! Thihi. Inte för att jag skulle vilja ha glasögon för jag har ju bra syn och så (tror jag?). Men vad tycker ni mina kära läsare?

PASSAR JAG I GLASÖGON ELLER INTE? Kommentera!

(Och nej det här är inget inlägg för att dissa dom som har glasögon. Jag tycker absolut inte det är något fel med att ha glasögon, det är ju huvudsaken man ser någonting ♥)

Rosa, svart, vitt, silver & lite blått

fashion | 2010-11-06 @ 14:43:40




Rosa oversize tröja - Stadium
Vit tshirt - H&M
Svart linne - Gina tricot
Tights - Bikbok
Kors halsband - Glitter
Döskalle ring - Glitter
Love ring - Lindex
Leopard tofflor - Från London

Jag är nog lite som en glass - svår att motstå.

linnea | 2010-11-06 @ 13:03:24


bild från: we♥it.com

 

Tjenare! Idag är det lördag, och jag har inte så mycket att göra. Ska bara lägga in några kläder i garderoben som ligger på sängen och skräpar, sen ska jag måla naglarna. Ska nog också försöka ta någon bild på "dagens outfit". Usch jag gillar inte det ordet, men vad ska man annars säga?

 

Föresten så har jag även en video som håller på att laddas upp på Youtube just nu, så den kommer väl förmodligen upp lite senare idag! Ni kan få en liten ledtråd på vad videon handlar om: Sötare än socker! Haha, nu blev ni nyfikna va? ;)

 

Men vi hörs senare, pusshejjjj!


Shop til you drop

new in | 2010-11-05 @ 23:29:04


♦ En trefärgad härlig kofta.

♦ Ett hel vitt enkelt linne.

♦ En blå/röd/vit skjorta.

♦ Röd & blå randiga knästrumpor.

 

♦ Ett coolt korshalsband.

♦ En svart love ring.

♦ Världens coolaste dubbelring med en rosett.

♦ Grå/rosa fjäder örhängen.

♦ En "fuskpenna" med gånger tabellerna (1-9)

Bara för att den var så rolig och för att man ska kunna fuska lite.

♦ Ett marinblått nagellack


Ikea 129:-

random | 2010-11-05 @ 16:12:05



I onsdags när vi åkte hem från Stockholm så stannade vi på Ikea i Sundsvall för att äta middag. Och när vi ändå var där på Ikea så passade jag på att köpa lite smågrejer till rummet som jag behöver. Jag köpte bla denna klädhängare på bilden ovan. Jag menar den kostade ju bara 129 kronor så hur kan man låta bli att köpa den!? Hur billigt som helst ju.

Sen köpte jag även till lite galgar så att jag skulle ha något att hänga upp kläderna på. Så då hängde jag upp lite av mina favorit tröjor, tshirts, koftor, hoods osv, ställde mina mystofflor under och hängde mina väskor på sidan av klädhängaren. Jag tycker det blev skiiiitbra! Passar perfekt att ha en klädhängare i mitt rum, till mig som älskar kläder, mode och sånt! Perfekt! ♥

Föresten! Jag köpte också massa svarta enkla ramar, typ 18 st. Dom ska jag sätta i massa snygga inspirationsbilder från weheartit och kanske även några coola bilder jag taigt själv. Sen ska jag sätta alla dom bilderna med ramarna över hela min vägg. Jag ska ta massa färgglada bilder så att jag får en sprudlande färgglad vägg! Mitt rum kommer verkligen bli jättesnyggt! Jag visar SJÄLVKLART bilder på bloggen när jag satt upp alla bilderna på väggen. Jag gör allt för mina läsare! ;)


MEN VAD TYCKER NI OM KLÄDHÄNGAREN? HISS/DISS?

BILDER FRÅN STOCKHOLM - Del 2

pics | 2010-11-05 @ 14:54:25
Hejhopp! Här kommer andra delen med bilder från Stockholm. I den här delen är det resten av bilderna från Junibacken, några få bilder från Tom Tits Experiment, bilder från världens godaste middag på Vapiano och lite övriga random bilder typ. Så spärra upp era ögon kära läsare och checka in dessa bilder!




Hihihi jag och Nova sitter inne i Trazan & Bananes hörna och pratar i telefon!




Blää kolla min konstiga min!?




Haha jajemen, ni ser ju Trazan & Bananes lilla hälsning på bilden.




Jag har aningen om varför men jag gillar verkligen den här bilden på mig själv!
Ja ni ser ju, jag har ju den som header bild också. Notera att min tshirt passar
perfekt till den coola telefonen jag håller i handen. Hohohoh vad jag är rolig.




Nova beställer en korv av korvgubben Emma.




Jag beställde också en liten korv... en prickikorv!




Hihihi Nova smetar lite ketchup på sin korv, mums!




Någon konstig fågel grejsimojs som var ovanpå Trazan & Bananes hörna.




Nova pratar i telefon.. undrar vem hon pratar med??




Bara en god liten "efterrätt" som vi åt på Junibacken efter Pippis pannkakor. Mums!




Mycket trevlig bild.. man ser ju knappt något även fast jag sönderredigerat den. Eller så kanske det är jag som har dålig syn, haha vem vet?




Emma är så stolt över sin chokladdoppade marshmallowsgrej och sin klubba!




Ja då var alla bilder från Junibacken äääntligen slut dårå ;) Därför kan ni få se en liten bild på min mobil när jag lyssnar på musik. Väldigt ointressant tycker jag faktiskt.




Världens fulaste bild på mig.. men men, jag bjuder som alltid.




Jag leker inne på Tom Tits. Det här var någon konstig färgad skugg-grej. Men egentligen var skuggan av mig i mycket starkare färg än vad den ser ut att vara. Men det var blixten som gjorde att det blev så knäppt.




COLOOOORS!! :D




Nova hittade sig en liten (låtsas)bäbis som hon låtsades vara mamma till inne på Tom Tits. Hon ville nästan inte lämna ifrån sig bäbisen när vi skulle gå..




Man fick se hur en bäbis föddes i olika steg typ där inne på Tom Tits, och som sagt så var Nova helt fäst i den här lilla bäbisen.




Sista kvällen åt vi på världens godaste italienska resturang - Vapiano. Ni vet där Dessie brukar äta ibland och där Foki brukar äta när hon är i Stockholm? Det var iaf huuur gott som helst, mums mums mums!




Jag åt färsk hemmagjord pasta med champinjoner och gräddsås (som det står på bilden) och drack Cola! Övergott alltså! :D




Sen var det dags att åka hem till lilla Umeå. Det här var sista bilden jag tog, och nu har ni sett alla bilder från Stockholm. Hejdå stockholm! ♥

BILDER FRÅN STOCKHOLM - Del 1

pics | 2010-11-04 @ 19:28:49
Yesbox, nu ska ni "äntligen" få se lite bilder som jag tog i Stockholm! Jag bestämde mig för att göra två delar av bilderna eftersom jag tagit så många. Men jag tog typ allra mest bilder när vi var på Junibacken! Så i del 1 kommer ni få se några få bilder från bilen och hotellrummet, bilder från vår tre-rättersmiddag på Jensens Bøfhus och hälften av bilderna från Junibacken. Vad gör vi? - NU KÖR VI!!!


Här är en bild på Emma & Nova utanför IKEA i Sundsvall där vi stannade för att äta lunch påväg till Stockholm.




Äntligen framme i stockholm! En bild från vårt finfina hotellrum. Emma verkar vara väldigt inne i sitt Nintendo-spel... och Karamelli på tv, haha.




Yeey, rock 'n' roll!




Hihi, lilla söta Nova på Jensens Bøfhus med några konstiga pappers glasögon man fick med till barnmenyn.




Nova sitter så snällt och rart och ritar medan hon väntar på maten.




GÖTTGÖTT!







Förrätt, huvudrätt och efterrätt på Jensens Bøfhus! Allt var superdupergott förutom köttet till huvudrätten som dom typ hade sockrat. Eller så var det någon söt äcklig BBQ-sås.




Emma käkar sin GOOOODA glass!




Hahaha, jag bjuder. SÅÅÅ FUL BILD!!!




Nova är framme på Junibacken och har en rolig dag framför sig!




Nästan så att man vill ta en tugga, eller hur?




Såhär såg det ut på en liten bit av Junibacken. Censurerade några ansikten, för jag vet ju liksom inte om dom vill vara med här på Sveriges största och kändaste blogg? ;)




Nova åker i en guldig ruschkana! Censurerade några ansikten här med..




Wiihoo, Nova och Emma kör tåg för fulla muggar!




Hahaha, det roliga är att på tåget så är det en skylt att man ska ta av sig skorna om man ska vara på tåget, men både Emma och Nova har på sig sina skor. Olydiga ungar eller vad säger ni??






Nova ville se på Pippi teater så självklart måste man ställa upp och se det själv också! Men den som var utklädd Prussiluskan var en man.. haha läskigt!





Sen avslutar vi med två egobilder på mig själv inne i Mumin-huset. Resten av bilderna från Stockholm får ni se imorgon tror jag! Håll utkik!


Tillbaka på hemmaplan!

linnea | 2010-11-04 @ 13:47:04
HEEEEEEJ!!!!!! Har ni saknat mig? Ja jag tänkte väl det. Nä, men nu är jag iallafall hemma från Stockholm. Vi kom hem igårkväll men jag har inte orkat starta datorn och bloggat förens nu. Jag hade det hursomhelst jättekul i Stockholm!

Men vet ni vad jag ska göra nu? Jag ska nämligen svara på alla kommentarer jag fått under tiden jag varit borta, redigera massa bilder och checka in mina favoritbloggar. Wiiho, ser fram emot att få läsa en massa braiga bloggar som jag inte läst på några dagar! :D

Föresten så märkte jag nu att min bloggdesign inte alls är så fin som jag tyckte när jag gjorde den. Den ser ut som skit. Buhuhu! Jaja, jag ska iaf göra en ny design.. IDAG! Så snart slipper ni få se en så ful design varje gång ni går in på min blogg.

Men jag uppdaterar om en stund med massa bilder, mina inköp och en massa annat roligt från Stockholm! Håll utik! PUSSS PÅ ER ÄLSKADE LÄSARE!