KÖTTBULLAH

linnea | 2011-06-30 @ 21:21:17
Hey! Har varit och ränt runt på stan idag! Har köpt övermycket smycken, typ 16 st armband och 7 st ringar m.m. Jaja, iallafall. Imorgon ska vi vidare till Gotland, kul kul! Och om ni undrar varför rubriken är köttbullah så är det för att det är min och Emmas favoritvideo just nu. Hahahahaha jag dör alltså: inte ens kanske kött... KÖTTBULLAH ähm vad kan jag säga KÖTTBULLAH!


Skull headphones

new in | 2011-06-29 @ 20:35:12
Igår var vi ju som sagt på Grönan, sen åkte vi med en Viking Line båt och kom tillbaka idag runt kl 15.30. Jätte inressant. Förresten så har jag shoppat massa, bla världens coolaste hörlurar, massa snygga linnen m.m! Om ni är snälla kanske ni får se vad jag shoppat sen när jag kommer hem, så var snälla nu ;)


Dessa hörlurar köpte jag, döööö coola!
/bild - thejuicydetails.se

Hello Kitty dricka

linnea | 2011-06-27 @ 23:14:07
Tjenamors! Sitter i husbilen just nu och dricker Hello Kitty dricka. Den är god, smakar typ som hallonsoda. Vi har iallafall skaffat comviq surf så nu kan jag surfa som bara den! Näe men det går faktiskt jättesnabbt, snabbare än vårt vanliga internet typ, höhö ;) Imorgon ska vi till Gröna Lund och efter det ska vi åka med någon båt, typ Viking Line eller något sånt. Så jag får väl se om jag uppdaterar imorgon! Men nu ska jag gå och duscha, trevligt. SEE U! ♥



Jag & min Hello Kitty dricka. mumz!

Dancing in my cowgirl boots

| 2011-06-27 @ 13:00:00
Vissa av er vet kanske vem Tabby (tabs24x7official på youtube) är, och andra vet kanske inte vem hon är. Iallafall så "följer" jag henne på youtube, eller ja.. prenumererar på hennes youtube kanal. Och för ett tag sen åkte hon till sverige för att spela in sin låt + musikvideo. Och här har ni låten:



Själv tycker jag att låten är sådär. Trodde den skulle vara mycket bättre och mer i Tabbys stil. Men istället blev det en rätt tråkig, övermixad låt som låter precis likadant som alla andra låtar nu för tiden. Tråkigt. För hon har ju en bra röst och så, men den passar inte till att sjunga sånna här låtar. Det är vad jag tycker iallafall. Vad tycker ni om Tabbys låt  Dancing in my cowgirl boots?

Hello

linnea | 2011-06-26 @ 14:05:33
Hejhej! Är i Gävle just nu, senare ska vi åka vidare till Stockholm. Om ni undrar varför jag inte uppdaterat så är det för att på campingen som vi bodde på hade inte internet. Ja då vet ni det. Har typ inget speciellt att säga. Ska nog tidsinställa några inlägg till senare, vad sägs om det? Förresten vad tycker ni om den nya headern? Eller nya och nya, jag la ju innan den innan vi åkte men whatever. Men vi hörssssss!


två fula bilder på mig just nu. blä.

SES!

linnea | 2011-06-23 @ 11:46:41
Nu är det så att jag ska ut på äventyr!!! Nä inte riktigt, men vi ska åka iväg med husbilen idag. Och som alla förstår så kommer det inte bli så mycket bloggning. Men jag har med mig datorn så jag bloggar när jag har tid, och när det finns internet. Vi ska först till stockholm och gå på Gröna Lund och så. Sen vet jag inte riktigt vart vi ska.. typ Gotland? Och vi ska väl ungefär vara borta ca 2 veckor.

Men som sagt: Jag bloggar när jag har tid/lust och när det finns internet! Så ja... vi ses väl dårå! HA DET SKITBRA!

Vår "vackra" och stora husbil.. ifall någon undrar.

Orkar inte..

linnea | 2011-06-22 @ 17:11:32
orkar inte blogga idag, bloggar mer imorgon.

Whatcha got

| 2011-06-21 @ 12:02:08


Någon som har missat Dessies låt Whatcha Got (som släpptes igår)? Isåfall har ni den här! Tycker den är väldigt lik alla andra bloggares b låtar.
Fast videon känns ändå lite proffsigare. Men vart är alla kända superartister som tydligen skulle vara med i videon? Jaja, inget slår iallafall Sture-P! ;)


Rolex

linnea | 2011-06-20 @ 11:15:29

Hej! Är "hundvakt" till mormors hund Rolex idag medan hon är borta. Eller hundvakt och hundvakt, jag ska gå ut med han och så. Jepp. Det är dåligt väder idag... igen. Är alltid dåligt väder nuförtiden. Det borde bli lite sol och varmt! Jaja, nu ska jag och Rolex ut på promenix! Goodbye!

Fun fun fun

pics | 2011-06-19 @ 18:20:35

Några dagar innan skolavslutningen spelade hela klassen minigolf, och ja ni ser ju själva vem som är proffset! Eller inte..


Åkte någon karusell på ett tivoli, antar att ni ser vem som är jag?


Och sist men inte minst...! Här är då den nya "ersättaren", nu när jag kommer sluta blogga. Han heter Bert, hoppas ni välkommnar honom väl och är snälla mot honom!

Hahaha jag dör

random | 2011-06-19 @ 00:32:26


Hade sjukt tråkigt, så gick in på akinator grejen och tänkte på mig själv när jag svarade på frågorna. Sen efter jag spelat om typ 20 gånger så kom det upp en bild på mig och stod Littlemslinnea (swedish blogger)! Hahaha! Bilden på mig allltså... jag dör! Var typ 1 ½ år sen juuu! Jag vet att man kan lägga till sig själv, men jag har inte gjort det (iallafall vad jag vet). Så det är alltså någon gullig liten person som lagt till mig som alternativ. Trodde aldrig att jag skulle komma upp, men.. never say never!

answers / part 2

linnea | 2011-06-18 @ 20:56:43
Vad e ditt största intressE? :)
- Hmm.. fota, mode, blogga, lata mig m.m.

hur mycket får du i månadspeng, ifall du har?:)
- Jag får inte måndaspeng. Eller jo det får jag.. eller jag vet egentligen. Jag får månadspeng ibland, annars får jag pengar när jag behöver. Och jag har faktiskt glömt hur mycket jag får i månadspeng, hahaha. Men det var väl typ 300:- något sånt ;)

favorit plaggen i garderoben?
- Det är lätt mina korta "jackor" och mina jeansshorts!


Mina korta "jackor", dööö snygga!

favoritsmycken? :)
- Gillar stora halsband, har dock inte så många. Annars gillar jag små örhängen, eller ja ni vet sånna här "plupp-örhängen"? Gillar mer små örhängen än stora.


Mina örhängen

vill du åka till afrika ?
- Ja det skulle vara kul!!

hur lång är du, vad väger du , är du nöjd med din kropp?
- Jag är som sagt 165-167 lång, något sånt. Spelar det någon roll om jag väger typ 30 kg eller 90 kg? Och JA jag är nöjd med min kropp. Visst min kropp är inte helt perfekt. Jag är inte pinnsmal, jag har lite fett här & där, jag har inte det snyggaste utseendet.. men jag är nöjd med min kropp, och det är det som är viktigaste mina vänner! (haha låter som en 80-årig tant.)

Vad ska du göra i sommar?

- Allt möjligt! Åka ut med husbilen, sola, bada, äta glass, ta det lugnt, leva livet helt enkelt!

Hur är det med din nya lillasyster och vad fick hon heta? :)
- Det är bra med henne, och hon fick heta Liv! :)

Vilken är din favoritglass?

- Svarade på det i förra delen, men det är iallafall iiiiisglass!

Vad gör du helst på en regnig dag: springer ut i regnet och dansar regndans eller sitter inne och myser framför en film?
- Både och såklart!

Hur många kusiner har du?
- Har inga helkusiner. Men har massa halvkusiner, vet faktiskt inte hur många! Hehe.

Vid vilken ålder tänker du flytta hemifrån?
- Vill helst flytta hemifrån när jag är typ 18, men man måste ju ha råd också.

Har du nån liten crush på någon? (behöver inte säga vem)
- Hmm, måste tänka.... Näe.

Vilka sorts bloggar läser du mest? (modebloggar, vardagsbloggar o.s.v)
- Läser mest modebloggar och allt-möjligt-bloggar.

Kan inte du visa ditt rum?? :D
- Åhhh varför är det så många som vill se mitt rum för!?!??! Haha nejdå. Det är bara så jobbigt att visa, och mitt rum är egentligen inte så speciellt. Men någon gång kan jag visa mitt rum, eller varför inte hela mitt hus? Det ni ;)

Brukar du sminka dig till vardags , isf med vad ?

- Japp det brukar jag. Nu på sommaren sminkar jag mig bara med solpuder, rouge, lite mascara (då jag orkar) och läppglans. Naturligt ska det va'!

Oops..

fashion | 2011-06-18 @ 18:53:31
"Råkade" visst byta header igen.. Ehe. Men den här var mycket snyggare! Tycker jag iallafall. Ska försöka ha den nästan hela sommaren, vi får väl se hur det går.

Sen kan jag ju passa på att slänga in dagens outfit också:


Tävling hos keela

| 2011-06-18 @ 13:45:29
Jag är med i en tävlig hos Keela, där man kan vinna ett halsband med en liten burk fylld med sitt eget förslag! Hur awesome vore inte det?


Klicka på bilden för att komma till tävlingen!

Tävling hos hofh

| 2011-06-18 @ 12:30:36

Jag är med och tävlar hos HOFH om en ziperall! Och nu ska jag fan vinna också!!!

MyHeritage.com

random | 2011-06-17 @ 20:58:23


En kul sida där man bla kan se vilka kändisar man är lik är myheritage.com! Jag testade några olika bilder på mig själv och fick fram massa olika kändisar jag tydligen var lik. Vissa kändisar var jag mer lik och vissa mindre som man kan se i procent mätaren där. Själv tycker jag faktiskt inte att jag var speciellt lik någon av dem, men det är ju kul att man tydligen är lik supermodeller och sånt! Tycker ni att jag är lik någon av kändisarna på bilderna ovan eller är jag kanske lik någon helt annan kändis? Kommentera vad ni tycker!

Om ni också vill se vilka kändisar ni är lik - klicka HÄÄÄÄR!!!

newnewnewnew

linnea | 2011-06-17 @ 15:41:27
Jag vet att jag har bytt header var och varannan dag de senaste dagarna, men det är för att jag inte visste vilken jag skulle ha och vissa var bara tillfälliga. Så ni behöver inte börja säga att jag byter header jätteofta, för ja jag vet det ;) Men nu ska det bli slut på allt bytande, för nu har jag äntligen gjort en header som jag är nöjd med och vill ha på bloggen! Den blev väldigt stilren och enkel - precis som jag vill ha det. Ni kan ju kommentera vad ni tycker om headern och allt annat!


helt random bild från igår.

Jag är med och tävlar

| 2011-06-17 @ 00:20:08
Jag är med och tävlar hos Kitty om skitsnygga örhängen från Ourjewelry! Ojdå, man skulle visst inte skriva ett sånt vanligt typiskt "jag-är-med-och-tävlar-inlägg", inte om man ville vinna tävlingen iallafall.. Men jag har gjort en mycket vacker bild till tävlingen som jag kanske skulle kunna vinna med bara för att den är sååå snygg! Aja, whatever vore jätteroligt om jag vann!


Space leggings

fashion | 2011-06-16 @ 17:07:00

Sjukt coola tights med rymd mönster från chicy.se - min nya favorit webshop! Alltså dom har

så sjukt mycket snyggt att jag d-ö-r. Om jag hade haft råd skulle jag shoppat upp allt på en sekund.


answers / part 1

linnea | 2011-06-16 @ 13:30:00
hur lång är du? :)
- Jag är ca 165-167, något sånt.

vad vill du bli när du blir stor?
- Såklart så vill jag bli lycklig och rik, vem vill inte bli det liksom?! Men om du menar vad jag vill jobba med så vet jag inte riktigt. Skulle vara roligt att jobba på en modetidning, eller vara stylist, eller jobba med något inom film, eller.. ja det finns mycket jag skulle kunna tänka mig att jobba med :)

Hur mycket besökare har du på bloggen?
- Inte SÅ mycket besökare. Ca 130-190 unika per dag.

Vad tycker du om Foki och Kissie?
- Läser inte deras bloggar, så jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om dem. Förutom att båda är väldigt tråkiga och uttjatade!



Sjunger du bra?
- Nej verkligen inte, enligt mig själv iallafall.

vad skulle du göra om din mamma skulle ha en blogg ?
- Läsa den såklart!

vilka länder vill du resa till ?

- USA!!! Till typ Los Angeles, New York & Orange County (bara för att jag älskar tvserien OC). Sen skulle jag gärna vilja åka tillbaka till Thailand och London.



vilka länder har du varit i ?
- Thailand, England, Spanien, Bulgarien, Turkiet, Finland, Norge, Danmark, Förenade arabemiraten (?). Räknade även med alla länder där jag bara varit på flygplatsen, har säkert varit någon mer stans på någon flygplats men kommer inte ihåg det just nu.

vem är din förebild ?
- Har ingen riktig förebild faktiskt. Vad är en förebild egentligen, alltså vad innebär det!? Haha.

hur var du när du var liten ? tillex. var du blyg eller nått annat.
- Jag var väl bråkig, jobbig, envis och gullig, hihi!

favorit glass ?

- Isglass, speciellt citron isglass. Mumz!


Calippo är gott!

vad brukar du göra när du har tråkigt ?
- Sitta vid datorn, se på Ugly Betty/OC, se på tv. Nolifer, jag vet.

favorit film ?

- Har ingen favorit film faktiskt, gillar många olika filmer.

vilka serier brukar du kolla på ?
- Ugly Betty, OC och Desperate Housewives! Men ibland när jag har tråkigt brukar jag även kolla på Criminal Minds och sånt.

vilken mascara använder du ?
- Define-a-lash och The falsies volum' express Black Drama. Båda från Maybelline.



hur långt sommarlov har du ?
- 10 veckor tror jag väl.

har du varit i stockholm ?
- Yes det har jag, många gånger!

hur länge har du haft din blogg ?
- Sen December 2009, alltså i över 1 ½ år.


Om ni inte har frågat något än, men vill göra det så har ni fortfarande chans att göra det. Klicka bara HÄR för att komma till frågestunden!

GRAFFITI

pics | 2011-06-16 @ 10:10:00


skolavslutning 2011

fashion | 2011-06-15 @ 21:29:10

MY BLOG IS BiGGER THAN YOURS

fashion | 2011-06-15 @ 17:44:50


NEW IN | Fick den här tröjan som en liten "avslutnings present" eller vad man nu kan kalla det för, av mamma. Jag älskar den och texten stämmer sååå bra! ;)


SOMMARLOV!!!!!!

linnea | 2011-06-15 @ 14:14:40
Såhär glad är jag just nu (ingen överdrift):

Omröstning

| 2011-06-14 @ 22:11:59

Omröstningen Vad tycker du helt ärligt om min bloggdesign? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa din egen läsarundersökning!


Gold

linnea | 2011-06-14 @ 20:17:10

SKITCOOL. Jag vet.

 

Den militärgröna (heter det så?) jackan som jag har på bilden här ovan och även i den nya headern är skitsnygg! Det är egentligen mammas. Men jag har fått tjuvat den av henne. Hihi busigt. Den passar även utmärkt till mina gamla guld brillor som jag hittade i en låda. Nice nice.

 

Men nu ska jag gå och fixa lite till skolavslutningen imorgon! IIIIIIIIIIIIIIH kan knappt tro att det blir sommarlov imorgon!!! Okej, fokusera Linnea. Om ni vill så kan jag kanske lägga upp min skolavslutnings outfit imorgon? Kommentera ifall ni vill att jag ska lägga upp den! :)


jag har klippt mig

linnea | 2011-06-13 @ 18:38:54


Kände för en liten förändring, vad tycks?

Upd. Haha jag har faktiskt inte klippt mig, stoppade bara fram lite hår på något konstigt sätt. Skulle aldrig någonsin klippa
av mitt fina "långa" hår. Så nu vet ni det. Men kul att vissa gick på det! ;) Iallafall vad tycker ni - passar jag i kort hår?

True words

random | 2011-06-13 @ 11:00:00


ASK ME

| 2011-06-12 @ 10:00:00

Bara för att jag inte har något annat att skriva om och för att ni läsare kanske har några frågor ni vill ha svar på? Isåfall - FRÅGA FRÅGA FRÅGA!


Zara top

fashion | 2011-06-11 @ 22:44:50

gina tricot/199 :-  Den vita är snyggast!

Summerrrrrr

linnea | 2011-06-10 @ 23:16:03


Förlåt för dålig uppdatering, men det är seriöst utomlandsvärme här! ♥ Det är varmast här uppe i norr av Sverige nuförtiden, yey! Men det jag skulle säga var att: Vem fan sitter inne och bloggar som en galning när det typ är 35 grader ute?!?! Inte jag iallafall. Har solat, badat, ätit glass och allt möjligt istället för att blogga!

Jag kommer nog inte blogga så mycket i helgen eftersom det verkar ska bli jättevarmt ute. Men på måndag verkar det bli dåligt väder så jag kanske uppdaterar då, eller tidigare. Vi får helt enkelt se! Men nu ska jag se på film & äta popcorn, hejsvejs!

HOTHOTHOTHOTHOT

linnea | 2011-06-08 @ 18:55:55
Det är verkligen DÖDSVARMT idag!!! Yey! Många klagar och säger: "Åh det är fööör varmt nu", men vafan det är ju varmt väder alla önskat sig och nu är det varmt väder! Låg ute på baksidan och solade i bikini och ändå svettades jag, härligt! Har faktiskt blivit brun idag också.

Åh vad härligt allt känns, stekhett ute och bara fyra dagar kvar i skolan, nu är det ända som saknas sommarlov! Oj vad många utropstecken jag gjort i det här inlägget men äsch allt är så härligt så här kan ni få några till: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Detta var vad vår termometer visade: ca 33 grader!

DH & Ugly Betty

| 2011-06-07 @ 20:18:14


Ikväll är det sista avsnittet av Desperate Housewives för säsongen! Okej nu kommer jag låta värsta tråkig & negativ men jag tycker egentligen inte att säsong 7 av DH har varit SÅ jättebra. Eller visst det har såklart varit jättebra och spännande ibland, men ibland har det även varit rätt långtråkigt.. Fast det verkar ju bli spännande i kvällens avsnitt, iallafall av vad jag sett på reklamen/trailern! Jag ska kolla, ska ni kolla?

Nu när vi ändå pratar om tvserier, program & sånt, så måste jag bara få säga att: O.C är inte längre världens bästa tvserie... det är Ugly Betty! Alltså åh, ägäökjkggsjkfddggknsh! Jag dör. Ugly Betty... är... bäst! ♥




RULLO

pics | 2011-06-07 @ 15:49:53



Efter skolan låg jag ute på en filt i gräset och solade + lyssnade på musik. Sen åt jag en Rullo glass, yum! Det har verkligen varit jättevarmt och soligt idag, men nu helt plötsligt blev det grått och blåsigt.. Konstigt väder? Förresten, nu är det "bara" en vecka kvar till sommarlovet!!! Det gäller att peppa sig själv med att det snart är sommarlov, men det är inte så lätt när typ halva sverige redan har fått sommarlov eller typ får imorgon..

BTW: Till alla er som undrar var jag köpt mina rosettshorts, så kan jag berätta att jag köpte dom på Kappahl typ... förra året? Så dom finns nog tyvärr inte kvar..

Bow shorts

fashion | 2011-06-06 @ 18:55:00
DAGENS OUTFIT:

Purple

pics | 2011-06-06 @ 16:25:43


Tycker egentligen det är ganska tråkigt att fota natur, typ blommor och sånt. Men jag hade inget att göra så jag gick ut på en promenad med Ozzy och fotade lite. Fast det fanns nästan ingenting att fota. Dom där blommorna ovan var det ända fina jag hittade + några andra vita blommor. Men det här blev den ända bra bilden, haha duktigt. Men vad tycks om bilden då?

Outfit + room

fashion | 2011-06-05 @ 20:58:48










När jag frågade er vad ni ville se i bloggen så var det några som sa att dom ville se mer outfits, och några som sa att jag skulle visa mitt rum - här får ni se båda! Dagens outfit + en del av mitt rum där i bakgrunden på andra bilden. Om ni undrar vad det är för grej under klädhängaren så är det mitt collage som jag nu ramat in. Ska snart hänga upp det på väggen, kommer nog bli jättesnyggt! Men nu ska jag se på Ugly Betty. CUL8R (see you later) ♥

100% Nature Straw

fashion | 2011-06-05 @ 13:13:52

Lånade pappas stråhatt som han köpte i Thailand förra året. Visst blev jag riktigt snygg i hatten?

Blöta bilder från dagen

pics | 2011-06-04 @ 18:40:00




Vad gör Emma då...?


Jaha hon opererade brösten ;)


Jag (ignorera mitt face, tack), Emma...


...och Ellen efter vattenkriget!


Sen spelade vi Kubb och ni ser ju min sexiga rumpa, rawrr..

ELLEN HAR TAGIT ALLA BILDER, och det finns fler bilder från dagen på hennes blogg!

4th june

linnea | 2011-06-04 @ 17:14:27

Hej! Har inte uppdaterat så bra idag som ni ser. Men mamma fyller år idag så jag har firat henne och ätit tårta, eller rättare sagt jordgubbs cheesecake. Sen kom Emma & Ellen och vi hade vattenkrig med vattenballonger och hinkar med vatten. Härligttttt! :D Ellen tog massa bilder med sin kamera så hon kanske lägger upp dom på hennes blogg sen, så då kan jag också lägga upp några bilder. Men nu ska jag snart äta maaat. SEE U!

HAHAHAHAHAH

linnea | 2011-06-03 @ 21:04:53

Hahaha jag började skratta så mycket när jag såg denna kommentar att colan som jag drack nästan sprutade över hela datorn, och jag skrattade så mycket så att jag nästan grät. Så nu är väl min mascara helt utkletad. Vet inte om jag ska ta det här som en komplimang eller inte..? Antar att det inte var någon komplimang.

Men om du nu ska få döma mitt utseende och säga att det ser ut som jag har botox i hela ansiktet, så kan väl du skicka en bild på ditt ansikte till [email protected] så får jag också döma ditt utseende och se om det ser ut som du också har botox i hela ansiktet? Det blir väl en bra deal?

Förresten så gör jag ingen speciell "min", det är så jag ser ut. Men vad vet jag, du kanske är såååå mycket snyggare än mig? Eller så är du kanske skitful och inte har något självförtroende alls så du måste kommentera andras utseende? Jag säger inte att det är sanningen, men det är ju en rätt bra anledning till varför du kommenterar andras utseende. Jag vet ju ingenting om dig, förutom var i Stockholm du bor. Du vet, det finns IP nummer nuförtiden.

Men hur som helst, tack för att du gjorde min dag med denna kommentar! TACK! ♥


Ah men nu ser jag ju likheten! Ska bara spruta in liiite mer botox i facet så ser jag exakt likadan ut som min största idol!

Black/white

linnea | 2011-06-03 @ 17:17:31

Jag har verkligen inget att blogga om. Vill blogga om något roligt, men det finns ju inget roligt att blogga om. Kom gärna med något tips.. vad vill ni se i bloggen!?!?

I like blogs

| 2011-06-02 @ 16:59:50

För ett tag sen fick jag en anonym "fråga" på blogresponse där det stog: Kan du säga typ exakt alla bloggar du läser, även småbloggar och kanske folk du inte känner, du fattar :D Kram! Och ja visst kan jag säga det, men jag läser sjukt många bloggar! Kommer knappt ihåg alla bloggar jag läser, ehe..

Läser inga storbloggar, bara slöseri på tid. Har heller inga riktiga favoritbloggar som jag bara MÅSTE kolla in varje dag (hade det för något år sen, och det var fokis blogg, haha). Men tänkte göra en liten lista här med de flesta bloggar jag läser, iallafall dom jag kommer ihåg:

The juicy details, Natti says, Lioa, Madebylinh, Ebba Zingmark, Flummigastepetra, Kittyscorner, Kattis Testad, Myliifeeee, Weja, Oliviaklara, Lovehannah, Candykingdom, Stylebymelicia, Kames, Maria Montazami, Thefashiongangster

Det var alla jag kommer ihåg just nu, men tipsa mig gärna om fler bra bloggar! Alltid kul att hitta nya bloggar som man gillar! ;)

Hannah Montana is wearing my jeans

| 2011-06-01 @ 20:23:55

Åååååh jag önskade jag också hade sånna jeans... blir ju inte lite avundsjuk nu!!! Slår vad om att det är samma som
producerat Rebecca Blacks låt Friday. Min största dröm är att också få göra en sån här egen supercool låt + video!

Nothing

random | 2011-06-01 @ 19:22:09










Har inget att blogga om.